Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Interviu Cu Videanu Despre Balamucul Din Bucuresti

• Topic inchis Acest topic e inchis
117 replies to this topic

#101 drumaru

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 40 Mesaje:
Inregistrat: 26-ianuarie 04

Scris 19 octombrie 2006 - 03:51

da, dar pasajul marasesti apartine de videanu, nu de negoita (asta e primar la 3)
  • 0

#102 vane

Academician d0ct0r ing.

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 629 Mesaje:
Inregistrat: 29-septembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus 2
  • Motorizare:1.6 TDCi 110CP

Scris 19 octombrie 2006 - 03:53

@drumaru: Cred ca m-ai inteles foarte gresit, sau n-am explicat eu bine.
Am dat acele exemple pentru ca sunt "spectaculos de utile"
Nu ma intereseaza de Caranfil - care oricum era bun - sau Magheru -stie toata lumea discutia !
Ma intereseaza de Tudor Vladimirescu (de exemplu) pentru ca era rupta rau, piatra cubica etc.
Daca o repara, scurteaza traseul multora, elibereaza ceva din "trafic greu" si din intersectia Cosbuc, etc. La genul asta de lucrari ma refer.

Daca asfalteaza de 5 ori in 5 ani Magheru, chiar nu e util nimanui si, degeaba si-o bifeaza in lista de realizari marete, nimeni nui da 2 bani pe asta, corect ?
  • 0
A conduce sigur, nu inseamna a conduce incet !

#103 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 19 octombrie 2006 - 03:58

da, dar pasajul marasesti apartine de videanu, nu de negoita (asta e primar la 3)

Atunci negoita are votul meu daca vrea sa candideze ca primar general la urmatorul mandat. Prefer oamenii care tac si fac decat aia care nici nu tac nici nu fac.
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#104 drumaru

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 40 Mesaje:

Scris 19 octombrie 2006 - 04:21

@drumaru: Cred ca m-ai inteles foarte gresit, sau n-am explicat eu bine.
Am dat acele exemple pentru ca sunt "spectaculos de utile"
Nu ma intereseaza de Caranfil - care oricum era bun - sau Magheru -stie toata lumea discutia !
Ma intereseaza de Tudor Vladimirescu (de exemplu) pentru ca era rupta rau, piatra cubica etc.
Daca o repara, scurteaza traseul multora, elibereaza ceva din "trafic greu" si din intersectia Cosbuc, etc. La genul asta de lucrari ma refer.

Daca asfalteaza de 5 ori in 5 ani Magheru, chiar nu e util nimanui si, degeaba si-o bifeaza in lista de realizari marete, nimeni nui da 2 bani pe asta, corect ?

De acord, dar din lista aia pe care am postat-o eu marea majoritate sunt strazi care chiar aveau nevoie de o asfaltare. Daca acum multe erau inca (cit de cit) circulabile, nu vreau sa ma gindesc la ce s-ar fi intimplat la iarna cu plombele, fisurile si gropitele din ele (dau ca exemple strazi pe care le stiu bine: margeanului, Bucuresti - magurele, Giurgiului, uverturii, cutitul de argint, ritmului, Ceaikovski, Gh. manu, Fundeni etc.).
  • 0

#105 vane

Academician d0ct0r ing.

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 629 Mesaje:

Scris 20 octombrie 2006 - 06:27

Giurgiului ? :)
  • 0

#106 drumaru

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 40 Mesaje:

Scris 20 octombrie 2006 - 09:57

Vreau sa spun ca avea nevoie de asfaltare si ca se lucreaza la ea. Stiu ca n-o s-o termine anul acesta, dar macar la anul se va merge bine pe acolo!
  • 0

#107 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 20 octombrie 2006 - 12:25

ok, discutia se mareste si inca foarte bine. Propun sa facem cate un topic pentru fiecare sector. Chiar daca discutia nu va fi asa animata vom avea date mult mai bine structurate pentru fiecare sector. Si pentru E-zine vom face un articol mare din topicul asta, si inca unul pentru fiecare sector.
Se sustine ideea?
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#108 vane

Academician d0ct0r ing.

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 629 Mesaje:

Scris 20 octombrie 2006 - 11:13

Mai intrebi ! Ma ofer sa-l distribui ! :rolleyes:
  • 0

#109 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:

Scris 21 octombrie 2006 - 06:14

topicele sunt gata.
acum, aici sunt foarte curios sa aflu ceva.
cum ar suna, in opinia fiecaruia o caracterizare a lui Videanu precum si a muncii sale?
hai sa facem un exercitiu si sa ne gandim ca ne-a venit un prieten (roman) din america si trebuie sa-i prezentam acestuia primarul orasului nostru iubit.
Incep eu...

Adriean Videanu. Un om politic sters, nu a facut mare lucru in politica romaneasca. A avut mult noroc (sau abilitate politica) si s-a lipit bine de Presedintele Basescu, a fost omul potrivit la locul potrivit si a fost promovat de alianta pe fotoliul de primar. Ajuns aici omul a esuat. De ce zic asta... A promis foarte multe lucruri bazandu-se pe nimic. Cea mai proasta promisiune a lui a fost sa spuna ca va schimba primaria din temelii. In acest moment mamutul Primaria Capitalei este identic, ilustrarea eficacitatii acestui elefant comunist fiind foarte evidenta in traficul de zi cu zi. Videanu a inceput mai multe proiecte de reabilitare sortite si ele esecului din cauza proastei proiectii, proastei organizari a santierelor, depasirea flagranta a termenului stabilit, din cauza calitatii proaste a lucrarilor.
Per ansamblu vad un om inghitit de dansul cu care s-au obisnuit toti primarii nostrii, fara sanse sa reuseasca sa recapete increderea bucurestenilor in fortele lui sau ale primariei pe care o conduce.
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#110 vane

Academician d0ct0r ing.

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 629 Mesaje:

Scris 21 octombrie 2006 - 09:27

Si, as mai adauga, pe plan personal nu e nici sters nici incapabil; e primul om care literalmente "scoate bani din piatra seaca", ma refer atat la rotirea bordurilor in Bucuresti cat si la o anumita cariera de marmura ...
  • 0

#111 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:

Scris 21 octombrie 2006 - 01:51

daca postati caracterizare postati una completa, nu completari stimabililor.
  • 0

#112 vane

Academician d0ct0r ing.

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 629 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 06:40

De fapt, nu merita nici completarea aia !
Eu am dat cu keyboardu' pe topicul asta pentru ca am sperat sa gasesc intelegere la forumisti. Daca ne fura "alesii" macar sa nu ne si prosteasca. End of (my) story. Ne vedem pe alte topice ! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/beerchug.gif
  • 0

#113 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 01 noiembrie 2006 - 03:36

Ziarul lu' Sarbu il ia din nou pe Videanu la suturi

Pe scurt, se analizeaza intentia lui Videanu de a construi parcari subterane in zone precum Gara Baneasa, Dorobanti sau Herastrau, pe ideea comunista ca bogatasii sa se descurce, primaria trebuie sa lucreze numai pentru popor! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/ph34r_anim.gif

Una peste alta, vestea e extraordinara. Incep sa se miste anumite lucruri in sensul in care trebuie! :)
  • 0

#114 toba_sparta

Talpa Iadului

• Members
  • Pip
  • 32 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 04
  • Marca:Fraud
  • Model:Mondeo
  • Motorizare:2.5 V6

Scris 01 noiembrie 2006 - 09:02

adrean videanu este exemplul clasic de politician pus pe facut paraua, cu o dibacitate de invidiat cand e vorba de prostit oamenii, are o aparitie placuta, insa este uns cu toate alifiile.
titlul potrivit pentru el ar si de "om de afaceri" si nu de primar.
am sperat cu indarjire ca pasajul intre titulescu si orhideelor va fi gata. propunera dateaza din 1999. prin urmare, daca ne iau 8 ani de zile sa constuim un pod, la fel atunci cand vom avea 2 mari autostrazi vom circula cu navele spatiale.

in doi ani de mandat avem asa: asfaltarea unor bulevarde care n-aveau nici pe dracu +posibilitatea de a-ti rupe masina la nu mai mult de 30 m distanta de bdul magheru proaspat asfaltat.
-autobuze mercedes de 4 ori mai scumpe decat alte asemenea lor
-autorizatii de constuctie P+20 etaje pe strazi cu o banda de circulatie
-propuneri de distrugere piete urbane, pentru a "fructifica" fiindca altfel ar fi pacat "sa se piarda" teren numa' bun de construit pe el - vezi piata palatului regal.
-maracajul soselelor cu vopsea "simpatica" model "uite-o nu e si tre sa revopsim o data la doua saptamani" - farsa invatata de la maestrul vanghelie
-spagi triple la primarii decat pe vremea apusilor psd.

mersi, la cheltuit fonduri pentru "revitalizari" si tras banu pt sefu sunt bun si eu si orice alt coleg forumist.
sigur, mereu vor exista scuze de genu: "vai, celelalte strazi tin de primariile de sector", "n-a vrut lumea sa reununte la proprietati pentru a construi pasajul suprateran (pana nu am luat si noi mai multe proprietati pe acolo)", "suntem inca in tratative cu o firma elvetiana" etc.

asa e cand vii de la tara si tre sa scoti parleala pt mai multe generatii care si-au rupt salele pe camp.
adrean=l-as vrea manager la firma la mine
  • 0

#115 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 01 noiembrie 2006 - 09:35

nu cred ca l-ai vrea manager ca te-ar fura la greu
si-ar face firma capusa si te-ar fenta :D
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#116 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:

Scris 04 noiembrie 2006 - 12:22

L-am vazut foarte des la evenimente mondene, cu un larg suras politicienesc pe fata, elegant si pedant...
Din pacate, cand vine vorba de facut treaba e la fel...
  • 0

#117 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 20 noiembrie 2006 - 09:58

Uite ce ne declara personajul din subiect:

Primarul general susţine că �şi va termina proiectele

Primarul general Adriean Videanu susţine că aproape toate proiectele sale pentru Bucureşti se vor finaliza �n acest mandat, p�nă �n 2008. "Chiar dacă Pasajul Basarab se va termina �n februarie 2009, totuşi, eu cred că este un proiect care �n proporţie de 90% se va finaliza p�nă la sf�rşitul mandatului meu. Chiar dacă Centrul Istoric - zona pilot - nu se va finaliza �nainte de a termina eu mandatul, important este să demarăm pentru tot Centrul Istoric al Capitalei reabilitarea de care el are nevoie", a spus Videanu. Edilul-şef a mai declarat că "foarte puţine" din cele 250 de proiecte ale sale anunţate �n campania electorală pentru Bucureşti vor trece �n 2009. "Cea mai mare parte a proiectelor vor avea finalitate �n anul 2008, foarte puţine dintre ele vor trece �n anul 2009", a mai spus primarul Capitalei. (Rompres)

Ref: Videanu sustine ca isi va termina proiectele pana la sfarsitul mandatului
  • 0

#118 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 20 noiembrie 2006 - 11:33

hahaha, hahaha, muhaha!

Pai daca iese el acum in Noiembrie 2006 sa anunte ca marea majoritate se rezolva in 2008, dar c amai raman unele pt. 2009, pana in 2008 la alegeri vor aparea sute de scuze si explicatii de ce nu le termina.

oricum el nu mai candideaza si o sa iasa ala de la sectorul 3, caci PD nu vrea sa dea Primaria Capitalei pe mana PNL. Macar ala a facut ceva la el in sector, macar sa faca la fel la Capitala, mai ale sin Congo, bangladesh si Palestina (Rahova, Ferentari, Giulesti)
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi