nene grinch..citeste declaratia lui
a spus ca isi da demisia DUPA 5 minute de la vot. atat. a mintit (iar)
nu am ce declaratie sa citesc. din cate mi-aduc aminte de declaratia lui nu a folosit cuvantul vot ci "suspendarea mea" .. votarea si suspendarea oficiala sunt doua lucruri diferite. Ca sa fac o paralela este ca atunci cand ai luat examenul de conducere dar nu aveai carnet. Orice om cu scaun la cap ar astepta oficializarea suspendarii dupa care si-ar da demisia. acum daca o si face ramane de vazut.
in campania din turul 2 a spus ca nu se va alia cu UDMR, luand voturile PRM. ghici ce, a facut guvern cu udmr
care e cealalta fata a monedei? faptul ca in numele dreptatii face exact lucrurile pe care le imputa celorlalti?
Eu zic ca ceva tot a reusit. A reusit sa faca UDMR-ul si PRM-ul sa voteze
impreuna impotriva lui .. e un lucru mare nu?
iar influenta sa la curtea constitutionala....mai clar de atat ce se poate? azi au plecat toti de acolo, sa nu poata lua act de votul parlamentului, sa poata amana treaba pana luni dar da, curtea e independenta! si culmea, unii cred asta. functionarii de acolo au plecat din proprie initiativa, si vai ce coincidenta nu-l putem suspenda oficial.
se tot vb de congo. dupa circul papagalului (ca presedinte nu e), cred ca si acolo e mai bine.
Eu cred ca te uiti prea multa la AntenaX .. George Maior directorul SRI este membru al PSD. Cu toate astea a aparut la televizor si a contrazis declaratia sefului lui de partid Mircea Geoana. Judecatorii Curtii Constitutionale au fost pusi in functii pe vremea guvernarii PSD. Dintre cei trei judecatori care erau trecuti in biletel, cea care avea dosar penal si parea cea mai usor de influentat (imi scapa numele acum) nici macar nu a participat la votul respectiv.
Ma atzatzi si nu e bine... Spalare de creier zici? Dar inainte, pe vremea lui Ilici, ce o fi fost oare??? Ce vezi tu acum e la o scara MULT mai mica fata de ce a fost atunci! Asa ca, pliz... Nu da vina pe el ca nu s-a facut nimic in 3 ani, da vina pe spanacul de Guvern! Etc! Hai sa nu mai fim fanatici!
Asculta-l pe Viper ca e batran si stie. Unii dintre noi am vazut cu ochii nostrii si am trait pe pielea noastra congresele, sedintele de partid, cenaclul flacara, revolutia si mineriadele. Nici unul dintre noi nu cred ca vrem sa mai trecem prin ce am trecut si iti dorim si tie sa nu ai "norocul" sa treci prin ele. Ceea ce se intampla acum e manipulare dar nu asa cum iti inchipui tu.