Mazda CX-7
Scris 16 iulie 2010 - 10:05
Am intrat pe forumul Mazda mai in urma si sa stiti ca problema a fost ridicata de mai multi proprietari. Deci Mazda a avut o problema cu CX7 cu cutie manuala.
Ma gandesc ca la crearea unei masini se are in vedere faptul ca aceasta nu va fi condusa doar de soferi care sa aiba la activ peste 300.000km!
Bun, am auzit si eu ca pentru proprietarii noi de Porsche se organizeaza cursuri speciale de conducere pe pista cu instructor de la firma, dar cu Porsche este cu totul alta problema! CX7 este doar un crossover sportiv!
Scris 16 iulie 2010 - 10:14
Scris 16 iulie 2010 - 10:22
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 16 iulie 2010 - 10:53
mazda CX7 (ca si mps u 6) nu are integrala permanenta cu 50-50 ci undeva mai la 90 cu 10 (din ce stiu eu ... poate gresesc)
Scris 16 iulie 2010 - 10:58
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 16 iulie 2010 - 11:01
putem conclude atunci ? cine e de vina pt ambreiajele prajite ?
Scris 16 iulie 2010 - 11:06
Iar subaru avea nişte plecări senzaţionale.
despre fotografie
Scris 16 iulie 2010 - 11:24
Scris 17 iulie 2010 - 05:43
Scris 17 iulie 2010 - 09:28
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 17 iulie 2010 - 10:22
cat despre mers "normal", am rulat o bucatica si cu 250 km/h (pe bord) si n-am simtit acel miros.
Scris 17 iulie 2010 - 10:44
despre fotografie
Scris 17 iulie 2010 - 11:11
bine, la mine era vorba de un pseudo 4x4
Scris 17 iulie 2010 - 11:31
despre fotografie
Scris 17 iulie 2010 - 12:31
doar prin ultima afirmatie iti dai in cap cu tot ce sustii ca , cunosti despre ambreiaje si AWD uri.poi crezi ca majoritatea utilizatorilor de CX7 o frigeau prea tare ?? nu cred, te tempera consumul instant.
cat despre mers "normal", am rulat o bucatica si cu 250 km/h (pe bord) si n-am simtit acel miros.
pai sa-mi fie cu iertare , dar poti sa si decolezi, cum mama masii poti tu sa uzezi ambreiajul la 250km/h intr-o bucatica rulata ?
Scris 17 iulie 2010 - 12:42
Scris 17 iulie 2010 - 01:52
Scris 17 iulie 2010 - 01:52
despre fotografie
Scris 17 iulie 2010 - 01:54
Scris 17 iulie 2010 - 02:23
nu vad unde am declarat eu ca STIU si CUNOSC despre ambriaje si AWD-uri.doar prin ultima afirmatie iti dai in cap cu tot ce sustii ca , cunosti despre ambreiaje si AWD uri.
pai sa-mi fie cu iertare , dar poti sa si decolezi, cum mama masii poti tu sa uzezi ambreiajul la 250km/h intr-o bucatica rulata ?
am scris clar ca am condus mpsu dupa fler si nu dupa nou hau.
o sa scriu mai mare de acum incolo.
normal, la mers in linie dreapta cu 250 km/h nu e faza de aprins ambreiaju, conteaza mai mult cum ai ajuns acolo. ideea era ca desi nu multora le vine sa creada, am mai si tras de masina aia.
Scris 17 iulie 2010 - 02:57
si la 250km/h in linie dreapta , tot diferit se conduce ?
Ai postat prea repede.
La subaru era ceva de genul ridicai întâi ambreiajul, apoi apăsai acceleraţia până când nu mai puteai. Dacă îl "ciupeai" des, inevitabil cădea şi a căzut la mulţi, mai ales prim posesori.
despre fotografie
Scris 17 iulie 2010 - 04:59
Da mai, asa e la orice ambreiaj, pus pe orice masina....
La subaru era ceva de genul ridicai întâi ambreiajul, apoi apăsai acceleraţia până când nu mai puteai...
...
In plus, masinile gen subaru, Mazda CX7, etc .. nu-i iarta pe cei care conduc prost pentru ca se se aplica ce am spus in postul 125:
Orice masina grea ( sau cu 1-a lunga ) si cu cuplu mare, va distruge foarte usor orice ambreiaj daca nu stii sa-l folosesti.
Pentru "EI" exista o gramada de masini la care ambreiajul "tine"
Scris 17 iulie 2010 - 05:05
Orice masina grea ( sau cu 1-a lunga ) si cu cuplu mare, va distruge foarte usor orice ambreiaj daca nu stii sa-l folosesti.
Eu as fi tentat sa zic acelasi lucru despre 1-a scurta si nu lunga, ori poate gresesc?
Scris 17 iulie 2010 - 05:09
Scris 17 iulie 2010 - 05:15
nu vad unde am declarat eu ca STIU si CUNOSC despre ambriaje si AWD-uri.
am scris clar ca am condus mpsu dupa fler si nu dupa nou hau.
o sa scriu mai mare de acum incolo.
normal, la mers in linie dreapta cu 250 km/h nu e faza de aprins ambreiaju, conteaza mai mult cum ai ajuns acolo. ideea era ca desi nu multora le vine sa creada, am mai si tras de masina aia.
Desi il ,,mai'' sicanez pe Oaspete, io am mers cu el in MPS si...da, conduce super, in sens de agresivitate.
Mi-au placut MPS-ul si stilul de conducere ,,impresionabil'' al Oaspetelui.
Aaaah, foarte important...isi foloseste mansarda in aleconducerii, nefiind teribilist, cu depasiri riscante, bla,bla...
Aceasta postare a fost editata de MMM: 17 iulie 2010 - 05:16
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi