Am gasit masina lovita
Scris 23 februarie 2007 - 09:12
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 23 februarie 2007 - 10:14
Am citit topicul cap coada si nu imi pot crede ochilor ce am citit ...
In fine, randurile de mai jos nu au nici o legatura cu topicul in discutie.
Cei care sustin ca razbunarea este un mod de a-ti face dreptate nu au mai multa inteligenta decat cel care a lovit masinile si a fugit.
Razbunarea este o arma primitiva, nu trebuie sa ai nici 2 clase ca sa te poti razbuna ...
Cati dintre noi nu isi educa copilul cum ca razbunarea este o prostie ? Sau nu ... In fine, cred ca ati prins ideea.
Pai in primul rand atunci cand iti iei masina iti insusesti niste riscuri aferente. Ca sa fii acoperit iti faci CASCO, nu ?
Si daca o gasesti lovita si o repari pe CASCO si apoi iti creste prima de asigurare, da, face parte din risc.
Cu ce drept aplici legea pumnului sau a razbunarii primitive, este asta o dovada de inteligenta ? Sau vorbim ca sa ne umflam in pene ?
Este foarte usor sa pierdem vremea pe forum si sa ne lamentam "Politia nu face nimic, sunt sigur, nici nu are rost sa ma duc acolo".
Nu o sa se schimbe nimic in tara asta daca toti ar face ca mai sus ... asta este.
Numai bine,
Focus.
P.S. Banuiesc ce o sa ma intrebati. Da, am avut masina lovita in jde'mii de locuri, atunci cand am descoperit faptasul (cerand benzile de supraveghere de exemplu) am reparat-o be CASCO aluia, fara amenintari, civilizat.
Cand nu am gasit faptasul am reparat-o pe banii mei. Sau am lasat-o asa. Masina nu este un "statut social" pentru mine ...
auzi?....nu mai bine ne lasi tu sa ne vedem de traiu nostru citadin in tara asta mai cu bate mai cu ciomage....asa cum se procedeaza sa supravietuiesti....si tu sa iti vezi de traiu tau civilizat in tarile nordice unde femeile sunt niste fecioare imaculate de necorupt.Acu ca vii tu si imi zici de la 3000km cat sunt eu de primitiv si imi spui cum sa ma comport eu in tara mea,deja ma incearca un sentiment de lehamite
respect...
Aceasta postare a fost editata de canan17ro: 23 februarie 2007 - 10:20
Foloseste bold te rog - nu mai schimba marimea caracterelor
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>
<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->
Scris 23 februarie 2007 - 10:22
Scris 23 februarie 2007 - 10:39
auzi?....nu mai bine ne lasi tu sa ne vedem de traiu nostru citadin in tara asta mai cu bate mai cu ciomage....asa cum se procedeaza sa supravietuiesti....si tu sa iti vezi de traiu tau civilizat in tarile nordice unde femeile sunt niste fecioare imaculate de necorupt.Acu ca vii tu si imi zici de la 3000km cat sunt eu de primitiv si imi spui cum sa ma comport eu in tara mea,deja ma incearca un sentiment de lehamite
respect...
Nu inteleg de ce te-ai simtit lezat de afirmatiile mele ... Sau crezi postul meu a fost un atac subtil la persoana ta ?
Eu unul nu te-am jignit cu nimic, dar daca tu simti nevoia sa mi te adresezi pe tonul asta eu unul te inteleg.
Numai bine,
Focus.
Aceasta postare a fost editata de Focus: 23 februarie 2007 - 10:39
Scris 23 februarie 2007 - 10:46
cand spui ca tu iti faci dreptate cu ranga tot tu sari?
e ok, e alegerea ta, dar nu te astepta ca cineva care vine din lumea civilizata sa te priveasca altfel
nu te supara pe mine, doar incerc sa iti explic de ce a reactionat lumea asa
Scris 23 februarie 2007 - 10:48
daca am intrat sub incidenta regulamentului canan te rog foloseste fc de warn...dar ideea mi-o sustin.
nu e nimic personal focus,e vb doar de conceptii
mike....una e sa imi zici tu ca sunt primitiv care traiesti cu mine in jungla asta de bucuresti si stii bine cum sta treaba...alta e sa imi spuna ....(ai inteles ideea)
Aceasta postare a fost editata de IulianE: 23 februarie 2007 - 10:50
<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->
Scris 23 februarie 2007 - 10:51
si da, e comportamentul nostru si tb sa acceptam criticile astea. daca nu ne place, atunci incercam sa schimbam
Scris 24 februarie 2007 - 02:25
Daca mai are rost, va comunic ca am pierdut 2h la politie, de la 10 la 12 seara. Bineinteles pozele facute nu conteaza! Urmele de pe masina lui de asemenea nu conteaza. Decat daca am un martor care sa spuna ca l-a vazut, atunci intr-adevar se putea face ceva. Si bineinteles ca nu am. Cei care ma criticau ca nu ma duc la politie sa ma refuze, ii rog frumos sa-mi spuna ce ar trebui sa fac in cazul asta.
Nu-mi ramane decat in prostia mea sa ma razbun ca sa-i provoc si lui daune cel putin cate mi-a provocat el la masina plus prin pierderea de timp.
Raman cu speranta ca macar asigurarile sa incerce sa faca ceva, desi ma indoiesc.
Aceasta postare a fost editata de SirAvalon: 24 februarie 2007 - 02:30
Scris 24 februarie 2007 - 02:35
Cu politia nu rezolvi absolut nimic v-am explicat mai sus cineva s-a dus cu o dovada video si i s-a ras in fata si a fost trimis acasa,care este pana la urma rolul Politiei in tara asta?Chiar vreau si eu sa stiu daca exista cineva daca ati auzit macar de la un prieten care avea un alt prieten etc care a rezolvat o problema de acest gen legal.
Mai sus SirAvalon aducea vorba de desteptii care vin cu oglinzi la tine "hai mosule nu vrei niste oglinzi".Domnilor aveti idee cat este de enervant sa te trezesti la doua zile fara oglinzi de pana la urma te saturi de tot chiar daca le schimbi pe Casco,eu acum il inteleg perfect pe cel care pe un E a pus oglinzi de papuc efectiv este incredibil cum la noi se fura in prostie oglinzile astea si atunci cand vezi un dobitoc din asta la semafor cu oglinzi in mana sa nu te duci la el sa il iei de gat?Eu o perioada am avut oglinzi normale de "buda" erau jalnice dar ma descrucam cu ele pana imi veneau oglinzile masinii...ei nu o sa va vina sa credeti dar de vreo 3 ori si pe astea au vrut sa le fure dar cand vedeau ce sunt le lasau acolo.
Este trist ca se ajunge la asa ceva sunt sigur ca nimeni de aici care a spus ca i-ar rupe in bataie pe cei care fac asa ceva nu sunt violenti insa se ajunge la un moment in care te saturi sa vezi ca se tot intampla treaba asta.
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 24 februarie 2007 - 02:43
Scris 24 februarie 2007 - 07:29
stiu ca sint idealist, pana si horoscopul o spune.
revenind la subiect, consider ca totusi e vorba de un bun personal, pentru care pana la proba contrarie s-a muncit. si nu e frumos sa-ti bati joc de munca omului fara sa fii pedepsit. eu am acumulat in decurs de 1 saptamana 2 zgarieturi. normal, fara biletele, mai ales ca se vorbeste cum ca s-ar lasa cu amenda si 3 puncte. cu atat mai putin o sa-si recunoasca cineva vina. si tinand cont de faptul ca CASCO se va scumpi si orice interventie la masina, chiar daca nu este din vina proprietarului, va duce la crestere politei de asigurare, parca nu-mi vine sa apelez mereu la acesta solutie.
iar cand un nesimtit ramane nepedepsit dupa un astfel de incident minor, cu siguranta ca nu il vom vedea niciodata spasit, cerandu-si scuze si recunoscandu-si greseala.
Scris 24 februarie 2007 - 09:37
Si tot off topic, ca sa fie tacamu' complet: observ un fenomen tare neplacut: unii useri iau drept un afront personal faptul ca altii indraznesc sa aiba alta parere decat cea a lor si reactioneaza ...energic! Parca seamana cu niste situatii din trafic, nu?
Revenind la subiect: Cred ca totusi putem sa (ne) educam "organele" sa-si faca treaba! Sigur ca treaba asta va lua ceva timp...dar cred ca se poate! Daca nu ii educam noi, poate ii educa UE! Aaa...parca acum suntem si noi pe-acolo...
Nu dati cu rosii... :ph34r_anim:
Scris 24 februarie 2007 - 09:40
Cit despre cum misca politia: realitatea ca fara dovezi nu se poate face nimic si expertza si dovezile sint costisitoare. Doar nu vrei sa se cheltuie cine stie ce resurse din bani publici pentru o zgiriitura. Dar fii sigur ca daca sint oameni implicati o se miste mult mai vioi. Nu te gindi ca neaparat asiguerarea da ijudecata pe cineva Procesele sint foar scumpe si lungi si in nici un caz nu merita pentru 2-300E. Asigurarea e o intreprenre orientata pe profit nu pe razbunare.
@Viper: daca vrei sa te simti mai bine fa o vizita intr-un spital sau casa de batrini. Sa vezi ce bine te simti ca ca esti sanatos si ce lucru mic o sa ti se para o masina, un obiect.
PS: superglue in broasca (si lichid de frina pe caroserie, dar asta e exagerat pentru o zgirietura) e o "solutie" intermediara.... Asta poate e singura metoda de razbunare acceptabila desi copilareasca. Nu ca as incuraja-o, te cobori fix la nivelul lui, nu cistigi absolut nimic si poti declansa o vendetta absurda si disproportionata..copilareste cum am zis.
tu ai un dezavantaj major, traiesti intr-o tara in care 1. nu se intimpla din astea 2. daca se intimpla, legea functioneaza
Jaffar, tu ai niste conceptii foarte idealizate despre alte tari. Crede-ma ca atit 1 cit si 2 sint false. Si sint false nu ca e poltia de kko ci ca asa trebuie sa fie si asa e logic si normal sa fie. N-ai vrea sa fie altfel.
Aceasta postare a fost editata de vrajitorul din orz: 24 februarie 2007 - 09:41
Scris 24 februarie 2007 - 10:03
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 24 februarie 2007 - 10:08
Aceasta postare a fost editata de marius_gl: 24 februarie 2007 - 10:09
Scris 24 februarie 2007 - 10:39
Una peste alta ideea e ca te doare cand banii tai sunt batjocoriti de altul.
Sint de acord, dar dupa ce faptul s-a intimplat nu te mai ajuta cu nimic sa te enevezi, sa te amarasti sau sa-i dai una in ochi. Chestiile astea nu sint reversibile.
Scris 24 februarie 2007 - 10:57
tu ai un dezavantaj major, traiesti intr-o tara in care 1. nu se intimpla din astea 2. daca se intimpla, legea functioneaza :cunaooooo:
Poate ai vrut sa zici "avantaj"
Si aici se intampla, crezi ca soferii finlandezi nu gresesc ? Si aici unii mai fug, altii iti lasa bilet in parbriz iar altii incearca sa isi repare toata masina (si dantura) daca ii lovesti.
Da, ca cica a dat cu dintii de volan din cauza izbiturii, CASCO plateste nu ?
Asa ca toti au aceeasi mama cum bine zicea cineva.
Asa cum am mai zis daca ai masina iti asumi anumite riscuri, iti faci CASCO daca vrei sa fii acoperit.
Si crezi ca pe aici daca vrei sa iti repari masina in service dai un mail si se rezolva ?
Cam acelasi timp il pierzi si pe aici prin service !
Ideea este sa nu te stresezi (prea tare). La capitolul stres romanii sunt campioni, numai noua ni se intampla toate lucrurile astea, in toate celelalte colturi ale lumii viata este ideala
Numai bine,
Focus.
Aceasta postare a fost editata de Focus: 24 februarie 2007 - 11:01
Scris 24 februarie 2007 - 11:18
Scris 24 februarie 2007 - 01:21
Scris 24 februarie 2007 - 02:52
Poate ai vrut sa zici "avantaj"
Si aici se intampla, crezi ca soferii finlandezi nu gresesc ? Si aici unii mai fug, altii iti lasa bilet in parbriz iar altii incearca sa isi repare toata masina (si dantura) daca ii lovesti.
Da, ca cica a dat cu dintii de volan din cauza izbiturii, CASCO plateste nu ?
Asa ca toti au aceeasi mama cum bine zicea cineva.
Asa cum am mai zis daca ai masina iti asumi anumite riscuri, iti faci CASCO daca vrei sa fii acoperit.
Si crezi ca pe aici daca vrei sa iti repari masina in service dai un mail si se rezolva ?
Cam acelasi timp il pierzi si pe aici prin service !
Ideea este sa nu te stresezi (prea tare). La capitolul stres romanii sunt campioni, numai noua ni se intampla toate lucrurile astea, in toate celelalte colturi ale lumii viata este ideala
Numai bine,
Focus.
Focus, domnul Jaffar ar putea acum sa-ti confirme daca ma duc cu masina la BMW, trebuie sa mai fac ceva: sa-mi fac semne pe anumite piese ca sa nu dispara. Pe asta o stiai, ca baietii iti schimba piesele la masina ca sa le vanda pe cele bune, la BMW? In conditiile astea cu un rahat de zgarietura ajung intr-un lant interminabil de pazit fundul, numai ca sa nu isi bata joc de mine niste oameni care, prin comportament, imi sunt inferiori. Deci am de ce sa ma stresez cred eu... Si asta ca sa intelegi de ce sunt atat de ofticat pe un idiot care nu stie sa conduca!
vrajitorul din orz
In California stai cateva ore la politie? Eu m-am dus noaptea si erau 2 oamenii care si-au petrecut ziua acolo, asteptand. Ma indoiesc ca la voi sta treaba asa. Ceea ce Jaffar vrea sa spuna este ca frustrarea pe care o traim noi, mai ales cei din Bucuresti, unde este full de masini, si deci full inclusiv la politie, asigurari, service-uri, nu poate fi inteleasa de cei care nu sunt de aici. Cu Dacia mi-am facut programare la tinichigerie peste 1 luna, datorita volumului mare de masini la reparat. Iti vine sa crezi? A, si ca sa adaug, in aceasta perioada imi expira ITP-ul, pe care nu-l puteai face cu masina lovita. Puteam lua amenda si pentru asta si crede-ma, lui Garcea i se va rupe de aceasta "scapare" legislativa. De obicei sunt intelegatori la faze de genul asta, dar oricum, esti la mana lui. Deci inca un motiv de stres...
Aceasta postare a fost editata de SirAvalon: 24 februarie 2007 - 03:03
Scris 24 februarie 2007 - 08:54
Am un prieten in San Frabisco cu un 328 cumparat in 2000 (nou). La maxim 2 ani dupa ce si-a cumparat-o, un vecin cu are a avut o altercatie verbala pentru blocatul garaului (drept care a trebuit sa cheme politia sa-i salte aluia masina ca sa iasa din garaj si sa ajunga la munca, ala s-a enervat tare) i-a batut masina ca pe snitele cu un ciocan (reparatii de citeva mii de $). Da, stia cine, dar nu avea dovezi, nu avea martori, politaiul a venit foarte prompt dar nici macar nu s-a dus sa-l ia pe ala la intrebari (ceeace de obicei trebuie sa se intimple). Si n-a venit nimeni sa ia ADN-ul de pe masina.
Tot raul spre bne, nu vrei sa te reclame baba la parter ca esti anarhist si sa ajungi in lagarul de munca, nu?
Scris 24 februarie 2007 - 09:55
Flickr - pozele mele
Scris 25 februarie 2007 - 10:28
ar fi super fain sa incercam sa atragem un organ tanar, putin afectat de sindromul militie la noi in garaj. macar pentru voi, bucurestenii, care formati majoritatea pe aici.
Oaspetele ma ingrijorezi...Nu credeam ca tu crezi asta despre noi )))
Scris 25 februarie 2007 - 11:56
si apoi se da la fund.
Scris 25 februarie 2007 - 01:12
din pacate ce politisti tineri cunosc eu sunt super jegosi(imi cer scuze pt cuv) pt ca au ca dascali niste bosorigi otraviti si comunisti.Ies direct din bancile scolilor niste corupti ,niste infatuati...demni de militianul classic
Scris 26 februarie 2007 - 11:57
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi