Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Sunteti harnici si muncitori ?

• Please log in to reply
56 replies to this topic

Poll: Care-i stilul vostru ? (36 membri au votat)

Intrebare despre munca

1. Harnic si muncitor (18 voturi [50.00%])

Procentaj din vot: 50.00%

2. Puturos si lenes (18 voturi [50.00%])

Procentaj din vot: 50.00%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#51 vrajitorul din orz

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 Mesaje:
Inregistrat: 23-decembrie 04

Scris 11 martie 2007 - 10:18

1.pentru twingo sint lucruri placute
2.de unde stii tu cum e cu aia multi ??
biggrin.gif

1. Corect, am vrut sa-i atrag atentia ca se grabeste cu categorisirile. No life poate fi si el pentru ceilalti.
Iti place sa bibilesti casa si sa pui flori? Perfect. Consideri ca aia care nu fac ca tine si prefera ceva pe la serviciu sint no life? Not good.
2. I am not a freak :). Cu siguranta mai sint oameni ca mine, eu cunosc citiva deci prin inductie la nivelul lumii sint "multi". N-am spous ca sint majoritatea... pot sa fie si numai 0.1% tot multi sint.

Si pentru asta n-am avut alta varianta decat sa muncesc.

Twingo a spus mai devreme ca el face chiulind tot atitia bani ca altii care muncesc. Pai din pozitia aia mi se pare foarte lejer sa faci sofisme despre lene. Da cind n-ai de ales, sa vedem atunci cit de filozof esti. Si citi oameni au de ales? Cite posturi din astea unde esti platit pentru nimic sint? Majoritatea trebuie sa se indoiae muncind, fie ca le place fie ca nu.

Aceasta postare a fost editata de vrajitorul din orz: 11 martie 2007 - 10:26

• 0
Salam. Florin Salam.

#52 Twingo

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 54 Mesaje:
Inregistrat: 08-martie 04
  • Marca:Peujos
  • Model:504
  • Motorizare:2.0D

Scris 12 martie 2007 - 03:29

Da, chiulesc la greu dar las impresia ca trag la jug, de-aia fac bani la fel cu unul care trage pe bune la jug.

Insa sa nu crezi ca am avut de ales, ca a venit la mine cineva si m-a �ntrebat daca vreau sa trag la jug sau doar sa ma prefac un pic. E un drum lung de parcurs, si pe acest drum poti foarte bine sa tragi la jug pe bune, ca sa ajungi �ntr-o pozitie unde sa poti sa te prefaci.

Mai sus se spunea ca atunci c�nd nu ai bani, alta varianta nu ai dec�t a munci. E adevarat dar si neadevarat. Pentru ca una e sa te resemnezi ca deh trebuie sa muncesti, sa-ti vinzi viata pe niste gologani, sa-ti investesti efortul �n munca, si alta e sa-ti investesti efortul direct �n a gasi cai de a ocoli munca, de a nu te resemna niciodata ca exista o cale standard catre bani, si aia trece prin munca. Pentru ca asa am �nvatat de c�nd eram mici.

No life poate fi si el pentru ceilalti.
Iti place sa bibilesti casa si sa pui flori? Perfect. Consideri ca aia care nu fac ca tine si prefera ceva pe la serviciu sint no life? Not good.

Da, recunosc ca ai dreptate.

Insa cred ca �n acelasi timp se �ntelege ce vreau sa spun, unii sunt prea lenesi ca sa suporte toate vicisitudinile serviciului.
  • 0

#53 edieseb

Cenzor E-zine

• Members
  • PipPipPip
  • 356 Mesaje:
Inregistrat: 07-februarie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Corsa
  • Motorizare:1,3 Cdti

Scris 12 martie 2007 - 05:02

[...]Pentru ca una e sa te resemnezi ca deh trebuie sa muncesti, sa-ti vinzi viata pe niste gologani, sa-ti investesti efortul �n munca, si alta e sa-ti investesti efortul direct �n a gasi cai de a ocoli munca, de a nu te resemna niciodata ca exista o cale standard catre bani, si aia trece prin munca.

Chiar daca eu abordez problema diferit, am ras cu pofta cand am citit asta. Tu ai facut o adevarata pasiune nu din a munci, dar din a nu munci; dovada, topicul pe care l-ai deschis, persistenta cu care iti prezinti filozofia de viata si fraza din citat care pe mine m-a dat pe spate. Cred ca esti o persoana tare joviala si simpatica in viata de zi cu zi.

Oricum, spor la treaba la toata lumea saptamana asta :(
  • 0

#54 Legionaru'

master of VVT-i

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 660 Mesaje:
Inregistrat: 28-iulie 05
  • Marca:Toyota
  • Model:Avensis
  • Motorizare:1.8 VVT-i

Scris 20 martie 2007 - 06:05

Eu sunt harnic si muncitor! :cunaooooo:

0 guests, 1 members, 0 anonymous members
florin-marius
  • 0
TODAY TOMORROW TOYOTA

#55 ska

nobody...

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 20 martie 2007 - 07:11

io stiu o vorba buna, cine munceste nu are timp sa faca bani !
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#56 S600

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 247 Mesaje:
Inregistrat: 25-aprilie 04
  • Marca:Ford
  • Model:Mondeo Ghia 2002
  • Motorizare:2.0 TDCi 130 HP

Scris 20 martie 2007 - 09:48

Si se aplica unui procentaj de --? :party1:
Eu ma pregatesc de un 530d 2003-2004 prin vara :) - deci la mine nu se aplica...
  • 0
RuleR

#57 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 20 martie 2007 - 11:04

Am constatat ca din pacate fara munca nimic nu este posibil. Ma bucur pentru cei care muncesc si ei de le sar capacele,adica ma bucur ca au unde si pentru ce. Ma bucur si pt cei care o freaca si fenteaza sistemul: adica ma bucur pt ca au avut norocul si sansa de a face asa ceva.

Daca as putea sa fac mai multi bani stand degeaba, frecand-o la rece probabil, sigur as face-o si eu. Dar momentan nu am avut norocul asta, chiar daca am avut joburi ursoare pe care le-am abandonat.

De multe ori sunt si eu lenes, deoarece am anumite zile cand nu reusesc sa fac nimic.....n-am chef si nimic nu mi se leaga. Aproape nimic din ceea ce fac la birou nu este mecanic deci imi solicita intelectul uneori prea mult si oboseala o simt din plin. Insa am si zile bune destul de dese cand simpt ca pot salva Planeta...si culme!: toate mi se leaga si imi ies bine atunci.
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi