Suspendarea presedintelui
Scris 20 aprilie 2007 - 01:21
PS Un om integru? Cine? Macoveica? Bwhahahaha.
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 20 aprilie 2007 - 02:22
Apoi uiti ceva: fiecare popor are conducatorii pe care ii merita. Nu-mi spune mie ca cei mai hoti dintre romani au ajuns prin miracol in guvern si parlament. Nu, pur si simplu asa e natia si aia nu sint decit un esantion reprezentativ pus intr-o pozitie in care au si mijloacele sa fure, dar sint si foarte vizibili. Macovei e un erou in conditiile astea si foarte necaracteristica. Restul e propaganda.
Scris 20 aprilie 2007 - 02:25
----
http://www.pentrutin...an-basescu.html
http://www.pentrutin...an-basescu.html
Voi cum votati? Din punctul meu de vedere e clar.
Scris 20 aprilie 2007 - 03:38
Cum spune vrajitoru, Basescu a avut rolul lui in a privi anumite probleme si altfel. Parerea mea (desi nu-l simpatizez) este ca a fost persoana potrivita pentru perioada asta de tranzitie spre UE. Daca ma gandesc insa la aceasta potentiala rafuiala si balacareala intre ei pentru toata perioada unui nou mandat, atunci mi-ar face placere sa vad pe altcineva care poate atrage atat respectul polulatiei, cat si pe cel al oamenilor cu care conduce tara. Nu vad pe nimeni din scena politica de astazi sa poata face asta, dar nici nu m-a mai interesat prea mult subiectul, deci poate ca mi-a scapat mie. Sunt convins ca sunt multi oameni integri si capabili. E mai greu sa-i promovezi pe astia insa.
Scris 20 aprilie 2007 - 06:31
Unuia sau altuia ii pare rau ca l-a votat... Ma gandesc, oare... Ii pare rau ca nu l-a votat pe Nastase? Da, ca era singura varianta, si nu stia ce facusera "ceilalti" de unde vine si Nastase... Nu stia ca nu avea cum... Dar de aici pana la fanatism, e cale lunga. Eu unul nu cred ca am dat dovada de fanatism. De ce voi o faceti? Eu zic, sincer, ca voi, astia mai "juni", necunoscand AMBELE fete ale monedei, ar trebui sa fiti mai calmi, mai cumpatati, si sa va informati mai bine... Dar se pare ca spalarea de creier PSD-ista a functionat, nu?
Stiu, asta e deja atac ce am scris eu. Dar si eu m-am simtit atacat mai devreme. Si v-am avertizat, politica destrama prietenii si chiar familii! Nu m-ati crezut...
Atunci? Fi-v-ar bine cu Vacaroiu interimar si Tariceanu presedinte... Eu unul cred ca ma inscriu in partidul lui Jiji...
Vrajitorule, Edie, cum fac sa vin si eu pe acolo, like forever?
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 20 aprilie 2007 - 07:07
numa un pic. taxa aia e legata mai mult de guvern, decat de presedinte. ca altfel e bai.Basescu are macar 2 merite fantastice pentru o tara asa strimba: a adus un om integru la ministerul justitiei, si a instituit taxa unica care a pus economia Romaniei in sfirsit intr-o crestere din groapa in care o afundase PSD.
Basescu a fost singura alternativa la alegeri. punct.
in timp, cel putin pentru mine nu a mai fost acelasi basescu din campanie.
probalema care se pune este, printre altele discutabile, creearea unui precedent periculos.
nu le place la parlamentari de presedinte ? il dau jos. mai ales acum, cand alegerile parlamentare si cele prezidentiale is decalate.
Scris 20 aprilie 2007 - 08:21
Esti (mult) prea infocat... As putea fi si eu (mult) mai infocat decat tine, mai ales ca am trecut prin toti presedintii la alegeri... Dar nu (mai) sunt... Sfat (si crede-ma, extrem de rar dau sfaturi!): nu te lasa angrenat in certuri pe baza politica... Asa se destrama prietenii, ba chiar si familii... Asculta un om batran, imbatranit de fapt de spanacul din tara asta... Bucura-te ca ai un loc de munca adevarat, platit cum trebuie. Bucura-te ca ai o familie sanatoasa. Lasa politica si mizeriile ei pentru cei care sunt deja murdari...
End transmission...
Ce incercam io sa spun aici: in anii '90 si sora-mea si io eram PNL pana la moarte, cu Campeanu. Sa vezi certuri cu Parintii! Dar certuri cum nu ar trebui vreodata sa existe nici intre necunoscuti, d'apai intr-o familie unita cum am fost si, slava Domnului, vom fi! Si de atunci ne-am jurat sa nu ne mai implicam in haosul politic. Prin raspunsul meu acid de mai sus am aratat ca se poate. Ca un om pe care il credeati (poate) asezat si la locul lui () poate spune cuvinte nu tocmai placute. Si, la ce bun? Cui ii e de folos? Castiga ala sau celalalt dca noi ne certam ca chiorii? Dau ei vreo ceapa degerata pe noi, carnea de tun? Ca il cheama Basescu, Tariceanu, Iliescu, Nastase, Stolojan, Geoana, etc, chiar credeti ca le pasa de noi? Ii doare, si inca doar la figurat, fix pe unde fac ei caca!
Bai nene, Divide Et Impera! Asta fac ei acum!!! WAKE UP! Sau, cum era cantecelul ala amarat pe care nu-l stie nimeni daca il intrebi?
DEŞTEAPTĂ-TE, ROM�NE!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 20 aprilie 2007 - 08:36
ARTICOLUL 80 - Rolul Presedintelui
(1) Presedintele Romaniei reprezinta statul roman si este garantul independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii.
(2) Presedintele Romaniei vegheaza la respectarea Constitutiei si la buna functionare a autoritatilor publice. In acest scop, Presedintele exercita functia de mediere intre puterile statului, precum si intre stat si societate.
Mai baieti, eu sunt rezervat, nu sunt nici pro nici contra, sincer ma scirbeste toata politica asta, insa nu pot sa remarc faptul ca Basescu ca si presedinte nu a exercitat rolurile pentionate mai sus - nu a fost nici un mediator ci dimpotriva, a fost cel care in continuu a agitat apele si a creat mereu haos - el e nascut din haos, e copilul haosului si atunci creaza haos pt ca asta e mediul lui - a se vedea tot scandalul de chivute cu alde Tariceanu, cu acuze aduse de unul celuilalt la televizor in direct, sau prin delegatii oficiale etc.... Deja de atunci ne-am facut de Cacao in exterior, nu acum cind am ajuns in situatia asta cu suspendarea....
mai e si chestia legata de pastrarea cuvintului dat - a zis ca la 5 min de la suspendare isi va da demisia pentru binele tarii ca sa debloce criza politica, dupa care acuma s-a razgindit... toata situatia in care am ajuns acum a creat-o singur... no offence.... cine seamana vint culege furtuna.
Iar legat de faptul ca mai toti oamenii buni si de valoare se tin departe de politica - poate tocmai de aceea suntem in situatia asta in care avem o clasa politica de tot rahatul si tot votam mereu "raul mai putin rau"....
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 20 aprilie 2007 - 09:20
Flickr - pozele mele
Scris 20 aprilie 2007 - 09:31
@vrajitorul..nene, de acolo s-o vedea altfel. nu a zis ca vacaroiu e o optiune mai buna. n-oi fi eu prea istet, dar asa prot nu sunt.
problema e ca in acest moment nu se discuta DACA X e mai bun sau nu ca Basescu. Nu...aici se discuta faptul ca Basescu minte mereu (cel mai recent caz cu demisia), cum zice si oaspetele e altul decat in campanie, si, trist, dar adevarat, nu are contracandidat.
"Bai nene, Divide Et Impera! Asta fac ei acum!!! " care ei? the dark side ? eu zic ca ei sunt toti, absolut toti indiferent de culoare politica
cat despre facutul de cacao in fata ue...da, e instabilitate politica...si cine a creat-o? a mediat si a incercat VREODATA sa faca linsite in cadrul maretei aliante care l-a sustinut? nu, dimpotriva, a bagat raca intre ei, a sustinut etern o stare de tensiune.
daca zice ca sunt fanatic poate asa o fi..sunt fanatic impotriva sustinerei lui neconditionate, a atitudini ceausiste si poluliste din discursuri, a lipsei de onoare si de cuvand a omului ce reprezinta instutia Presedentie. si ma mai deranjeaza si cum el care acuza o parte a presei ca e controlata de X si de Y iar el face EXACT acelasi lucruri prin alte organisme de presa...care, din independenta indeamna la iesit in strada, sustinere etc.
chiar nu vi se face scarba si de asta? vad atatea sperante puse in salvatorul asta incat mie mi s-a facut scarba de mult...
Scris 20 aprilie 2007 - 09:40
Din păcate, nu avem altul mai bun. Aş vrea să-l văd pe Băsescu dat jos de la Cotroceni şi scos definitiv din scena politică. Dar pe cine naiba punem �n loc? Oric�t de silă mi-ar fi de el, dacă la viitoarele alegeri voi avea de ales �ntre el şi Năstase/Geoană/Tăriceanu/Stolojan/etc., eu cu durere �n suflet tot pe el voi pune ştampila. Pe cine dracu' să punem �n loc? Asta-i marea noastră problemă. Problema noastră nu este că avem un bufon stupid pe post de preşedinte, ci adevărata problemă este că acest bufon este cel mai bun pe care-l avem.
PS. Av�nd �n jurul meu at�ţia oameni inteligenţi şi educaţi care-l adulează pe Băsescu, �ncepusem să cred că s�nt eu nebun că nu-l plac. Mă bucur că-l mai văd şi alţii aşa cum este, sub masca aia de om simpatic şi salvator al neamului.
Aceasta postare a fost editata de VladSoare: 20 aprilie 2007 - 09:48
Scris 20 aprilie 2007 - 09:40
Flickr - pozele mele
Scris 20 aprilie 2007 - 09:52
din fericire e cam greu sa mai preia cineva puterea toata astazi. de-aia s-a inventat separatia puterilor
Scris 20 aprilie 2007 - 09:52
Nu cumva daca isi dadea demisia trebuiau sa se faca si alegeri palamentare? Io asa stiu... Si taaaare era bine, ca deh, nu dam destule taxe...
Din cite stiu eu nu ar fi trebuit facute si alegeri parlamentare - si oricum poate ca n-ar striga niste alegeri parlamentare, oricum ecuatia politica actuala cu majoritate instabila face lucrurile destul de greu de gestionat....
Dar cind Basescu vroia alegeri anticipate la citeva luni dupa ce fusese ales, nu insemna cheltuieli suplimentare de la buget ?...
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 20 aprilie 2007 - 09:59
P.S.:
http://www.cnn.com/2...reut/index.html
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 20 aprilie 2007 - 10:04
Flickr - pozele mele
Scris 20 aprilie 2007 - 10:14
altceva decat faptul ca e pct cel mai jos in care a reusit sa ne aduca imaginea tarii prin actiunile sala?
Scris 20 aprilie 2007 - 10:28
Flickr - pozele mele
Scris 20 aprilie 2007 - 10:30
am uitat un aspect legat de idolul vostru. va aduceti aminte cand a baut cu becali apoi a plecat la volan cu masina? da, el e persoana pe care o aparati cu atata ardoare de parca v-ar fi ruda.
Scris 20 aprilie 2007 - 10:36
Europa n-are nici o treaba cu suspendarea asta.
Asa cum a fost si pana acum, Basescu si ai lui sunt interesati de relatia cu SUA, in loc sa fie interesati de relatia cu EU, ca doar Romania este al 52-lea stat SUA, nu membru EU.
and the best is still to come...
Scris 20 aprilie 2007 - 10:50
Flickr - pozele mele
Scris 20 aprilie 2007 - 10:52
Scris 20 aprilie 2007 - 10:55
Flickr - pozele mele
Scris 20 aprilie 2007 - 10:58
Scris 20 aprilie 2007 - 10:59
man, pe tine nu m-as supara orice s-ar intampla@Mike: nu ma mai ataca aiurea... Nu eu il sustin pe Base, ci tu ii sustii pe ceilalti. Incearca sa vezi diferenta la rece... Nu am idoli. Nu apar pe nimeni, ci atac ce au facut ceilalti. Dar e greu sa vezi aceste diferente cand esti un pic cam fanatic... Si iti mai zic inca o data. Nu te supara, dar nu stii multe. Ca nu ti s-au zis din varii motiv sau nu vrei sa le stii, e altceva. Dar nu-mi servi mie lectii de politica cand tu ai avut bafta extraordinara sa iti traiesti o parte a copilariei in era post-ceasca... Incearca sa ai respect pentru asta, daca altfel nu...
prob e ca daca ma acuzi pe mine de fanatism, faci exact ce imi reprosezi tu mie
nu stiu eu multe. PROBABIL. dar poate nu stii tu multe. sa nu servesc lectii de politica? fara suparare, tu de ce servesti lectii de adevar? chiar esti asa convins ca tu ai dreptate? atunci prin ce te deosebesti de ce zic eu?
avem pareri diferite si e absolut normal intr-o societate normala. nu vad de ce spui ca eu vreau sa dau lectii de politica si tu faci exact acelasi lucru
Scris 20 aprilie 2007 - 11:04
Flickr - pozele mele
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi