cineva .. nu dau nume de client .. a venit in showroom aprope isterizat de ultima deplasare cu o skoda octavia tdi ..invoca prea mare zgomotul in interior...solutie i-am spus ca exista si pentru aceasta problema ... achizitionarea unui diesel Crdi de la KIA ..
alt cineva invoca pretul ugigator la revizia unui Megane ..nu stiu la ce nr de kilometrii...sau ca a costat nu stiu care piesa de l-a durut sufletelul ..
alternativa ar fi iarasi KIA ..cu o motorizare de 1.5 crdi sau 1.6 crdi
ma gandeam ca daca nu exista Turcia , la ce preturi ofereau producatori de renume asa zisele modele de succes .
Va rog sa-mi dati voie sa afirm ca pentru piata romaneasca [b]oferta de la KIA e una dintre cele mai atractive din punct de vedere al pretului de achizitie, al costului reviziilor obligatorii , a injectiei diesel de ultima generatie. [b]garantia oferita la modelul Ceed este sufocanta pentru multe modele din piata la ora actuala.
Va rog sa aveti decenta sa nu va inflamati mai mult decat trebuie. Suportati aceasta umila afirmatie ca RIO oboseste multi aspirati la ora actuala.
"Lumea te iarta daca faci crime dar nu te iarta daca esti fericit "
Nemaivorbind ca un motor diesel de 1.5 cilindree la 132 cai putere e unic pe piata auto. Unde esti tu VAG, sau nu stiu ce combinatie francezo-japoneza ?
Crezi ca la Kia nu vine nimeni sa nu aibe problemele clasice Romaniei care sunt peste tot? Plecand de la livrari la service. Nu-mi spune ca nu ca nu cred. Am fost prin mai toate shoowroom-urile de la noi si stiu destule despre subiectele astea. Ultima generatie de care vorbesti este prezenta pe unele masini pe 3 ani de zile, acelasi raport de putere este la fel prezent de ani buni. Nu vad ce e asa senzational. E o masina ok, cu un pret bun si o garantie mare.