garajul.ro - SUBARU CLUB
Scris 18 iunie 2008 - 10:01
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 19 iunie 2008 - 10:57
Putem sa facem sa-mi scrie acolo in stanga altceva decat "newbie"? Nu de alta, da' am si eu o varsta ...
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 19 iunie 2008 - 11:13
Arunca tu o privire la numarul de posturi a celorlalti si compara...
Aici, nu varsta conteaza, ci vechimea in bransa.
Scris 19 iunie 2008 - 11:54
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 19 iunie 2008 - 12:51
Group: VIP
From: RO-B
Member No.: 6
Marca masinii: Volkswagen V 06 2.0 TDI
Deci ... doar 6 ani si ceva aici (si de fapt, nu aici )
Scuze de offtopic
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 19 iunie 2008 - 12:51
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 19 iunie 2008 - 01:07
Scris 19 iunie 2008 - 01:19
Ca-mi lipsesc la numaratoare.
Scris 19 iunie 2008 - 01:40
dap, am lipsit 2 ani
la posturi n-am tinut cont, scriu cand vreau, nu sa fac la numar.
despre fotografie
Scris 19 iunie 2008 - 01:56
Cine face curatenie p'aici?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 19 iunie 2008 - 02:00
pai de ce? impreuna ai cam acelasi consumpana si eu tre sa zic : respecte !
despre fotografie
Scris 19 iunie 2008 - 02:34
Lasa ca si newbie e bine, doar n-o sa fim toti seniori
Scris 19 iunie 2008 - 02:41
despre fotografie
Scris 19 iunie 2008 - 02:49
Ia zi, mergem sa ne dam cu dieselurile boxer? Duminica o fi deschis?
Scris 19 iunie 2008 - 02:58
Scris 19 iunie 2008 - 03:13
depinde la care SMT se face ...
Scris 19 iunie 2008 - 03:22
despre fotografie
Scris 19 iunie 2008 - 03:33
Scris 19 iunie 2008 - 05:40
Scris 22 iunie 2008 - 06:08
mie mi-a placut, e un diesel "ciudat"...nu-l simti ca un diesel, e liniar, nu are vibratii aproape deloc..foarte interesant
se vede clar ca l-au rafinat in detrimentul puterii brutale, e foarte elastic si placut de condus
astept sa va scrie si Frank impresiile lui
Scris 23 iunie 2008 - 01:39
Scris 23 iunie 2008 - 02:14
Spuneam la un anumit moment la drive test-ul cu noul Renault Laguna 3 2.0 dCi 150 CP ca in situatia in care m-as conveti la diesel, desi sunt petrol head convins, motorul de pe laguna ar putea sa ma convinga (se poate intimpla cine stie, sa vina vreo regula corporate sa cumparam doar masini diesel...). Motorul de pe Subaru este un alt motor diesel care m-ar putea convinge sa trec la acest carburant.
Motivele:
- e un diesel foarte atipic, trage ca o benzina, foarte liniar, fara salturi, insa puternic, de la turatii joase si pina la 5,000 rpm, fara a se sufoca deloc peste 4,000 rpm.
- e foarte silentios, nu se aude deloc zgomotul de diesel decit poate cu geamul deschis la reluarea acceleratiei in ture mici.
Motorul trage foarte bine pentru clasa din care face parte fara a fi brutal precum un TDI (de gustibus), este rafinat si silentios. Sigur ca venind de pe motoare pe benzina turbo de 2.0 si peste 200 CP senzatia la volan mi se parea putin edulcorata, insa masina este foarte onesta pentru clasa in care face parte si m-as vedea conducind una ca masina de zi cu zi (bine, eu as lua 3.0R insa e muuuult mai scump sau 2.5 Turbo dar nu e disponibil in Europa).
Un minus este cutia de viteza cu numai 5 trepte, nu am mai condus asa ceva de cind ma dadeam cu Logan-ul... .
Se pare ca motorul va fi oferit din Noiembrie pe noul Forester, avind cutie cu 6 trepte, si din martie anul viitor pe Impreza. Pasul urmator dupa aceea va fi un H6 diesel de 2.8-3 litri pentru Tribeca (si care ulterior poate fi extins si la Legacy, Outback presupun eu...)
Este primul meu contact mai lung cu Outback si am apreciat foarte foarte mult masina, spatioasa, practica, bine finisata, tinuta de drum confortabila dar suficient de ferma, garda la sol inalta nu afecteaza tinuta pe drumuri virajate.
Cred ca este o alternativa foarte buna la SUV-urile compacte care devin omniprezente....
Saptamina asta ma duc la drive test cu Forester-ul 2.5XT....
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 23 iunie 2008 - 03:20
Scris 23 iunie 2008 - 06:00
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 24 iunie 2008 - 07:44
pentru fanii tdi probabil ca nu e ceea ce vor (bine, ei oricum nu isi iau subaru), e mai mult un "benzina-like" diesel.
mie mi-a placut
Scris 24 iunie 2008 - 09:08
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi