Salt la continut

Fotografie
* * * * - 1 Voturi

Despre politichie

• Please log in to reply
67 replies to this topic

#51 Aer Curat

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 24 mai 2007 - 04:53

Stai putin ca pana la alegerile prezidentiale, avem alegerile locale si parlamentare. Si aici e buba cea mare, nu ca alegerile prezidentiale nu conteaza.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#52 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:
Inregistrat: 21-martie 05
  • Marca:Renault
  • Model:Megane 2 CC
  • Motorizare:2.0 16v 136CP

Scris 24 mai 2007 - 05:57

Intre timp am vazut contextul cu pleava. Tot mi se pare ca e o diferenta enorma intre pleava si tiganca imputita
  • 0
Renault Megane 2 Coupe-Cabriolet: 2,0 16v 136CP
and the best is still to come...

#53 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 24 mai 2007 - 06:48

Well .. DEX-ul te contrazice:

ŢIG�N ~i m. 1) Persoană care face parte dintr-un grup etnic originar din India, răsp�ndit aproape �n toată lumea, duc�nd (�n unele zone) o viaţă seminomadă; rom. ♢ A se muta ca ~ul cu şatra (sau cu cortul) a se muta foarte des; a nu avea un loc stabil de trai. A se deprinde ca ~ul cu sc�nteia (sau cu ciocanul) a se deprinde cu greutăţile, cu nevoile. A se �neca ca ~ul la mal a suferi o nereuşită tocmai la sf�rşitul unei acţiuni. Tot ~ul �şi laudă ciocanul se spune despre o persoană care se laudă (fără motiv) cu ce are. Calea ~ului Calea Lactee. 2) pop. iron. Persoană brunetă. 3) peior. Persoană cu apucături ur�te. /<bulg. ţiganin

Recunosc ca nu e un apelativ tocmai placut insa probabil asta a simtit omul despre acea ziarista in acel moment.
Iar daca tot vorbim de sensuri .. tie ti se pare ca termenul de "tiganca imputita" este rasist? Si daca da .. de ce?
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#54 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 24 mai 2007 - 06:53

atunci termenul de negru imputit macar e rasist? sau bozgor nenorocit? jidan infect?
astea-s ok?
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#55 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 24 mai 2007 - 07:34

Eu as spune sa nu abuzam de termeni din aceasta categorie (nefericita). Ca uite asa usor usor se vor interpreta in fel si chip (desi nu exista aceasta intentie).

Fara a dorii sa torn gaz pe foc sau mai stiu eu ce, vreau sa mentionez ceva:
M-a incercat un usor sentiment de greata cand am vazut unii reprezentanti ai tiganilor (DA domnilor, asa s-a folosit termenul de la bun inceput, asa-l folosim si pe viitor ca nu-i nimic rusinos in asta, decat daca tinem cu tot dinadinsul. NU cred ca are rost sa folosim termeni inventati recent precum rrom) ca faceau mare caz de aceasta exprimare, si o dadeau cu spalatul pe mani cu apa si sapun. Asta in conditiile in care fiecare dintre noi este perfect constient care este atitudinea si comportamentul real al tiganilor. Sunt curios de ce aceste organizatii si reprezentanti ai etniei nu ies in fata si cand tiganii fura, ataca, etc.. De ce nu se ocupa mai bine sa le geaseasca un loc de munca si, in primul rand, sa-i educe asupra a ceea ce inseamna normalitate, munca, civilizatie, respectarea legilor, etc.
Spunea reprezentanta organizatiei lor, ca vezi Doamne ei (ca etnie) nu trebuiesc pomeniti in conjunctura unei intamplari negative pt ca este discriminare, si doar daca fac ceva pozitiv sa ne referim la ei ca si etnici. Aici nu sunt nu numai standarde duble dar si discriminare si manilulare (a opiniei publice si nu numai) ?

Dar o dam in Off Topic cu aceste aspecte.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#56 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 24 mai 2007 - 07:42

nu e nici o diferenta intre enumerarea mea si ce a zis papagalu' natiunii.
cred ca stiti bine toti ca la nivel mondial e lupta impotriva discriminarii. tu nu o faci ca esti om cu capul pe umeri, eu la fel, cei de pe aici la fel
daca tie ti se pare ca rasismul sau discriminarea sunt glume, te inseli.

ma intreb daca era barbat reporterul atunci traian i s-ar fi adresat cu "ce faci putza, n-ai treaba de acasa". tot discriminare a fost, si tot comportament de badaran a fost.
  • 0

#57 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 24 mai 2007 - 08:10

Nu le consider glume, si NU sunt de acord cu rasismul sau cu discriminarea. INSA nu pot accepta nici exageri de dragul acestor 2 chestiuni. Sa nu ajungem in partea cealalta.
Ar trebui ca fiecare eveniment sa fie tratat obiectiv, nici trecut cu vederea dar nici exagerat.

Pe mine asta m-a deranjat ca unii reprezentanti ai etniei au sarit in sus de 2 m la treaba asta, dar cand ai lor etnici si ai nostrii concetateni fac abuzuri, violente, furturi, etc. nu se aude absolut nimic de ei. Si mai si spun asta sus si tare.
Ei bine cu asa ceva nu sunt de acord. Adica ceva de genul: la placinte inainte si la razboi inapoi.

Repet nu sunt de acord cu gestul lui Basescu, a gresit. Nici apreciere nu am pt jurnalista, si ea a gresit. In primul rand prin atitudinea neprofesionala (nu te duci sa iei interviu presedintelui tarii cu un tel mobil, atat audio cat si video; ai o atitudine mai profesionala prin intrebari si conversatie; incerci sa obtii info sau sa conversezi nu sa iriti). Oricum greseala ei nu justifica reactia lui Basescu.
Dar acestei intamplari i se da o importanta mult mai mare decat este cazul, si in parte stim cu totii de ce.
Sunt convins (probabil si voi la fel) ca sunt alte chestiuni mult mai arzatoare pt Romani decat aceasta intamplare nefericita.
  • 0

#58 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 24 mai 2007 - 08:17

da nene, au sarit aia 2 metri in sus, cum e si normal sa faca
daca aia din vest ne fac tigani pe toti romanii pt ca unii de acolo sunt la furat noi ce atitudine luam?

zici ca se da importanta prea mare? eu cred ca prea se incearca sa se treaca cu vederea. saracul domn presedinte, era stresat si a reactionat urat (explicatia sa). pai asa trebuie sa reactioneaza un conducator sub stres? asa conduce si tara?
  • 0

#59 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 24 mai 2007 - 08:52

A zis cineva negru imputit?! :D

Asta cu "tiganca imputita" nu este un apelativ pe care un presedinte sa il foloseasca in public. Dar pana una-alta nu l-a folost in public ci in masina personala, spatiu privat.
Din punctul meu de vedere sa-mi spuna si cioroi, si tigan, si nigga', daca isi face treaba (as propune crearea unei benzi de urgenta pentru cioroi imputiti, a unor impozite mai mici pentru negri nenorociti, anularea punctelor suspendate doar pentru africani - imputiti sau nu).

Asta e treaba, ca i-a luat telefonul sa mearga la cremenal si sa o lamureasca, dar pentru "tiganca imputita" eu nu am ce comenta, era omul la el acasa, e treaba lui ce zice. Ca doar Bush sau cucoana Marii Britanii nu-si baga si ea picioarele cand aluneca si da cu fundul regal de pamant...

Alteva, cu sa va mai contrazic...?

A, Moldova!
Daca ii intrebi pe romanii de acolo, ei nu sunt romani, Moldova nu a fost de drept a Romaniei, ei nu vorbesc limba romana decat din intamplare. Nu glumesc, majoritatea asa gandesc. Atunci lasa-i frate la locul lor, cu granitele lor, cu rusa lor si hai sa ne vedem de ale noastre.
Daca s-ar fi alipit atunci, poate ca ar fi evoluat cum am fi evoluat si noi si nu ne atarnau de gat. Acum... lasati ca ne descurcam asa...
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#60 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 24 mai 2007 - 11:09

Well .. DEX-ul te contrazice:
Recunosc ca nu e un apelativ tocmai placut insa probabil asta a simtit omul despre acea ziarista in acel moment.
Iar daca tot vorbim de sensuri .. tie ti se pare ca termenul de "tiganca imputita" este rasist? Si daca da .. de ce?

da' de ce nu ne arati ce zice dex-ul despre "imputit"?
partea cu tiganca este foarte discutabila. Poate fata chiar era tiganca. Atac rasist nu cred ca este, pentru ca probabil ea nu e tiganca si nu a spus ca toti tiganii sunt imputiti. Insa imi vine foarte greu sa cred ca respectiva persoana mirosea atat de urit si de puternic incat sa se poata numi imputita. In alta ordine de idei, trecand si peste jignirea in sine, tot nu mi se pare normal ca un presedinte de stat sa foloseasca limbaj de usa cortului (sau cum s-o numi dispozitivul care permite intrarea in cort). Cum am mai spus pe aici, acuzabil in justitie mi se pare gestul de furt al telefonului, jaf in toata regula, dar afirmatia "tiganca imputita" poate fi pedepsita numai de noi, cei care il votam (sau nu). Din pacate, nici asa nu va fi pedepsita prea curan.

Faptul ca au iesit tiganii la rampa cu figuri si vrajeli, este o alta dovada a calitatii oamenilor in politica noastra...

spining: tu esti african sau roman? :P

Aer Curat: ea a pus intrebari si a incercat sa comenteze. Ti se pare iritanta o intrebare de genul : "crezi ca vei castiga meciul de tenis de maine, impotriva lui MikeTek (care e campion)?" ? Foarte multi jurnalisti inregistreaza pe telefonul mobill. Doar n-ai vrea sa umble cu camera de luat vederi dupa ea, ca poate il gaseste pe buricul pamantului la cumparaturi si risti sa ramai fara telefon. Camera de luat vederi este mai greu de furat, dar totusi
  • 0

#61 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 24 mai 2007 - 11:15

Sandman_ : asculta toata conversatia, si ai sa vezi cam ce intrebari punea, cum vorbea, etc. Si ai sa auzi si cand Basescu a spus sa inceteze cu toata discutia / inregistrarea, inainte de ai adresa vreun apelativ sau sa-i ia tel mobil.
Ma intreb de ce mai era o alta echipa de filmare acolo, afara, iar ea era cu tel mobil.
  • 0

#62 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 24 mai 2007 - 11:29

Da, am auzit cum i-a spus cu frumosul sa il lase in pace. Parca i-a zis : "mai, pasarica, tu n-ai treaba azi?". Sau eu am auzit cumva versiunea modificata de felix ? :P
De ce presedintele are voie sa fie nesimtit si tupeist, iar un jurnalist n-ar avea voie?
Ea intreaba, el o ignora. Asa fac toti politicienii din lumea asta cand nu vor sa raspunda la o intrebare si nu sunt obligati sa raspunda la intrebarea respectiva. Era asa greu sa o ignore 2 minute, pana s-ar fi urcat in masina? Si se presupune ca Bashescu e obisnuit cu situatii de stress din perioada de capitanie de vas.

LE:
vezi aici de ce nu au intrat operatorii cu camerele de luat vederi in magazin

Aceasta postare a fost editata de Sandman_: 24 mai 2007 - 11:35

• 0

#63 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 07 iunie 2007 - 11:33

http://www.hotnews.r...ri-de-munca.htm

titlul spune ca parlamentul se joaca, daca citesti in articol afli ca e vorba de pd doar
  • 0

#64 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 07 iunie 2007 - 12:30

crezi ca e cineva mai breaz pe acolo???

Aceasta postare a fost editata de cata69: 07 iunie 2007 - 12:32

• 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#65 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 07 iunie 2007 - 03:22

eu nu....dar sunt altii care cred
  • 0

#66 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 07 iunie 2007 - 04:34

www.hotnews.ro nu mai este doar un site de preluat stiri de pe alte siteuri, ci acum au redactori platiti. Din pacate ei sunt platiti din buzunare democrate, iar asta le-a afectat foarte mult continutul din ultimele 3 luni...

Eram un fan al lor, acum prefer alte siteuri de stiri, care macar arata toate fetele problemei...
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#67 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 07 iunie 2007 - 05:28

am zis acum cateva pagini ca sunt pro-pd cei de la hotnews, dar nu toata lumea vede chestia asta
  • 0

#68 Sandman_

software engineer

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:

Scris 08 iunie 2007 - 11:50

... Din pacate ei sunt platiti din buzunare democrate...

pediste, nu democrate :unsure:
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi