alt espero al unui prieten a ajuns praf si pulbere dupa 5 ani dar de carat marfa cu el, insa am vazut opeluri cu care s-a carat marfa si se tineau acceptabil
aceealeasi probleme le vad f. des la cielo unor cunostinte, cielo fie originale din coreea fie modele noi, executive, tot felul de mici chestii enervante care nu le vezi la un opel sau mai sus
vectra care l-am avut inainte, model facut in '92, cumparat in 2002 si tinut pana in 2005 la capitolul finisaje si uzura s-a comportat f. bine (erau putin uzate in schimb niste bucse, amortizoare, putina rugina, dar na, la 13 ani si sute de mii de km e normal), astra care o am acuma facuta in 2002 si are 150 mii km se time perfect, in sensul ca se simte ca e "legata" in curbe, la frane, la espero si cielo parca se inconvoaie toata caroseria, si nu ma refer la suspensii moi care mie imi plac, e altceva, alta senzatie
concluzia o trageti singuri, luati ce vreti, nu imi bat capul sa conving pe nimeni, dar lacetti nu as lua, mai ales ca la banii aia poti sa iei "masina" (aka astra classic)
Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 22 februarie 2007 - 02:27