Subaru Impreza 2.0R Sport Wagon
Scris 09 iunie 2008 - 09:50
cand a luat mike o curba pe breteaua aia, eu fiind in spate, am zburat nitel de am deschis geamu din greseala :laugh:
am stat si in STI in fata in showroom, scaunele sunt dementiale :party1: cred ca-mi iau unu pt acasa :laugh:
and on a funny note: a facut mike misto de mine ca nu reuseam sa reglez spataru scaunului in WRXu din showroom :laugh:
@viper nope nu avea, si din cate stiu nici nu are
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 11 iunie 2008 - 06:14
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 iunie 2008 - 08:59
Scris 11 iunie 2008 - 09:27
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 iunie 2008 - 11:52
ce ziceti? era la dealerul de la baneasa, dar cred ca putem sa mergem sa il incercam
Scris 12 iunie 2008 - 07:01
Posted from SPV M700
Scris 12 iunie 2008 - 07:53
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 12 iunie 2008 - 08:55
Suspensiile sunt chiar confortabile
Aceasta postare a fost editata de dinoc: 12 iunie 2008 - 08:56
Scris 12 iunie 2008 - 09:38
despre fotografie
Scris 12 iunie 2008 - 10:21
o masina sport n-ar trebui sa aiba setarea asta....ar tb sa fie hard si gataNu, man, dar mi s-ar parea normal ca sa aiba setari diferite... Focusul avea 3 setari. Astra mea avea 2... Iar daca zici WRX, zici totusi masina mai sportiva...
Scris 12 iunie 2008 - 10:40
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 12 iunie 2008 - 10:44
as vrea sa mai merg cu ea pe un drum virajat, sa imi dau seama de cum simt volanul....autostrada nu e relevanta iar mica bretea de intoarcere nu a fost de ajuns....
Scris 12 iunie 2008 - 10:57
Una peste alta, e mai bine pentru ei ca vind mai multe masini, si pentru cumparatorii nesportivi ca-si pot cumpara un Subaru care sa le placa.
Clientii cu pretentii sportive au 2 variante daca vor Subaru: isi cumpara STI sau GT, sau cupara una normala pe care o modifica dupa placul lor.
Scris 12 iunie 2008 - 11:01
Flickr - pozele mele
Scris 13 iulie 2008 - 11:58
am patit ceva "ciudat" pe transfagarasan....o alergasem destule de tare si cred ca i-am incins cam tare gumele si aveam presiunea in balarii...incepuse sa scartaie rotilela absolut orice si aderenta scazuse mult...m-am mai potolit vreo 5 minute si lucrurile au revenit la normal
superb drum, cam aglomerat (creadeam ca e mai liber)...am fost nevoie sa fac foarte multe depasiri...cam prost intretinut drumul in zona barajului vidraru...in partea judetului sibiu insa era foarte bun
n-am avut treaba cu nici o masina, nu s-a tinut nimeni de mine mai mult de 2 viraje...cum am trecut de baraj si am dat de localitati au aparut si vitejii cu gipanele din spate la 100+ prin localitati...cu flashuri si agitatie...si erau asa mielusei cu doar 20km in urma pe drum adevarat
nu ma intrebati de consum, nu l-am calculat si nici nu prea ma intereseaza
aaa..inca o chestie, am trecut de 16.000km azi
Scris 14 iulie 2008 - 12:19
in ce sens presiunea in roti era in balarii, se lasa rotile sau devin prea dure? fugea si masina de bot?
despre fotografie
Scris 14 iulie 2008 - 01:50
ma orientez si dupa unul cu vreme buna
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 14 iulie 2008 - 01:59
despre fotografie
Scris 14 iulie 2008 - 04:01
am alergat-o tare rau si dupa o vreme a inceput sa derapeze la orice miscare si sa scartaie rau tare...cred ca se incalzisera prea tare rotile si presiunea crescuse cam mult in ele...dupa ce m-am potolit un pic si-a revenitin ce sens presiunea in roti era in balarii, se lasa rotile sau devin prea dure? fugea si masina de bot?
Scris 14 iulie 2008 - 04:05
eu am in plan un drum asa
varianta 1
oradea-sibiu-transf-curtea de arges-bran-brasov-poiana-mancare-sighisoara-cluj-oradea - 1 zi
varianta 2
oradea-sibiu-transf-curtea de arges-bran-brasov-somn-poiana-postavarul-sighisoara-cluj-oradea - 2 zile
varianta 3
oradea-sibiu-transf-curtea de arges-bucuresti-somn-intalnirea de duminica-brasov-sighisoara-cluj-oradea - 2 zile
Scris 14 iulie 2008 - 04:57
Scris 14 iulie 2008 - 07:24
mike, oare daca aveai azot era mai bine? cred ca merita sa incerci, e cativa lei. sa fie asta motivul pt care la mine de ex recomanda astia presiune 2. desi nu cred pt ca la greutate recomanda 3. deci ceva nu se pupa.
Aceasta postare a fost editata de cata69: 14 iulie 2008 - 07:26
despre fotografie
Scris 14 iulie 2008 - 07:36
Imi aduc aminte ca acum vreo 10 ani eram cu Fiesta la Istanbul, si era un bulevard maaaare cu un asfalt execrabil in sensul ca te duceai aproape ca pe gheata, afara fiind peste 30 grade !!
Scris 14 iulie 2008 - 07:55
depinde mult cand.
weekendul viitor. sau peste 2 weekenduri.
astept un raspuns de la cineva din bucuresti, si de asta depind.
pe miercuri ar cam trebui sa stiu ce si cum
Scris 14 iulie 2008 - 08:02
despre fotografie
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi