Kia Rio 1.6 CVVT EX MT 4DR Dynamic - 2007
Scris 28 aprilie 2008 - 11:03
Va doresc tuturor numai bucurii si drumuri fara peripetii si sa aveti parte de tot ceea ce va doriti (atat in trafic cat si in rest)
Pupiiici!
Scris 29 aprilie 2008 - 09:18
Scris 13 mai 2008 - 10:22
Acum mai caut idei
p.s. am uitat de bi-xenon
Aceasta postare a fost editata de yrandreia: 13 mai 2008 - 10:23
Scris 13 mai 2008 - 11:31
E greu de montat, trebuie sa faci modificari sau ceva de genu?
Am vazut ca ai jante de 16" e scris si in talon? La mine e scris maxim de 15", dar parca as vrea de 16"/205 .
Butch: It's Zed's.
Fabienne: Who's Zed?
Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead.
Scris 13 mai 2008 - 11:43
Jantele pe 16" au necesitat autorizare RAR suplimentara si, da, sunt trecute in talon. Pentru ca am comandat masina direct cu jante pe 16", cei de la Kia au fost obligati sa faca ei autorizarea, neputand da drumul in trafic unei masini neautorizate
Scris 13 mai 2008 - 12:29
Oricum, rezultatul e importat ... in speta imbunatatirea vizibilitatii.
Husele vor avea ceva special sau doar materialul e mai deosbit?
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 13 mai 2008 - 12:29
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 13 mai 2008 - 12:44
Sigur e vb de Xenon si nu de ceva asemanator? Eu stiam ca ptr xenon e nevoie si de nusht ce instalatii adiacente ...
Oricum, rezultatul e importat ... in speta imbunatatirea vizibilitatii.
Husele vor avea ceva special sau doar materialul e mai deosbit?
Da, este vorba de xenon... a fost instalat cu tot cu restul echipamentului, dar fara a necesita modificari fizice. Respectiv, sunt incluse: becurile xenon, balasturile aferente si cablurile de legatura. In locul becului vechi intra cel nou, balasturile au fost prinse cu banda dublu adeziva acolo unde a fost suficient loc, iar cablurile fac legatura intre ele. Iar rezultatul nu se compara cu originalul
Husele sunt din material de import Germania, dar nu asta este cel mai important, ci faptul ca masina are cotiera spate si tetiere active, ceea ce necesita o croiala diferita fata de ceea ce se gaseste in comert. In plus, vreau sa lase fanta deschisa la airbaguri + buzunare pe spatarele scaunelor din fata.
Scris 13 mai 2008 - 01:45
Scris 13 mai 2008 - 01:51
In cazul asta, sper ca o sa pui poze dupa ce husele vor fi gata si montate ... chiar sunt curios cum vor arata ... mai ales in ceea ce priveste buzunarele pe spatarul scaunelor
Absolut, doar trebuie sa ma laud si eu, daca altcineva n-o face
Scris 13 mai 2008 - 03:13
Da, este vorba de xenon... a fost instalat cu tot cu restul echipamentului, dar fara a necesita modificari fizice. Respectiv, sunt incluse: becurile xenon, balasturile aferente si cablurile de legatura. In locul becului vechi intra cel nou, balasturile au fost prinse cu banda dublu adeziva acolo unde a fost suficient loc, iar cablurile fac legatura intre ele. Iar rezultatul nu se compara cu originalul
inseamna ca e vorba de o instalatie de Xenon aftermarket. Se gasesc cam peste tot acum si se pot monta pe cam orice masina, si sunt foarte ieftine fata de cele de fabrica(aici cost ~200-250$) singura problema cu ele e ca n-au auto-levelling si nici spalatoare de faruri cum e la masinile cu xenon din fabrica.
Oricum mai bine cu decat fara.
Scris 13 mai 2008 - 03:25
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 mai 2008 - 06:16
Scris 14 mai 2008 - 07:52
Scris 16 mai 2008 - 11:43
sunt un mare invidios ... :crying:
Scris 16 mai 2008 - 12:03
Multumesc, Valentin
Aceasta postare a fost editata de yrandreia: 16 mai 2008 - 12:04
Scris 16 mai 2008 - 01:05
Din cate am aflat la nivel national cele doua masini ale noastre sunt la cel mai ridicat nivel de echipare pentru acest model . Nu doresc sa facem din asta un titlu de glorie ... de fapt acesta echipare a rezultat in urma dorintei tale de a avea anumite dotari mai rare pentru aceasta clasa ( subcompacta ) si a ocaziei nesperate de a achizitiona noua mea masinuta la un pret de ..vis. Multumiri d-lui Mike pentru "ajutorul financiar "din acel moment .
Daca am reusi sa facem un club KIA RIO si nu ClubKIA cu siguranta am reusi sa comunicam mult mai bine .
In viitorul apropiat am sa sustin un asemenea club prin realizarea unui site dedicat exclusiv acestui model .In acest site vor avea drept de memebru doar posesorii de RIO . Altfel ar fi prea mult zgomot .
Scris 16 mai 2008 - 01:17
Scris 16 mai 2008 - 01:26
Le-ai facut la Autotex?
Butch: It's Zed's.
Fabienne: Who's Zed?
Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead.
Scris 16 mai 2008 - 01:29
ma bucur ca va plac!
Scris 17 mai 2008 - 01:10
Acestea se pot scoate ca niste huse obisnuite sau sunt mai degraba o tapiserie ptr scaune?
Ce este cu cotiera aia? E pusa ulterio? Mi se pare ca se vede cam ciudat, totusi ...
Scris 17 mai 2008 - 03:20
Scris 18 mai 2008 - 06:44
Cum spunea si vlady_b, acea cotiera vine din fabrica.
Scris 18 mai 2008 - 02:30
Daca am reusi sa facem un club KIA RIO si nu ClubKIA cu siguranta am reusi sa comunicam mult mai bine .
Altfel ar fi prea mult zgomot .
O idee extra, dar oare daca nu ai reusit pe garajul si clubkia chiar crezi ca o sa reusesti cind vei fi Administrator si Moderator?
3 useri citesc subiectul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi