Salt la continut

Fotografie
* * - - - 2 Voturi

Suspendarea presedintelui

• Please log in to reply
481 replies to this topic

Poll: Vot (37 membri au votat)

Va prezentati la vot?

1. Da (33 voturi [89.19%])

Procentaj din vot: 89.19%

2. Nu (2 voturi [5.41%])

Procentaj din vot: 5.41%

3. Nu sunt sigur (2 voturi [5.41%])

Procentaj din vot: 5.41%

Cum veti vota?

1. Da, pentru suspendare (15 voturi [40.54%])

Procentaj din vot: 40.54%

2. Nu, impotriva suspendarii (22 voturi [59.46%])

Procentaj din vot: 59.46%

3. Indecis (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#426 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 24 mai 2007 - 08:47

ca sa se bage in seama :D
de mult ce i-a interesat au plecat :D
stiu sunt rau, dar pe de alta parte ei nu au acces la toate informatiile de aici, nu stiu ce se intampla aici cu adevarat

stii care e treaba, ei au plecat ca era greu aici si ne-au lasat pe noi sa facem o Romanie care sa straluceasca ca soarele de pe cer (citit din Becali) si dupa ce ne chinuim noi cu toti comunisti si cu toate greutatile isi mai dau si cu parerea ca, stiu ei cum ar fi mai bine in tara in care ei nu vor sa traiasca si care au parasit-o.
Sa nu se supere cei de afara pe reactia mea dar e in gluma spusa si reprezinta adevarul.

Interesante moduri de a gandi... Foarte interesante...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#427 nicukla

membrru

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 893 Mesaje:
Inregistrat: 02-octombrie 04
  • Marca:Renault
  • Model:Scenic II 2004
  • Motorizare:1.5 DCI 101 CP

Scris 24 mai 2007 - 09:39

daca la o votare se castiga cu 1000 de voturi diferenta si diferenta o face exact cei care sunt plecati sa traiasca dupa alte legi.
Eu cum nu votez pt.Spania sau Italia ca sa influentez modul de trai al lor sa nu voteze nici ei pt mine ca sa influenteze traiul celor care traiesc aici dupa legile si constitutia Romaniei.
Viper ce zic eu e logic,daca stai sa gandesti neutru,nu si daca gandesti dupa culoare politica fie ea PNL sau PC sau PNG sau viitorul FSN ( adica PD+PSD).Sa iti dau un exemplu:sa vin si eu cand e sedinta in firma la tine si daca mai suntem cativa care nu traiesc de pe urma firmei si nu muncesc la firma ta poate o sa influentez traiul tau.
  • 0
In acest birou , O zi se munceste , O zi nu se munceste , AZI NU se munceste.

#428 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 24 mai 2007 - 10:17

Nu e chiar asa. Intamplator (sau nu) am rude afara. Ele la randul lor au rude aici. De ce sa nu voteze sa ne fie noua, celor de aici, bine? Ca binele nostru e diferit in conceptie de binele altora, e alta poveste. De aia e democratie.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#429 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:
Inregistrat: 21-martie 05
  • Model:Megane 2 CC
  • Motorizare:2.0 16v 136CP

Scris 24 mai 2007 - 10:33

Eu, spre exemplu, vreau sa ma intorc in Ro. De aceea votul meu este necesar pentru a-mi crea un context favorabil intoarcerii. In al doilea rand, mult mai important, este dreptul meu sa votez...
  • 0
Renault Megane 2 Coupe-Cabriolet: 2,0 16v 136CP
and the best is still to come...

#430 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 24 mai 2007 - 09:02

E normal si corect sa voteze si cei de afara...

Si hai sa incercam sa nu ne mai gandim ca cei care pleaca sunt dezertori, nerecunoscatori, iresponsabili pentru tara.

Daca ma intrebi noi suntem cretini ca lasam sa iasa din tara toti uratii, ciorditorii si omoratorii. Dupa mine ar trebui sa aiba consemn la granita 30 de ani de-acum incolo orice roman care a savarsit mizerii pe afara.

Dar sunt multi romani care s-au dus sa munceasca, care-si vad de treaba lor, care si-au facut un nume si sunt respectati, care lucreaza pentru o imagine a romanului de om normal si de cuvant.
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#431 vrajitorul din orz

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 Mesaje:
Inregistrat: 23-decembrie 04

Scris 25 mai 2007 - 12:40

In momentul in care eu iti smulg tine telefonul din mana, se cheama furt.

Ba s-o crezi tu. Depinde foarte mult de relatia dintre noi doi, ce iti permit eu si ce nu, si cum vad eu intercatiunea cu restul lumii. EU si numai eu pot sa definesc furtul unui obiect al meu. Nu politia, nu ziaristii. De exemplu daca noi sintem prieteni sau rude, daca tu imi smulgi telefonul, pixul, ma impingi din fata calculatorului in gluma sau la nervi nu este furt daca nu fac EU plingere. Daca eu sint brutar sau vinzator in piata si vine un copil murdar si sarac si imi fura o piine calda de pe tejghea sau un mar de pe taraba, eu pot sa vad asta ca o donatie facuta unui copil flamind (desi ar fi fost mai frumos sa ceara etc, problema mea) si politia nu are voie sa se bage si sa-mi dicteze mie daca a fost furt sau nu. Eu trebuie sa hotarasc si s afac plingere.
  • 0
Salam. Florin Salam.

#432 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 25 mai 2007 - 09:24

ai perfecta dreptate: care este relatia dintre presedinte (reprezentantul poporului) si un jurnalist (reprezentant al presei)? Nu cred ca una care sa permita celui dintai sa fie brutal si sa smulga telefonul din mana. La fel, si presedintele putea sa spuna clar "stimata domnisoara, te rog frumos nu ma mai filma", dar se pare ca e prea greu pentru el. Tu ai face plangere impotriva unui golan protejat de o armata de SPP-isti si o imunitate in fata legii?

in al doilea rand, unde ai vazut tu ca as fi afirmat eu ca politia tb sa se bage? Eu am vorbit de principiu. Lucru strain lui Bashescu.

Aceasta postare a fost editata de Sandman_: 25 mai 2007 - 09:27

• 0

#433 to_the_limit

Membru

• VIP Members
  • PipPipPip
  • 186 Mesaje:
Inregistrat: 03-decembrie 03
  • Marca:Volvo
  • Model:S60
  • Motorizare:2.0T 180cp

Scris 25 mai 2007 - 10:08

Hai ca pana si antelene si jurnalul au lasat-o moarta cu aberatia asta pana la urma,gata sandman chiar nu ne intereseaza subiectul asta.
  • 0
Megane 1.5 DCI. 80Cp.Putin,stiu,dar economic.
Supernova 1.4. 75cp.Mult,prea mult pentru caruta asta.

#434 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 25 mai 2007 - 10:10

http://www.cotidianu...Hash=fdf42acd7o

Editorial - Romani imputiti si tigani parfumati
Traian Ungureanu

Inainte de revizuirea Constitutiei, revizuirea ipocriziei. Cine il acuza pe presedintele Basescu de discriminare si atac la presa?

De parcela cu discriminarea s-a ocupat ceva ce se cheama Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. Ce impostura! Consiliul cu pricina a decazut din drepturi, dintr-un motiv simplu: tace viteaz, de la infiintare, despre rasismul declarat si repetat al lui Corneliu Vadim Tudor. �Romania Mare� insulta, pe nume si rasa, evrei, tigani si unguri. MilcConsiliul tace. Nu citeste �Romania Mare�. Sau citeste, dar nu are curajul sa priceapa. De asta a refuzat Consiliul sa apere, macar cu vorba, oamenii pe care vomeaza artizanal Vadim Tudor. Sau Vadim Tudor nu e un personaj public? Un Senator e model de comportament public, in aceeasi masura ca Presedintele Basescu. Si daca Basescu e vinovat de cuvinte rostite intre patru ochi, linga sotia sa, de ce ar fi nevinovate porcariile tiparite intr-un ziar? E simplu. Ca sa prelungesc martiriul pudic al gardienilor din Consiliu, o sa spun asa: Consiliul se c... pe el de frica lui Vadim. In pauze, acelasi Consiliu linge bocancul stapinilor lui de partid. Si cu asta gata. Consiliul e o gaura in buget, iar consilierii, o trupa de romani imputiti care viseaza tigani parfumati.

Continuarea pe link-ul de sus.
  • 0

Flickr - pozele mele

#435 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 25 mai 2007 - 10:29

ai perfecta dreptate: care este relatia dintre presedinte (reprezentantul poporului) si un jurnalist (reprezentant al presei)? Nu cred ca una care sa permita celui dintai sa fie brutal si sa smulga telefonul din mana. La fel, si presedintele putea sa spuna clar "stimata domnisoara, te rog frumos nu ma mai filma", dar se pare ca e prea greu pentru el. Tu ai face plangere impotriva unui golan protejat de o armata de SPP-isti si o imunitate in fata legii?

in al doilea rand, unde ai vazut tu ca as fi afirmat eu ca politia tb sa se bage? Eu am vorbit de principiu. Lucru strain lui Bashescu.

eu zic ca deja se bate prea multa moneda pe treaba asta. sintem cu totii de acord, basescu e un necioplit, badaran si toparlan.
cu toate astea, nu este altu mai bun din cei rasariti.

ma repet, pe cioroianu l-am vazut la mamaia, se pizduia cu un chelner. mersi frumos.
(sau aici sa fi fost oare o chestie privata ?)
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#436 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 25 mai 2007 - 10:55

Hai ca pana si antelene si jurnalul au lasat-o moarta cu aberatia asta pana la urma,gata sandman chiar nu ne intereseaza subiectul asta.

Dar poate ca nici pe mine nu ma intereseaza ce te intereseaza pe tine...

Deviind de la deviere si revenind la subiect:
Am spus clar ca respectiva afirmatie nu poate fi catalogata ca si rasism: respectiva persoana nu este tiganca (sau alta rasa decat rasa alba, majoritara in Romania), iar TB nu a spus: e tiganca deci e imputita si proasta. N-a facut nici o discriminare rasiala.
Am mai spus ca actiunea incriminatorie este aceea de a smulge telefonul, insa s-au furat lucruri mai de valoare (inclusiv de catre TB) si lumea a stat cu mainile in buzunare, deci tare m-as mira sa se intample ceva in acest caz.
Treaba cu Insultarea presei este alta vrajeala de-a lui CTP, care face din tantar armasar...
Daca voi considerati ca un om care este presedinte are dreptul sa foloseasca acest limbaj (daca ati ascultat inregistrarea despre youtube, ati auzit cum vorbea cu respectiva jurnalista dupa ce i-a luat telefonul si inainte sa intre in masina si cum vorbea chiar cu sotia sa) si sa aiba un asemenea comportament in public, e treaba voastra, insa eu le consider inadmisibile (dar probabil nu intereseaza pe nimeni ce consider eu atata timp cat sunt impotriva conducatorului iubit...).

LE: oaspetele: cand l-ai observat pe Cioroianu in cearta cu chelnerul? (nu contest cele spuse de tine, ci doar sunt curios cand a fost asta)

Aceasta postare a fost editata de Sandman_: 25 mai 2007 - 10:58

• 0

#437 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 25 mai 2007 - 11:04

daca nu te intereseaza, nu citi

Ba s-o crezi tu. Depinde foarte mult de relatia dintre noi doi, ce iti permit eu si ce nu, si cum vad eu intercatiunea cu restul lumii. EU si numai eu pot sa definesc furtul unui obiect al meu. Nu politia, nu ziaristii. De exemplu daca noi sintem prieteni sau rude, daca tu imi smulgi telefonul, pixul, ma impingi din fata calculatorului in gluma sau la nervi nu este furt daca nu fac EU plingere. Daca eu sint brutar sau vinzator in piata si vine un copil murdar si sarac si imi fura o piine calda de pe tejghea sau un mar de pe taraba, eu pot sa vad asta ca o donatie facuta unui copil flamind (desi ar fi fost mai frumos sa ceara etc, problema mea) si politia nu are voie sa se bage si sa-mi dicteze mie daca a fost furt sau nu. Eu trebuie sa hotarasc si s afac plingere.

pai stii care e culmea? ca in inregistrare se si aude cand ziarista ii cere telefonul inapoi
tot nu e furt?
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#438 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 25 mai 2007 - 11:17

Poate i-l cerea la misto :P

Haidi, bre, parca ma uit la Vacanta Mare pe vremea lu blondu' (nu blonda :D)...
  • 0

Flickr - pozele mele

#439 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 25 mai 2007 - 11:22

I-mi pun cateva intrebari.. de ce de discutia asta se poarta atat de mult(nu aici ci pe tv) cand de fapt problemele reale sunt altele..?
Alte fapte de genul..Traficul pe DN1 la baseasa este blocat de atata timp... acum se gaseste Triceanu acum sa faca inspectii.
De fapt la toate lucrarile se dau termene de executie foarte lungi si fara clauze de penalizare in caz de depasire, dar.. asta este.. Si alta gramada de exemple asemanatoare..
Am mai auzit aici vorbinduse de cei din afara...si de ce fac ei si cit de informati sunt
Fara sa fiu un mare aparator al lor pot spune asa.. sunt la fel de informati ca si noi si distanta nu-i impiedica sa fie la curent cu totul..
Televiziunile de aici se prind in mare parte din europa, unele chiar si in america, au in marea parte acces la net si la tot ce inseamna informatie in acest sens...
Cu ce sunt eu mai "privilegiat" in acest sens... doar ca pot vorbi pe strada si din pacate traiesc in "climatul" creat de ei (politicieni)
Apoi.. pe plan economnic ce inseamna cei de "afara"...
Auzisem ca cei de afara aduc in romania 3 miliarde $ anual ( sau lunar?).. nu stiu exact suma.. dar fara aportul acestora in romania ar fi dezastru.. de ce spun asta..
Economia actuala nu poate sustine cresterea necesara, consumam mult mai mult decat producem si am avea un somaj foarte mare daca cei care au plecat ar fi aici..
Asa, au facut ca sa avem un aport foarte mare financiar prin banii care ii trimit acasa la familie sau rude, in investitile care le fac, prin plecare au rezolvat oarecum si piata munci, adica a scazut ceva somajul, a facut ca in anumite domeni sa creasca salarile prin lipsa fortei de munca, ..
povestea continua.

Ps. daca i-mi pun si intrebarea de ce a spus"... trebuia sa i se intample odata..." pot deduce ca nu e prima data cand "ziarista" catalogata intr-un fel face ceva de genul

Aceasta postare a fost editata de aztec: 25 mai 2007 - 11:25

• 0
calator prin timp si spatiu...

#440 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 25 mai 2007 - 11:31

Tu chiar crezi ca el tine minte toti ziaristii care il intreaba pe el cate ceva? El era suparat pe ziaristi in general, nu pe persoana respectiva. Meseria lor este sa puna intrebari incomode. Tuturor. Eu sunt de acurd ca Basescu ar prefera sa-i puna numai intrebari placute si usor de raspuns, insa nu se paote intotdeauna. (Iar intrebarea cu referendumul chiar nu mi s-a parut deranjanta. Era greu sa spuna din nou 6 milioane de voturi?)

VIPER:
Da, klar. Il cerea la misto :D :D :P . De fapt ea era mandra ca Basescu pusese mana pe telefonul ei. Spera si la un autograf...

Aceasta postare a fost editata de Sandman_: 25 mai 2007 - 11:36

• 0

#441 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 25 mai 2007 - 11:56

Apropo de incidentul cu ziarista as dori sa aduc in discutie cateva chestii care mie imi par putin ciudate:

1. Daca basscu nu reactiona cum reactiona (sa zicem ca o ignora la iesirea din selgros) ziarista respectiva credeti ca ar fi putut folosi materialul pe care l-a produs pentru o stire? Eu unul sunt ferm convins ca ceea ce a inregistrat pe telefon in magazin ramanea doar pe telefonul ei. Asta imi sugereaza cumva faptul ca toata actiunea ei era una de provocare pentru ca altfel materialul pe care ea il facea era egal cu 0. Daca provocarea ii reusea si basescu ar fi reactionat in stilui caracteristic era clar ca avea un material de difuzat. Nu mai vorbesc de faptul ca in ziua alegerilor erau interzise interviuri cu legatura la rezultatul referendumului (deci un motiv in plus pentru care intrebarile pe care ea le punea referitoare la referendum sa nu poata fi folosite intr-o eventuala stire).

2. Stergerea filmului. Absolut toti au luat de buna stirea cum ca filmul a fost sters din memoria telefonului dar exista pe card (cel putin asa suna stirea de la Antena 1). Banuiesc ca multi de aici stiu ca in momentul in care faci un film cu un telefon care are atat memoria lui interna cat si card esti intrebat daca sa salvezi filmul ori pe card ori in memorie. Nu exista posibilitatea de a salva pe ambele. Daca alegi sa salvezi in memorie si filmul este sters adio film (memoria interna a telefonului nu poate fi accesata ca un card de memorie externa cu programe de unerase). Oricum e absurd ca in momentul in care incepi sa faci un film cu telefonul sa te apuci sa salvezi in memoria interna care de regula este destul de mica si nu pe card (care poate fi destul de mare pentru astfel de fisiere). Buuun .. din asta rezulta ca filmul a fost salvat de la inceput pe card-ul extern. Totusi la Antena filmul respectiv a aparut la aproxmativ 24 de ore de la difuzarea primei stiri cu luatul telefonului .. iar cei de la antena au "justificat" intarzierea prin recuperarea filmului sters. Si toti au luat-o de buna fara sa se intrebe de ce a fost nevoie de 24 de ore sa recuperezi un film pe un card de memorie sau cum e posibil sa te apuci sa incerci sa recuperezi ceva ce nu stii daca era in telefon.
Eu cred ca de fapt ultimul film nu a fost sters iar cei de la antena 1 doar au motivat intarzierea prin acea stergere si de fapt aceea intarziere a fost intentionata. Motivul real al intarzierii putem doar sa-l banuim. Ori ziarista nu a vrut initial sa dea publicitatii acel film, ori antena nu a avut initial curajul sa dea publicitatii acel film. Un motiv pentru care ar face acest lucru ar fi faptul ca discutia era una privata dar nu cred ca asta e un argument destul de tare pentru a justifica o astfel de actiune. Parerea mea este ca de fapt discutia inregistrata pe telefon este muuuult mai lunga. Daca va uitati pe inregistrarea cu discutia din masina ei suprapun acea discutie chiar cu plecarea lui basescu din locul de parcare dar totusi nevasta-sa la un moment dat ii zice "uite ca mai sunt unii la iesire (poarta)" si din cate stiu eu nu prea avea cum sa vada iesirea din parcare din pozitia in care se aflau atunci. Asta inseamna ca remarca a fost facuta ceva mai incolo dar eu ai suprapus sunetul peste filmul existent .. si de fapt discutia inregistrata este mult mai lunga. Acum intrebati-va oare ce mai contine aceea discutie incat a necesitat sa fie prelucrata pentru a putea fi difuzata? Nu cumva restul discutiei arunca intr-o lumina proasta ziarista sau anumite persoane iar Antenele se fac vinovate de manipulare prin difuzarea doar a o parte din adevar (trecand peste difuzarea unei discutii private care e oricum o alta discutie).

3. De ce ziarista nu a facut reclamatie la politie? De ce ziarista nu a dat nici o declaratie de presa pana acum?

Sunt multe intrebari care nu au raspuns sau al caror raspuns te fac sa cred ca lucrurile asa cum sunt prezentate ele la televizor nu reprezinta decat doar partea din adevar care convin trustului Intact (ei fiind de fapt cei care detin si stiu cu siguranta cum s-a intamplat acel incident in realitate). Manipulare si dezinformare? Pai asta aveam inainte de 89 pe TVR (1 ca doar ala exista).
De curiozitate .. a citit cineva codul deontologic al ziaristului? Fatuca aia a incalcat cel putin 4 puncte din el.

Scuzati stilul in care l-am scris dar abia m-am trezit dupa un somn de 5 ore :P
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#442 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 25 mai 2007 - 12:13

1. + 2. In linkul dat de mine anterior, vei gasi toata inregistrarea, care iti va raspunde cat de provocatoare a fost ziarista, cat de calm a fost Basescu si intrega discutie de la iesirea din magazin pana dupa partea cu "trebuia sa i se intample odata".
Ti s-ar fi parut normal sa se spuna pe post: "filmul a fost salvat automat pe card, a fost sters doar din FAT si apoi recuperat cu undelete" ?

3. pentru ca Basescu are imunitate? pentru ca Basescu are un SPP?
Ai intreaga inregistrare undeva pe site-ul Antena1. Basescu cand scoate din context declaratiile altora nu denatureaza adevarul?
  • 0

#443 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 25 mai 2007 - 12:22

V-ati rupt macar 3 minute sa cititi intreg articolul pus de mine cu link? Nu cred... Stiti una si buna: Base criminalul a gresit. Restul sunt ingeri (pornind de la cei 322 pana la sarmana ziarista)... Bleah...
  • 0

Flickr - pozele mele

#444 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 25 mai 2007 - 12:27

nu nene, prob e ca pentru voi e invers
basescu e mesia, restul sunt diavolii care au ceva rau
absolut toti, nu conteaza ca i-au fost prieteni, apropiati, aliati, s-a folosit de ei sau nu...toti care macar indraznesc sa spuna/scrie ceva rau de el sunt oamenii rai.
  • 0

#445 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 25 mai 2007 - 12:35

O atitudine asemanatoare mai avea unul acum vreo 30 de ani...
  • 0

#446 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 25 mai 2007 - 12:35

Nu, Mike. Pentru mine Base nu e nimic. Sau, ma rog, e Presedintele tarii, deocamdata. Nu am zis 1 secunda ca e Mesia (asta se cheama blasfemie!), si nici alte chestii pe care le tot zici tu cu atata ardoare politica de atatea pagini... Insa mi s-a acrit de ipocrizie si minciuni. Am pus un articol care mi s-a parut scris ok. Nu stiu cine e nenea ala, nici nu ma intereseaza. Nu stiu cui ii este aservit ziarul unde scrie, si nici nu ma intereseaza. Nu am ochelari de cal, citesc ce imi place cum e scris, chiar daca e scris de un dusman al poporului. Incearca sa observi cu cata tarie si aplomb iti sustii punctele de vedere... Este exact ca intr-o campanie electorala. Daca esti intr-un partid anti-Base, ok, e alegerea ta. Dar de aici pana la a arunca unele cuvinte la modul general si a ne baga pe toti in aceasi oala, e cale prea lunga...

@Sandman: stii tu cum era acum 30 de ani?

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 25 mai 2007 - 12:35

• 0

Flickr - pozele mele

#447 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 25 mai 2007 - 12:47

stiu despre acea perioada mult mai multe decat iti inchipui tu (ca stiu).
Sau poate vrei sa-mi spui ca in acea perioada au existat oameni care sa scrie/spuna ceva impotriva conducatorului iubit fara sa fie catalogati ca si "rai"?

Nu ti se pare ciudat ca iti place cum sunt scrise doar articolele care il aproba/slavesc pe Basescu si critica pe cei care sunt impotriva lui? :P
  • 0

#448 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 25 mai 2007 - 01:01

Insa mi s-a acrit de ipocrizie si minciuni.

asta e un paradox pe care nu il inteleg
ti s-a acrit de ipocrizie si minciuni si sustii un om ipocrit si mincinos :P
  • 0

#449 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 25 mai 2007 - 01:07

stiu despre acea perioada mult mai multe decat iti inchipui tu (ca stiu).
Sau poate vrei sa-mi spui ca in acea perioada au existat oameni care sa scrie/spuna ceva impotriva conducatorului iubit fara sa fie catalogati ca si "rai"?

Nu ti se pare ciudat ca iti place cum sunt scrise doar articolele care il aproba/slavesc pe Basescu si critica pe cei care sunt impotriva lui? :D

1. nu imi inchipui nimic, nu stii ce e in mintea mea. Deci, fara astfel de idei, te rog.
2. Articolul ala il slaveste pe Base? N-as crede. Apoi, m-ai urmarit tu in timp sa vezi ce imi place si ce nu? Sau te deranjeaza cand cineva nu zice ca tine?
3. Revenind, nu cred ca stii cate zici ca stii, sau stii doar din auzite... Asta daca vrei neaparat sa o dam in chestii personale, ceea ce e interzis dar, culmea, voi cei anti-Base o faceti punctual de cateva pagini!

asta e un paradox pe care nu il inteleg
ti s-a acrit de ipocrizie si minciuni si sustii un om ipocrit si mincinos :P

1. Pe cine sustin? Am avut de ales intre 1 si 322. Alegerea mea a fost simpla! Tu pe cine sustii?? Pe cei 322, nu? Ca de aia ai votat impotriva lui Base, deci automat pro-322. Hai sa cantarim...
  • 0

Flickr - pozele mele

#450 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 25 mai 2007 - 01:17

nu o da intoarsa :P
ai spus ca te-ai saturat de minciuna, ipocrizie

IPOCR�T s., adj. 1. s. făţarnic, mincinos, perfid, prefăcut, şiret, viclean, (livr.) fariseu, (reg.) proclet, (�nv.) telpiz, (fig.) iezuit, tartuf, trombonist. (Mare ~ mai e şi ăsta!) 2. adj. duplicitar, fals, fariseic, făţarnic, mincinos, perfid, prefăcut, şiret, viclean, (livr.) machiavelic, (rar) machiavelistic, (reg.) proclet, (�nv.) făţărit, telpiz, (fig.) iezuit, iezuitic, (pop. fig.) pestriţ, (�nv. fig.) calp, zugrăvit. (O comportare ~.)

ar putea f bine sa puna si poza lui base langa definitia asta

iar dublu standarde, evident. afirmi usor ca te-ai saturat de ipocrizie, cu toate astea aperi aici un om ipocrit. cine sa te mai inteleaga?
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi