Subaru Impreza 2.0R Sport Wagon
Scris 22 octombrie 2007 - 10:06
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 22 octombrie 2007 - 10:32
Scris 22 octombrie 2007 - 10:37
Aceasta postare a fost editata de Relu: 22 octombrie 2007 - 10:38
Scris 22 octombrie 2007 - 10:43
Cat despre reprizele de demaraj ... super'tare. Cred ca abia astepti sa poti urca in linia rosie Desi la asta nu va fi nevoie la fel de des ca la Rio
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 22 octombrie 2007 - 12:35
ady, care e ala mic si rau mah? cine te-a suparat?
eu unul am deschis topic pt forester de mai bine de un an, poate doi.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 22 octombrie 2007 - 12:52
Scris 22 octombrie 2007 - 01:29
ady, care e ala mic si rau mah? cine te-a suparat?
Se stie el... :ph34r_anim:
Scris 22 octombrie 2007 - 01:51
Suspensia de STI e dura, dar nu deranjeaza sau te imbolnaveste. Se poate merge perfect zi de zi cu ea.
Scris 22 octombrie 2007 - 02:41
Pana cand o sa am ocazia unei curse cu un STI, poate am onoarea uneia cu 2.0R'ul asta ... daca s'o ivi ocazia
Scris 22 octombrie 2007 - 02:43
Relu,la demaraj, te ,,socheaza'' cum pleaca STI-ul,fata de a ta?Stiu ca-s mere cu pere .(tu ai folosit expresia,,ca-i rea'',parca!).
Eu am cazut in capcana marketingului adica ,datorita performantelor STI-ului,a existentei ,,integralei'' pe toate modelele Subaru, am asimilat intreaga ,,productie'' ca fiind ,,best''.
Poate va faceti curaj si enumerati si ceva din minusurile unui Subaru... (nu va ascundeti doar in spatele formei,al consumului-ca minusuri)
Cele scrise mai sus nu se vor a fi acide dar, spre rusinea mea,am ramas mai mult decat placut surprins cand am citit datele tehnice de la Mazda 6 MPS,Peugeot-ul S2000...---(eu am o slabiciune pentru ,,integralele''coupe-uri)
Scris 22 octombrie 2007 - 03:17
Alti producatori care stiu sa faca suspensii, fac in asa fel incit masina sta foarte bine, fiind in acelasi timp si confortabila ( nu moale..).
@mol
Diferenta intre WRX si STI nu e "socanta", dar exista. Sunt niste zeci de cai in plus care se simt.
Acum depinde si ce vrei. Daca vrei sa te dai la liniute, iei STI. Daca vrei masina de "familie", forate placuta la condusul de zi cu zi, iei WRX. Asata vorbind strict de Subaru.
Mazda trebuie sa fie o masina formidabila, pentru simplul motiv ca asa stie mazda sa faca masini, bune ! Daca mai adaugi si datele din specificatii la MPS, iese o bomba pe roti.
Puncte slabe la subaru nu prea stiu. Am mers 2 ani aproape cu cealalta si nu am sesizat nimic care sa ma deranjeze.
Ba ar fi unul: ventilatia centrala de pe consola nu are ( ca la VW ) posibilitatea de a se inchide din ea ! Ori merg si lateralele, ori se opresc toate.
Scris 22 octombrie 2007 - 03:40
Din pura curiozitate, care era super-oferta aia de pret care nu putea fi refuzata? Nu am de gand sa imi iau si eu una, numai ca ma mir cum de te-ai hotarat asa repede mike sa schimbi masina
intradevar si eu as fi curios de asta
Care e pretul normal in Romania la dealer pt acest model si cat a fost el luat de la dealer din Germania?
Scris 22 octombrie 2007 - 04:06
http://www.subarumot...a_datasheet.pdf
MikeTek, cand ai timp, arunci o privire pe pdf sa ne spui daca exista ceva diferente ca dotare la al tau?
Scris 22 octombrie 2007 - 04:07
minus, la mine ar fi consumul pt ca nu poti sta cuminte, autonomia scazuta. in rest totul e simplu facut, ieftin, nu au crescut pretul cu chestii inutile. tot la mine, parbrizul nu reactioneaza prea bine la diferentele de temperatura intre interior si exterior (am vazut problema si la pajero). nu are computer (a mea). nu are unele functii utile de la golf (aprins faruri noaptea de ex). in schimb e foarte ieftina comparativ cu ce ofera concurenta, cel putin pt romania si vine full-option in acceptiunea lor.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 22 octombrie 2007 - 04:24
pai toat ce e stock acolo la wagon 2.0R am si eu...ce e optional nimicUn pdf cu specificatiile ezacte ptr versiunea ptr.ro
http://www.subarumot...a_datasheet.pdf
MikeTek, cand ai timp, arunci o privire pe pdf sa ne spui daca exista ceva diferente ca dotare la al tau?
Scris 22 octombrie 2007 - 04:54
Asa ,de dupa visin,procentual,cu o marja de...,poate stingi curiozitatea ,sa se vada ca pomana nu-i prea pomana.
Deci,...
Scris 22 octombrie 2007 - 06:11
Scris 22 octombrie 2007 - 07:10
despre fotografie
Scris 22 octombrie 2007 - 07:24
Aceasta postare a fost editata de dinoc: 22 octombrie 2007 - 07:24
Scris 22 octombrie 2007 - 08:30
Scris 22 octombrie 2007 - 08:46
sincer ma bucur ca ai accesat un model din familia Subaru ...
iubesc Subaru si tu sti asta.. dar pana nu implementeaza motorasul diesel cei de la SUBARU eu nu ma bag ...
BRAVO MIKE !!!
Scris 22 octombrie 2007 - 11:12
de ex la 60 la ora am 3200rpm in a 4a sau 2500 in a 5a...evident, nu dau 5 acolo, insa pot folosi masina mult, mult mai bine, m-am jucat putin prin trafic bara la bara, mici sprinturi si parca e cu totul altceva....wow, ce diferenta face maneta aia mica...
Scris 23 octombrie 2007 - 12:08
si eu care te intrebam acum cateva zile la ce e bun reductorul ala pe impreza :laugh:
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 23 octombrie 2007 - 12:26
Scris 23 octombrie 2007 - 12:39
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi