Hot Hot Hatch
Scris 09 februarie 2007 - 10:47
Astra GTC, echipare Cosmo, 1.9 CDTI 16V 150CP, culoare Rosu (Pomegranate Red) conform contract
Dotari standard:
- 150 CP
- Aer conditionat
- Scaun sofer reglabil pe 8 directii
- Suport pentru ochelari
- Radio CD player CD30
- Parasolare iluminate
- Tapiterie mixta stofa + piele
Optionale:
- IDS+, primul luat in calcul
- Jante aliaj 6.5Jx16", model Dynamic
- Display grafic (GID)
- Cosmo Plus Pack
- Senzor de calitate a aerului
- Alarma
- Sight & Light Pack
- Cruise Control
- Sistem electric de incalzire rapida a habitaclului (Quick Heat - strict necesar la un diesel)
- Instrumente de bord "Micro Tech Silver"
- Radio CD, MP3, 7 boxe
- Vopsea metalizata Rosu - Visiniu (Pomegranate Red)
- computerul de bord activat la dealer
Comanda data pe 28 Martie, masina livrata pe 10 Iulie. Efectul livrarii: vreo 3 zile am avut betonat pe fata un zambet foarte larg. Prietenii stiu de ce
Alte modificari, pe scurt: pedalier sport Simoni Racing, jante 16" MAK Matrix 5, pozitii si faza scurta schimbate cu Philips Blue Vision, sistem GPS Fujitsu Siemens N560, barata fata Irmscher, grila fata Irmscher, pleoape Lumma.
Cateva poze cu VXR-ul
La livrare
Dupa cateva luni, dupa o spalare artistica
La una din intalniri:
Inca nu am poze cu noul look Irmscher dar promit sa fac update cand le am.
Impresii dupa prima tura cu masina.
Rele:
- faza scurta e mult prea scurta
- fara locuri de depozitare sticla suc
- viteza a 6-a e ciudata rau, tare greu o nimeresc, sper sa ma obisnuiesc
- centura e la dracu in praznic in spate, parca e un sistem de evitare a folosirii acesteia
- vizibilitate spate 0
- oglinda minune e super OK, numai ca intra prea tarziu, tot apuci sa tragi o injuratura ca te-a orbit boul din spate cu faza lunga
Bune:
- a se uita tot ce am scris mai sus
- motorul e minune, trage de nebun, cuplul ala te baga in boala; nu am tras de el, dar chiar si asa e minunat
- sasiul e lipit de sosea; multa vreme am mers pe serpentine fara sa pun frana, credeam ca visez (ce-i drept, vin de pe o masina fara pretentii de acest fel)
- ergonomie excelenta, totul e acolo unde ar trebui sa fie
- SPORT e magic, desi l-am folosit doar un pic si fara exagerari
- cruise control m-a imbolnavit; gadgetul perfect, e super tare sa faci depasiri fara sa tii piciorul pe acceleratie, e siderant, ciudat si genial in acelasi timp; merita toti banii
- design perfect; la plecare, am fost admirat de unii dintr-o mazda RX8, tunata, culoare asemanatoare cu a mea; in spate era un Peugeot 307CC, aceeasi gama de culoare; m-am simtit in al multelea cer
- orice s-a mai zis de masina asta de bine, e adevarat; inca visez, imi vine sa plec iarasi la drum
Acum am sarit de 10.000 cu ea. Revin cu un nou "review".
Sorry de post-ul foarte lung http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/ph34r_anim.gif .
Scris 09 februarie 2007 - 12:21
sa o stapanesti sanatos si sa fii ferit de probleme!
Scris 09 februarie 2007 - 12:27
n-ai mai dat de atata vreme pe aici incat ai uitat ca esti membru mai vechi garajul (defapt ash pe atunci )
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 09 februarie 2007 - 02:26
Sa ne mai zici cate ceva despre EA!
Scris 09 februarie 2007 - 02:42
Scris 09 februarie 2007 - 04:58
masterblaster - n-am uitat deloc, numai ca e ca si cand n-as fi fost la cat de mult am "trecut" pe aici. Dar lucrurile or sa se schimbe
Kenny - corect ce zici numai ca ideea cu VXR-ul mi-a venit pe cand cautam idei de numar. Nu am vrut sa fie un VXR wannabe de la bun inceput Si de fapt nici acum, faza cu VXR-ul pur si simplu s-a "impamantenit" si asa s-a invatat lumea cu masina. E "identitatea" ei proprie
Anyway, in fine ne-am "regasit". Prima parte a interventiilor s-a terminat.
Iata noul VXR:
Scuze de calitatea imaginilor dar sunt facute in mare fuga. Pun mai multe dupa ce o sa-i pun si pleoapele pe care din pacate inca nu am reusit sa le vopsesc
Scris 09 februarie 2007 - 05:07
ot: sa te tii de cuvant si sa intri si p'aici .....eu n-am mai intrat de ceva timp pe astraclub
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 09 februarie 2007 - 05:28
N-am vopsit grila pentru ca imi place mult mai mult cum se vede asa neagra. E mai "curata". Asta e si motivul pentru care am ales grila asta. E cea mai simpla/aerisita dintre toate.
Scris 09 februarie 2007 - 05:33
referitor la grila imi place asa neagra, si totusi as vi vopsit-o , dar important e sa-ti placa tie
eleron ii pui? ai schimbat si pragurile, spoilerul spate?
Scris 09 februarie 2007 - 05:39
Scris 09 februarie 2007 - 05:48
Sa o stapanesti sanatos.
Scris 09 februarie 2007 - 05:48
cu eleronul ai dreptate, oricum cel stock e discret si chiar da bine
Scris 09 februarie 2007 - 08:47
Felicitari man. Arata superb!!! M-ai rupt cu grila aia! si faptul ca ai lasat-o neagra...super inspirat ai fost. Pret la grila vreau sa aud
Ce-ai facut cu proiectoarele de ceata?
Scris 09 februarie 2007 - 09:59
Proiectoarele le am si inca nu m-am hotarat ce sa fac: sa le montez sau sa las masina asa cum e. Sincer sa fiu, in ceea ce priveste look-ul, imi place mai mult cum e acum. De fapt si cu bara stock imi place mai mult cum arata fara proiectoare. Totusi, ca si safety, e bine sa le ai. Inca ma gandesc ce sa fac. Vom vedea. Daca ma hotarasc sa le montez, o sa fie ceva de bricolat la ea ca bara nu are suporti pentru ele. Dar se poate face. Ca idee, bara cu proiectoare e cu 1500 RON mai scumpa . E drept ca vine cu proiectoare Hella dar WTF, sunt o gramada de bani.
Scris 10 februarie 2007 - 12:38
A meritat efortul, arata excelent.Mai ai un pic si va fi Irmscher VXR
Scris 10 februarie 2007 - 10:22
1500 RON in plus pt o bara din asta cu proiectoare??? ...enorm.
Scris 10 februarie 2007 - 11:36
rosu e interesant.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 10 februarie 2007 - 04:21
Alllexandru - 10x. Te astept si pe tine sa continui "transformarea"
ska - e de fapt visiniu rosu ala
Scris 15 februarie 2007 - 02:16
Scris 15 februarie 2007 - 03:09
Scris 15 februarie 2007 - 03:46
masterblaster - merci de apreciere
Scris 15 februarie 2007 - 04:17
arata complet demential... nu am cuvinte... acum iti mai trebuie o capota de carbon si ai aranjat toata fata
Scris 15 februarie 2007 - 04:57
Aceasta postare a fost editata de vulupe: 15 februarie 2007 - 05:01
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi