Ce tv Lcd aveti/recomandati?
Scris 08 decembrie 2011 - 11:53
Ma rog, ideea e ca acel TV are iesire audio doar pentru optica si pentru casti
Exista vreo varianta de trecere de la optic la jack pentru a conecta un sistem 5.1 care are doar jack-uri?
Scris 09 decembrie 2011 - 12:00
varianta de trecere de la optic la jack pentru a conecta un sistem 5.1 care are doar jack-uri? Din cate stiu eu, nu exista...daca tot iei un tv scump pt multicanal merita sa investesti si intr-un receiver 5.1...
Scris 09 decembrie 2011 - 12:14
Plasma are și ea fanii ei. Țin minte cel puțin câțiva care nu se uitau la filme, ci la cât de alb e albul sau câte fire de păr pot număra în capul nu știu cui.
Nu zic că nu-i bună, dar nici divină și diferențele reale nu-s chiar atât de mari în cazul filmelor de calitate și o vizionare de om normal, nu la 1m de televizor.
Apropo de Kuro și AVStore, când am luat boxele de la ei, aveau și o plasmă din asta. Pentru că tot o ridicau mulți în slăvi, am aruncat și noi un ochi. Nu ne-a impresionat cu nimic încât să ne vindem televizoarele a doua zi.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 decembrie 2011 - 12:15
Chestia asta intreb si io si Adytzu de 2 ani...Se da un Samsung LED de 40inch, care btw e absolut DE MEN TI AL !!! In viata mea n-am vazut o imagine atat de clara
Ma rog, ideea e ca acel TV are iesire audio doar pentru optica si pentru casti
Exista vreo varianta de trecere de la optic la jack pentru a conecta un sistem 5.1 care are doar jack-uri?
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 09 decembrie 2011 - 12:23
Dupa ce m-am uitat la niste seriale hd cat si transimisiunile hd de la digi pe acel led nu pot sa zic decat ca vreau si eu !!!
Scris 09 decembrie 2011 - 12:33
P.S. poate stiati, poate nu, dar ca sa prindeti canalele digitale puneti Letonia Ca au scos din meniu Finlanda si Suedia. Asa obtineti acces la DTV si ora e ca a noastra.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 09 decembrie 2011 - 12:37
N-am inteles. Detaliaza (aici sau pe privat)P.S. poate stiati, poate nu, dar ca sa prindeti canalele digitale puneti Letonia Ca au scos din meniu Finlanda si Suedia. Asa obtineti acces la DTV si ora e ca a noastra.
Scris 09 decembrie 2011 - 12:48
Flickr - pozele mele
Scris 09 decembrie 2011 - 12:51
Oricum LCD/LED/Plasma fara conserva HD e partial degeaba
Deabea astept sa inceapa Formula 1.
Scris 09 decembrie 2011 - 12:59
Flickr - pozele mele
Scris 09 decembrie 2011 - 02:25
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 09 decembrie 2011 - 02:26
Scris 09 decembrie 2011 - 04:08
de asta ce parere aveti ?
Am un voucher de la emag de 400 roni. Tre sa-l folosesc intre 1-16 ianuarie, inprincipiu pe un TV, ca nu preaam de ales.
maxy, cum se conecteaza la net ??
Scris 09 decembrie 2011 - 08:09
Scris 09 decembrie 2011 - 08:12
Nu e Maxy da' tot cu M incepe......
maxy, cum se conecteaza la net ??
TVul ala are mufa de retea pe panoul din spate, bagi cablul si in meniu ai sectiune unde ii introduci satarile (ca la Wii, PS3 sau Xbox).
De asemenea, daca cumperi tot de la Samsung WiFiDongle (altele nu merg), il conectezi pe unul din cele doo porturi USB (e mentionat in manual care) si din nou se activeaza in meniu sectiunea de setare a retelei.
Scris 09 decembrie 2011 - 08:37
Cablu n-am in dormitor, deci trebuie sa cumpar musai dongle din ala ??
Exista tv care sa aiba posibilitatea de a se conecta wireless si sa nu coste peste 2000 >?
Scris 09 decembrie 2011 - 08:48
La cel de 40 de inch de care vorbeam mai sus distanta de vizionare (adica canapeaua) e cam la 3.8m si chiar si asa se vede demential.E pentru dormitor, deci nu e prea mic.
La tine ce distanta ar fi?
Ai vreo idee cum se poate viziona un BluRay (ala de 30+GB in formatul in care e pe disc) direct pe televizor? Stiu, trebuie un BluRay player, dar alta varianta exista?in special All Share
Aceasta postare a fost editata de pejte: 09 decembrie 2011 - 08:49
Scris 09 decembrie 2011 - 08:55
maxim 2000
Scris 09 decembrie 2011 - 09:01
http://domo.ro/Audio...g_FullHD_32D550
Flickr - pozele mele
Scris 09 decembrie 2011 - 09:02
Oare monitoarele Samsung LED au aceeasi calitate ca si televizoarele? M-ar tenta asa ceva
Vezi poate gasesti sa il vinzi cuiva cu vreo 300lei, daca nu il folosesti.Parca suna mai bine, da-l dracu de voucher
Scris 09 decembrie 2011 - 09:43
La bugetul ala nu prea (spre deloc) TV cu WiFi incorporat (nu WiFi ready).E pentru dormitor, deci nu e prea mic.
Cablu n-am in dormitor, deci trebuie sa cumpar musai dongle din ala ??
Exista tv care sa aiba posibilitatea de a se conecta wireless si sa nu coste peste 2000 >?
Ai putea sa iei un AP sau router Wifi si sa il folosesti in mod bridge a.i. sa obtii un cablu eth in dormitor.
Ar trebuii sa iesi mai ieftin decat un TV cu WiFi in el.
Cum poti sa debitezi asa ceva...da-ti o palma peste ceafa! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif...
Ai vreo idee cum se poate viziona un BluRay (ala de 30+GB in formatul in care e pe disc) direct pe televizor? Stiu, trebuie un BluRay player, dar alta varianta exista?
Ca sa vezi BDul cu meniuri si capitole si tot tacamul trebuie ori cu BD player ori cu PC cu unitate de BD, ori cu MediaPlayer si BDul ripuit!
Aceasta postare a fost editata de Monitor_R: 09 decembrie 2011 - 09:49
Scris 09 decembrie 2011 - 10:07
Ai dreptate, dar vorbim de lcd versus led.2000 - 400 = 1600. La Domo ai oferta un Samsung de 81cm cu 1400. Parca suna mai bine, da-l dracu de voucher
http://domo.ro/Audio...g_FullHD_32D550
http://www.emag.ro/t...pLE32D550K1WXBT
1500-400 = 1100
Poi cablul trebuie sa treaca prin living, e cam exclus.La bugetul ala nu prea (spre deloc) TV cu WiFi incorporat (nu WiFi ready).
Ai putea sa iei un AP sau router Wifi si sa il folosesti in mod bridge a.i. sa obtii un cablu eth in dormitor.
Mai vedem.
Scris 09 decembrie 2011 - 10:18
Stiam asta, dar ma gandeam ca poate exista inca vreo variantaCum poti sa debitezi asa ceva...da-ti o palma peste ceafa! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
Ca sa vezi BDul cu meniuri si capitole si tot tacamul trebuie ori cu BD player ori cu PC cu unitate de BD, ori cu MediaPlayer si BDul ripuit!
E bine ca e bajeti care face ripuri uber mega calitate
@oaspete: dupa ce am vazut ledu ala, n-as mai lua altceva
Aceasta postare a fost editata de pejte: 09 decembrie 2011 - 10:19
Scris 09 decembrie 2011 - 10:27
La cel de 40 de inch de care vorbeam mai sus distanta de vizionare (adica canapeaua) e cam la 3.8m si chiar si asa se vede demential.
La tine ce distanta ar fi?
Ai vreo idee cum se poate viziona un BluRay (ala de 30+GB in formatul in care e pe disc) direct pe televizor? Stiu, trebuie un BluRay player, dar alta varianta exista?
Nu cred ca ai alta varianta decar prin player BluRaype net am vazut ca sunt multe playere care se pot conecta prin All Share la tv si la fel nu mai ai nevoie de cabluri si altele. Insa asa cum ai zis si tu, sunt bajeti destepti care le ripuiesc perfect
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 09 decembrie 2011 - 10:28
Scris 09 decembrie 2011 - 10:33
Am impresia ca totusi gresesc.Poi cablul trebuie sa treaca prin living, e cam exclus.
Mai vedem.
Deci iau un router sau un AP - care se va conecta wireless la reteaua din casa si il infig in TV ??
Nu face cineva un tuturial despre retele wireless, all share, routere, AP etc ?
Scris 09 decembrie 2011 - 10:36
Ete cucu, sunt scule care stiu sa citeasca BD ISO cu tot cu meniuriLa bugetul ala nu prea (spre deloc) TV cu WiFi incorporat (nu WiFi ready).
Cum poti sa debitezi asa ceva...da-ti o palma peste ceafa! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
Flickr - pozele mele
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi