I-mi pun cateva intrebari.. de ce de discutia asta se poarta atat de mult(nu aici ci pe tv) cand de fapt problemele reale sunt altele..?
Alte fapte de genul..Traficul pe DN1 la baseasa este blocat de atata timp... acum se gaseste Triceanu acum sa faca inspectii.
De fapt la toate lucrarile se dau termene de executie foarte lungi si fara clauze de penalizare in caz de depasire, dar.. asta este.. Si alta gramada de exemple asemanatoare..
Am mai auzit aici vorbinduse de cei din afara...si de ce fac ei si cit de informati sunt
Fara sa fiu un mare aparator al lor pot spune asa.. sunt la fel de informati ca si noi si distanta nu-i impiedica sa fie la curent cu totul..
Televiziunile de aici se prind in mare parte din europa, unele chiar si in america, au in marea parte acces la net si la tot ce inseamna informatie in acest sens...
Cu ce sunt eu mai "privilegiat" in acest sens... doar ca pot vorbi pe strada si din pacate traiesc in "climatul" creat de ei (politicieni)
Apoi.. pe plan economnic ce inseamna cei de "afara"...
Auzisem ca cei de afara aduc in romania 3 miliarde $ anual ( sau lunar?).. nu stiu exact suma.. dar fara aportul acestora in romania ar fi dezastru.. de ce spun asta..
Economia actuala nu poate sustine cresterea necesara, consumam mult mai mult decat producem si am avea un somaj foarte mare daca cei care au plecat ar fi aici..
Asa, au facut ca sa avem un aport foarte mare financiar prin banii care ii trimit acasa la familie sau rude, in investitile care le fac, prin plecare au rezolvat oarecum si piata munci, adica a scazut ceva somajul, a facut ca in anumite domeni sa creasca salarile prin lipsa fortei de munca, ..
povestea continua.
Ps. daca i-mi pun si intrebarea de ce a spus"... trebuia sa i se intample odata..." pot deduce ca nu e prima data cand "ziarista" catalogata intr-un fel face ceva de genul
Aceasta postare a fost editata de aztec: 25 mai 2007 - 11:25
calator prin timp si spatiu...