Salt la continut

Fotografie

KIA RIO Crdi testata azi de unul din moderatorii acestui site

• Please log in to reply
149 replies to this topic

#26 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:
Inregistrat: 21-septembrie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.9 CDTI 200

Scris 08 octombrie 2007 - 06:37

cineva .. nu dau nume de client .. a venit in showroom aprope isterizat de ultima deplasare cu o skoda octavia tdi ..invoca prea mare zgomotul in interior...solutie i-am spus ca exista si pentru aceasta problema ... achizitionarea unui diesel Crdi de la KIA ..

alt cineva invoca pretul ugigator la revizia unui Megane ..nu stiu la ce nr de kilometrii...sau ca a costat nu stiu care piesa de l-a durut sufletelul ..
alternativa ar fi iarasi KIA ..cu o motorizare de 1.5 crdi sau 1.6 crdi
ma gandeam ca daca nu exista Turcia , la ce preturi ofereau producatori de renume asa zisele modele de succes .

Va rog sa-mi dati voie sa afirm ca pentru piata romaneasca [b]oferta de la KIA e una dintre cele mai atractive din punct de vedere al pretului de achizitie, al costului reviziilor obligatorii , a injectiei diesel de ultima generatie. [b]garantia oferita la modelul Ceed este sufocanta pentru multe modele din piata la ora actuala.

Va rog sa aveti decenta sa nu va inflamati mai mult decat trebuie. Suportati aceasta umila afirmatie ca RIO oboseste multi aspirati la ora actuala.
"Lumea te iarta daca faci crime dar nu te iarta daca esti fericit "

Nemaivorbind ca un motor diesel de 1.5 cilindree la 132 cai putere e unic pe piata auto. Unde esti tu VAG, sau nu stiu ce combinatie francezo-japoneza ?

Crezi ca la Kia nu vine nimeni sa nu aibe problemele clasice Romaniei care sunt peste tot? Plecand de la livrari la service. Nu-mi spune ca nu ca nu cred. Am fost prin mai toate shoowroom-urile de la noi si stiu destule despre subiectele astea. Ultima generatie de care vorbesti este prezenta pe unele masini pe 3 ani de zile, acelasi raport de putere este la fel prezent de ani buni. Nu vad ce e asa senzational. E o masina ok, cu un pret bun si o garantie mare.
  • 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#27 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 08 octombrie 2007 - 06:48

Crezi ca la Kia nu vine nimeni sa nu aibe problemele clasice Romaniei care sunt peste tot? Plecand de la livrari la service. Nu-mi spune ca nu ca nu cred. Am fost prin mai toate shoowroom-urile de la noi si stiu destule despre subiectele astea. Ultima generatie de care vorbesti este prezenta pe unele masini pe 3 ani de zile, acelasi raport de putere este la fel prezent de ani buni. Nu vad ce e asa senzational. E o masina ok, cu un pret bun si o garantie mare.

" E o masina ok, cu un pret bun si o garantie mare."
eu nu cred doar asta ..eu cred ca la ora asta KIA este o alegere inspirata

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 08 octombrie 2007 - 06:48

• 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#28 mol

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 08 octombrie 2007 - 07:10

Oooo,asa da prezentare Valentine! ,,Firave'' :D argumentele,dar e un inceput...
:ph34r_anim: Fie vorba intre noi,pentru mine ,erau mai reusite celelalte prezentari ale tale,pline de ,,umor'' :ph34r_anim:

Dee,ma bucur c-ai revenit.
Ai fi vrut tu sa fi fost ultimul post. :) :D :beerchug:
  • 0

#29 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 08 octombrie 2007 - 07:28

Apropos, atentie la Limba Romana, ca tot interactionezi cu oamenii :)

"KIA RIO Crdi testata azi de unul din moderatorii acestui site" e DINTRE, nu DIN...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#30 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 08 octombrie 2007 - 07:28

Kia chiar are un pret bun pentru ce ofera iar unele motoare sunt chiar foarte puternice pt clasa lor si banii dati. De aici pana la puterea care frustreaza in trafic si alte chestii de acest gen este cale lunga. Masura decentei e una greu de mentinut si din pacate este cea care confera cel mai mare grad de credibilitate. Odata pierduta masura s-a dus si credibilitatea. Cee'd si Rio sunt masini bune dar nu sunt masini sport...Nu astea sunt atuurile lor.
  • 0
On a self-imposed forum break...

#31 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2007 - 08:39

in traficul din Bucuresti RIO CRDI e imbatabila ..afara din oras o intrece orice skodita zgomotoasa cu 1.9 cilindree.

credibilitatea nu o pierd in postarile sporadice pe forum ci in traficul zilnic in conditiile in care cuvintele mele n-ar avea acoperire

OFF TOPIC

:)
  • 0

#32 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:
Inregistrat: 01-septembrie 04
  • Marca:VW
  • Model:Jetta 2007
  • Motorizare:1.9TDI 105cp

Scris 08 octombrie 2007 - 08:46

eu in general ma cam impiedic in trafic de aceste rio, asta si datorita faptului ca majoritatea soferilor de rio sunt femei... asa ca pana o sa vad o kia rio sa ma depaseasca in trafic mai curge multa apa pe dunare, defapt daca stau bine sa ma gandesc pana acum un singur kia m-a depasit si chiar am remarcat asta, era un ceed cu numere rosii si mergea cu 170 si l-am lasat sa treaca, in oglinda mi se parea ceva mai rasarit, parea lexus, dar dupa ce a trecut mi s-a pleostit toata curiozitatea la ce spate urat are

si mike, da, prefer oricand un clio sau un megane fata de rio sau ceed, defapt cand mi-am luat eu masina, daca bugetul era o problema mai presanta, a doua varianta era megane, cam cea mai buna oferta la ce ofera si cat costa

Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 08 octombrie 2007 - 08:49

• 0

#33 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 08 octombrie 2007 - 09:13

asta nu inseamna ca ai si dreptate...
vezi tu, e din ce in ce mai multa lume care nu se mai uita la sigla cand judeca o masina

Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 08 octombrie 2007 - 09:16

• 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#34 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:
Inregistrat: 21-septembrie 04
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.9 CDTI 200

Scris 08 octombrie 2007 - 09:37

Mike - tu zici bine dar putin pe langa ce spuneam eu. Nu contest calitati sau alteceva ce tine de Kia ci felul in care valentin_iordan le expune.

"in traficul din Bucuresti RIO CRDI e imbatabila" - ce vrea sa insemne asta?
"eu cred ca la ora asta KIA este o alegere inspirata" - pentru cine?
"Unde esti tu VAG, sau nu stiu ce combinatie francezo-japoneza ?" - brusc polul central al dezvoltarii auto este kia
"vreau sa vad si eu un client de KIA care migraza spre Reanult sau Skoda ..eu nu am auzit de asa cazuri" - chiar asa? nu este posibil?
"este aceeasi motorizare care ofera senzatia unica ca celelate masinute participante la trafic sunt stricate..." - no comment

Eu zic ca sunt oameni seriosi aici si asta este motivul pentru care sunt si activ dar hai sa pastram discutiile la un nivel civilizat si cu argumente concrete. Pentru declaratii ca cele de mai sus unii au primit ban aici. Chiar e nevoie de "copilarismele" astea de 14 ani? Ce suntem retardati toti? E al treilea topic cu acelasi subiect.
  • 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#35 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2007 - 09:43

imi arati si mie unde am fost eu de acord cu valentin sau cu stilul sa de a expune problema?

am contestat DOAR alte idei aparute...vezi mai sus...clio mai bun (am voie sa cred ca un symbol nu are ce cauta langa un rio, nu?), ca fata de reno kia e o ca o trotineta fata de bicicleta (vorbit din reviste, pun pariu ca nu a condus nici un model nou)..si altele pe care le-am combatut pe aici

dar repet, nu sunt de acord cu vali si stilul sau
pe de alta parte canan, sa stii ca e si provocat. nu dau nume, dar cand vali nu zice nimic se gasesc altii :)
  • 0

#36 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 08 octombrie 2007 - 09:51

voi va dati seama ce ar fi de ne-am vinde toti conservele si ne-am luat kia? doamne, cate kii ar fi pe strada... atatea frustrari...

eu inca sper ca d-ul valentin glumeste... ca daca vb serios ma sperie rau de tot...
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#37 SHARANEL

sculer-matriter

• Members
  • PipPipPip
  • 429 Mesaje:
Inregistrat: 05-februarie 05
  • Marca:.
  • Model:-
  • Motorizare:.

Scris 08 octombrie 2007 - 10:31

cui i-a placut cileo, ii va place si kia. Cand vad un kia, ma cuprinde nostalgia... o masina facuta in 2007, dar arata ca o coreeana din 1995. Emotionant. Practic vorbind, trebuie sa recunosc ca e o alternativa buna la Tico sau Matiz. Loganul nu-l bagam in ecuatie, ca-l bate la toate capitolele de-i suna apa in cap.
  • 0
retras la depou in semn de protest impotriva unui moderator-agitator obraznic

#38 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2007 - 10:32

pfoai ce prostii vorbesti :)
  • 0

#39 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 08 octombrie 2007 - 11:32

Vad ca multi se cramponeaza inca in sigla ... iar cu Rio chiar nu cred ca au mers toti. Momentan, singurul punct slab al lui Rio este faptul ca are taxe vamale, ceea ce'l duce cam la acelasi pret cu Cee'd, deci in dezavantaj. Poate si la finisari este putin sub, insa foarte putin.

Iar la 1130 kg ... cei 135 CP sigur se simt k lumea, insa prin oras mai rar gasesti grabiti care sa si aiba masini cu un raport putere/greutate comparabil cu cel de la Rio crdi resoftat, asa ca e posibil ca uneori sa ai impresia ca zbori pe langa celelalte masini. Insa asta e si datorita faptului ca nu toti au chef de mers rapid ... nu doar ca au "masinile stricate" :)
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#40 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2007 - 11:46

ce stii tu mah andrei, nu vezi ca e concurent cu tico si matiz
  • 0

#41 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 09 octombrie 2007 - 12:33

Pai da ... ai de ales intre Rio nou pe de o parte si un Tico si un Matiz noi pe de cealalta parte. Poate doar asa :)
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#42 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 09 octombrie 2007 - 05:49

he he he
Orgolii multe si, serios vorbind, inutile.

Ideea este ca unii sustin niste lucruri care altora li se par aiurea. Dupa cum ne e obiceiul aici contestati ideea, nu atacati omul.

Mie-mi place entuziastmul, rau e atunci cand devine agasant.

Haideti sa continuam discutia asta calm... va rog... merci!

Sau cum i-ar placea cuiva, PLS_trog_msi!
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#43 moo

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 89 Mesaje:
Inregistrat: 21-august 06
  • Marca:KIA
  • Model:RIO
  • Motorizare:1,5 CRDI 110cp

Scris 09 octombrie 2007 - 09:23

Daca Rio e asa de buna de ce nu au prezentat-o si la SIAB?

Dupa un an de Rio nu mai sunt foarte multumit de masin ci doar multumit, dar daca as da timpul inapoi cu un an as alege tot Rio.
  • 0
Fabienne: Whose chopper is this?
Butch: It's Zed's.
Fabienne: Who's Zed?
Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead.

#44 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 09 octombrie 2007 - 09:27

Moo,sa riscam in a te intreba despre masina dupa 3-5 ani?(nu ma hazardez in a scrie o perioada mai mare...) :P
  • 0

#45 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 09 octombrie 2007 - 09:31

he he he
Orgolii multe si, serios vorbind, inutile.

Ideea este ca unii sustin niste lucruri care altora li se par aiurea. Dupa cum ne e obiceiul aici contestati ideea, nu atacati omul.

Mie-mi place entuziastmul, rau e atunci cand devine agasant.

Haideti sa continuam discutia asta calm... va rog... merci!

Sau cum i-ar placea cuiva, PLS_trog_msi!

stiu ca discutiile pot degenera daca modalitatea de exprimare este deranjanta ..

imi fac mea culpa modul meu de exprimare....

multumesc spining pentru aceasta ultima postare
  • 0

#46 moo

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 89 Mesaje:
Inregistrat: 21-august 06
  • Marca:KIA
  • Model:RIO
  • Motorizare:1,5 CRDI 110cp

Scris 09 octombrie 2007 - 09:33

Hmm, si eu m-am intrebat si am ceva emotii, nu legat de masina ci de consumabile, piese de schimb si mai ales de pretul lor.

Sper sa nu am surprize neplacute.

Oricum sper ca in 4-5 ani sa o schimb :P, cu un C'eed :devil:.
  • 0
Fabienne: Whose chopper is this?
Butch: It's Zed's.
Fabienne: Who's Zed?
Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead.

#47 maximus

BattleStar Galactica

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 999 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 09 octombrie 2007 - 11:45

Vad ca multi se cramponeaza inca in sigla ... iar cu Rio chiar nu cred ca au mers toti. Momentan, singurul punct slab al lui Rio este faptul ca are taxe vamale, ceea ce'l duce cam la acelasi pret cu Cee'd, deci in dezavantaj. Poate si la finisari este putin sub, insa foarte putin.

Iar la 1130 kg ... cei 135 CP sigur se simt k lumea, insa prin oras mai rar gasesti grabiti care sa si aiba masini cu un raport putere/greutate comparabil cu cel de la Rio crdi resoftat, asa ca e posibil ca uneori sa ai impresia ca zbori pe langa celelalte masini. Insa asta e si datorita faptului ca nu toti au chef de mers rapid ... nu doar ca au "masinile stricate" :P

eu is curios ce s-ar intampla daca domnu consilier de vanzari ar da nas in nas o skoda fabia rs,cu tdi-ul ala de 130 cp (care sunt stock, cine stie la cat poate ajunge daca se pune chiptuning). Is convins ca ar avea niste revelatii. Cat despre domnu valentin daca argumente de astea tipicare de unii consilieri vag (e nemteasca frate, bate tot,chit ca are 55 cp sub capota) e .. naspa ca sa zic asa.
  • 0
Capul lui Moţoc vrem!

#48 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 09 octombrie 2007 - 12:25

Da, dar 130 CP aia sunt din 1.9, iar ca pret era undeva la +30-40% mai mult :P
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#49 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 09 octombrie 2007 - 12:42

@maximus
postul tau are toate ingredientele unui flame. Fii te rog mai atent si nu mai veni cu exprimari belicoase.
Multumesc.
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#50 maximus

BattleStar Galactica

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 999 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 09 octombrie 2007 - 04:25

atunci hai sa il intreb frumos: domnule valentin ce ati spune daca ati da de cineva cu o skoda fabia rs de 130 cp, stock? dar daca ati da de o asemenea masina cu chiptuning? am o vaga impresie ca v-ar lasa in spate rau de tot. V-ati mentine spusele dupa o asemenea experienta?
  • 0
Capul lui Moţoc vrem!

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi