Aceasta postare a fost editata de VIPER: 11 iunie 2007 - 12:01
Un freezone
Scris 11 iunie 2007 - 12:00
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 11 iunie 2007 - 12:02
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 11 iunie 2007 - 12:11
LE: mergeeeee :party1:
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 11 iunie 2007 - 03:02
Scris 11 iunie 2007 - 03:03
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 12 iunie 2007 - 01:30
Va dura putin pt ca eu schimb apa de 3 ori la fasole ( o las sa fiarba cateva minute, apoi o scurg, puna alta apa rece si iar pe foc), inainte de a pune, propriu zis, mancarea la foc.
Scris 12 iunie 2007 - 02:32
Cea mai buna ciorba de fasole am mancat'o pe vapor ... o facea cu kaizer si avea un gust (singurul fel de mancare la care ceream si a doua portie, chiar daca nu'mi era prea foame si asta insemna sa nu mananc felul 2 )
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 12 iunie 2007 - 02:40
Scris 12 iunie 2007 - 03:29
LE : Sa explic mai bine ca am aflat date mai concrete . Se da in fiert o jumatate de ora ... fara absolut nimic , fara sare , fara nimic ...doar apa chioara . Se scurge apa fiarta se pune apa rece si dupa aceea se curata bob cu bob de coaja . Este foarte usor procesul si nu necesita mult timp deoarece din cazua schimbului brusc de temperatura coaja bobului de fasole se increteste si cade foarte usor ... si doar prin o usoara framantare se scapa de ea .
Aceasta postare a fost editata de Cristian: 12 iunie 2007 - 03:35
Scris 12 iunie 2007 - 03:42
Am folosit doar ceapa verde (ca tot este din plin), dar si putin ustoroi verde. Mai vreau sa adaug ca, carnatii sunt facuti in casa si apoi afumati.
Scris 12 iunie 2007 - 05:36
nu o sa refuz pe nimeni, niciodata, atunci cand voi fi invitat la o degustare.
pofta buna !
Scris 12 iunie 2007 - 05:40
Flickr - pozele mele
Scris 12 iunie 2007 - 06:43
@ Viper: mhey aia era idea lui Mike, pe vremea cand ii era foame.
@ amandoura: cu cea mai mare placere, insa ar trebui sa fie intr-un cadru mai largit, adicatelea la o intalnire, fara fitze si figuri, ca "vanturi" au sa fie.
Scris 12 iunie 2007 - 06:47
Flickr - pozele mele
Scris 12 iunie 2007 - 06:58
"Concursul asta de aptitudini" nu-l putem organiza la domiciliul nici unuia, si asta era un motiv in plus pt o alta locatie.
L.E.: nu va ganditi ca se prepara repede si singura. Nu muncesti pe branci, dar trebuie timp si ceva atentie.
Aceasta postare a fost editata de Aer Curat: 12 iunie 2007 - 06:59
Scris 12 iunie 2007 - 07:02
chiar asa, ar fi careva dispus sa bata mai bine de 500 km spre pasul Tihuta ??
in afara de aercurat, care am inteles ca chiar are in plan asa ceva.
http://www.autoshow....showtopic=11885
scuzati linku, da chiar mi-e lene sa mai pun odata pozele.
Scris 12 iunie 2007 - 07:10
Scris 12 iunie 2007 - 08:29
Oaspete,ai un limbaj foarte ,,aristocrat''.Sigur esti neamt?!
Aer curat,de cand te-ai maritat, tot gatesti? Mi-as dori o iesire la care sa curga buna dispozitie, ,,bivolii'' la protap,palinca la carafa...,avandu-te pe tine ca bucatar sef... iar pe Oaspete ,M.C...
Exceptand Coliba Haiducilor,am mai descoperit ciorba de fasole cu afumaturi ,plus salata de ceapa la Casa Bucovineana in Vatra Dornei. La restul localurilor,am tot luat teapa cu ciorba de fasole cu afumaturi. Avand ciorba de care-mi place,deja mi-am facut un obicei in a opri acolo la 2-3 saptamani, cum trec...Am vazut ca tu ai pus si carnati,n-am mai auzit pana acum.....
Daca as sta aproape de tine,saptamanal te-as invita la ,,iesiri''... E clar ca ai talent nevalorificat. Cunosc persoana care-i milionar in euro,pe chestiile astea culinare oarecum ,,rustice''...
Scris 12 iunie 2007 - 09:41
La ciorba de fasole facuta acum am pus doar carnati de casa afumati, din aceia lungi la metru. Apreciez ca a intrat aprox 2 - 2,5 m.l. de carnati. Pe care i-am taiat feliute si i-amtras putin la tigaie, dupa care urmeaza sa fie adaugati in oala cu ciorba.
Nu m-am maritat mhey ci m-am insurat (ca cine stie ce-or mai crede unii). Ce-i drept ca in ultimul timp am gatit mai rar.
In zonele montane am intalnit la un moment dat chestiunea asta de ciorba de fasole uscata cu carnati afumati, mai ales daca este servita in paine de casa.
P.S.: a preparat sotia (la solicitarea mea) un sufleu de conopida cu trelemea de oaie si cu sos de smantana amestecata in unt topit, apoi pus totul intr-un vas tapetat cu putin pesmet la cuptor, pt pret de vreo 60 min. Nu mai aveam rabdare sa fie gata, tot dadeam tarcoale la cuptor. A iesit f bun, numai ca s-a terminat.
Scris 12 iunie 2007 - 10:09
uite cineva care apreciaza colesterolul.
Scris 12 iunie 2007 - 10:24
... uite cine e in aceeasi "gasca" cu medicul meu de acasa !
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 12 iunie 2007 - 10:33
uite cine cu cine vorbeste.
Scris 12 iunie 2007 - 10:33
Presedintele american George W. Bush si-a pierdut ceasul in timp ce facea o baie de multime in Albania, informeaza agentia EFE, care citeaza posturile de televiziune locale. Acestea au difuzat imagini cu liderul american, care - in timp ce saluta multimea - a ramas fara ceasul de la mana. Totusi, purtatorii de cuvant de la Casa Alba neaga informatia ca presedintele si-ar fi pierdut ceasul.
In imaginile prezentate puteti vedea cum Bush a inceput sa dea mana cu admiratorii sai, iar la un moment dat este prins de incheietura mainii stangi, in cadrul urmator aparand fara ceas.
http://www.hotnews.r...-in-Albania.htm
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 13 iunie 2007 - 09:38
Flickr - pozele mele
Scris 13 iunie 2007 - 11:01
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi