Dany, iti trebuie autorizatii de la pompieri, ministerul sanatatii, trebuie sa ia o gramada de chestii acolo...spital, masina de pompieri, salvari, elicoptere...costa ceva.
Ideea de baza ca se pot obtine mai usor aceste autorizatii dupa constuirea circuitului, care bineinteles trebuie facut dupa ultimele norme in domeniu.
proiectul nu e un nou hungaroring, e mai simplu.
Pista de drag, o banda pe sens (4m per banda). 2 benzi despartite de panouri de beton. La capat o banda pentru intoarcere, lata de 2,5m. Lungime de 750m, 402m pentru cursa si restul pentru franare. Pentru calea de cursa pregatire si subsol ca si pentru autostrada, pentru cea de intoarcere pregatire si drum betonat.
Pe pista zona de incalzire gume, start electronic si senzori din 100 in 100 de m, plus finalul.
Cale de acces si parcare mare, gradene pentru public. 2 terase cu cico si alte din astea, vulcanizare si un mic service auto.
Punct medical + salvare complet utilata (asta e de la un serviciu de ambulanta cu care avem agreement scris), 4puncte psi cu 2 pompieri angajati, punct sanitar, etc.
Asta asa, spus la repezeala. Exista in proiect si 6 rampe de self service complet utilate, hala de expozitii/show-uri, cinematograf auto, si altele dar nu sunt prevazute in proiectul initial.
Si petru ca banii trebuiesc recuperati e gandita ca o afacere dar nu cauna are trebuie sa scoata banii maine. Adica publicul inra gratis, parcarea e gratis, platesc doar cei care se dau.
Si varianta consruieste ca pana la urma te lasa sa-ti faci damblaua este... total inconstienta. Pai investeste cineva in asa ceva fara sa stie ca e viabil?! Hmm...
Si ca sa-ti raspund extremero, iti trebuie permise si autorizatii si de la mama lui Stefan Cel Mare!
E prima oara cand se spun lucrurile astea in public s o fac numai ca sa intelegeti ca nu trebuie sa confundati alienatul mintal de pe nu stiu ce forumuri cu cel care se da de placere, fara glorie si fara aplauze. Nu zic ca ce face e bine, zic doarca trebuie condamnat pentru ceea ce face nu pentru ceea ce crede nu stiu cine ca face.
@etremero - Ca si completare ca-mi dau seama ca nu am raspuns complet... pe extravilan nu ai voie sa construiesti. Nimic.