acesta NU este un forum KIA.Acum am inteles ce se intimpla pe acest forum Kia
KIA RIO "Puterea ce frustreaza in trafic"
Scris 31 mai 2007 - 08:45
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 31 mai 2007 - 08:55
Gata cu off topicul!
Mult respect!
Gata cu off-topicul decid eu,ok?
Calm prietene,calm,numai pune la suflet asa ca nu se articuleaza nici o capatana nu iti fa probleme.
ps:Te rog editeaza textul cu Bold
Supernova 1.4. 75cp.Mult,prea mult pentru caruta asta.
Scris 31 mai 2007 - 09:05
Loganul e disponibil cu motorul de 105 cai, la un pret de ~7500 euro, si masina are mai putin de 1 tona. Cu ce e mai prejos decat kia de 1,4 si 97 de cai, la 1200 kg?
Scris 31 mai 2007 - 09:16
ba da dle, esti in aria de club kia, aici este un forum kiaacesta NU este un forum KIA.
7500e?Loganul e disponibil cu motorul de 105 cai, la un pret de ~7500 euro, si masina are mai putin de 1 tona. Cu ce e mai prejos decat kia de 1,4 si 97 de cai, la 1200 kg?
e 10.600 fara garantie extinsa, fara vopsea metalizata...de unde atatea loganuri de 105 cai la 7500?
Scris 31 mai 2007 - 09:31
S-a inteles pilda ta,dar sa stii ca tu ar fi trebuit sa dai un pic mai putin pe masina (masina e brici,dar in aceeasi bani te duceai la un A4...) :tomato:
Un pic de on topic...
Nu pot comenta de Kia(in general) ,fiindca n-am avut onoarea,inca,de a pilota vreun model(trebuia sa incerc ,poate il pacaleam pe MikeTekRacing),dar ma mananca dejtele cand vad infocarea adeptilor...Eu vreau sa cred ca in sustinerile lor exista o umbra de ironie ca, altfel ,am sa ajung sa zic --exista Kia si, restul masinilor...
Chestie buna(oare),de cand cu ,,invazia'' Kia,am inceput sa dau atentie modelelor pe care le vad in trafic si, sa le caut minusuri ...ca de plusuri ii plin forumul...
Pe mine ma bucura,amuza, ,,comunitatea'' Kia,omniprezenta.Sunt de calitate(ei). :tomato: :beerchug:
Scris 31 mai 2007 - 09:45
poate nu iti vine sa crezi, dar nu am vrut A4, din cauza costurilor de intretinere, si oricum am vrut o compacta. Daca urmareai putin preturile, stiai ca nici pe mobile.de nu gasesti A3 ca a meu semnificativ mai ieftin, ba chiar de multe ori e mai scump decat A4 (de care oricum e plin orasul). La banii astia ma puteam apropia si de un A6, probabil cu 300.000 km+
Imi pare bine ca se formeaza o comunitate kia puternica, mai revigoreaza forumul, si a adus membrii noi. Ma intreb care din infocati va pune pe roate forum dedicat
Scris 31 mai 2007 - 10:04
Din contra, visul meu cel mai mare este un X5, care, din pacate sau din fericire, in momentul de fata e doar la stadiul de vis!
Tot ceea ce am punctat, si ceea ce cred ca puncteaza si ceilalti este ca... la banii astia, altceva mai bun nu am gasit! Si, din cate imi place sa cred, am facut o cercetare documentata pe baza careia am luat cea mai buna decizie pentru mine.
Acum, in nici un caz nu-i denigrez pe cei care, in urma unei cercetari la fel de documentate au ales alta masina. E chestie de gust si cum... de gustibus non disputandum... nu imi permit sa fac aprecieri negative la adresa nimanui.
Insa eu m-am atasat de aceasta masina (pe care n-o am inca) si o sustin, chiar daca nu are potentialul unui X5, demarajul unui Ferrari sau consumul unui Trabant. E ceea ce-mi permit si... aplic si zicala "fiecare tara are conducatorul pe care il merita" - adaptata la situatie: "fiecare automobilist are autoturismul pe care si-l permite" indiferent la ce viseaza Si eu am ales un "best in class" in garantie din ceea ce imi permit
Cu drag si stima, tot eu
Scris 31 mai 2007 - 10:07
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 31 mai 2007 - 10:07
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 31 mai 2007 - 10:14
el e entuziast ca sa zic asa
as vrea ca topicul asta sa nu degenereze, sa nu va certati inutil (daca se poate )...
afirmatiile entuziaste...sunt doar atat, afirmatii entuziaste
Scris 31 mai 2007 - 10:19
ba da dle, esti in aria de club kia, aici este un forum kia
aceasta este ARIA KIA, dar acesta NU este un forum KIA
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 31 mai 2007 - 10:22
ce este in aceasta arie tb sa respecte regulamentul garajul si cam atat. in rest e un forum kia
Scris 31 mai 2007 - 10:48
Scris 31 mai 2007 - 10:55
...
Din contra, visul meu cel mai mare este un X5, care, din pacate sau din fericire, in momentul de fata e doar la stadiul de vis!
Tot ceea ce am punctat, si ceea ce cred ca puncteaza si ceilalti este ca... la banii astia, altceva mai bun nu am gasit! Si, din cate imi place sa cred, am facut o cercetare documentata pe baza careia am luat cea mai buna decizie pentru mine.....
Si eu am ales un "best in class" in garantie din ceea ce imi permit
Cu drag si stima, tot eu
Mda... Foarte bine scris(si argumentat,evident).
,,...visul meu cel mai mare este un X5...''---vazandu-ti aptitudinile tehnice,ma indoiam de al tau ,,gen'',dar acum sunt convins...
Din cauza frustrarilor,mai glumim si noi....
Exista ,,o probabilitate'',de a fi o masina buna...(Kia)
Sanatate!
Scris 31 mai 2007 - 12:40
In definitiv motorul este inima masinii . El te ajuta in trafic sa scapi elegant ( daca cunosti si ceva soferie ) din situatii limita provocate de tine sau de alti participanti la trafic.
Subliniez inca o data ca nu doresc sa comparam in acest topic sh -uri cu masini noi. Exista topicuri dedicate pe aceasta tema.
Daca sunt considerat un entuziast al acestui model este si vina mea ca nu vorbesc pe limba tuturor .
Asa ca repet vreau sa ajutam prin acest topic noii posesori ( sau clienti potentiali ) de RIO ( benzina sau diesel ) sa descopere acesta masina cu plusurile si minusurile ei .
Pt a nu mai deranja si alti garajisti cu infocarea mea voi prezenta si neajusurile acestui model constatate pana in prezent de mine.
Eu zic ca cel mai deranjant aspect in conducera acestui model este datorat montantilor (cica tip A ..) care prin " plonjarea" si grosime lor relativ mare provoaca o lipsa de vizibilitate destul de consistenta la manevrele de virare la dreapta sau la stanga. recomand o atentie sporita in intersectii ....
daca sunt soferi experimentati care pot suporta acest neajuns nu inseamna ca un incepator in ale condusului nu poate fi " pacalit " intr-o asigurare temeinica.
A doua pb pe care am intampinat-o a fost distanta cam mica intre capul soferului si parasolarul lui . Aici e posibil sa prefer o pozitie de condus ca scaunul ridicat la maxim si din acest motiv sa-mi" transpire " parasolarul de multe ori .
In legatura cu franarea nu am ce sa reprosez dar sunt alti posesori de RIO care nu se impaca cu gumele Hankook preferand o marca mai consacrata in privinta gumelor.
O pb destul de mare este imbacsirea prematura a filtrului de polen ( folosesc masina zilnic in Bucuresti ..) rezultand un debit foarte scazut al aerului de la aeroterma chiar si cu nivelul la maxim . el se schimba la fiecare 10 000 km la revizie dar deja dupa 6000 km parcursi cu el e " gata " .
Mai sunt si alte aspecte neplacute de aratat la acest model dar promit ca nu raman dator pe tema asta....
PS. Multumesc pt intelegerea de care a dat dovada un angajat de la Udriste( Politia Rutiera ) cu o Dacia Solenza de culoare rosie pt imbecilitatea mea de la volan pe fond de mare oboseala . Ev s-a petrecut pe B-dul Mircea Voda in data de 30 Mai 2007 ora 8.30
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 31 mai 2007 - 12:46
Scris 31 mai 2007 - 01:37
Cu privire la minusuri,cu unele nu sunt de acord. Un montant mare ar putea fi un minus la o masina rapida,la care nu prea ai timp sa vezi ,,dupa'',dar aici, pentru a fi grosi ,ar trebui rescris termenul...
Ma mananca dejtele si cu privire la celelalte minusuri,care-s plusuri de fapt,dar...sa nu-i manance si pe moderatori...
Repet.Ma bucur ca existati. :beerchug:
Scris 31 mai 2007 - 02:06
Ma mananca dejtele si cu privire la celelalte minusuri,care-s plusuri de fapt,dar...sa nu-i manance si pe moderatori...
OFF TOPIC:
asa sperietoare sunt? :devil:
Scris 31 mai 2007 - 02:23
eu simt nevoia ..sunt putin disperat de viteza maxima...de a sasea treapta de viteza la crdi ...suntem limitati totusi la 180 km/h datorita acestor rapoarte din cutie..
dar asta insemana un pret mai mare cu cutie in sase trepte de viteza.....
degeaba plec bomba de pe loc ..ca tot vine o Octavia in final cu 200 km/h si zice ca e mai puternic...
o cotiera si pt pasageru din dreapta ar putea folosi ...
volanul fara piele este foarte subtire..
si mai sunt si altele.....
ce naiba inseamna OFF TOPIC ..si ON TOPIC ....
aici vorbim despre RIO nu despre OFF sau On TOPIC !!!!
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 31 mai 2007 - 02:26
Scris 31 mai 2007 - 02:26
Scris 31 mai 2007 - 02:31
draga Andreia tu tb sa ma protejezi ..nu sa ma expui in public prin faptul ca scrumez mai mereu pe geam ....Despre pozitionarea scrumierei... nimic?
e adevarat ca si scrumiera e cam suparacios pozitionata...dar asta nu ma scuza ...
Scris 31 mai 2007 - 02:34
Ar trebui sa lucrati in vanzari la Kia...
ps-comparatia cu Octavia a fost pur intamplatoare?! De fapt ajuta ,in sens de reper.Alte sinonime octaviei--ferrari,porsche...
Scris 31 mai 2007 - 02:45
comparatie intamplatoare jur..sau doar ca vad foarte multe Octavia in traficRad si iar rad...
Ar trebui sa lucrati in vanzari la Kia...
ps-comparatia cu Octavia a fost pur intamplatoare?! De fapt ajuta ,in sens de reper.Alte sinonime octaviei--ferrari,porsche...
Logan la 200 km/h nu prea am vazut..dar nu neg ca sunt si ele capabile de asa ceva ..
Scris 31 mai 2007 - 02:54
-motorizare de 75-80 de cai
-sdi de 70 de cai
-benzina de 105
-tdi de 90-110
cred ca marea majoritate pe aici sunt. poti fi sigur ca ce are vali e mai sprinten decat motorizarile astea
ca alea sunt mai ok ca masini e altceva...dar la plecari de pe loc etc nu se compara cu o masina clasa mica de 135 de cai
Scris 31 mai 2007 - 03:12
eu incerc sa ma abtin ..pt a nu mai crea isterie iar tu una doua 135 cp ...sa sti ca o limitez electronic la 120 km/h
Traian22 pune si el puterea motorului la descrierea masinii..eu sunt elegant folosesc doar B-52-RIO
GATA ..hai sa facem pace cu toti....nu mai pomenim de putere
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 31 mai 2007 - 03:12
Scris 31 mai 2007 - 03:12
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 31 mai 2007 - 03:49
Probabil ca daca puneai si puterea in descrierea masinii tale nu mai sarea atata lume in sus .. Nu de alta dar daca mi-ar spune mie cineva care conduce o masina de 90cp de senzatii l-as invita la o tura cu masina mea sa vada ce senzatii ai la 170cp Si chiar si asa .. daca i-as spune lui spining de senzatii la 170 ar rade de mine cu ale lui 370 Ce sa mai vorbesc de AND1 care conduce doua supercaruri. Iti inchipui ca masina mea i s-ar parea caruta. Totul e relativ.
D'aia aici pe forum avem o vorba "Cand comentezi despre o masina pe care ai condus-o spune-mi ce masini ai mai condus inainte si iti spun cat de obiectiv (sau subiectiv) e comentariul tau"
Si acum revenind la topic/titlu .. in cazul tau poate este valabil dar nu stiu daca si in cazul lui Mike de exemplu
Life must be taken one disaster at a time
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi