Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Un Freezone

• Topic inchis Acest topic e inchis
1982 replies to this topic

#1276 vrajitorul din orz

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 Mesaje:
Inregistrat: 23-decembrie 04

Scris 14 februarie 2007 - 06:24

Vraja marii, toate companiile trebuie sa indeplineasca niste conditii foarte stricte ca sa zboare. Nu-si incarca oricine rabla din curte cu oameni si da o tura la 10.000 de metri.
RyanAir zboara cu 25% din pasageri gratis. La mine aici JetBlue care nici macar nu e lowcost ci commuter (zboara direct si are ore dupa oamenii muncii), are conditii foarte bune si televizoare individuale cu tv (live), vreo 30 de canale. costa vreo 120$ pe zbor (one way) din NY in California si sint 6 ore de zbor. Soutwest poate sa fie si putin sub 100 daca iei cu mult timp inainte dar face o oprire si are orar mai prost.
Ca idee o companie ca American Airlines face vreo 500$ pe zbor NY-LA. Un pasager daca nu vine e in pierdere (evident aia 500$ sint o medie). Sa operezi un avion de-a latul continetului costa ceva peste 50.000$, dintre care cam jumate combustibil (evident in functie de fluctuatiile de pret). De aia tot dau faliment.
  • 0
Salam. Florin Salam.

#1277 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:
Inregistrat: 02-iulie 03
  • Marca:BMW
  • Model:Z4 2.5si + R1200GS
  • Motorizare:218 HP + 110HP

Scris 14 februarie 2007 - 10:00

Vraja marii, toate companiile trebuie sa indeplineasca niste conditii foarte stricte ca sa zboare. Nu-si incarca oricine rabla din curte cu oameni si da o tura la 10.000 de metri.

nu si in romania :D atita vreme cit aia aveau mai MULTE avioane cu geamurile crapate, cum iti inchipui ca indeplineau vreo conditie stricta ?

iar whizz... i-au intors astia ca le curgea zeama din avion (ok, poate a fost o intimplare nefericita), iar pasagerii urlau ca de ce domle, trebuia sa-i lase sa plece... pe bune daca nu ne meritam ceea ce avem.
  • 0
Bleib am Leben. Geh vom Gas.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!

#1278 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 14 februarie 2007 - 10:20

Prefer sa risc si sa dau sub 100 euro in loc de 315 euro cat m-a costat un bilet British Airways.
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#1279 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 14 februarie 2007 - 10:23

Imi aduc aminte ce povestea un amic care a zburat in Grecia cu BlueAir... Si era "incantat" ca a stat la geam numai ca geamul ala facea condens non-stop si apa picura la greu pe el...

Io am zburat de curand cu LOT. Cu 2 avioane saracutze, zic eu, nu cu Boeing-urile pe care cu falosenie le arata Wizz si Blue. Dar nu am avut nimic de reprosat!

Primul a fost Embraer ERJ-145, o musca de avion...
Al 2-lea a fost cu ventilatoare... ATR-72

Am pus poze exact cu ce am zburat, si cu aeroportul de baza. Inca o data, nici un repros! Dar iarasi zic, biletul a fost cam 1125RON in August 2006. Si era printre cele mai bune ca pret!

Plus ca sunt aproape convins ca cei mai buni piloti stau la companiile mari... Si in final ei fac diferenta...

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 14 februarie 2007 - 10:23

• 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1280 LaScurt

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.828 Mesaje:
Inregistrat: 15-martie 04
  • Marca:Hyundai
  • Model:Sonata
  • Motorizare:2.4 165 CP

Scris 14 februarie 2007 - 10:23

the1, clar meriti.
  • 0
Imagine amplasata

#1281 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 14 februarie 2007 - 10:28

All good things come to those who... deserve it. :D
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#1282 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 14 februarie 2007 - 11:27

Am eu experienta cu Ikea,

Cine era interesat de Ikea:
http://www.wall-stre...a/pagina-1.html

IKEA anunta data inaugurarii primului magazin in Romania
14 Februarie 2007
Incepand cu data de 21 martie 2007 primul magazin IKEA din Romania isi va deschide portile pentru cumparatorii din Bucuresti si imprejurimi. Magazinul, situat in cadrul Zonei Comerciale Baneasa, va oferi consumatorilor romani 7.000 de articole de mobilier si accesorii care acopera toate ariile casei.

Cu cateva saptamani inainte de data deschiderii magazinului IKEA, familiile din Bucuresti si din imprejurimi vor primi gratuit, direct la usa propriei locuinte, catalogul IKEA. Pentru potentialii consumatori IKEA, catalogul va juca rolul unui ghid care ii va ajuta sa se informeze si sa aleaga produsele pe le vor cumpara ulterior din magazin.

�Cea mai buna modalitate de a te pregati pentru prima vizita la magazin este sa incepi cu catalogul. Rasfoiesti cele aproape 300 de pagini ale catalogului IKEA pline de idei si solutii pentru casa, faci o lista cu ce ai nevoie, iei masuratori in locuinta proprie ca sa te asiguri ca mobila pe care o cumperi incape acolo unde ai nevoie de ea si apoi vii la magazin�, a rezumat Cornel Oprisan, Director de Retail al IKEA Romania, vorbind despre modul de a face cumparaturi la IKEA.

Familiile cu copii ii pot lasa pe cei mici in locul de joaca special amenajat de la intrarea in magazin sau ii pot lua cu ei prin IKEA. Avand in vedere intinderea magazinului, pe o suprafata de 26,000 metri patrati, cumparatorii vor fi ghidati in interior de sagetile de pe podea si tavan. Traseul cu sageti ii poarta pe vizitatori mai intai prin showroom-ul de mobila (bucatarii, dormitoare, sufragerii, camere pentru copii) si apoi prin departamentul de accesorii si decoratiuni. Toti cumparatorii, inclusiv copiii, au voie sa testeze liber toate produsele. inca de la intrare, dar si pe masura ce traverseaza magazinul, cumparatorii gasesc in suporturi special amenajate carnetele, creioane si benzi de masurat, pe care le pot folosi pe tot parcursul vizitei. Fiecare produs din showroom-ul de mobila este insotit de o eticheta de pret care contine informatii complete despre materialul din care este fabricat produsul, beneficiile pentru client, instructiunile de ingrijire specifice dar si modul in care se poate combina cu alte produse din gama IKEA. Nu in ultimul rand, pe partea de jos a etichetei, este indicata zona exacta din departamentul de Autoservire de unde cumparatorii pot sa isi ridice produsele de mobilier dorite.

Pentru a-si transporta produsele, vizitatorii au la dispozitie, in interiorul magazinului, sacosele galbene, ce pot fi folosite pentru produse de mai mici dimensiuni, cum ar fi accesoriile si decoratiunile, iar apoi, pe masura ce volumul cumparaturilor creste, ei pot folosi diferite tipuri de carucioare pentru cumparaturi, disponibile in interiorul magazinului.

Pe traseul �calatoriei� prin magazin, vizitatorii pot lua o pauza la restaurantul IKEA unde pot incerca diferite specialitati suedeze, cum ar fi somonul sau renumitele chiftelute suedeze. Ca peste tot in magazinul IKEA, copiii sunt bineveniti in restaurant, existand meniuri speciale pentru ei si chiar un loc de joaca. Dupa ce au strabatut departamentele de showroom-mobila si cel de accesorii si decoratiuni, cumparatorii ajung in departamentul de Autoservire, de unde isi ridica produsele ambalate in pachete plate, conform notitelor din carnetel. Aici exista un alt tip de carucioare de mai mari dimensiuni, cu ajutorul carora clientii isi transporta produsele achizitionate la masina (datorita pachetelor plate, este suficient un autoturism obisnuit pentru a le duce acasa).

Odata ajunsi cu produsele acasa, cumparatorii le pot asambla cu usurinta, datorita instructiunilor foarte clare care le insotesc. Nemaiplatind pentru transport si montaj, cumparatorii IKEA contribuie la mentinerea preturilor la un nivel scazut si se pot bucura de produsele achizitionate chiar in aceeasi zi. Pentru cei care au nevoie de ajutor, IKEA pune la dispozitie un serviciu de transport si montaj contra cost.

�La IKEA ne dorim sa oferim cumparatorilor o viata de zi cu zi mai buna. Conceptul IKEA are la baza un parteneriat intre noi si consumator, prin care ambele parti castiga. Obiectivul acestui parteneriat este obtinerea unor preturi scazute, fara a compromite calitatea, designul sau functionalitatea produselor. Noi cumparam in volume mari, facem economii la transport si depozitare datorita pachetelor plate, reducand costurile, iar cumparatorul isi transporta si isi asambleaza singur produsele. Datorita preturilor scazute, IKEA nu practica reduceri si oferte promotionale la deschiderea magazinelor si in aceasta regula se va incadra si magazinul din Bucuresti. Putem spune ca la IKEA preturile sunt reduse tot timpul anului, iar produsele sunt tot timpul disponibile in magazin� a adaugat Cornel Oprisan.
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#1283 lexus

mecanic slefuitor/lustruitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:
Inregistrat: 16-decembrie 03
  • Marca:Seat
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.6b

Scris 14 februarie 2007 - 01:06

...Plus ca sunt aproape convins ca cei mai buni piloti stau la companiile mari... Si in final ei fac diferenta...

Total de acord! Zilele astea am citit in presa un articol despre RyanAir. Calatorii s-au plans de aterizari �fortate� si de faptul ca de cateva ori pilotii s-au apropiat prea repede si au �ratat� pista. Raspunsul de la Ryanair a fost standard, adica vor lua masuri, ele fiind probabil sanctiuni economice.

Revenind la Wizzair, parca si aud dialogul intre piloti:

-No Ioane, ce zici, or merge flapsurile azi?
-Nu stiu Dorele, macar sa coboare trenul de aterizare, ca inca ma mai doare piciorul de cand am sarit data trecuta.
  • 0
Imagine amplasata

#1284 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 14 februarie 2007 - 02:00

Cum era bancul ala vechi:
- "Bai, ce pista scurta au astia... "
- "Asa e, dar vezi cat e de lata???"
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#1285 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:
Inregistrat: 10-octombrie 06
  • Marca:Dacia
  • Model:Logan
  • Motorizare:my dream car

Scris 14 februarie 2007 - 02:26

su "s" sau "z"?
  • 0
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>

<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->

#1286 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 14 februarie 2007 - 03:05

Imagine amplasata
  • 0

Flickr - pozele mele

#1287 Kenny

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 Mesaje:
Inregistrat: 15-iunie 04
  • Marca:Citroen
  • Model:Outlander fake
  • Motorizare:2.2 HDI 156 CP

Scris 14 februarie 2007 - 06:06

In poza originala , un Evo spunea : You're not from around here , are you boy ?
  • 0
Remember the golden rule : He who has the gold makes the rules !

#1288 Diesel

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 396 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02

Scris 14 februarie 2007 - 06:39

Am vorbit cu Diesel acum cateva zile si a zburat Budapesta - Londra cu 60 sau 80 de euro, tur-retur... Si cica cu un Boeing... Nici pana in Polonia cu LOT nu am platit asa putin! Am dat vreo 350 EURO parca...

Corect. Am fost cu wizzair Budapesta- Londra/Luton cu 60� dus-intors...Cat priveste avionul, e vorba de greseala mea, era un Airbus nou-nout de 200 locuri.
Bilet cumparat cu o luna inainte de pe internet cu cardul.
Nu am absolut nimic de comentat acestei firme unguresti. Desi am citit ca au inceput cu stangul la Bucuresti. Nu te servesc nici macar cu o bomboana gratuit...insa cine asteapta asta la 60� cu toate taxele incluse (bineinteles ca pe bani cumperi tot ce vrei).

Alte companii de super-low cost mai sunt easyjet, skyeurope...samd.

Secretul unui zbor la un pret de chilipir e cumpararea unui bilet de avion din timp si flexibilitatea alegerii datelor de plecare/intoarcere (altfel doar intoarcerea poate fi mai scumpa decat zborul dus-intors).
  • 0

#1289 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 14 februarie 2007 - 08:09

Se intampla incidente cu hidraulica si la companii mult mai mari ba chiar si in zbor. in acest caz computerul de bord a indicat defectiunea si cei de la Aeroport din echipa tehnica au confirmat-o. Ce s-a scris in presa si ce s-a dat la televizor au fost pure aberatii. Nu a existat niciun pericol.
  • 0
On a self-imposed forum break...

#1290 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 14 februarie 2007 - 11:17

E clar ca se exagereaza...
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#1291 CrisArkgoth

evil inside

• Members
  • PipPipPip
  • 498 Mesaje:
Inregistrat: 13-aprilie 04
  • Marca:-
  • Model:-
  • Motorizare:-

Scris 15 februarie 2007 - 01:52

the1, te rog fa ceva, nu se mai poate, cine-s astia 2 de-ti strica tabelul ?

http://img253.images...23/forumvn7.jpg
  • 0

#1292 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 15 februarie 2007 - 02:04

Pardon, sunt 3, sau daca nu mai activeaza pe aici, aicu e cantitate neglijabila?
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#1293 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 15 februarie 2007 - 09:19

Cred ca se referea doar la postari, nu la cine a inceput topicul...
  • 0

Flickr - pozele mele

#1294 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 15 februarie 2007 - 11:02

Un joculetz in Flash, foarte haios, bazat pe Warcraft. Haios foc, aveti grija cum stati cu resursele si cititi cine va ataca tura urmatoare!

http://www.novelconc...FlashElementTD/
  • 0

Flickr - pozele mele

#1295 CrisArkgoth

evil inside

• Members
  • PipPipPip
  • 498 Mesaje:
Inregistrat: 13-aprilie 04
  • Marca:-
  • Model:-
  • Motorizare:-

Scris 15 februarie 2007 - 11:16

Cred ca se referea doar la postari, nu la cine a inceput topicul...

cine stie cunoaste
  • 0

#1296 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 15 februarie 2007 - 12:47

Saving Plastic Mini-Ryan, Part 1 :(

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 15 februarie 2007 - 12:50

• 0

Flickr - pozele mele

#1297 LaScurt

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.828 Mesaje:
Inregistrat: 15-martie 04
  • Marca:Hyundai
  • Model:Sonata
  • Motorizare:2.4 165 CP

Scris 15 februarie 2007 - 12:51

Un joculetz in Flash, foarte haios, bazat pe Warcraft. Haios foc, aveti grija cum stati cu resursele si cititi cine va ataca tura urmatoare!

http://www.novelconc...FlashElementTD/

De o ora numai asta fac :( Mi-ai ruinat ziua.

Aceasta postare a fost editata de LaScurt: 15 februarie 2007 - 12:52

• 0
Imagine amplasata

#1298 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:
Inregistrat: 02-iulie 03
  • Marca:BMW
  • Model:Z4 2.5si + R1200GS
  • Motorizare:218 HP + 110HP

Scris 15 februarie 2007 - 12:52

Find yourself playing this game more than you think is healthy? Not left your chair for several hours? Dreaming of creep waves?

:cunaooooo:

me2
  • 0
Bleib am Leben. Geh vom Gas.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!

#1299 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 15 februarie 2007 - 12:59

Dap, joculetzul nu e asa simplu pe cat pare. Aseara mi-a mancat si mie ceva vreme...

Asa, si Saving Plastic Mini-Ryan Part 2 :(

• 0

Flickr - pozele mele

#1300 Extremero

Hakuna Matata

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.399 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 03
  • Marca:Mitsu
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.2

Scris 15 februarie 2007 - 01:14

Superb filmul. :thumb:

Jocul nu am curaj sa-l deschid, ca oricum m-am culcat la 6 dimineata din cauza altui joc :)
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi