asta nu se puneSolenza are deja 3 ani, Symbol are un an si ambele in ultimul an nu au avut CASCO. Iar eu merg destul de tare in oras (in afara nu prea am iesit decat ocazional) si totusi nu am avut nici macar un incident. Evident ca poate sa intre altul in mine si atunci sa vezi distractie ... insa prefer sa pun binele inainte
in familia mea a fost o dacie din 84 cu asigurare completa, 0 daune in 20 de ani.....tata vreo 2-3 masini de firma, 0 daune pe casco...cielo 150k km, 0 daune
iar eu am gasit masina noua, rio, lovita de 3 ori in parcare anul trecut...asta desi sunt un "maniac" cautand locuri de parcare ferite, izolate, risc mic etc....si tata a mai avut 2 daune la masina de firma, ambele pe casco tot anul trecut (o bara gasita lovita si un parbriz spart de o piatra). statistic vorbind, dupa situatia din anii precedenti riscul de daune era aproape 0. in realitate insa vezi si tu cum au stat lucrurile. si nu tine de rulaj, a avut tata ani in care a mers de 2-3 ori mai mult decat anul trecut...nici eu nu am mers mult, nici unul din noi nu a fost de vina la nici una din daune (nici macar moral, partial cum vrei sa zici).
eu sper sa nu ai prob, dar vroiam sa iti zic sa nu te bazezi pe faptul ca in trecut nu au fost probleme....