Salt la continut

Fotografie

KIA RIO Crdi testata azi de unul din moderatorii acestui site

• Please log in to reply
149 replies to this topic

#1 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 07 octombrie 2007 - 09:52

masina are acum 48000 de km la bord si resoftata de cei de la ASPAD ..

este aceeasi motorizare care ofera senzatia unica ca celelate masinute participante la trafic sunt stricate... :party1:
  • 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#2 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:
Inregistrat: 21-septembrie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.9 CDTI 200

Scris 07 octombrie 2007 - 10:01

Eu te cred ca esti multumit si entuziast de masina ta dar gandeste-te ca unii membrii au si alte masini (eu nu ma includ aici ca nu ma deranjeaza) si nu cred ca e cazul sa ii jignesti la fiecare post despre kia rio.
  • 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#3 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 07 octombrie 2007 - 10:11

vali are stilul sau entuziast...
m-a lasat pe mine sa conduc la intors si da, in multe momente eram uimit de cat de tare putea sa plece (dadeam blana in orice treapta si zburam printre masini)...si asta fara sa ii chinui masina, nu am tras serios de motorul ala
iar, pe final, am virat dreapta la un semafor (90 de grade), am dat a 2a, am accelerat (nu chiar brutal) si am avut un wheelspin de parca eram pe gheata...stiu rusinos pt mine :P, nu sunt obisnuit cu un raspuns atat de brutal
vali, daca vrei sa poti folosi ca lumea tot ce poate motorul tau pune niste gume ADEVARATE si poate o suspensie mai rigida....masina aia poate mult mai mult de cat o lasa gumele acum

inca o chestie observata, consumul mediu pe bord era 5.3..nu stiu pe cati km, nu stiu pe ce fel de drum..dar stiu ca vali face zilnic piata sudului-baneasa, deci nu cred ca erau mersi afara.

p.s. tot imi mentin parerea ca e cam tractoras la zgomot :D
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#4 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 07 octombrie 2007 - 11:20

mike, fa si tu un text despre drive testul asta. danke
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#5 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 07 octombrie 2007 - 11:42

oky man, dar maine ca azi sunt dizzy
  • 0

#6 ska

nobody...

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 08 octombrie 2007 - 08:06

eu ma simt foarte frustrat... tocmai ce mi-am dat seama ca am o masina stricata cu care circul pe strazi...
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#7 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2007 - 09:09

eu ma simt foarte frustrat... tocmai ce mi-am dat seama ca am o masina stricata cu care circul pe strazi...

nu am dorit sa crezi asa ceva ... sunt foarte trist ca un posesor de renault poate crede asa ceva :crying:
vreau sa vad si eu un client de KIA care migraza spre Reanult sau Skoda ..eu nu am auzit de asa cazuri :lol:
  • 0

#8 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 08 octombrie 2007 - 09:46

lasa ca poate o sa-mi iau si eu o kia, si va arat eu voua :lol:
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#9 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 08 octombrie 2007 - 11:37

masina are acum 48000 de km la bord si resoftata de cei de la ASPAD ..

este aceeasi motorizare care ofera senzatia unica ca celelate masinute participante la trafic sunt stricate... :party1:

hmmm nu prea am ce sa comentez la ce scrie,daca da aceasta bestie peste alta masina resoftata de ex un TDI ce se intampla pare? :lol: :D

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 08 octombrie 2007 - 11:38

• 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#10 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:
Inregistrat: 01-septembrie 04
  • Marca:VW
  • Model:Jetta 2007
  • Motorizare:1.9TDI 105cp

Scris 08 octombrie 2007 - 11:48

daca da peste alta se cheama accident
  • 0

#11 adic95

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 45 Mesaje:
Inregistrat: 19-februarie 07
  • Marca:Mercedes Benz
  • Model:E320 CDI
  • Motorizare:3.2L 197CP

Scris 08 octombrie 2007 - 02:51

nu am dorit sa crezi asa ceva ... sunt foarte trist ca un posesor de renault poate crede asa ceva :crying:
vreau sa vad si eu un client de KIA care migraza spre Reanult sau Skoda ..eu nu am auzit de asa cazuri :lol:

mda... si eu vreau sa vad client de Renault si Skoda care migreaza spre asa ceva (KIA)

Aceasta postare a fost editata de adic95: 08 octombrie 2007 - 02:52

• 0
There are more planes in the ocean than submarines in the sky.

#12 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2007 - 02:53

de volkswagen merge?
  • 0

#13 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2007 - 04:01

sunt oameni care chiar iubesc pana si trabantul, asa ca fiecare vede altfel fiecare masina, dar sa treaca cineva de la renault, skoda sau vw la kia... e ca si cum ai trece de la bicicleta la trotineta :lol: asa ca pentru mine toata frustarea asta mi se pare un copil bucuros de trotineta lui colorata

Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 08 octombrie 2007 - 04:02

• 0

#14 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2007 - 04:04

valentin_iordan - trebuie sa intelegi ca la asemenea afirmatii o sa fie numai caterinci de topice, asa cum au mai fost pe asemenea subicte. Nu o sa ajute real cu nimic pentru ca evident raspunsurile vor fi in acelasi ton. Incearca sa fi realist si sa vezi ca sunt multe masini puternice in jurul tau dar care nu se intrec cu tine.
  • 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#15 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 08 octombrie 2007 - 04:10

Eu incerc sa'l inteleg pe Vali. Intr'adevar ... sunt masini mult mai puternice in jurul lui, insa la preturi mult mai mari si paote si cu soferi care nu stiu cum sa le exploateze pe deplin. Asa ca ... normal ca omul e entuziast de ce are ... la un pret corect. Si eu daca mi'as chip'ui Symbol'ul la 100 CP si 235 Nm, la cele nici 1000kg ale sale sigur as avea reprize pe masura unor masini cu pret dublu. Si normal ca as fi mandru de masina mea :lol:
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#16 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2007 - 04:19

Da dar aici intervine si modul in care este exprimata madria asta si ajunge sa se intersecteze cu madria altora iar pe un forum nu este mereu bine.
  • 0

#17 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 08 octombrie 2007 - 04:26

Una e sa fii mandru de masina ta, alta e sa zici ca a ta e mai tare si restul sunt stricate... S-ar putea sa te "faca" cineva muult mai "slab" si sa suferi o depresie crunta...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#18 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2007 - 04:38

ca de exemplu un amarat de opel vectra din 90 care arata a caruta dar cu motor de 200cai o sa para minunatul rio ala ca merge pe biscuiti
  • 0

#19 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2007 - 05:08

sunt oameni care chiar iubesc pana si trabantul, asa ca fiecare vede altfel fiecare masina, dar sa treaca cineva de la renault, skoda sau vw la kia... e ca si cum ai trece de la bicicleta la trotineta :) asa ca pentru mine toata frustarea asta mi se pare un copil bucuros de trotineta lui colorata

eh, e clar ca un clio turcesc e mai bun decat un rio..ia intreaba-l pe andrei, ca a mers cu ambele..nu mai zic de o skoda vrabia ca nu are sens....iar daca tu crezi ca un megane e mai bun decat un ceed cand pana si nemtii tai iubiti in teste spun altele....

dar eu stiu posesor de vw , mandru si respectat care are mari sanse sa ajunga sofer de kia.....de ce oare?
  • 0

#20 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 08 octombrie 2007 - 05:11

Mike, nu deveni si tu fanatic doar pentru ca ai Kia... Io nu sunt fanatic Ford, si sper ca mi-a trecut repede fanatismul Opel. Sa fim seriosi, stii 1 caz. Statistic e irelevant...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#21 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2007 - 05:14

nu sunt fanatic, citeste cu atentie ce am spus
sandu a zis ca a trece de la un reno la o kia e ca de la bicicleta la trotineta. ma scuzi, sunt de alta parere. asta ma face fanatic?

de asemenea, am pus o intrbare de bun simt. un posesor de vw de ce ar alege kia? astept argumentele lui sandu
edit..acel caz nu e oricine

Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 08 octombrie 2007 - 05:14

• 0

#22 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 08 octombrie 2007 - 05:41

:) :D :D
Nu degeaba a aparut patologia.

Valentin,ca om de vanzari auto ar trebui sa ,,creezi'' ceva credibilitate, castigata in urma ,,discursului''.Pe mine n-ai reusit decat sa ma amuzi de fiecare data prin atasarea superlativelor alaturi de marca ta favorita.
Cert e, ca,de cate ori m-as simti aiurea, te-as vizita in show-room pentru o noua ,,achizitie'' .Relaxare garantata.
Presupun ca-i studiat bine target-ul tau...si, s-ar putea sa prinda.

Kia e o masina care se adreseaza cunoscatorilor.
Mike,nimeni n-are nimic cu Kia,e posibil sa aiba un pret corect pentru ceea ce ofera dar e ,,amuzanta'' prezentarea ei.
Cine-i d-le ,acel ,,nu e oricine''?

Aceasta postare a fost editata de mol: 08 octombrie 2007 - 05:48

• 0

#23 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2007 - 06:08

cineva .. nu dau nume de client .. a venit in showroom aprope isterizat de ultima deplasare cu o skoda octavia tdi ..invoca prea mare zgomotul in interior...solutie i-am spus ca exista si pentru aceasta problema ... achizitionarea unui diesel Crdi de la KIA ..

alt cineva invoca pretul ugigator la revizia unui Megane ..nu stiu la ce nr de kilometrii...sau ca a costat nu stiu care piesa de l-a durut sufletelul ..
alternativa ar fi iarasi KIA ..cu o motorizare de 1.5 crdi sau 1.6 crdi

ma gandeam ca daca nu exista Turcia , la ce preturi ofereau producatori de renume asa zisele modele de succes .

Va rog sa-mi dati voie sa afirm ca pentru piata romaneasca [b]oferta de la KIA e una dintre cele mai atractive din punct de vedere al pretului de achizitie, al costului reviziilor obligatorii , a injectiei diesel de ultima generatie. [b]garantia oferita la modelul Ceed este sufocanta pentru multe modele din piata la ora actuala.

Va rog sa aveti decenta sa nu va inflamati mai mult decat trebuie. Suportati aceasta umila afirmatie ca RIO oboseste multi aspirati la ora actuala.
"Lumea te iarta daca faci crime dar nu te iarta daca esti fericit "

Nemaivorbind ca un motor diesel de 1.5 cilindree la 132 cai putere e unic pe piata auto. Unde esti tu VAG, sau nu stiu ce combinatie francezo-japoneza ?
  • 0

#24 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 08 octombrie 2007 - 06:21

... da, asa e ... si eu am avut acelasi sentiment cind am condus un Rio Crdi dupa ce inainte cu 30' condusesem un Swift DDiS

... dar ... in decursul scurtei mele vieti am mai avut o revelatie de acest gen: dupa ce am condus un SAAB 9.5 Aero si am urcat (dupa o pauza de 10') la volanul unui Chevrolet Captiva 2.0 D 150 CP (cutie "automata") am crezut ca merge in doar 2 cilindri ...

Acum, daca stau strimb si judec drept nu stiu ce reactie as fi avut daca dupa ce am coborit din Saab as fi urcat in Rio Crdi ...

... in rest, vorba cintecului "Long live rock'n'roll" !!!
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#25 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 08 octombrie 2007 - 06:34

Mol mi-a placut ultimul tau post...Aviz amatorilor...epatarea si fanatismul sunt departe de entuziasm....Deplang faptul ca regasesc acest forum schimbat in rau de aceste mici derapaje ale unor personaje arhicunoscute. Si mai aflu ca mi s-a stricat si masina...Ptu drace..Ska tre sa mergem la service ca ne-a macinat frustrarea...? Dar parca si pe altii ii macina complexul..mai rau :D
Ca sa nu mai zic ca si Vipera Unchiu intzeapa dom'le intzeapa. Dar e intzelept si intzeapa bine... :)

Aceasta postare a fost editata de Dee: 08 octombrie 2007 - 06:37

• 0
On a self-imposed forum break...

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi