Apropo de ce zici tu sandumbogdan . Mentalitatile sunt diferite fata de zona in care stai , deoarece sunt foarte multe influente , dar lucrurile nu stau la fel peste tot . Citez de pe un forum al unei marci care se fabrica in Europa ( Nu e nemtzeasca , frantzuzeasca , italieneasca ) dar care peste ocean se vede incredibil de bine si lumea e multumita :
"I test drove the Passat with the Dynaudio system but couldn't bring myself to buy such an unreliable car merely for a Dynaudio system."
Teoretic daca scoti replica asta la o intrunire de pasionati auto in Romania , s-ar putea sa pierzi foarte multi prieteni.
Alt exemplu
"Took my ****** to the dealer today and had a mechanic to look at it. It turned out to be the same problem with the dust shield.
I got a rental car (also a ******) as the car was in for repairs, and picked it up on my way home from work. The sound was completely gone.
Excelent service again. God I'm glad I changed from Mazda to *******"
La noi respectiva marca nu este vazuta deloc bine si se aplica intr-un fel conflictului care are loc aici .
Eu consider toata aceasta discutie cum ca aceste masini din Koreea "nu sunt bune" , este la fel cum ai spune "Domne masinile nemtzesti sunt cele mai ce !"
Este doar o problema de mentalitate pe care noi Romanii trebuie sa o schimbam . Nemtzii in testele lor au dat note mari acestei koreene (ceed) , la fel ca si italienii , care o claseaza deasupra golfului , astrei si asa mai departe . Eu inteleg ca nu prea suntem deschisi la nou , dar sincer ar trebui sa fim . Garantia de 7 trebuie neaparat sa ne ridice semne de intrebare si niste perspective diferite si sa uitam trecutul cum ca espero si cielo au cedat dupa x kilometrii . Este ca si cum am face afirmatii ca fiatul nu a fost niciodata fiabil si pentru ca ferrari e italieneasca ca fiatul... are aceleasi probleme de fiabilitate . Just my 2 cents .
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein