Ce tv Lcd aveti/recomandati?
Scris 05 noiembrie 2009 - 08:18
Scris 05 noiembrie 2009 - 08:45
Deci, Dvdplayer, mediaplayer TVIX, Popcorn Hour sau laptopuri sau ce?
Am observat ca a aparut (bine au aparut de mai demult) recent o serie FW de la Sony Vaio capabila de FULL HD (avand blu-ray combo) si m-ar tenta mai repede un astfel de laptop decat sa cumpar un mediaplayer pentru rulare de material HD/Full HD. Un player Blu-ray stationar nu as cumpara oricum pt ca pretul discurilor e prea mare sa cumpar, eventual as inchiria cu 7 lei (cum am vezut pe net) dar inca nu am gasit astfel de inchirieri.
http://www.sonycente...eria_FW/407.htm
Personal nu ma atrage un Tv care sa redea cateva formate video de pe stick sau USB pentru ca mereu apar alte formate si nu cred in interesul producatorilor de a asigura noi firmware-uri.
Si o intrebare mai ontopic: ce stiti de functia Internet@TV de la televizoarele Samsung. Am citit in prospecte cate ceva dar nu am vazut functionand asa ceva. Au nevoie de cablu sau sunt capabile de wireless?
Scris 05 noiembrie 2009 - 08:57
eu o sa imi cumpar asta. probabil ca blu ray nu stie, dar in rest pare-se ca poate de toate.
LE cica stie
"senzatie cutiuta!citeste tot ce am pe hdd(seagate freeagent 1TB).toate filmele merg cristal(la blue ray te lasa masca) ,fara sa agate.dupa ce am instalat ultimul firmware de pe site ul wd,vede si subtitrarile cu diacritice romanesti.pentru banii astia e o minune"
"Da...poti avea DTS ...daca conectezi prin iesirea audio digitala cu sistemul "Z5500" ...vei fi uluit sa auzi ce inseamna iesire digitala pe acel sistem + daca rulezi un film BluRAY AVC-DTS...tremuri efectiv... acest player este un player de nota 10+... si legat..de problema cu "nu merge DTS-ul pe acest device" ...pai normal ca nu merge daca nu scoti pe audio digital... pana la urma urmei dc sa iti iei un home cinema de xxx ron cand poti sa iti cumperi un HD player...(ca acesta) + un Logitec 5500 sau orice alternativa certificata THX"
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 05 noiembrie 2009 - 08:59
Scris 05 noiembrie 2009 - 10:48
eu nu ma agit cu HD, pt simplul motiv ca foarte rar exista un film care sa merite HD. unul a fost watchmen ce-i drept, probabil cam singurul pe anul asta. ca multi se extaziaza, dupa cum va spuneam, ca vad parul prezentatoarelor tv ma lasa rece total.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2009 - 02:37
http://www.sonycente...51JF_H/1914.htm
(al meu are procesorul mai bun, placa video din seriile mai vechi si e fara BluRay)
Revenind la LCDuri vs plasme, totul se reduce, ca in orice alt domeniu sau situatie la SUBIECTIVISM si la ce vedem/credem fiecare dintre noi. Daca mie imi place cum se vede un LG 37LG6000 sau 32LH5000 si o plasma Panasonic PV70 nu ma convinge, nu cred ca ma poate face cineva sa ma razgandesc doar fiindca imi explica teoria chibritului. Fiecare cu pasarica lui. "Frumusetea se afla in ochii celui ce priveste!"
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 08 noiembrie 2009 - 10:27
If you're just making the leap to HDTV and find the higher end sets out of your price range, you shouldn't feel bad about going with an entry-level 720p model (just getting HD programming is going to make a huge difference). Also, in a lot of cases, folks are looking at 720p TVs as second sets for bedrooms or playrooms, and in a tough economy, a few hundred bucks makes a big difference. Personally, if I were choosing between the 720p 50-inch Panasonic TC-P50X1 and the 1080p Panasonic TC-P50S1 for a bedroom, I'd strongly consider going with the cheaper model if it meant saving $600-$700. That savings is enough to buy another 32-inch LCD for another room.
If you're thinking of going big, really big (a 55-inch or larger screen), or you like to sit really close (closer than 1.5 times the diagonal measurement), the extra resolution may make it worth the difference--as long as you have a pristine, 1080i or 1080p HD source to feed into the set. (To be clear, there are few 720p sets available in large sizes anymore, though a few older models may be kicking around at good discounts).
Finally, it's a good idea to go with 1080p instead of 720p if you plan to use your TV a lot as a big computer monitor. That said, if you set your computer to output at 1,920x1,080, you may find that the icons and text on the screen are too small to view from far away (as a result, you may end up zooming the desktop or even changing to a lower resolution). But a 1080p set does give you some added flexibility (and sharpness) when it comes to computer connectivity.
If none of those factors jump out at you as true priorities--and you're working on a tight budget and want to save some dough--a 720p set is going to do you just fine. HD will still look great on your set, I swear.
http://reviews.cnet....-vs-1080p-hdtv/
Scris 08 noiembrie 2009 - 10:30
Scris 09 noiembrie 2009 - 12:03
Scris 09 noiembrie 2009 - 08:18
Scris 09 noiembrie 2009 - 10:17
Nu, modelele din 2008 nu permit hw.Oare se poate si la un model anterior, 37LG6000 ...?
Vineri am "rezolvat" doua, un LH2000 si un LH4000.
Singura diferenta intre modele este de facilitati, in mare. Care pot fi activate din meniu (in special divX, mkv paly via usb)
Pentru doritori detalii pe pm.
Atentie ! Nu incercati nimic in cazul in care aveti fw mai mare de 3.40, in caz contrar obtineti un tv brick-uit. Solutia functioneaza numai pentru modelele europene.
Scris 09 noiembrie 2009 - 12:11
Scris 09 noiembrie 2009 - 12:30
Si de exemplu in meniul cel bun, de unde se activeaza playerul intern al televizorului, nu se intra cu "Ok" + "Ok".
Scris 15 noiembrie 2009 - 03:26
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 noiembrie 2009 - 08:04
Scris 15 noiembrie 2009 - 09:30
...cum adica sa vezi imaginea in ansamblul ei, ce-ai dilit?
Daca este un el si-o ea, te uiti doar la ea.
La ea, de vrei sa te uiti la par ( dorinta ta, bag sama) , n-ai ales parul care trebuie.
Digonala, chiar ar trebui mai mare, s-o vezi in marime naturala.
De rezolutie nici nu mai zic.
PS3 slim, 250MB, NFS, totul la 14 mil in carrefour.
Aceasta postare a fost editata de LKS: 15 noiembrie 2009 - 09:31
Scris 15 noiembrie 2009 - 10:35
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 noiembrie 2009 - 11:12
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 15 noiembrie 2009 - 11:15
Flickr - pozele mele
Scris 15 noiembrie 2009 - 02:07
Tu catre care inclini, sau mai exact, ce vrei la un anumit buget?
Asculta ce=ti zic io, nu te lua dupa Relu.
De-ti permiti , ia-l cu o diagonala de peste 100, ideal undeva peste 120, n-ai sa regreti, full hd.
Intr-o luna de la achizitie ai s-o vrei, sa-l vrei mai mare, iti garantez, intreaba si pe altii...
Scris 15 noiembrie 2009 - 02:17
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 15 noiembrie 2009 - 02:33
Scris 15 noiembrie 2009 - 02:42
Scris 15 noiembrie 2009 - 02:45
diagonala cred ca e de vreo 2 metrii, iar distanta pana la perete (Caci pe perete se proiecteaza) este de 2.5 - 3 m
surprinzator nu m-au durut nici ochii nici capul si nici nu mi-a parut greu de urmarit. am vazut vreo 3 filme in tot atatea zile. ma rog, nopti, ca ziua nu cred ca se vede mare lucru.
proiectorul nu e HD, se vede ok nu bine (cam cum era Patria).
nu se compara cu calitatea unui LCD, nici macar cu cea a unui CRT, dar dimensiunile imaginii sunt foarte mari, ceea ce e interesant.
cel mai mult m-a deranjat faptul ca imaginea era intunecata si nu era sharp
apropo, omul priveste mkv-uri de pe un mediaplayer (gen popcorn) folosind un cablu VGA.
atat mediaplayer-ul cat si videoproiectul au HDMI.
credeti ca daca ar folosi un cablu HDMI ar creste calitatea imaginii? si daca da, de ce?
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 15 noiembrie 2009 - 06:50
Flickr - pozele mele
Scris 15 noiembrie 2009 - 07:37
Pai tot sunt diferente intre, ca difuzoare(7/10w), prezenta/lipsa S-VIDEO, picture in picture, s-or mai fi de an fabricatie, bla, bla...
Nu-ti sunt suficiente?
Scris 15 noiembrie 2009 - 09:31
Flickr - pozele mele
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi