Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Curse Ilegale

• Please log in to reply
69 replies to this topic

#51 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 26 ianuarie 2007 - 09:47

Cum sa-i condamne frate ca sunt pasionati? Adica n-ai pic de rusine...Ei merita "respect" nu condamnari. Doar de aia la dau parintii bani sa-si cumpere respect daca nu il pot dobandi altfel. Si cu acesti bani ocazional cumpara si respect din partea Politiei Romane..bietii de ei...

Aceasta postare a fost editata de Dee: 26 ianuarie 2007 - 09:47

• 0
On a self-imposed forum break...

#52 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:
Inregistrat: 02-iulie 03
  • Marca:BMW
  • Model:Z4 2.5si + R1200GS
  • Motorizare:218 HP + 110HP

Scris 06 februarie 2007 - 11:29

http://www.libertate...n...&sid=172311

�Forjatorul� numarul 1 al Romaniei, Daniel Onoriu, renunta la cursele de strada in favoarea sportului de circuit. �Am castigat tot ce se putea castiga atat pe doua, cat si pe patru roti. Acum am ales raliul si vreau sa ajung cat mai sus posibil�, ne-a spus Daniel. Duminica seara, el a participat pentru ultima data la o cursa de strada, pe care de altfel a si castigat-o, in pofida faptului ca oponentul sau a avut o masina net superioara.

pffff!!

Duminica, dupa miezul noptii au ajuns amandoi la start. Locatia ramane ca de obicei secreta, in cazul unor astfel de curse, dupa toate indiciile fiind probabil chiar in afara tarii

hahahahaha :

Detasat de tot ce era in jurul sau, cu masina forjata la maxim, Daniel a �zburat� glont, lasandu-si oponentul cu mult in spate. �Nu mai conta nimic, eram doar eu si masina. In jurul meu era liniste, nu mai vedeam decat linia alba si dreapta a soselei. Cand m-am dezmeticit, eram de-a dreptul singur, iar acul vitezometrului scadea rapid de la 380 de km/h�, ne-a dezvaluit el

asta-mi aminteste de:

Fisier atasat  175_.jpg   79,9KB   46 downloads
  • 0
Bleib am Leben. Geh vom Gas.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!

#53 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 06 februarie 2007 - 11:35

"iar acul vitezometrului scadea rapid de la 380 de km/h�

, ne-a dezvaluit el"Unii ar mai trebui sa bea si apa.... :P
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#54 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 06 februarie 2007 - 12:13

presa ar fi in stare sa spuna ca un trabant a facut o liniutza cu un M3 si a castigat detasat, dominand clar finish-ul, ajungandu-se la viteze de peste 200 km/h http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif.....fac orice pentru audienta
OT: ieri la pro cand dadeau stirea despre meciul de biliard intre detinuti oscilau intre snooker si biliard, de unde rezulta ca habar nu aveau ca sunt diferite sau vroiau sa sune mai bine....sa fie britanic ca doar au jucat in london club :P
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#55 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:
Inregistrat: 02-iulie 03
  • Marca:BMW
  • Model:Z4 2.5si + R1200GS
  • Motorizare:218 HP + 110HP

Scris 06 februarie 2007 - 04:24

cursa a fost simbata, pe A1.
oare de ce militienii n-au miscat, iarasi, nici un deget ? http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/cunaooooo.gif
  • 0
Bleib am Leben. Geh vom Gas.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!

#56 ska

nobody...

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 06 februarie 2007 - 04:42

380kmh .... LOOOOOOOOOOOOOL
unde esti tu vadime.... sa-i impusti pe stadioaneeeee !!!
http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/party1.gif
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#57 Kenny

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 Mesaje:
Inregistrat: 15-iunie 04
  • Marca:Citroen
  • Model:Outlander fake
  • Motorizare:2.2 HDI 156 CP

Scris 06 februarie 2007 - 07:47

La 380 la ora nici glontu nu-i mai prinde . :)
  • 0
Remember the golden rule : He who has the gold makes the rules !

#58 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:

Scris 06 februarie 2007 - 08:39

......Nu mai scapam de Indianu asta..acu e persoana publica...Tot da spagi la libertatea sa-i publice "vitejiile"...Auzi..avea 1000 de cai..Vai de capul tau mai baiatule...
  • 0

#59 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 06 februarie 2007 - 08:52

Cred ca au iesit 1000 numarand nu capetele cailor.. ci copitele... http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/crazysanta.gif
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#60 CrisArkgoth

evil inside

• Members
  • PipPipPip
  • 498 Mesaje:
Inregistrat: 13-aprilie 04
  • Marca:-
  • Model:-
  • Motorizare:-

Scris 06 februarie 2007 - 11:57

sa nu auda aia de la bugatti ca asta prinde 380 asa repede ca fac spume si opresc productia lui veyron. baiatul asta a vazut prea mult star wars si a descoperit partea retarda a fortzei ca aia buna si aia rea erau ocupate. abia astept sa-l vad (la tv bineinteles, nu as vrea sa fie pe aproape) in CNR, cred ca daca a mers cu 380 in linie dreapta i se inchina si Titi Aur...

uite si jumatatea:

"Bravo Ono, esti cel mai tare. Ai dovedit inca odata ca iti poti strivi concurentza. Nu te da batut, lupta-te sa ramaii cel mai bun. Stii ca te iubesc si sunt cea mai mare fana a ta. Arata-le agaricilor astora gen Sebastian de la 4tuning ca sunt niste penibili suferinzi. Ono rulz, mancatziash peleul tau, I love u."

:))
  • 0

#61 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 07 februarie 2007 - 07:59

sa ne inchinam cu totii in fata celui mai tare reisar care s-a nascut pe terra !
  • 0

#62 ST1

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 5 Mesaje:
Inregistrat: 06-iunie 06
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX STI
  • Motorizare:EJ20 380cp

Scris 07 februarie 2007 - 10:14

Cel care a scris articolul asta sufera de vreo boala psihica foarte grava de poate sa scrie asemenea aberatii.Nici un 911 Turbo 996 nu poate sa treaca de 330 km/k indiferent de cati cai putere are,pentru simplu fapt ca asta e viteza maxima obtinuta la turatie maxima in ultima treapta.Ca sa treci de 330 km/k trebuie sa modifici raportul de la treapta a 5 si a 6 ca sa poti sa prinzi 380 km/k.Nu exista momentan in afara de cauciucurile de la Veyron vreun cauciuc ce poate sa treaca de bariera de 360 km/k fara sa faca poc intr-un minut maxim.Masina aia are grave abateri ale kilometrajului,si din cauza ca masina are acum jante de 20 in loc de 18.O sa revin cu niste date in legatura cu 911 996 alb de 1000 de cp,momentam ma grabesc si nu mai am timp sa scriu.
  • 0

#63 ST1

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 5 Mesaje:
Inregistrat: 06-iunie 06
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX STI
  • Motorizare:EJ20 380cp

Scris 07 februarie 2007 - 12:25

911 Turbo 996 alb-sidefat a fost modificat de cei de la 9FF www.9ff.de care au facut suficiente modificari mecanice(inclusiv la cutia de viteze pentru treapta a 5 si a 6 mai lungi decat cele de serie) ca sa ajunga la 1000 de cai.In plus fata de varianta de kit de putere pentru 910 cp(detaliata si la ei pe site),cilindreea a fost marita de la 3.6 la 4.0.Un 996 Turbo modificat de 9FF de 840 cp a reusit sa ajunga pe pista de la Nardo la 370 km/k,deci aceasta masina cel putin teoretic ar trebui sa ajunga la 380 km/k,sa vedem cate secunde o sa reziste cauciucurile la viteza aia.Cand s-a dat cu Porche Portocaliu acest Porche de 1000 de cai,mergea cu soft de rodaj cu presiune in turbina de 0.9 bar fata de 1.6 bar cat trebuie sa mearga ca sa ajunga la 1000 de cai.In plus in loc sa schimbe a 3 a dat a 5,si-a dat seama de greseala si a oprit masina.Oricum tipul care a scris articolul e rupt rau de realitate,si nu trebuie sa credeti nici 5% din ce scrie el acolo.Cand masina o sa aiba softul pentru 1.6 bar o sa fie racheta si nu o sa mai aiba nimeni ce sa ii faca.(cu conditia pana atunci sa invete cum se schimba vitezele).
  • 0

#64 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 07 februarie 2007 - 12:37

la 900-1000cp e manual? nu e tiptronic?
  • 0

#65 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:

Scris 08 februarie 2007 - 08:36

Daca se baga ONO asta in CNR o sa se imprastie prin toate curbele alea de pe Probele Speciale.
Cine naiba mai crede ce scrie Libertatea? Ceva e clar totusi...Tipul e mediatizat cu tinta si comanda in acest tabloid / hartie igienica colorata si cei care il baga in fata primesc si ei ceva "ca sa mananca si gura lor"
  • 0

#66 turbo_tudor

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 122 Mesaje:
Inregistrat: 17-decembrie 06
  • Model:Astra H 2006
  • Motorizare:1.3 CDTI 90CP

Scris 08 februarie 2007 - 09:17

Cum era vorba aia? "Doamne mare iti sunt portile imparatiei........si tare multi sar gardul!" Vreau sa stiu si eu cine a produs cauciucurile alea care merg cu 380 km/h....sau mai bine zis din ce sunt facute rotile lui sa stiu si eu. Stiam ca Libertatea bate campii rau dar vad ca redefinesc sensul de "No Limits !"
  • 0
Opel Astra 1.3 CDTI 90 HP, Chrysler Sebring 2.0 LX 140 HP, Albert Einstein: Everything is relative!

#67 Kenny

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 Mesaje:
Inregistrat: 15-iunie 04
  • Marca:Citroen
  • Model:Outlander fake
  • Motorizare:2.2 HDI 156 CP

Scris 08 februarie 2007 - 09:39

Tehnic 380 kmh e posibil . Scump , dar posibil . Uita-te la Veyron .
  • 0
Remember the golden rule : He who has the gold makes the rules !

#68 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 08 februarie 2007 - 10:02

pai e posibil ken, dar pe langa modificari la motor si frane (doar tre sa mai si opresti :P) ai nevoie de cauciucuri adecvate...ori din cate stiu eu singurele pneuri capabile sa ruleze cu 380 in siguranta sunt cele de pe veyron si altele care au echipat un prototip de masina sport maybach (imi scapa numele acum :)).....bine ar mai fi o varianta sa fi echipat masina cu pneuri pt 300-320 si sa fi mers cu o viteza mai mare doar pentru scurt timp...astfel pneurile rezista (asta in teorie)....oricum eu nu cred aberatiile astea din libertatea....sa-l vedem in CNR http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#69 turbo_tudor

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 122 Mesaje:
Inregistrat: 17-decembrie 06
  • Model:Astra H 2006
  • Motorizare:1.3 CDTI 90CP

Scris 08 februarie 2007 - 10:51

Din cate stiu eu, dupa spusele unui tip care vindea cauciuri , poti merge cu o viteza mai mare decat clasa din care face parte cauciucul dar nu pentru mai mult de 15 min......si sincer ma indoiesc cu o diferenta de 60-80 km/h. Vorbim de niste forte care se produc in cauciuc de nici nu vreau sa ma gandesc. Si oricum ar insemna ceva de genul setul de cauciucuri si cursa..... Inteleg ca are bani ....dar totusi.....
  • 0
Opel Astra 1.3 CDTI 90 HP, Chrysler Sebring 2.0 LX 140 HP, Albert Einstein: Everything is relative!

#70 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:

Scris 09 februarie 2007 - 08:33

Am putea spune ca Ono si-a luat zborul...si la propriu si mai ales la figurat.
  • 0

2 useri citesc subiectul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi