Ce tv Lcd aveti/recomandati?
Scris 16 noiembrie 2009 - 10:33
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 16 noiembrie 2009 - 10:40
ps. inseamna ca tu inca n-ai apucat sa te bucuri de o masina pana la varsta asta, decat poate trecator. sau ma insel si "baba" stie meserie?!
oricum, judecand dupa standarde tot mai absurde pe care pe tot propovaduiesc unii, mie mi-ar trebui un ecran cat jumatate de bloc, plasma clar, ca ei nu stiu altceva. oamenii vad mai tare ca batman cred, zeci de nuante de alb, de negru, umbre, parerea mea e ca nu se uita la film, ci la o insiruire de imagini superbe
Aceasta postare a fost editata de cata69: 16 noiembrie 2009 - 10:40
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 16 noiembrie 2009 - 10:47
e ca si cum ai spune ca valoarea unei carti sta in calitatea editarii. din pacate filmele bune sunt tot mai rare.
ps. inseamna ca tu inca n-ai apucat sa te bucuri de o masina pana la varsta asta, decat poate trecator. sau ma insel si "baba" stie meserie?!
Fiecare cu parerea lui. Eu am fost happy de exemplu cand am avut la dispozitie multe reglaje la PowerDVD si am putut sa-mi setez un film sau alt film asa cum mi-am dorit sa se vada si chiar sa se auda. Nu vorbim de valoare, ai zis "sa te bucuri de un film". Daca e un film bun si se vede ca curu, sa ma ierti, dar mai bine nu il vad. Si o carte, daca e foarte buna si e tiparita ca naiba, mai bine nu ma chinui si astept o varianta scoasa ca lumea.
La treaba cu masina iarasi e chestie subiectiva, pe fiecare bucura altceva la o masina. Pe mine ma incanta intai confortul si dotarile. Pe locul 2 vine motorizarea. Daca are si ea loc, cu atat mai bine, daca nu, nu simt nici o pierdere sau suparare.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 16 noiembrie 2009 - 10:47
da scurta experienta a avut partea ei buna, m-am ales cu niste boxe bunicele la un pret corect (ca fapt divers, le-am luat pe ultimele din Romania - din editia respectiva, normal)
Scris 16 noiembrie 2009 - 11:51
cu boxele ti-am aratat ca pot canta si inca foarte bine si inca pe un amplif multicanal, e drept yamaha, firma recunoscuta pt muzicalitate in general si dupa o sursa care pe audiofili i-ar face sa se tavaleasca pe jos in chinuri.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 24 noiembrie 2009 - 04:44
Eu am la placa video doar iesiri DVI. Aveam varianta de cablu DVI-HDMI sau adaptor DVI-HDMI + cablu HDMI. Am cautat in Auchan si Cora, am gasit doar un cablu ordinar DVI-HDMI. Poate va intrebati "ce conteaza". Ei bine, se pare ca are importanta. Una peste alta am ajuns in Flanco la Cora, unde era un perete de cabluri HAMA de calitate (au si entry level). Am gasit DVI-HDMI dar doar HDMI 1.1 si asa am aflat ca daca TV-ul stie doar 50Hz, nu e nici o problema. Daca insa stie 100 sau 200Hz, acolo HDMI 1.1 da in nas. Testat si local, si pe afara. Acum vad ca scrie si pe spatele lui Drept pentru care am luat un cablu HDMI 1.3 de 3m, am gasit chiar cu mufe in L si asta inseamna ca nu ies deloc in afara spatelui TV-ului.
http://www.hama.de/p...Search*00043513
Bon. Acu imi mai trebuia un adaptor DVI-HDMI. Noroc ca am sunat pe cine trebuie (Neron in cazul de fata). Pentru ca adaptoarele de ATI difera de cele NVIDIA. Aveau si la Flanco adaptoare DVI-HDMI 1.3 dar pe spate neamtul, om serios, trecuse ca sursa de semnal doar TV sau proiector, fara PC. Asa ca acum ma duc sa iau si un adaptor pt ATI.
Succes la cumparaturi
Flickr - pozele mele
Scris 24 noiembrie 2009 - 04:55
Flickr - pozele mele
Scris 24 noiembrie 2009 - 05:08
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 24 noiembrie 2009 - 05:17
Atunci revin, te-ai razgandit in privinta diagonalei?
Scris 24 noiembrie 2009 - 06:23
daca nu apar megaoferte in cateva zile, raman la recomandarea primita din 2 surse 42PV80 Panasonic. Unde mai pui ca e si la 24 meleoane.
Interesant de remarcat faptul ca plasmele cu panel G11 de la Panasonic sintmai scumpe decat cele cu panel G12 sau pe acolo, desi sint mai vechi, teoretic continand o tehnologie inferioara.
Scris 24 noiembrie 2009 - 06:28
Poti scuti si 10 mil...depinde catre ce te hotarasti.
Cu ocazia asta, mai iesi la oras la hypermarket .
Eu astept la ,,cotitura'' un ps3 slim de 250. Stiti ceva lichidari de stoc?
Aceasta postare a fost editata de LKS: 24 noiembrie 2009 - 06:30
Scris 24 noiembrie 2009 - 06:43
Scris 24 noiembrie 2009 - 06:50
despre fotografie
Scris 24 noiembrie 2009 - 06:51
Pai numa alea-s aprinse. Daca aprind aia si celelalte 3 tv-uri, sar sigurantele hypermarketului...scrie clar, ba, plasma Panasonic. in marele meu oras exista doar un magazin unde se pot vedea TV-uti, iar plasmele Panasonic bat tot ce lumineaza pe acolo.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 24 noiembrie 2009 - 06:52
Scris 24 noiembrie 2009 - 06:59
Du-te d-le la oras sa vezi cateva zeci de scule in functiune, cu cat mai multe, cu atat mai bine...
Scris 24 noiembrie 2009 - 07:28
@The1: inca nimic, abia maine vine
Flickr - pozele mele
Scris 24 noiembrie 2009 - 07:39
http://www.avstore.r...-hd-tx-p-42s10/ la prima strigare, nu mai stau sa le iau la rand iar.
despre fotografie
Scris 24 noiembrie 2009 - 07:41
Flickr - pozele mele
Scris 24 noiembrie 2009 - 07:50
Scris 24 noiembrie 2009 - 09:00
Vezi ce zice cata acolo.
ACrew style
Scris 24 noiembrie 2009 - 09:19
eu ma uit 99% la tv. in afara de cele 5 programe TV de la UPC, de unde surse 1080p ??
dar o plasma cu 1,366 x 768 ce parere aveti >??
si ma repet : de ce o plasma mai veche, cu panel G11, pare mai scumpa decat un cu G12 ??
Scris 24 noiembrie 2009 - 09:25
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 24 noiembrie 2009 - 09:25
Flickr - pozele mele
Scris 24 noiembrie 2009 - 09:28
inca ceva : la Tv programele sint HD sau full HD ?
sau gresesc eu undeva ??
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 24 noiembrie 2009 - 09:33
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi