Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Subaru Impreza 2.0R Sport Wagon

• Topic inchis Acest topic e inchis
332 replies to this topic

#76 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 23 octombrie 2007 - 12:43

eh, nici chiar asa
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#77 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 23 octombrie 2007 - 01:05

Dar, totusi ... care e rolul reductorului la masina asta? Ca am vazut si eu ca era si el mentionat la dotari si nu prea inteleg :)
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#78 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 23 octombrie 2007 - 01:11

Mike , sa nu crezi ca faceam vreo aluzie la faptul ca masina consuma mult ... ca stiu ca nu e dracul chiar asa de negru . Dar sincer este doar o informatie banala pe care vrei sau nu sa o stii . Eu nu verific mai deloc consumul . Doar asa ... o data la luna cand imi amintesc sa mai resetez trip computerul sa nu se incinga de la atatea informatii care trebuie sa le stocheze :)
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#79 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 23 octombrie 2007 - 09:08

Dar, totusi ... care e rolul reductorului la masina asta? Ca am vazut si eu ca era si el mentionat la dotari si nu prea inteleg :)

pai acelasi rol pe care il are la orice masina....iti ofera rapoarte mult mai scurte...pentru pante, pt sarcini mari...eu vad ca si pt oras
  • 0

#80 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 23 octombrie 2007 - 09:13

Mike, daca mai pomenesti de reductorul ala...jar mananci...Ce-or fi avut in cap si omuletii aia cu ochi oblici de l-au pus numai pe SW-uri si break-uri? :crying: :crying: :crying:
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#81 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 23 octombrie 2007 - 03:32

pai la fiat-ul din profil, nici nu se pune problema de consum.

reductorul e mai mult o mostenire, masina nefiind una off-road, dar era mai simplu sa-l puna. e bun ca ai cuplu la turatie joasa, dar nu cred ca e sanatos sa fugi cu ea asa.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#82 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 23 octombrie 2007 - 03:53

nu e vorba de fugit, e vorba de mersul in oras la viteze SF pe care le poti prinde in bucuresti cand e aglomerat...mi se pare super util atunci

chiar, se strica ceva la ea ?!
  • 0

#83 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 23 octombrie 2007 - 04:11

Nu se strica nimic. Ai reprize tari rau dar scurte... Pe serpentine e o nebunie :D
In plus poti sa cuplezi reductorul in mers :D
  • 0

#84 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 23 octombrie 2007 - 04:12

nu stiu, ca eu nu am :D
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#85 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 23 octombrie 2007 - 04:17

mie mi se pare ca am 2 cutii de viteze :D
  • 0

#86 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 23 octombrie 2007 - 05:25

Cata nu e vorba de problema de consum... e vorba doar de importanta pe care o acorzi acelei informatii , ca eu nu cred ca Mike o sa vanda masina daca vede niste cifre prea mari pe acolo . Ca pana la urma cifrele sunt foarte diferite fata de cele reale . Stiai ca la BMW computerul de bord si kilometrajul indica cu pana la 8% mai putini kilometrii efectuati decat kilometrii parcursi in realitate ? Si consumul este mai mare cu pana la 5% fata de ce arata computerul de bord . La alte marci este taman invers . Daca se vrea un calcul clar al consumului se poate realiza numai de la plin la plin ... stiu ca s-a discutat pe forum si exista un topic special dedicat despre aceasta problema . Eu unul nu prea cred in cifrele care le arata computerul de bord si din cauza asta nici nu verific . Chiar daca as avea o masina de 160 de CP tot asa as proceda . M-as uita odata sau de 2 ori la inceput , iar apoi la revedere .

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 23 octombrie 2007 - 05:25

• 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#87 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:
Inregistrat: 01-septembrie 04
  • Marca:VW
  • Model:Jetta 2007
  • Motorizare:1.9TDI 105cp

Scris 23 octombrie 2007 - 05:29

la masinile care le am eu si cu ce am mai mers si verificat consumul la pompa, la majoritatea abaterea era intre 0.2 si 0.4 litri/100km mai mult cu facut plin-plin la pompa fata de cat arata calculatorul de bord, deci e destul de precis, cel putin la vag (vw si audi)

Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 23 octombrie 2007 - 05:29

• 0

#88 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 23 octombrie 2007 - 06:07

eu imi fac consumul la pompa. si e important pt ca exista riscul destul de mare sa raman fara benzina daca-mi pun mintea cu masina. mereu ma bazez pe consumul cel mai mare sa stiu cat mai am pana la urmatoarea alimentare si nu-l las niciodata pe rosu, desi oricum are o rezerva de benzina foarte mare (cam pentru 100km).
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#89 Artanis

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.304 Mesaje:
Inregistrat: 06-august 05
  • Marca:SEAT
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.4 TSI

Scris 24 octombrie 2007 - 10:30

Felicitari pentru utilaj! Eu abia acum am observat ;)

Poate ca mi-a scapat mie, dar ai luat ca noua din .de sau sh. ?
  • 0

#90 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 24 octombrie 2007 - 10:40

Noua din de. lichidare de stock and stuff ;)
  • 0

#91 Artanis

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.304 Mesaje:
Inregistrat: 06-august 05
  • Marca:SEAT
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.4 TSI

Scris 24 octombrie 2007 - 10:44

Atunci cred ca n-ar strica sa o menajeze nitel, macar la inceput...;)
Oare cum o sta Subaru cu servisarea pe la noi ?
  • 0

#92 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 24 octombrie 2007 - 11:10

Va raspund eu ca Mike n-are de ude sti inca. Mecanicii sunt super OK, masinile de regula nu au nevoie decit de intretinere ( ulei filtre etc..) si eventual mici reglaje. La capitolul piese de schimb in max. 1 sapt vine absolut orice daca e nevoie.
Cu piesele pe garantie sunt mai "zgirciti", dar cum sunt extrem de rare situatiile cind e nevoie de ceva, nu prea conteaza.
  • 0

#93 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 24 octombrie 2007 - 11:19

La capitolul piese de schimb in max. 1 sapt vine absolut orice daca e nevoie....

Nu prea cred ca e e asa. Pentru o portiera...termenul minim a fost dat la 21 de zile.
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#94 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 24 octombrie 2007 - 12:18

Pot fi si situatii ca cea de care zici tu. Eu tot ce am comandat a sosit in 3-7 zile.
  • 0

#95 dany_s

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 602 Mesaje:
Inregistrat: 20-septembrie 03
  • Marca:lexus
  • Model:GS 400
  • Motorizare:4.0 L V8 300cp

Scris 24 octombrie 2007 - 04:06

o mica intrebare

garantia fabricantului e valabila oriunde in Europa chiar daca masina e inmatriculata in Ro dar ea s-a vandut in .De?

Era la fel situatia si inainte ca Ro sa intre in Eu sau s-a schimbat de la 1 ianuarie?
  • 0

#96 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 24 octombrie 2007 - 04:20

Dap , este . Se poate observa si dupa caietul de garantie in care scrie clar aces aspect + caietul de garantie este scris cam in 7 , 8 limbi :D Acum nu stiu cum sunt la alte marci , dar la Fiat / Alfa Romeo / Sang Young / Maserati si tot grupul Autoitalia garantia este valabila in strainatate , numai ca ultimul an din garantie este valabil numai pe teritoriul romaniei . In cazul meu anul 3 .

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 24 octombrie 2007 - 04:24

• 0

#97 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 24 octombrie 2007 - 04:30

e valabila :D
nu stiu daca doar de cand suntem in UE insa e valabila
  • 0

#98 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 28 octombrie 2007 - 09:58

pai eu am zis despre masina, mike despre mine sa vedem :)
mai mult nu prea am ce sa zic, decat ca vreau si eu una :D ca de condus nu s-a pus problema :)
mike avea dreptate in ceea ce priveste reductorul, e super in trafic. pleaca de zici ca e racheta. cata daca tu ai avea reductor..... :D
si evident ca am dat si de nelipsitii idioti care dau flash cand vad ca n-ai unde sa te duci si de soferii de duminica care intra pe sens unic (in directia gresita evident), dar ce a fost diferit la asta e ca a intors-o si in loc sa plece a mai dat cu spatele de a blocat toata strada si pe noi evident si apoi se chinuia sa o aduca inapoi la pozitia initiala. nici el nu stia ce vroia sa faca :)
ah da si mike SPALA NENE MASINA! :laugh:
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#99 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:
Inregistrat: 21-septembrie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.9 CDTI 200

Scris 28 octombrie 2007 - 10:15

Am sters discutia despre aparate foto si poze. Revenim on-topic. Multumesc!

Aceasta postare a fost editata de canan17ro: 28 octombrie 2007 - 10:17

• 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#100 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 28 octombrie 2007 - 10:17

Unu mai rapid...

Masterblaster:

Azi m-am intalnit cu Mike sa-i vad noua masinutza. Ce sa zic e super. Motorasul suna divin :D, am devenit fan boxer :) Daca la Mike se aude asa la Relu sau cata e out of this world. Volanul e marfa (deh e Momo). Materialele sunt ok, arata foarte bine, scaunele au o sustinere laterala foarte buna. Lumina aia verde e ok, dar prefer portocaliul. Se duce bine, chiar daca nu e WRX :). Reductorul e super, face din 1 treapta 3 :) si se si aude altfel cu el cuplat. E foarte greu sa gasesti limitele masinii asteia. Portbagajul e destul de mare. Minusuri: spatiul pentru genunchi in spate. Eu sunt si inalt, mai inalt decat mike :D, dar oricum mi s-a parut foarte mic. In fata loc berechet.
Ne-am intalnit si cu lex. Mai de graba el a dat peste noi :D Dar din pacate nu a avut timp sa stea de vorba.
Bon si daca el tot nu face poze cu interiorul am facut eu :D (prima poza a iesit miscata din cauza mea, la restul zgomotul e datorat mobilului)

Imagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi