Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Dacia 1300

• Please log in to reply
129 replies to this topic

#76 onyx-20

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 123 Mesaje:
Inregistrat: 06-mai 03

Scris 08 februarie 2009 - 09:20

Piese? ohoo.... orice piesa noua frantuzeasca e de interes. Ma apropii de 2000 euro investiti in piese din care 600 euro cred ca fost transportul la ele. Bine-nteles ca am cumparat si piese second hand pentru ca noi n-aveam nici o sansa sa gasesc. Si daca tot m-ai intrebat de piese, as avea nevoie de un intinzator pentru alternator Motorolla, imi mai trebuie o janta Fergat sau Dunlop (sunt identice, numai producatorul difera), capacele din centrul jantelor, ceasuri Jaeger cu turometru etc. lista e deschisa.
  • 0

#77 RobertRFG

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 17 Mesaje:
Inregistrat: 29-decembrie 08
  • Marca:DaciaRFG
  • Model:powered by 1300(dopat)
  • Motorizare:1300(nebun)

Scris 20 februarie 2009 - 12:38

foarte frumoasa dacioara.....
unui cunoscator nu o sa zica niciodata ca ia dat mult deoarece arata bestial....
  • 0
DaciaRFG powered by 1300 engine......

http://anunturi.forumz.ro/

#78 Extremero

Hakuna Matata

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.399 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 03
  • Marca:Mitsu
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.2

Scris 27 mai 2009 - 12:47

Onyx, tot vad o dacie din asta ca a ta de vanzare.
Mi s-a parut la fel in exterior (doar ca e rosie), iar in interior tot scaune din piele are.

In geam avea un bilet cu 1200Lei, la restul datelor nu m-am uitat.
Daca ai nevoie de ea pt piese, ii fac o poza si ma uit si la nr de tel.

EDIT:
Am cautat-o si pe autovit. N-am gasit-o, in schimb am vazut-o pe a ta la vanzare....

Aceasta postare a fost editata de Extremero: 27 mai 2009 - 12:49

• 0

#79 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 27 mai 2009 - 05:30

da, m-am uitat si eu acum e si cea visinie cu 69 si cea albastra cu 72 la vinzare... imi place mai ales cea albastra, aduce mult cu prima masina a parintilor mei.

Ma intreb pentru cineva care nu are timp sa se ocupe el personal de intretinerea unei astfel de bijuterii, nu neaparat Dacia, orice masina de colectie, exista oare ateliere specializate in reconditionare si intretinere masini de colectie?
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#80 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 27 mai 2009 - 05:57

M'as mira sa existe ceva anume. Tot tu trebe sa umbli si sa cauti mesteri, nu cred ca'i gasesti pe toti la un loc. Deci de umblat oricum nu scapi. Plus ca nu e vb doar de intretinere, ci si de cautare a fel si fel de piese care nu se gasesc deloc usor. Cel mult sa intri intr'un club retro si sa primesti ajutor de'acolo. Dar cine nu are prea mult timp liber sigur nu ar putea mentine la nivel inalt o masina de colectie ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#81 onyx-20

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 123 Mesaje:

Scris 02 ianuarie 2010 - 11:56

Salutare, am pus intr-adevar masina la vanzare si a aparut urmatoarea situatie. M-a contactat unu de prin Germania cred care mi-a zis ca e intermediar si are vreo 2 clienti la masina mea si mi-a zis ca e ok cu pretul meu si-mi va trimite un cec iar dupa ce vor intra banii in contul meu, va trimite un transportator sa ridice masina. O chestie ciudata e ca cica-mi vor intra mai multi bani in cont si tot ce e peste suma ceruta de mine sa-i trimit lui inapoi ca ar fi comisionul lui. I-am aratat doar 3 poze si i-am povestit in mare despre masina. Ma intreb de ce-mi miroase mie a ceva stricat in toata chestia asta? Cum ma poate tepui?
  • 0

#82 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:
Inregistrat: 08-noiembrie 09
  • Marca:Volkswagen
  • Model:A3 8L 1999
  • Motorizare:1.9TDi 110CP

Scris 02 ianuarie 2010 - 12:34

Cat ai cerut pe masina?

Daca nu semnezi/dai nimic inainte de intrarea in posesia banilor...pa.
  • 0

#83 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 02 ianuarie 2010 - 01:38

Pai din moment ce oricum trimite pe cineva sa ia masina, de ce face plata in avans si nu ii da aceleiasi persoane si banii, fix cat ai cerut pe ea? Cum te poate obliga sa ii trimiti vreo suma de bani inapoi, odata virata in contul tau?

Contractul de vanzare cumparare cand ar urma sa fie facut?
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#84 onyx-20

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 123 Mesaje:

Scris 02 ianuarie 2010 - 03:49

Si eu m-am intrebat de ce trebuie sa-mi trimita cumparatorul suma ceruta de intermediar cand ar putea sa-mi trimita intermediarul suma ceruta de mine si el sa ia banii de la cumparator. Eu am cerut 2700 euro si am lasat la 2500 iar el a zis ca a cerut mai mult de la eventualul client si diferenta care este peste 2500 sa i-o trimit lui. L-am intrebat si de intocmirea actelor si astept sa-mi raspunda.
Nu stiu de ce dar nu mi se pare un lucru curat. Este suspect pentru ca nu i-am aratat decat 3 poze si i-am prezentat in mare masina. In baza acestora el are curajul sa-mi trimita un cec cu mai mult decat am cerut eu pe masina si sa-i trimit dupa aia diferenta inapoi !?
  • 0

#85 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 02 ianuarie 2010 - 04:26

poi stai sa vezi ca iti intra banii. apre mai vorbim.
:)
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#86 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 02 ianuarie 2010 - 05:59

Adica sa nu fie un cec fara acoperire.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#87 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 02 ianuarie 2010 - 06:36

prin transfer bancar, cam greu sa fie un cec. totusi nu stiu in ce conditii se pot retrage banii.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#88 onyx-20

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 123 Mesaje:

Scris 02 ianuarie 2010 - 06:56

El a zis ca e cec cu care ma voi duce la banca iar dupa ce vor intra banii in cont o sa trimita dupa masina. Sa vad ce-mi raspunde.
  • 0

#89 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 02 ianuarie 2010 - 07:40

de ce ti-ar trimite intai un cec?
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#90 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 02 ianuarie 2010 - 07:55

Pai cum sa-i trimita banii altfel ?
Eu nu vad ce problema ar avea daca ar primi banii mai intii, dupa care sa faca actele de vinzare. Dealtfel, e singura solutie ca intermediarul sa-si ia partea fara sa stie clientul pretul de plecare.
  • 0

#91 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 02 ianuarie 2010 - 08:01

tranfer direct.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#92 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 02 ianuarie 2010 - 09:02

Poate omul n-are cont...
  • 0

#93 onyx-20

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 123 Mesaje:

Scris 02 ianuarie 2010 - 09:04

Oare de ce clientul nu-i da banii intermediarului? Si cam care ar fi procedura de radiere?

edit:
Cum sa nu aiba cont? E intermediar si mi-a zis ca astfel isi castiga existenta.

Aceasta postare a fost editata de onyx-20: 02 ianuarie 2010 - 09:06

• 0

#94 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 02 ianuarie 2010 - 09:10

din cate stiu eu un CEC presupune cont. singura explicatie poate fi lipsa comisionului la transfer din partea lui si care s-ar putea sa fie luat de la cel care incaseaza CEC-ul. presupun, nu stiu cazul particular de fata. totusi nu pricep de ce ar trimite un CEC.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#95 onyx-20

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 123 Mesaje:

Scris 02 ianuarie 2010 - 09:50

Ia sa vedeti cum suna e-mail-ul:
"Hello,
Thanks for the swift mail response. I am perfectly okay with your price. Am an agent and i have about two of my clients who are interested making immediate payment by bank draft
One of my client has responded positively and i have added my own profit as an agent to your own asking price and his ready to send payment immediately by a cheque, so bear this that any amount that is above your asking price on the cheque will be sent back to me for the pick up and for my own commission on this sales.
If you are okay with these conditions I want you to fill in the following information for the cheque to be issued and sent to you.
NAME :
ADDRESS :
PHONE NUMBER( Land and Mobile) :
I will ensure that you receive payment at least in 15 working days. As regards the pick up as soon as you confirm to me that the cheque is cleared into your account, so i would be able to inform the shipping company to come for the pick-up and fetch it immediately to my client.
I want you to know that any profit i make from this transaction is how i earn a living. I look forward to read from you soonest.
Best Regards,
  • 0

#96 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 02 ianuarie 2010 - 10:39

man, nu prea te putem ajuta, pur si simplu lumea e prea complicata sa-ti dam vreo garantie ca totul e ok. nici nemtii nu mai sunt ce au fost (daca o fi neamt 100%).

totusi, cum ai reactiona daca in cont intra de doua ori mai multi bani? iar omul da la prima vedere dovada de foarte multa incredere. dar, practic tu cui vinzi masina, cum justifici banii din cont?
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#97 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 02 ianuarie 2010 - 10:51

Cere-i si tu o adresa, un numar de telefon, ceva. Da nu sub o forma de neincredere, ci mai degraba pentru o posibila colaborare ulterioara.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#98 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 02 ianuarie 2010 - 10:56

Ia sa vedeti cum suna e-mail-ul:

... da' IP-ul de pe care a fost trimis e-mailu' oare cum "suna" ?
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#99 onyx-20

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 123 Mesaje:

Scris 02 ianuarie 2010 - 11:14

Cum aflu IP-ul? ca nu prea ma pricep la astea
  • 0

#100 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 02 ianuarie 2010 - 11:27

se pare ca e o frauda, desi nu-mi dau inca seama unde e profitul lor

vezi:
http://www.astrobuys...fraud_alert.htm

From: Raymond smart [mailto:[email protected]]
Sent: 21 August 2008 11:33
Subject: Send Details For Payment

Hello ,
Thanks for your prompt response.I need to say sorry for my late response. Am still very much in buying your camera and am satisfied with the asking price.

I'll be making payment with cheque drawn in uk fund which will include the cost of thecamera and shipping cost.

if you are satisfied with this arrangement. Kindly get back with the information stated below:

Your full name & Full address

Your private number & Fax number

With all this information requested the payment will be madeout and send to your location. And after the payment received by you, and you do confirm the payment cleared in your account the shipping agent will get intouch with you for the pickup.

Please reply to this message only if you accept the terms and condition for the payment and if you did not accept the terms.Please do not reply at all.

My greetings to your family ..

Have a wonderful day...

Looking forward to hear back from you...

Warmth Regards,
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi