Suspendarea presedintelui
Scris 27 mai 2007 - 09:11
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 27 mai 2007 - 11:34
Scris 28 mai 2007 - 12:01
Scris 28 mai 2007 - 07:51
Faptul ca "are tendinte" si ca nnu-i place cite unuia ce fel de sef e nu-l incrimineaza. Parlamentul nu are tendinte dictatoriale cind da jos un presedinte impotriva deciziei CC? Aia e legal? Cu motive din astea "fuzzy" ca are comportament neconstitutional?
Cit despre modelul clinton vs. hitler e simplu: n-am auzit in viata mea vorbindu-se in Ro (la nivel de mase) de Clinton. Sau Mitterand. Sau Thatcher. Noi stim Stalin, Hitler, Ceausescu si cam atit. Cum sa vii la tv si sa vorbesti de modelul clinton, ce crezi ca intelege Gheorghe care tocmai a dat maneaua mai incet?
Apoi nu crezi ca ceri cam multe de la Basescu? Lui Iliescu de ce nu i-a cerut niumeni modelul Clinton? Eu stiu, tu vrei Romania sa se transforme peste noapte, intr-un tur de scrutin, intr-o tara vestica. Foarte laudabil, sint 100% de partea ta, dar esti idealist. Progresul se face cu pasi mici. Nici BAsescu, dar nici urmatorii 3 presedinti nu o sa fie dupa modelul Clinton sau altul asemenea.
Cit despre Paler, are si el dreptul la parereile lui. Unele sint bune, altele proaste. Oameni mult mai mari ca el au gresit mult mai evident. Cind era in marea adunare nationala si CC al PCR, ce pareri crezi ca avea, bune sau proaste?
Pentru tine ce semnificatie are sintagma "aviz consultativ"? In special al doilea cuvant. Ca vad ca iti place sa te legi de litera legii. in '94, cand Basescu a trecut peste avizul (la fel de consultativ) al CCR si s-a votat pentru suspendarea lui Iliescu (vot in parlament in favoarea presedintelui) nu a fost la fel de legal ca si acum?
Revenind la modele, eu am vrut sa spun altceva, dar iar ai inteles ce ai vrut tu...
and the best is still to come...
Scris 28 mai 2007 - 09:16
Scris 29 mai 2007 - 09:30
and the best is still to come...
Scris 07 august 2012 - 04:18
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi