Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Masina de familie - 12.000 DDP

• Topic inchis Acest topic e inchis
122 replies to this topic

#101 maximus

BattleStar Galactica

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 999 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 25 februarie 2007 - 01:58

mie unu mi s-a parut ca lacetti e mai placut la interior. nu l-am analizat in detaliu, insa mi-a placut mai mult atmosfera din lacetti
  • 0
Capul lui Moţoc vrem!

#102 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 25 februarie 2007 - 02:53

comparativ cu astra classic? pai e evident
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#103 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 25 februarie 2007 - 03:03

Designul interior e mai placut la Lacetti si e normal sa fie asa, Astra G fiind lansata in 98. Insa am regasit niste detalii "daewoo-ene" care m-au deranjat. M-as uita totusi si la Kia RIO la care interiorul este cu 2 clase peste modelele enuntate mai sus iar designul exterior mi se pare mai atragator. Lacetti are niste stopuri frumoase si cam atat. Rio mi se pare cea mai inchegata masina iar premiile care i-au rasplatit fiabilitatea si calitatea confirma ca e o masina reusita. Lacetti nu cred ca va avea un urmas...Iar versiunea Sedan a lui Lacetti e de-a dreptul fada. Repet eu am gasit niste detalii de Cielo la acest Lacetti care nu au ce sa caute in gama de pret peste 10 000 euro. Ca aspect al bordului insa jos palaria.
  • 0
On a self-imposed forum break...

#104 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 25 februarie 2007 - 03:07

Interiorul ales deocamdata ieri este asa:

Imagine amplasata Imagine amplasata

Faceti abstractie de acel decor de "lemn", poza respectiva este pentru tapiteria scaunelor (un velur foarte fain) si pentru forma scaunelor. Culorile sunt cele din poza 2.

P.S. Dee, zi-ne si care sunt acele detalii, asa mi s-ar parea corect.

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 25 februarie 2007 - 03:08

• 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#105 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:

Scris 25 februarie 2007 - 03:23

Pai le-am mai spus dar le repet ca nu ma doare "tastatura" :)))
Schimbatorul de viteze, cu maciulia deloc bine fixata, imbracat intr-un vinil ieftin, un aspect foarte cheapo iar cutia in care am mestecat ceva mi s-a parut dura, greu de manevrat.
Cd-player-ul realizat dintr-un plastic foarte modest scartzaia la apasare.
Plafonul- cunoscut si ca sindromul "Maxy" :) acesta consta in atingerea si lovirea usoara a plafonul care suna la Lacetti a carton si la pipait este aproape ca la Logan. si nu ma refer la varianta Privilege.
Fetele de usi - un plastic prost..masina in care am stat avea o luna si deja exista un joc al fetei de usa.
Aeratoarele- daca exista ceva ce urasc este ca aeratorul atunci cand este miscat sa scartzaie. Doar la clio symbol si grande punto am mai auzit asemenea scartaieli.
Si evident memento cielo - cesuletul coreean quartz...

Disclaimer- orice termen apartinand lui the1 a fost folosit cu acordul proprietarului si emitatorului in conditiile stilulate de UE> :D
  • 0

#106 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 25 februarie 2007 - 03:32

Sindromul Maxy...you are killing me :laugh:
  • 0

#107 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 25 februarie 2007 - 05:40

Poate nu ar fi rau sa mai stea putin sa vada si Cee'd.
Desi este clar mai scumpa decat Lacetti, care in varianta PLATINUM 1.6i 16V 109 CP, la promotie costa 13.039 Euro DDP.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#108 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 25 februarie 2007 - 06:37

Omul are un buget maxim foarte bine definit. Si sa nu uitam ca vine de pe Solenza.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#109 Artanis

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.304 Mesaje:
Inregistrat: 06-august 05
  • Marca:SEAT
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.4 TSI

Scris 25 februarie 2007 - 06:58

Designul interior e mai placut la Lacetti si e normal sa fie asa, Astra G fiind lansata in 98. Insa am regasit niste detalii "daewoo-ene" care m-au deranjat.

E surprinzator cum ai vazut tu acele detalii "daewoo-ene" numai la Lacetti, cand Astra G are la interior un aer evident de Kadett... :)
  • 0

#110 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 25 februarie 2007 - 07:05

Nu numai el a vazut acele detalii....
  • 0

#111 Artanis

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.304 Mesaje:

Scris 25 februarie 2007 - 07:19

Nu am spus ca nu or fi existand, insa daca le-a remarcat la Lacetti, la Astra Classic trebuiau sa-i sara in ochi. Design-ul bordului, indicatoarele, plasticul din interior...e absolut jenant pt. o masina care se vinde ca noua.
  • 0

#112 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 25 februarie 2007 - 07:27

Da, dar sa nu uitam ca Astra G e o masina lansata in 1998, conceputa la mijlocul anilor 90. Nu ne putem astepta sa aiba un interior garnisit cu plastice moi si ornamente tip aluminiu natur de ''calitate superioara''. :)
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#113 Artanis

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.304 Mesaje:

Scris 25 februarie 2007 - 07:28

Si atunci cine l-a adus in discutie pt. comparatie, si de ce ?
  • 0

#114 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 25 februarie 2007 - 07:34

Pentru ca inca se mai vinde, la un pret acceptabil dpdv al unora... Ca merita cumparat sau nu, asta e alta problema.
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#115 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:

Scris 25 februarie 2007 - 07:52

Artanis-interiorul de Kadett este la Cielo. Incearca sa vb despre ce cunosti si nu doar sa te agiti si sa ne provoci la flame pe noi cei care purtam o discutie argumentata si constructiva...ca sa nu spun civilizata. Astra G / Classic este o masina germana dragul meu, care urmeaza Astrei F, si inainte de Astra F a fost Kadett. De aia nu vad detaliile unei masini coreene la o masina germana din 2007. De ce este adusa in discutie intrebi? Pai fa un efort..stiu ca ti-e greu dar incearca sa te concentrezi> are un pret foarte bun pt dotarile pe care le ofera, este unul dintre cele mai bine vandute modele din clasa compacta din ultimii ani. Si Skoda Octavia Tour la fel. Sunt fiabile, ieftine de intretinut si sunt inca in fabricatie ceea ce dovedeste ca sunt cerute. Despre fiabilitate si calitate vorbim peste 3 ani de la achizitionare si vedem atunci care este masina mai buna de fapt. Si iti garantez ca nu va fi acest Lacetti care este in esenta un produs Daewoo, fiind conceput inainte introducerea Daewoo in GM si inainte de a se tranti un badge gm pe capota.
Am precizat deja ca acest Lacetti e o masina draguta si ca unele detalii imi plac iar altele nu. Viper m-a intrebat ce detalii nu mi-au placut si i-am raspuns. Daca ai ceva sa-mi spui in legatura cu acest lucru okay daca nu..te rog sa nu ma mai provoci inutil ca nu am chef de certuri.
@La scurt - De ce nu un Hyundai New Accent cu motor de 1.6 112cp. Cred ca se incadreaza mai bine in buget iar garantia este un argument serios in favoarea sa? Iar 1.4 MT full se incadreaza sigur in buget.

Aceasta postare a fost editata de Dee: 25 februarie 2007 - 07:57

• 0

#116 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:
Inregistrat: 21-septembrie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.9 CDTI 200

Scris 25 februarie 2007 - 07:59

Cand o cunostinta avea cam tot banii astia si oscila intre Classic si Lacetti am intrebat pe la cunostinte in service la Opel, unde ajung amandoua la garantie, ce sa isi cumpere. Mi-a zis fara ezitare si direct Astra Classic. Nu am aprofundat de ce si cum dar am inteles ce a vrut sa zica. Asta o zic doar ca o simpla relatare si nu ca parere a mea.
  • 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#117 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 25 februarie 2007 - 08:01

Sa nu uitam si de imaginea mai buna a Astrei Classic, in perspectiva unei revanzari. Chevy-urile actuale sunt la pamant din acest punct de vedere.
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#118 Artanis

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.304 Mesaje:

Scris 25 februarie 2007 - 08:10

Dee, stiu draga ca interiorul de Kadett este la Cielo, dar din pacate pt. tine are reminiscente evidente la Astra G. Ca tu nu le mai poti vedea, din postura de fanboy Astra, asta e cu totul alta chestiune. Btw, vorbeam de Lacetti, nu de Cielo. Inainte de a da sfaturi pt. o discutie constructiva, straduieste-te tu sa fi macar coerent.

Astra G / Classic este o masina germana dragul meu, care urmeaza Astrei F, si inainte de Astra F a fost Kadett.

Geez, oare d-aia Astra G o fi avand urme ale design-ului si "calitatilor" Kadett-ului, si nu Lacetti ? :)

Cat despre incercarea ta de a alatura Octavia de Astra G, atunci cand vorbesti de fiabilitate...ce sa zic, nice try - numai ca nu au nici o legatura.
Si ca fapt divers, Daewoo producea masini robuste dinainte de a fi preluat de GM.

Me, over&out !
  • 0

#119 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 25 februarie 2007 - 08:10

Fara cel mai mic subiectivism am asa ceva in familie(masina de serviciu) o conduc zilnic si mi se pare o masina super friendly si ok pentru banii ei,la o intalnire o sa o aduc si eu sa imi arate si mie cineva unde sunt materialele alea proaste rau ca partea superioara a bordului e facuta dintr-un plastic placut la atingere gen burete,acelasi plastic este prezent si pe usi.Singurul lucru pe care am sa il reprosez la cei 16.000 de km cat are masina(o am de la 0 km) este ca al treilea stop de frana la gropi se lovea foarte usor de luneta,problema fiind rezolvata printr-un mic buretel introdus intre stop si luneta.
Artanis:No mi-o lua in nume de rau man dar nu prea stii despre ce vorbesti :)

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 25 februarie 2007 - 08:11

• 0

#120 Artanis

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.304 Mesaje:

Scris 25 februarie 2007 - 08:21

N-oi fi stiind eu multe, insa cu Astra Classic si cu Lacetti am facut drive-test, in aceeasi zi, la Radacini impreuna cu un coleg care intentiona la fel sa achizitioneze una din ele, si mie mi s-a parut Lacetti in alta epoca pe langa Astra G, in fine...eu am cam spus ce am avut de spus, de-acum o dam in lamereala...
  • 0

#121 Alllexandru

Membru senior

• VIP Members
  • PipPipPipPipPip
  • 792 Mesaje:
Inregistrat: 17-iunie 04
  • Marca:.....
  • Model:.....
  • Motorizare:....

Scris 25 februarie 2007 - 08:32

Artanis inca o remarca "fina" ca cea de mai sus si ai vacanta cateva zile bune de la postat.
  • 0

#122 Artanis

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.304 Mesaje:

Scris 25 februarie 2007 - 09:11

Roger that :)

Si daca mai erau dubii pt. unii, sper ca pozele de mai jos, AstraG-vs-Lacetti sa le inlature:

Imagine amplasata
Imagine amplasata
  • 0

#123 Alllexandru

Membru senior

• VIP Members
  • PipPipPipPipPip
  • 792 Mesaje:
Inregistrat: 17-iunie 04
  • Marca:.....
  • Model:.....
  • Motorizare:....

Scris 25 februarie 2007 - 10:06

In consecinta, cred ca Lacetti ramane alegerea finului meu. Inca o data, multumesc 1qului pentru ajutor.

Topic inchis si se deschide doar la cererea initiatorului acesui topic.
Discutia tinde sa devina un VS si nu este cazul titlului acestui topic.Pentru asta puteti deschide alt topic daca doriti

Si o mica observatie.Incercati sa fiti cat mai la obiect in orice topic postati astfel incat unui eventual coleg nou sa-i fie usor sa filtreze repede informatiile de care ar avea nevoie.

Aceasta postare a fost editata de Alllexandru: 25 februarie 2007 - 10:08

• 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi