Salt la continut

Fotografie
* * - - - 2 Voturi

Suspendarea presedintelui

• Please log in to reply
481 replies to this topic

Poll: Vot (37 membri au votat)

Va prezentati la vot?

1. Da (33 voturi [89.19%])

Procentaj din vot: 89.19%

2. Nu (2 voturi [5.41%])

Procentaj din vot: 5.41%

3. Nu sunt sigur (2 voturi [5.41%])

Procentaj din vot: 5.41%

Cum veti vota?

1. Da, pentru suspendare (15 voturi [40.54%])

Procentaj din vot: 40.54%

2. Nu, impotriva suspendarii (22 voturi [59.46%])

Procentaj din vot: 59.46%

3. Indecis (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#401 EvilOne

shapeshifting master

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.082 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 22 mai 2007 - 11:31

Cred ca daca vine Basexu la tine sa iti ia telefonu cu SPP linga el, tu o a te lupti vitejeste si o sa ii birui....sint sigur de asta. Daca tilharie nu e, furt e clar...tanti aia a fost proasta ca nu a depus plingere la politie.
  • 0
CIOKY PERFORMANCE TEAM
ACrew style

#402 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 22 mai 2007 - 11:31

si inca ceva : ma exasperati cu furtul telefoanelor.
iliescu si gasca au ucis, oarecum indirect, oameni. banuiesc ca cei care-l hulesc azi pe basescu au participat ieri la protestele impotriva bolseviciilor din psd, nu-i asa ?? totodata, din moment ce ati protestat impotriva psd-ului (sau cum se mai numea el in trecut), nu puteti acuma sa-i votati.
deci : care e alternativa ?

dovedeste-o ca iliescu a ucis.
furtul l-am dovedit
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#403 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 22 mai 2007 - 11:34

In felul acesta avem si presedinte, ca de-aia suntem republica, si avem si premier care ne reprezinta (e ales de popor, nu numit de presedinte). Demisia cancelarului implica doar alegeri anticipate pentru functia de cancelar, nu o gramada de procese de renumire, revotare in parlament, etc...

Ma intereseaza mai putin modelul austriac cat cel romanesc. Un model extern nu-mi foloseste cu nimic daca el nu este implementat. Alegerile pentru primul ministru costa.

vezi ca iar interpretezi ca pe Constitutie :(
acolo scrie violente sau amenintari sau punerea in stare de inconstienta...
cand eu iti smulg tie telefonul din mana cum se numeste? Eu zic ca violenta. Poate tu gasesti un alt termen legal mai interesant, ca vad ca te pricepi.

N-am auzit nicaieri ca i-ar fi smuls telefonul din mana .. ba chiar exista o poza in care ziarista zambeste la presedinte imediat dupa ce acesta i-a luat telefonul. E foarte posibil ca ziarista sa il fi lasat initial pe presedinte sa ii ia telefonul crezand ca acesta glumeste. Apropo .. de ce nu exista nici o declaratie din partea ziaristei?

Tot nu mi-ai spus de ce PD si PLD au votat legea, pentru ca ei nu sunt hoti...

Eu n-am zis niciodata ca PD/PLD nu sunt hoti.
Oricum da-mi si mie link-ul in care scrie ca PD-ul si PLD-ul au votat legea. Unanimitate nu inseamna ca au votat toti care au mandat de parlamentar ci toti care sunt in sala.
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#404 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 22 mai 2007 - 11:39

cei care au lipsit la vot sunt neimportanti, dupa cum zicea relu
  • 0

#405 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:

Scris 22 mai 2007 - 11:41

si eu ti-am mai explicat faptul ca daca iti iau masina si ti-o returnez dupa 2 zile tot furt se cheama. si daca ti-o dau dupa 2 ore tot furt ii zice.

nu era telefonul lui, nu avea ce sa caute cu mana pe el. punct. dreptul de propietate spune ceva? nu pui mana pe un obiect care nu e al tau, e dovada video ca ea i l-a cerut inapoi deci el tinea un obiect al altcuiva.

faptul ca tu contesti o faza CLARA de incalcare a drepturilor cuiva nu face decat sa scada si din valoarea argumentelor pe care le aduci in rest.

problema exact asta e, ca din sustinere exagerati nu doar dovezile pe care le considerati irelevante, ci si cele care sunt clare ca lumina zilei.
@ceilalti: daca stolo e santajabil (a facut ceva rau), de ce basescu nu il demasca? daca el stie ca omul a facut ceva rau in trecut, incompatibil cu o functie publica, a dat cu papagalul sau chestii de-astea, de ce il accepta langa el? de ce accepta sustinerea sa?

Ti-am dat paragraful de lege care face diferenta intre furtul unei masini si furtul oricarui alt obiect. Credeam ca am lamurit aceasta problema. Masina daca o iei pur si simplu ca sa o folosesti e furt. Un obiect daca il iei si il dai inapoi chiar si daca l-ai folosit iar victima nu face reclamatie nu e furt.

Eu nu contest faza CLARA eu contest importanta care i se acorda. Sa zicem ca acel obiect a fost furat, sa presupunem ca a fost si talharie, sa zicem ca injuratura a fost publica. So what? Constitutia spune clar ca presedintele are imunitate la procese penale atata vreme cat are mandat. Case closed. Dar nu .. televiziunea lui Voiculescu amesteca in rahat in continuare. Crezi ca ei nu stiu ca ce a facut Basescu nu are cum sa fie pedepsit? Atunci de ce continua, ce castiga ei din asta. Incearca sa treci peste efecte si sa intelegi cauzele. Gaseste-mi mie cateva cauze pentru care doar Antena1-3 fac atata caz de acest subiect. Ca eu am cateva si nu sunt deloc in favoarea lui Voiculescu. Stiai ca pe 25 mai tribunalul va legaliza actul prin care Voiculescu este acuzat ca a facut politie politica?
  • 0

#406 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 22 mai 2007 - 11:41

furtul l-am dovedit

sint pe cala sa dovedeasca pana si judecatorii aia obositi.
poi cine a chemat minerii ??
nu mai vorbesc de revolutie.

la urma urmei, eu nu trebuie sa dovedesc nimic. prezinta-mi un candidat mai bun decat basescu si maine are votul meu.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#407 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:

Scris 22 mai 2007 - 11:42

cei care au lipsit la vot sunt neimportanti, dupa cum zicea relu

Dar in cazul in care cei care au lipsit erau cei de la PD/PLD atunci cum mai sta in picioare acuzatia ca PD/PLD au votat legea ANI in forma actuala.
  • 0

#408 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:
Inregistrat: 21-martie 05
  • Marca:Renault
  • Model:Megane 2 CC
  • Motorizare:2.0 16v 136CP

Scris 22 mai 2007 - 11:44

da-mi tu linkul unde se specifica faptul ca iubitii tai parlamentari (PD si PLD) nu erau in sala. Nici unul dintre ei...

mai sus se discuta despre modele. Eu am propus un model. Tie nu-ti convine modelul, pentru ca il exclude pe Bashescu de la putere: poate e bun de dat cu gura ca presedinte, dar daca n-are putere nu mai vrea, iar de Basescu premier nici nu poate fi vorba. Te inteleg de ce nu-ti place modelul :D. Costurile suplimentare ar fi odata la 6 ani cand s-ar alege presedintele. (suplimentare fata de modelul "2004"). PNL a propus republica parlamentara, unde se reduc costurile. Modelul respectiv de ce nu-ti place? Oare pt ca il marginalizeaza din nou pe Bashescu?

Ea a crezut ca glumeste si el a plecat cu telefonul. Ai dreptate. Nu e nici jaf, nici furt. :( Doar e o actiune a lui Bashescu.Cum sa fie furt? El e curat ca lacrima: Fura pe fata, foloseste limbaje de "dupa blocuri", face afirmatii rasiste (eu propun sa-i suspende stadionul pentru vreo 3-4 etape) si invadeaza dreptul la inregistrari private, stergand date din telefonul ziaristei. Tie ti se pare normal pt un presedinte? Mie nu. Oricine ar fi el.

La fel s-a jucat si cu flota si cu inca o gramada de chestii, pentru ca nu poate fi acuzat pentru ca are imunitate. Eu spun ca in orice tara decenta u presedinte nu ar face asa ceva, iar daca ar face, ar demisiona.

Aceasta postare a fost editata de Sandman_: 22 mai 2007 - 11:47

• 0
Renault Megane 2 Coupe-Cabriolet: 2,0 16v 136CP
and the best is still to come...

#409 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:

Scris 22 mai 2007 - 11:48

da-mi tu linkul unde se specifica faptul ca iubitii tai parlamentari (PD si PLD) nu erau in sala. Nici unul dintre ei...

Pai tu ai facut acuzatia. :D pot sa-ti spun doar ca in Senat din cei 137 senatori doar 103 au votat legea ANI in forma ei actuala.

mai sus se discuta despre modele. Eu am propus un model. Tie nu-ti convine modelul, pentru ca il exclude pe Bashescu de la putere: poate e bun de dat cu gura ca presedinte, dar daca n-are putere nu mai vrea, iar de Basescu premier nici nu poate fi vorba. Te inteleg de ce nu-ti place modelul :D. Costurile suplimentare ar fi odata la 6 ani cand s-ar alege presedintele. (suplimentare fata de modelul "2004"). PNL a propus republica parlamentara, unde se reduc costurile. Modelul respectiv de ce nu-ti place? Oare pt ca il marginalizeaza din nou pe Bashescu?

Eu n-am zis ca nu imi convine. Dar vreau sa vad ceva implementat. Plus ca la noi problema este sistemul nu oamenii. Sistemul permite coruptia asa ca omul va fi tentat sa corupa. Daca ai ocazia incearca sa faci rost de Orase corupte de Robert Klitgaard, Ronald MacLean Abaroa si Lindsey Parris si ai sa vezi acolo cum se poate elimina coruptia schimband sistemul.

Ea a crezut ca glumeste si el a plecat cu telefonul. Ai dreptate. Nu e nici jaf, nici furt. :( Doar e o actiune a lui Bashescu.Cum sa fie furt? El e curat ca lacrima: Fura pe fata, foloseste limbaje de "dupa blocuri", face afirmatii rasiste (eu propun sa-i suspende stadionul pentru vreo 3-4 etape) si invadeaza dreptul la inregistrari private, stergand date din telefonul ziaristei. Tie ti se pare normal pt un presedinte? Mie nu. Oricine ar fi el.

Nu mi se pare normal. A fost furt. So? Sa-si dea demisia pentru asta? Sau ce? Eu tot n-am priceput care e continuitatea acestui demers din punctul de vedere al antenistilor.
  • 0

#410 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 22 mai 2007 - 11:58

Deci tu esti de acord cu un presedinte care fura, injura, are iesiri rasiste si incalca unele drepturi ale omului, nu?
Nu stiu de ce, dar parca a luat partile proaste de la Hitler si Stalin la un loc...

Deci nu poti sa spui ca pedeii si peledeii nu au votat-o...
  • 0

#411 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:

Scris 22 mai 2007 - 12:09

Deci tu esti de acord cu un presedinte care fura, injura, are iesiri rasiste si incalca unele drepturi ale omului, nu?
Nu stiu de ce, dar parca a luat partile proaste de la Hitler si Stalin la un loc...

Prefer un presedinte care fura, injura si are exprimari rasiste decat un presedinte care zambeste si cheama minerii ca sa planteze flori in Piata Universitatii.
Prefer un presedinte care fura, injura si are exprimari rasiste decat un presedinte care nu face nimic si dupa terminarea mandatului ne zice noua ca din cauza securitatii nu a putut sa faca nimic.
Prefer un presedinte care nu fura, nu injura si nu are exprimari rasiste decat un presedinte care fura, injura si are exprimari rasiste.

Din pacate ultimul model de presedinte inca nu l-am vazut candidand. Cand apare sa ma anunti si pe mine.

Deci nu poti sa spui ca pedeii si peledeii nu au votat-o...

Pot sa-ti spun si cine a votat o lege (exista pe site la camera deputatilor si banuiesc ca si la senat o lista cu voturile lor) insa e irelevant. N-am zis niciodata ca deputatii PD/PLD ar mirosi a menta. Sunt cativa parlamentari care mi-au facut o impresie buna si nu sunt in PD sau PLD. Dar ce folos daca pe langa ei trebuie sa votez alti 100 care sunt jalnici. Oricum pentru a vota o lege trebuie sa ai majoritate si faptul ca cei de la PD/PLD s-ar opune e irelevant atata vreme cat ceilalti au majoritatea. Si nepromulgarea legii ANI in forma ei veche tinea de lipsa majoritatii.
  • 0

#412 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 22 mai 2007 - 12:41

:( evident...

Ma bucur ca tu te consideri reprezetat de un hot rasist care incalca tocmai drepturile pe care ar trebui sa le apere. Si el ar trebui sa fie fericit ca este sustinut si incurajat in "actiunile" sale de atatia oameni.

Daca o evaluare constructiva a lui Basescu nu reusesti (facut asta, asta, asta...), atunci iti accept si pe cele lamentabile, gen: "e mai bun ca Iliescu". Insa nu uita ca Iliescu a avut sustinere mai serioasa decat Basescu; chiar si Ceausescu era iubit de popor...
  • 0

#413 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 22 mai 2007 - 01:38

pentru Mr Grinch:
votul legii ANI
  • 0

#414 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 22 mai 2007 - 02:01

Mai oameni buni, voi chiar asa de neprihaniti sunteti ?
Adica voi nu injurati, nu aveti exprimari care pot fi catalogate ca rasiste, nu mai dati cu pumnul in masa, etc. ?
Eu, unul, recunosc ca o mai comit din cand in gand :) . La volan mai ales si mai des in ultimul timp.
Asa cum am mai spus, nu cereti si nu pretindeti altuia ceea ce voi nu faceti, nu fiti mai catolici decat papa.
Repet, Basescu a gresit la faza cu jurnalista, chit ca jurnalista a gresit prima, nu se justifica reactia lui. Si amplificarea si reluarea acestui rahat se datoreaza exclusiv trustului lu' motanu' felix si dorintei de a mai abate atentia de la referendum & comp.

P.S.: o propunere: nu mai bine discutam in acest nou topic despre toate astea ?
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#415 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 22 mai 2007 - 02:07

Eu nu am pretentia sa fiu presedinte. Nici tu. Cred ca nici The Grinch si stiu sigur ca nici MikeTek. Noi suntem muritori de r�nd si avem voie sa facem toate astea. Noi nu pretindem ca facem reforma in justitie si nici nu ne batem cu pumnul in piept ca vrem sa bagam la puscarie toti coruptii si pe cei care incalca legea. Presedintele unei tari ar trebui sa fie reprezentantul poporului (ca Basescu nu este, e alta problema), un om prin care poporul sa se identifice si un om de la care sa luam toti exemplu... Tie asta ti se pare ca este Basescu? Mie mi se pare doar un exemplu de tupeu nelimitat si golanie mascata de declaratii de presa si discursuri scrise de altii...
  • 0

#416 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 22 mai 2007 - 03:38

domnu sandman, de ce nu propui tu modelul de urmat ??
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#417 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 22 mai 2007 - 03:41

L-am propus mai devreme insa mi s-a dat peste nas, ca noi nu vrem modele din tari straine, care sa ne fure identitatea, atata timp cat ii iau puterea lui Bashescu(, domnu' oaspete)#
LE: iar daca te referi la omul care sa fie un model pentru romanashi, o varianta ar fi Cioroianu.

Aceasta postare a fost editata de Sandman_: 22 mai 2007 - 03:44

• 0

#418 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 22 mai 2007 - 08:42

Cine e nenea acesta?
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#419 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 22 mai 2007 - 10:23

pe cioroianu am avut 'onoarea' sa-l observ in timpul unei certi cu un chelner din mamaia. nu prea pare boier...
e ministru de externe, daca nu fac cumva o gafa majora.
  • 0

#420 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 22 mai 2007 - 11:19

E ministru de externe momentan.
  • 0

#421 vrajitorul din orz

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 Mesaje:
Inregistrat: 23-decembrie 04

Scris 23 mai 2007 - 09:56

furtul l-am dovedit

Pentru Iliescu n-am nevoie de nici o dovada suplimentara, am vazut cu ochii mei.
Furtul nu vad cum l-ai dovedit. Exista polingere la politie? Nu. Poate ziarista i-a facut cadou telefonul.
Oricum una peste alta toata chestia asta e un mare punct in minus in ochii mei pentru Basescu. Asta nu insemna ca "nu l-am crezut in stare de asa ceva". Nu m-a surprins cu nimic. Toata chestia pe care o spun eu e ca treburile astea sint relativ beningne comparativ cu cit rau poate face un presedinte. Fata de Becali sau Vadim, Basescu e de-a dreptul rafinat, cult si manierat. Din pacate amindoi aia au sanse la presidentie si primesc procente importante.
  • 0
Salam. Florin Salam.

#422 nicukla

membrru

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 893 Mesaje:
Inregistrat: 02-octombrie 04
  • Model:Scenic II 2004
  • Motorizare:1.5 DCI 101 CP

Scris 23 mai 2007 - 10:01

cei din afara granitelor au votat 93% pentru Basescu.
Cum Basescu este la putere ii astept sa se intoarca in tara .Altfel de ce au fost la vot?
  • 0
In acest birou , O zi se munceste , O zi nu se munceste , AZI NU se munceste.

#423 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 23 mai 2007 - 10:03

ca sa se bage in seama :D
de mult ce i-a interesat au plecat :D
stiu sunt rau, dar pe de alta parte ei nu au acces la toate informatiile de aici, nu stiu ce se intampla aici cu adevarat
  • 0

#424 nicukla

membrru

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 893 Mesaje:
Inregistrat: 02-octombrie 04
  • Model:Scenic II 2004
  • Motorizare:1.5 DCI 101 CP

Scris 23 mai 2007 - 10:11

stii care e treaba, ei au plecat ca era greu aici si ne-au lasat pe noi sa facem o Romanie care sa straluceasca ca soarele de pe cer (citit din Becali) si dupa ce ne chinuim noi cu toti comunisti si cu toate greutatile isi mai dau si cu parerea ca, stiu ei cum ar fi mai bine in tara in care ei nu vor sa traiasca si care au parasit-o.
Sa nu se supere cei de afara pe reactia mea dar e in gluma spusa si reprezinta adevarul.
  • 0
In acest birou , O zi se munceste , O zi nu se munceste , AZI NU se munceste.

#425 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 23 mai 2007 - 10:46

Pentru Iliescu n-am nevoie de nici o dovada suplimentara, am vazut cu ochii mei.
Furtul nu vad cum l-ai dovedit. Exista polingere la politie? Nu. Poate ziarista i-a facut cadou telefonul.
Oricum una peste alta toata chestia asta e un mare punct in minus in ochii mei pentru Basescu. Asta nu insemna ca "nu l-am crezut in stare de asa ceva". Nu m-a surprins cu nimic. Toata chestia pe care o spun eu e ca treburile astea sint relativ beningne comparativ cu cit rau poate face un presedinte. Fata de Becali sau Vadim, Basescu e de-a dreptul rafinat, cult si manierat. Din pacate amindoi aia au sanse la presidentie si primesc procente importante.

Ma indoiesc ca l-ai vazut tu pe Iliescu impuscand pe cineva (sau ucigand prin alt fel de metode). In momentul in care eu iti smulg tine telefonul din mana, se cheama furt. Chiar daca eu iti descriu subtil ce bodyguarzi si dulai am si ceea ce iti vor face ei in caz ca te impinge necuratul sa faci plangere si tu renunti la idee. Iar pentru simplul fapt ca este mai bun decat Bekalul si Vadimul nu inseamna ca este bun de presedinte...

cei din afara granitelor au votat 93% pentru Basescu.
Cum Basescu este la putere ii astept sa se intoarca in tara .Altfel de ce au fost la vot?

pentru ca e dreptul lor.
ce bine imi pare ca fac parte dintre cei 7% :D
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi