Sa o luam un pic mai din spate..
La alegerile din 2000 (sau cand au fost) au ajuns in "finala Ilici si Vadim
M-am dus la vot, cu toate ca pe ambii nu-i suport, sa votez pe cel care credeam ca e macar intreg la cap (chiar daca trecutul nu i-mi inspira incredere)
Vin alegerile din 2004..
Basescu Vs nastase.
A iesit Basescu
Sa gandim logic ce s-ar fi intamlat daca iesea Nastase.
Numea guvern PSD++UDMR+PUR sau PC cum se mai numeste acum..
Era mai bun decat PNL+PD..+UDMR+PC ?
Era Nastase mai "curat si mai uscat " decat Basescu.
Poate unii dintre voi inca mai au o impresie buna despre Nastase.. Pot avea credinta (din informatile care le mai am si eu) ca era un rau mult mai mare.. si nu numai imediat.
A iesit basescu. ok.. raul cel mai mic in alegeri..un an de zile s-a mers cat de cat, cu majoritate in parlament..
Din acel punct, daca "opozitia" ar fi dorit ORICAND ar fi putut initia o MOTIUNE DE CENZURA si cadea guvernul si poate PSD ar fi ajuns la putere.
Au dorit asta? NU
Deci sa ma lasae ...
OK.. Basescu e demis, pt fapte politice nu constitutionale.
Oare de ce mai trebuie consultata curtea constitutionala.. nu a facut oare parlamentul cu CC acelasi lucru care l-a facut si Basescu cu parlamentul cand a spus "v-am consultat"?
Ok.. Judecand la rece.. e demis.. 1 luna referendum.. 2 variante.
A. nu este demis si redevine presedinte prin
a1) neprezentare la vot
b1) votat in massa de polulatie
B. lumea se porezinta la vot si voteaza contra.
Din asta rezulta ca A= nu se schimba nimic.. si poate peste x zile gasim ca a incalcat iarasi constitutia.. poate chiar si prin acelasi motive, ca de, eggzista precedent"
B= alegeri anticipate
Isi da demisia.. trecem iarasi la varianta B.
Varianta B.
Amu.. e si mai naol.
Avem de ales (posibil "prezidenentiabili) dintre:
1. Voiculescu. Cu un partid de 1% dar mai multe televiziuni. Faptele sale sunt "notori" ca sa folosesc si eu un termen "parlamentar"
2. Becali. Becali si basescu... hm. oare o fi greu de vazut care ar fi mai bun sau nu?
3. Basescu. nu mai trebuie sa spun prea multe.
4. GEoana. sa fim seriosi.. a castigat vre-ofunctie in alegeri in afara de cele din partid?
5. Vadim. Si poate in fuga nimeni nu mai trage heblu.. sau o sa fie mai rapid el sau alti si inchid granitele.
6. Din partea PNL e cam neclar.
Tariceanu nu e prost sa candideze, se incalzeste Crin Antonescu parca sau alti
restul.. ce nu conteaza
se zvoneste o "incalzire" a lui Mugur Isarescu -baiat bun, prost daca se baga in asa ceva, ca il fac "astia"
Tiriac. Inger neprihanit, floarea vanatorii... ma lasi. O fi bun.. dar nu comentez.
Trebuie sa tinem cont si de faptul ca poate in turul 2 iarasi trebuie sa alegem raul cel mai mic, si nu pe cel mai bun.. care va fi acesta
Cine o iesi?.. care va fi raul; cel mai mic.
PS. oare daca am baut o cafea cu Basescu de cand e ales presedinte.. sunt indoctrinat si partinitor?
Aceasta postare a fost editata de aztec: 20 aprilie 2007 - 01:31
calator prin timp si spatiu...