Revenind la masina, consumul total, ca stiu ca asta va intereseaza, a fost de 9,6% pe 477km, in conditiile in care am mers tare...zic eu.
Traseul a fost Bucuresti-Pitesti=Campulung-Cheile Gradistei-Bran-Predeal-DN1-Bucuresti.
Pe autostrada, am facut si niste consumuri la diverse viteze, astfel (pus pe cruise control):
- 180Km/h - 12%
- 150km/h - 10,6%
- 140km/h - 9,6%
In rest, pe unde s-a putut, mers la limita. Nevasta-mea nu e sperioasa din fire, dar, la un moment dat, m-a atentiunat: "Nu mergi totusi cam tare?"
Adevarul e ca, de pe locul din dreapta, probabil senzatia e alta. Eu m-am simtit, in schimb, super bine. http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/party1.gif
Masina se comporta exemplar si-mi depaseste toate asteptarile. Am tras de ea cat am putut, la un mod nesimtit, as putea spune, si cu greu am reusit de 2 ori s-o fac sa rupa aderenta. Si sunt cu gumele de iarna si jentile de 16"...Deci, am ajuns la concluzia ca au stiut japonezii aia care au conceput-o de ce nu au mai incarcat-o si cu ESP (sau VSA cum ii zic ei). Trebuie chiar sa fii nebun de tot ca sa ajungi sa ai nevoie de asa ceva.
Intoarcerea n-a mai fost chiar asa placuta...intre Azuga si Comarnic mai mult s-a stat decat s-a mers...Chiar nu stiu de ce.

Restul de DN1 am mers relativ cuminte, nedepasind decat in rare ocazii 140km/h. Cred ca am luat si una bucata radar la Tancabesti pe care am de gand s-o contest pt. ca era in afara localitatii si aveam 110Km, dar, totusi, cand am trecut prin dreptul camerei, am vazut blitz-ul clipind. Acum, nu stiu daca era pentru mine sau cel din spate...am sa vad in 3-4 luni.
@Mol, astept cu nerabdare reactia ta.

Concluzia finala, si cu asta a fost de acord si sotia: Asta nu e masina cu care sa mergi la consum...pur si simplu nu poti sa te abtii.

Asa ca, de acum inainte, intrebati-ma ce vreti, dar numai de consum nu.