Noi si Politia...
Scris 10 noiembrie 2006 - 07:29
Felicitari oricum meriti, ca esti pregatit
@Frank: Presupun ca e vorba de "du-te in garajul mamei tale" respectiv "felicitati-as matusile mamei tale".
Scris 11 noiembrie 2006 - 12:46
Scris 24 noiembrie 2006 - 03:53
Masura luata de respectivii, e valabila si in Romania?
Scris 24 noiembrie 2006 - 04:05
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 24 noiembrie 2006 - 04:05
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 24 noiembrie 2006 - 04:23
Scris 24 noiembrie 2006 - 04:24
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 24 noiembrie 2006 - 05:45
legile nu actioneaza retroactiv (exceptie cele reparatorii si legea penala mai blanda)
Scris 24 noiembrie 2006 - 05:53
Scris 16 decembrie 2006 - 12:18
Am fost ,,depistat'' cu 87km/h in localitate,ceea ce a dus la castigarea a 4 puncte.
Nenea politistul n-a vrut sa-mi arate inregistrarea(mi-a spus ca ,,nu se poate da inapoi''),iar eu n-am fost de acord cu el,ceea ce a dus la---aratarea triunghiului,a instinctorului(se plictisise)...trusa medicala nu aveam.
Deci,am vreo sansa sa castig contestatia,fiindca mi s-a parut ciudat ca nu vrea sa-mi arate inregistrarea. Am fost luat in timp ce masina politiei se deplasa,cand ,brusc si deodata a inceput sa-mi sune detectorul, dar n-am avut timp sa reduc mai mult(,,am fost asteptat la cotitura'' si,nici n-am reusit sa opresc in dreptul lor,am cam trecut nitel de ei).
Scris 16 decembrie 2006 - 12:23
Masina era pe strada, la vedere, sau ascunsa intre bosketi? Daca era ascunsa si ai martori amenda se anuleaza.
Nu au cum sa dea inapoi, asta e pe bune. Daca isi fac treaba legal caseta trebuie predata cu time-code-ul intact, daca opresc se lasa cu paruieli de la sef.
LE. Acum am vazut ca ai scris ca masina Pol se deplasa, a doua intrebare cade.
Scris 16 decembrie 2006 - 12:33
Nu era inscriptionata,era un Logan albastru,care se deplasa.Sunt foarte multe radare amplasate in masini neinscriptionate.
E ilegal?
Scris 16 decembrie 2006 - 12:35
Scris 16 decembrie 2006 - 12:40
Nu am legea sa o pot cita ... dar stiu totusi ca nu e ilegal sa fie ampalsat radar in masina neinscriptionata. Nici dupa vechiul cod, nici dupa cel nou. Mai era la un moment dat o discutie daca e voie in masini de alta culoare decat alb. Si se pare ca nici asta nu conteaza de fapt
Azi in centrul Constantei iesisera vreo 3 sau 4 echipaje de Politie si opreau non'stop ... pentru verificari mai mult. Am vazut ca se luau de toti motociclistii ... p'astia ii oprea pe toti
Intrebare: majoritatea motociletelor sunt de o sg persoana nu? Sau e voie 2 persoane pe ele?
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 16 decembrie 2006 - 12:43
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 16 decembrie 2006 - 12:50
Nu era inscriptionata,era un Logan albastru,care se deplasa.Sunt foarte multe radare amplasate in masini neinscriptionate.
E ilegal?
Nu, nu au voie sa puna radare pe masini neinscriptionate, asa scrie la lege. De asemenea nu au voie sa le bage la ciulini pentru a le ascunde.
Daca nu e inscriptionata masin se depune o contestatie in care se specifica legea/alineatul/paragraful si atunci ar trebui sa se anuleze beleaua.
@Andrei - si acum se pot derula, dar asa faci deferenta dintre varianta spaga si varianta amenda pe bune. Motoretele sunt de obicei de 2 persoane. Sunt raceri care scot scaunul doi si pun o cocoasa (pentru aerodinamicitate, vezi-Doamne) transformand motorul in monopost.
Scris 16 decembrie 2006 - 01:38
Sunt nervos! Putintel mi-a mai trecut.
Am fost ,,depistat'' cu 87km/h in localitate,ceea ce a dus la castigarea a 4 puncte.
Nenea politistul n-a vrut sa-mi arate inregistrarea(mi-a spus ca ,,nu se poate da inapoi''),iar eu n-am fost de acord cu el,ceea ce a dus la---aratarea triunghiului,a instinctorului(se plictisise)...trusa medicala nu aveam.
Deci,am vreo sansa sa castig contestatia,fiindca mi s-a parut ciudat ca nu vrea sa-mi arate inregistrarea. Am fost luat in timp ce masina politiei se deplasa,cand ,brusc si deodata a inceput sa-mi sune detectorul, dar n-am avut timp sa reduc mai mult(,,am fost asteptat la cotitura'' si,nici n-am reusit sa opresc in dreptul lor,am cam trecut nitel de ei).
@spin
se poate pune paragraful din lege prin care scrie ca trebuie sa fie inscriptionate? asa stiam si eu... dar multa lume infirma...
@mol
EXACT asa am patit-o si eu la Satu Mare. Dar inainte de 1 dec...
Doar ca pe mine m-au luat tot in localitate, din mers ( vento inscriptionat, girofaruri, etc ), cu 99kmh ( desi eu cred ca aveam mai mult decat FIX 99kmh )
si eu am cerut sa vad "caseta" si mi s-a spus sa fac contestatie daca vreau "dovada".
avand in vedere ca eu ma banuiam cu mai mult de 100kmh in localitate, am tacut...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 16 decembrie 2006 - 02:09
voi vorbiti serios?Pai cate radare nu am luat eu de la masini abandonate in boscheti pe care nu scria nimic....ce prost am fost.Pe masina scria POLITIA? Daca nu scria amenda se anuleaza.
spin baga si tu paragrafu din lege te rog...
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>
<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->
Scris 16 decembrie 2006 - 01:14
over and out!
Scris 16 decembrie 2006 - 01:35
Scris 16 decembrie 2006 - 02:08
Nu au voie sa intrerupa inregistrarea.
Nu au voie sa stea ascunsi.
Stiam dupa vechiul cod rutier ca nici nu te opresc la radar,iti vine amenda acasa.
NU au voie sa te opreasca decat cu un scop anume, nu sa inceapa sa iti gaseasca ceva care nu e in regula la masina.
Trebuie sa te opreasca cu un scop anume:v-am oprit pt. ca nu merg farurile,sau daca aveti sau nu vesta reflectorizanta,etc.
Scris 16 decembrie 2006 - 04:01
ia priviti ce am gasit pe www.daewooclub.ro zilele astea..
PS.. se pare ca nu pot pune imagini...
http://www.gmclub.ro...A...st&id=23556
Aceasta postare a fost editata de aztec: 16 decembrie 2006 - 04:04
Scris 16 decembrie 2006 - 04:14
ala l-am prins si eu pe valea prahovei sta seatu
era sa-l musc si io, ca ma cascam dupa loganuri ...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 16 decembrie 2006 - 06:06
<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->
Scris 16 decembrie 2006 - 07:14
Daca aparatul radar este omologat de o autoritate competenta in materie de metrologie.. la revedere!!! Poate si instalat aparatul radar si pe masina de gunoi, ca daca te-a filmat si ti-a masurat viteza fara dubiu, contraventia "este constatata" legal.
E plina Europa de masini fantoma de politie (diverse marci, unele chiar si dube, neinscriptionate sau chiar inscriptionate cu nume de firme) care au montare radare.
Scris 16 decembrie 2006 - 07:29
Mergeam dupa unul care avea si el detector si ne opreste pe amandoi (avem peste suta). Mie nu mi-a sunat detectorul si nici celui din fata (l-am intrebat cat am stat acolo pe margine drumului)
Nu o lungesc, dar i-am spus poilitaiului sa-mi arata filmul, dar nu a vrut ca cica nu are voie.
I-am dat 30 lei si dupa ce mi-am luat actele, l-am intrebat cat aveam. Mi-a raspuns exact asa: "Aveati mult mai mult decat ar fi trebuit sa aveti..."
Atunci m-am prins ca ala avea radarul oprit si ca oprea masinile "ochiometric". M-am enervat cumplit, ma simteam pacalit, dar m-am consolat cu ideea ca oricum avea tot dreptul sa ma amendeze... daca ii mergea radarul.
Data viitoare daca ma opreste il las sa scrie PV si il contest.
Aceasta postare a fost editata de Extremero: 16 decembrie 2006 - 07:30
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 16 decembrie 2006 - 07:51
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi