Ce tv Lcd aveti/recomandati?
Scris 24 februarie 2011 - 10:44
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 24 februarie 2011 - 10:47
sa mor daca inteleg care e diferenta (desi mi-a explicat un coleg azi cate ceva)
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 24 februarie 2011 - 10:48
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 24 februarie 2011 - 10:51
Scris 24 februarie 2011 - 11:04
despre fotografie
Scris 24 februarie 2011 - 11:14
Scris 24 februarie 2011 - 11:15
despre fotografie
Scris 24 februarie 2011 - 11:39
si oricum, eu mai mult alb negru...
Scris 26 februarie 2011 - 01:45
nici subtitrarea nu se vede bine
ce fac?
are o optiune in mediu de "software update", dar nu se poate conecta la net. oare ar trebuie sa ma uit la ei pe site si sa pun ceva chestii pe usb sa isi ia de acolo?
Scris 26 februarie 2011 - 08:25
Incearca un mkv cu audio AC3 si daca merge atunci uita de update-uri...
Scris 26 februarie 2011 - 10:41
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 26 februarie 2011 - 11:20
sunetul la filmul testat era DTS 1510 kbps dupa cum zice la filelist.
pe site-ul LG nu zice nimic despre ce formate suporta pe USB, pe site-ul emag zice urmatoarele:
Formate suportate USB(audio) : MP3, AC3, MPEG, AAC, HEAAC, CDDA, LPCM
Formate suportate USB(foto) : JPG, PNG, BMP, TIF, TIFF, GIF
Formate suportate USB(video) : DAT, MPG, MPEG, TS, TRP, mpg, TS, TRP, VOB, mp4, rmvb, rm, MKV, divx, avi
Formate suportate USB(subtitrari) : SRT, SUB, SMI, ASS, SAA
deci DTS nu e printre ele ...
o sa iau si un mkv cu ac3 (daca gasesc) sa vad daca merge
Scris 26 februarie 2011 - 11:37
DTS2AC3 converter
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 26 februarie 2011 - 11:40
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 26 februarie 2011 - 11:55
despre fotografie
Scris 26 februarie 2011 - 12:14
Subtitrarea in mkv se vede mereu fff.mica in TV.
Mai bine extrage-o intr-un fisier SRT sau SUB si pune-o in acelasi DIR cu fisierul mkv.
Atunci TVul va reda subtitrarea din fisier si ar trebuii sa fie ceva mai mare...
Scris 26 februarie 2011 - 12:22
Format Video : DivX3.11, DivX4.12, DivX5.x, DivX6, Xvid1.00, Xvid1.01, Xvid1.02, Xvid1.03, Xvid 1.10-
beta-1/beta-2, Mpeg-1, Mpeg-2, Mpeg-4, H.264/AVC
Format Audio : Dolby Digital, AAC, Mpeg, MP3, LPCM, HEAAC
Raport bit: Óntre 32 kbps - 320 kbps(MP3)
Format subtitrare : *.smi/*.srt/*.sub(MicroDVD, SubViewer1.0/2.0)/*.ass/*.ssa/*.txt(TMPlayer)/*.psb(PowerDivx)
Asta zice in carte... Sapam...
Flickr - pozele mele
Scris 26 februarie 2011 - 12:42
despre fotografie
Scris 26 februarie 2011 - 03:01
Flickr - pozele mele
Scris 26 februarie 2011 - 03:04
Scris 03 aprilie 2011 - 02:24
Problem: azi, dupa vreo ora de cand aprinsesem televizorul, a inceput sa schimbe singur intre Tv, Ext si Pc. Am crezut c'o fi ceva din telecomanda, i'am scos bateriile ... canci, la fel facea. Pana la urma problema venea de la Anynet+'ul lu peste ... Cum mie nu'mi este util, l'am dezactivat.
Intrebare: din moment ce la Tv nu e conectat decat cablul tv, ce ar fi putut interfera cu Anynet'ul asta de se tot schimba intre cele 3 cum vroia el? Prin camera am un router wireless la care's legate 2 laptop'uri cu mouse'uri wireless ... astea ore sa fi interferat cu Anynet'ul?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 03 aprilie 2011 - 08:26
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 03 aprilie 2011 - 09:28
"CEC
Consumer Electronics Control (CEC) is a feature designed to allow the user to command and control two or more CEC-enabled boxes, that are connected through HDMI, by using only one of their remote controls. (e.g. controlling a Television set, Set-top box and DVD player using only the remote control of the TV). CEC also allow for individual CEC-enabled devices to command and control each other without user intervention.
It is a one-wire bidirectional serial bus that uses the industry-standard AV.link protocol to perform remote control functions. CEC wiring is mandatory, although implementation of CEC in a product is optional. It was defined in HDMI Specification 1.0 and updated in HDMI 1.2, HDMI 1.2a and HDMI 1.3a (which added timer and audio commands to the bus).
Trade names for CEC are Anynet+ (Samsung); Aquos Link (Sharp); BRAVIA Sync (Sony); HDMI-CEC (Hitachi); Kuro Link (Pioneer); CE-Link and Regza Link (Toshiba); RIHD (Remote Interactive over HDMI) (Onkyo); SimpLink (LG); HDAVI Control, EZ-Sync, VIERA Link (Panasonic); EasyLink (Philips); and NetCommand for HDMI (Mitsubishi)
"
Scris 03 aprilie 2011 - 09:40
Scris 03 aprilie 2011 - 10:39
Mai ciudat e ca odata dezactivat Anynet'ul ala, n'a mai facut nici o data probleme.
Iarasi o chestie pe care n'am inteles'o a fost legata de actionarea manuala a selectorului de canale si ptr volum. Dupa ce am cautat pe toate partile butoanele, am ajuns la concluzia ca trebe sa fie prin atingere. Insa, evident, nu vroia. Cel mult schimba sursa semnalului, dar si aia cand era in toane bune.
Mai devreme am mai incercat o data si merg f bine toate touchbutton'urile ...
Scris 05 aprilie 2011 - 11:18
Din ce'am inteleg de pe un alt forum, s'ar putea sa fie probl de la placa de baza. Nu stiu ce'i aia si cu ce se mananca, insa maine ma duc cu el in brate la service, sa vad ce'mi zic aia acolo
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 05 aprilie 2011 - 11:19
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi