Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Audi S3

• Please log in to reply
92 replies to this topic

#26 mol

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 02 septembrie 2007 - 10:34

...ca paranteza...(eu sunt adeptul Haldexului,pozitie ,,adoptata'' si pe-un versus ,dar asta tare demult---au mai fost cativa care l-au vazut ca fiind de ,,viitor''...) :)

Doom,sper c-ai citit si printre randuri si-ai realizat ca ai o bijuterie de masina,dar cam scumpa...(eu sunt cam dobitoc si-as fi vazut ce masinute sh as fi prins in cei 42 de mii...n-am idee...--e deplasata sugestia, dar e o sugestie...) ;) :thumb:
  • 0

#27 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 02 septembrie 2007 - 11:14

S3 mi-a placut de la inceput, e absolut superb si sta super bine pe sosea, iar motorul e de vis :D, dar de cand au anuntat pretul a cam scazut in ochii mei. Sincer, mi se pare prea scump, la banii astia iau Mazda 6 MPS (noua, ca la banii astia sincer nu as lu SH decat Porsche sau Ferrari :)) si ar mai ramane bani de un Logan sau benzina pt vreo 2 ani ;) Dar ma bucur pentru DOOM ca a putut sa-si ia masina pe care a dorit-o, ca asta conteaza la urma urmei. :D Si evident ca o sa-i mai cer poze :D
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#28 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 02 septembrie 2007 - 11:40

Nusht totusi daca e acelasi lucru un S3 cu Mazda 6 MPS, fie si numai din diferenta de 1 sec in demarajul pana la 100km/h
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#29 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 02 septembrie 2007 - 11:49

De dat nu as fi dat 43000 pe o masina,apoi toate marcile de auto au navi ptr IT(e cotata ca o buna piata ptr vinzarea auto)si mai apoi nu as fi dat pe un AUDI s3(pierzi enorm la revinzare)si mergind mai departe sau revenind la ce am postat mai sus,nu as evalua posibilitatea de a pune pda ptr navi la masina de 43000 euri(eventual as valuta varianta de a pune navi original dupa achizitie),dar asta e parerea mea,daca am gindi toti identic nu ar mai avea nici un farmec.......
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#30 SHARANEL

sculer-matriter

• Members
  • PipPipPip
  • 429 Mesaje:
Inregistrat: 05-februarie 05
  • Marca:.
  • Model:-
  • Motorizare:.

Scris 02 septembrie 2007 - 12:05

De dat nu as fi dat 43000 pe o masina,
tu privesti din pozitia ta cei 43mii euro. Daca ai avea 500mii cash, nu-i asa ca ai da 43.000 pe o masina? :)

apoi toate marcile de auto au navi ptr IT(e cotata ca o buna piata ptr vinzarea auto)
dar pt RO inca nu au, si de ce sa dai 5% din valoarea masinii pe un gadget inutil?

si mai apoi nu as fi dat pe un AUDI s3(pierzi enorm la revinzare)
daca te uitati putin dupa S3 sh pe net, stiai ca isi tin pretul surprinzator de bine, doi colegi de pe vwf si-au luat S3 din 2001! (8L) cu 15.000, respectiv cu 16.000 euro. Mai zi-mi o masina din 2001 care costa peste 15.000

si mergind mai departe sau revenind la ce am postat mai sus,nu as evalua posibilitatea de a pune pda ptr navi la masina de 43000 euri(eventual as valuta varianta de a pune navi original dupa achizitie),dar asta e parerea mea,daca am gandi toti identic nu ar mai avea nici un farmec...
revin si eu, de ce sa dai 5% din valoarea masinii pe ceva inutil, cand poti da 0,5% pe ceva util?

• 0
retras la depou in semn de protest impotriva unui moderator-agitator obraznic

#31 DOOM

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 287 Mesaje:
Inregistrat: 03-aprilie 07
  • Marca:Audi
  • Model:S3 8P
  • Motorizare:2.0TFSI 265cp

Scris 02 septembrie 2007 - 12:55

Depinde de cum analizezi lucrurile...am mai spus si ma repet.Daca nu aparea S3-ul si nu era asa cum este nu schimbam GTI-ul.S3-ul nu l-am luat ca sa il vand la anul ci ca sa il tin cat pot de mult. La 43.000 nu as lua sh si cred ca sunt multi de acord cu asta ( in afara de mol, dar el e un caz special :) ).
La revanzare pierzi enorm la orice masina noua....uite-te cat costa acum un BMW din 2001 comparativ cu ce pret avea de nou.
Poate DMIHNEA s-ar fi orientat catre o limuzina la banii astia...dar daca eu sunt pasionat de hatchback-uri ce sa ii faci...
Intotdeauna am zis subliniat faptul ca GTI-ul chiar isi merita banii pe cand S3-ul e doar pentru nebuni maniaci ca mine.Daca luam problema economic nu merita S3, daca analizez cu sufletul atunci merita platit orice pret ca sa fii fericit.Daca as fi si mai maniac investind cateva mii de euro (maxim 2) se poate ajunge la peste 300 de cai si performante pe care nu le poti avea la absolut nici o masina noua sub 50.000.
Despre navi...am preferat scaunele scoica in loc, din motivele subliniate de SHARANEL.

Aceasta postare a fost editata de DOOM: 02 septembrie 2007 - 12:58

• 0
Audi S3 8P
VW Passat B6

#32 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 02 septembrie 2007 - 01:44

perfect de acord cu tine, mai putin la partea cu tuningul. adica sunt masini sub 50.000 care pot avea performantele alea si chiar mai mult. iti dau 3 exemple care-mi vin acum in minte: EVO IX, Impreza WRX STI si Forester 2.5 XT tunat.
ot: schimba masina de la profil :)
@andrei aia 0.9 se rezolva printr-un chip, daca vrei neaparat, cum am spus iti mai raman vreo 7000 E
  • 0
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#33 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 02 septembrie 2007 - 01:46

...sa-l mai amarim nitel... :)

http://www.mobile.de...p;doSearch.y=17
  • 0

#34 DOOM

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 287 Mesaje:

Scris 02 septembrie 2007 - 01:51

Cu mentiunea ca EVo IX (X - later edit ) inca nu a aparut si nu se stie cat mai dureaza....subaru modelul nou mi se pare hidos si din nou, nu exista inca STI.Forester e chiar o afacere buna, dar e totusi mai mult de teren dupa parerea mea.
P.S. Mol facem o afacere...eu iau CL600 ala si intretinerea(impozit, casco,consumabile) o platesti tu :) iar daca se strica ceva avand in vedere ca nu mai e in garantie iti sugerez sa fugi din tara ca sigur voi veni cu toporul dupa tine ;)

Aceasta postare a fost editata de DOOM: 02 septembrie 2007 - 01:58

• 0
Audi S3 8P
VW Passat B6

#35 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 02 septembrie 2007 - 01:52

Clar ... il si vedeam cu asa ceva link :)

43k DDP la noi. Pe cand SH'urile alea, cu taxa de inmatriculare depasesc cam mult ... nemaitinand (sau cum se scrie?) cont si de cilindreea muuult mai mare, care ulterior inseamna cheltuieli mai mari

Nu a aparut Evo 9? Sau te refereai la 10? :-/

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 02 septembrie 2007 - 01:55

• 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#36 DOOM

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 287 Mesaje:

Scris 02 septembrie 2007 - 01:57

La 10 (X) ma refeream.Cu tot respectul pt Mitsu si Subaru (pe care chiar le respect) dar interiorul la S3 e mult peste ce ofera ele.
  • 0
Audi S3 8P
VW Passat B6

#37 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 02 septembrie 2007 - 02:03

Doom,ia mai iesi matale la o tura cu S3-ul(nu pilota pe forum, ca noi,,,babacii'') si, lasa-ne sa te barfim. :) constructiv...
Daca-i uitat,deja,sa stii ca ai si-o motocicleta noua...sau ai uitat deja de ea... ;)
  • 0

#38 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 02 septembrie 2007 - 03:58

cred ca a uitat de CBF de cand i-a venit S3-ul :D
@DOOM Forester 2.5 XT nu e mai mult pt offroad, just ask cata. hmm chiar, va dati? :) EVO IX e adevarat ca are interior naspa si EVO X nu puteai sa mai astepti ca sa-l iei. de 6 MPS ce zici?;)
  • 0

#39 DOOM

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 287 Mesaje:

Scris 02 septembrie 2007 - 04:23

imi place mazda 6 mps, dar nu-mi place ce au facut baietii cu evacuarea plus ca nu am nevoie de limuzina/sedan :).
N-am uitat de CBF astept sa ii fac asigurare casco momentan.
  • 0
Audi S3 8P
VW Passat B6

#40 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 03 septembrie 2007 - 03:25

forester e o masina ieftina si printre putinele corecte pret/performanta/dotari. exista mici neajunsuri (mai baraie o imbinare sau se cojesc prezoanele :)), dar se pot remedia relativ usor tinand cont de platfeorma tehinica primita, chiar nu le poti considera asa mari minusuri. masina perca a fost gandita pt tuning, de la suspensie, la motor si chiar sistemul audio care permite montarea unui 5.1 chiar usor.

pe de alta parte ai posibilitatea sa iesi linistit pe drumuri neatacabile cu o masina normala si performante de genul asta, care sa nu te coste macar 100k�, vezi ca l-am bagat stock pe transalpina si a fost ok. pt alte terenuri, youtube.

dar S3 se vrea altceva, nu le poti compara. e scumpa, dar cu putina pricepere cica poti atinge viteza maxima afisata, ceea ce nu e rau. la forester trebuie sa bagi minim 15k� in ea sa atinga o viteza similara.

cred ca stock S3-ul asta nou ma face pe sosea foarte tare.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#41 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 03 septembrie 2007 - 03:50

am o gramada de greseli :)
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#42 DOOM

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 287 Mesaje:

Scris 03 septembrie 2007 - 04:13

Pentru aspectul practic clar Forester-ul e cea mai buna alegere.Sunt convins ca face de rusine pe sosea masini mult mai scumpe si cu pretentii.Eu nu am insa momentan nevoie de acest aspect practic...merg mai mult singur sau cu inca o persoana, portbagajul e mai mereu gol, iar pentru drumuri lungi am un prieten cu un megane 1,5 dci cu un consum absolut ridicol.
Acum despre S3...masina va aparea cel mai probabil in autoshow la un moment dat, nu stiu exact cand.
  • 0
Audi S3 8P
VW Passat B6

#43 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 03 septembrie 2007 - 04:17

forester e o masina ieftina si printre putinele corecte pret/performanta/dotari. exista mici neajunsuri (mai baraie o imbinare sau se cojesc prezoanele :))

La ,,jeep''-uri se cojesc si jantele(vezi ce ti-a scris Aditzu)

cred ca stock S3-ul asta nou ma face pe sosea foarte tare.

Crezi? Nu-i o certitudine? :D

Aceasta postare a fost editata de mol: 03 septembrie 2007 - 04:17

• 0

#44 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 03 septembrie 2007 - 05:14

@DOOM hai man ti-ai bagat masina in fitzuica aia care se vrea a fi revista auto?
  • 0

#45 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 03 septembrie 2007 - 06:06

Crezi? Nu-i o certitudine? ;)

la liniute am vazut forester sa faca masini mai rapide ca S3, e chestie de sofer. pe sosea insa e cu totul alta treaba. ar fi interesant sa am aceeasi putere cu el.

jantele nu au mai nimic, iar prezoanele cred ca au fost afectate de ceva, din 2 masini, numai la mine s-au dus :D e, asta e treaba minora. la cealalata aveam acel fluierat de la chederul fata, la mine nu era. nu cred ca sunt constanti in calitate. vopseaua de la interior se poate lua usor cu orice diluant.

da mai doom, S3 e mai de suflet (nu zic ca forester nu poate fi, dar eu nu prea ma atasez de masini), e marca de lux, alta clasa, alti bani. din pacate insa traiesc in romania si e tare placut sa nu-ti faci griji pe ce drum mergi. am facut tara cu forester si a urcat peste tot, numai zapada nu am prins. daca la S sportivitatea e calitatea principala si destinatia masinii, la mine e doar o consecinta a platformei WRX.

sa vb cu aicu, stiam in detaliu ce a facut cu masina, dar am uitat :)

nu pot spune ca aleg oricand forester XT fata de S3. imi plac ambele la fel de mult. cum la drum lung si golful imi place, desi imi da dureri de spate foarte mari, iar in curbe e problematica.

Aceasta postare a fost editata de cata69: 03 septembrie 2007 - 06:07

• 0

Posted Image
despre fotografie

#46 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 03 septembrie 2007 - 09:59

cum la drum lung si golful imi place, desi imi da dureri de spate foarte mari, iar in curbe e problematica.

Off topic: cum adica golf-ul e problematica in curbe ?!
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#47 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 03 septembrie 2007 - 11:17

SHARANEL,Ce zici tu ca s3 din 2001 costa 16000,se poate,dar pe acilea pe autoscout si nu numai cele din 2001 costa intre 11000 si mai mult,depinde de gutan cit e dispus sa ofere,ce mai e bataie pe ele,ma gindesc sa fac un asa zis import masiv de S3,pina una alta sa uram omului din nou km multi fara sa ajunga pe la service autorizat,nu de alta dar daca intra la AUDI ROMANIA chiar ar fi constrins sa puna pda pe masina,ca e mai ieftin decit navi original....ps/cu poi statiile peco din ro....
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#48 DOOM

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 287 Mesaje:

Scris 04 septembrie 2007 - 12:23

materblaster..m-a rugat cineva sa fac asta si am acceptat...ar trebui sa-mi fie rusine?
  • 0
Audi S3 8P
VW Passat B6

#49 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 04 septembrie 2007 - 01:00

nu e nici o rusine. vezi poate te lipeste de vreo pipita, ca s-ar gasi.

Off topic: cum adica golf-ul e problematica in curbe ?!

suspensia de drumuri grele ori are ceva ori in curbe intra 4motion in conflict cu ESP si ASR, dar masina e foarte greu controlabil, si becul ala ESP face ca la balamuc. in aceeasi curba intra maxy cu fiatul fara probleme. golf fuge si de spate si de fata, destul de aiurea.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#50 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 04 septembrie 2007 - 06:29

curios, inca nu mi-a fugit masina de spate, iar ESP-ul a intrat destul de rar, chiar foarte. si am avut ocazia sa o testez in padurea Bogatii. in plus, se zice ca G5 are suspensie mai reusita ca G4.
de ce nu i-ai decuplat ESP-ul ??
scuze de offtopic.

cat despre alegerea lui doom, e strict problema lui. pana nu o sa vina sa-mi ceara bani pentru masina, eu nu pot decat sa-l felicit inca o data si sa-i urez mii de km fara probleme.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi