Salt la continut

Fotografie

garajul.ro - SUBARU CLUB

• Please log in to reply
836 replies to this topic

#776 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 11 august 2012 - 09:27

Aveti bani... La noi vad ca Outback-ul sare de 35k iepuroi. Nebun sa fii sa dai atat si nu e nici XT.
Da-o in crocodilu' ma-sii de masina ca nu e poleita cu aur. Si mai si consuma ca naiba. Sa-u dus vremurile cand Suby era cat decat apreciata.
Poate doar la arabi sa mai aiba succes, dar aia vad ca mai mult cu Toyota se joaca.
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#777 mol

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 11 august 2012 - 09:36

Am un prieten in state care acum are un outback 2008, banalul 2.5 automat. Acum baleste la asta.
Pe aici se gaseste cineva care sa balim impreuna? :)

TDI-ist sa fii si tot ar trebui sa inghiti in sec cand vezi asa ceva. S-o si mai conduci...
  • 0

#778 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 11 august 2012 - 09:46

- Subaru Legacy 2.0, Manuala, echipare Emotion = 33.000euro
- Honda Accord Executive 2.0, Manuala = 30.000euro
- Mazda 6 GTA, 2.0, Manuala = 24.000euro (vine noua mazda si au 3000euro reducere)
- Toyota Avensis 2.0 Valvematic (nu mai au manuala) = 31.000euro

Si cireasa: Lexus IS 200d = 34.000euro (sunt convins ca daca mergi la negocieri directe cu ei, o scoti linistit in 30k).
Cand mi-am luat Mazda, am trecut si pe la ei. Dupa 2 runde de negocieri ajunsesem la un IS 220D, echipare Luxury, de la 43k euro la 31k, pret final de vanzare.

Si daca cineva pune in fata Lexusului Subaru...nu mai avem ce discuta.
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#779 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 11 august 2012 - 10:24

Cand mi-am luat Mazda, am trecut si pe la ei. Dupa 2 runde de negocieri ajunsesem la un IS 220D, echipare Luxury, de la 43k euro la 31k, pret final de vanzare.

Ce drac de negocieri, cu pistolul? :) O reducere de 25% mi se pare aproape SF. Ai avut ceva parghii de negociere, altele decat "mai am oferta asta de la concurenta.." ?
  • 0

#780 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 11 august 2012 - 10:42

Fenomenul se intampla in decembrie 2008, chiar in mijlocul crizei auto. :)
Ca idee, atunci i-am luat fostei sotii Honda Civic Sedan cu 17k cu tot cu TVA, full. In februarie anul urmator am vrut sa-mi iau si eu acelasi model, numai ca, baietii "dastepti" de la Honda Trading au considerat de cuviinta ca in mijloc de criza, cand TOATE firmele dadeau super discount-uri numai sa scape de stocuri, ei sa mareasca pretul. Drept urmare, chiar daca le-am zis ca le iau a doua masina in interval de 3 luni, mi-au dat un pret de 21500euro fix pe acelasi model.
Bineinteles ca le-am zis ceva de dulce si am plecat de la ei. A urmat o incursiune pe la Mitsu, fiind chitit pe un Lancer full echipat, ca pana la urma, sa ma ma cucereasca "salvarea". Pretul salvarii cu tot cu TVA a fost de 20.500euro, asa ca informare generala, in echipare TE Plus. Nu aveau nimic pe stoc GTA.
La Lexus povestea a fost cam asa: m-am dus intr-o doara, dupa ce fusesem la vecini, showroom-ul SAAB care tocmai lansasera noul AERO. Ne-am dat cu un aero 93 diesel cutie automata si nu ne-a placut absolut deloc (detalii mai multe la un suc duminica). Am zis sa intram si la Lexus, ca tot era in drum, mai mult ca sa vedem si noi ce puii mei are masina asta de e asa vestita.
Prima impresie cand m-am suit la volan si am inchis usa: MORMANT. A dracului japonezi cu ce o fi izolat masina aia, dar, fosta sotie vorbea afara cu dealerul si inauntru nu se auzea nici musca. Echiparea masinii era, dupa cum am spus, Luxury, adica sistem audio B&L cu display de 9", jante fata de 17" si cele spate de 18", bla, bla...inca o gramada de sisteme si gaselnite.
Prima faza de blocaj: dealerul ne spune din start ca daca ne intereseaza, pretul de vanzare efectiv este de 38.000euro (de la 43k, afisat pe panou).
I-am spus ca mai mult de 28.000 nu putem investi, asa ca, cu parere de rau, nu avem cum sa ne apropiem de suma respectiva.
Faza a doua: luati masina la un drive test, de vineri pana luni dimineata, ca sa ne lamurim ce face masina. Am ramas masca, nu ne venea sa credem. Am refuzat intr-o prima faza, stiind ca oricum nu ne puteam atinge de ea (nu sunt genul care sa ma duc sa ma plimb numa asa, ca sa ma dau mare ca m-am plimbat cu-n Lexus).
Omul a insistat, asa ca am luat masina si ne-am plimbat nitel pe Valea Prahovei. :)
Cand ne-am intors, ne-a spus si bomba: dupa discutii cu directorul, ne-a obtinut un pret final de 31.000euro. Mai mult nu poate face. Am inghitit in sec si inca mai astept si acum vremurile cand sa-mi pot permite una. :(
Poate totusi pana la pensie o sa apuc.
  • 0

#781 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 11 august 2012 - 10:52

Poate totusi pana la pensie o sa apuc.

Pai grabeste-te, ca aia 2 ani trec repede :lol:
  • 0

#782 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 11 august 2012 - 10:54

jante fata de 17" si cele spate de 18"

WTF? :lol:
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#783 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 11 august 2012 - 11:02

Da, nene. Si mie mi s-a parut ciudat, dar asa era. Dat fiind ca are tractiune spate, avea ditamai gumele. 245/35 R18.
Ziceai ca e din aia de DRAG.
  • 0

#784 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 12 august 2012 - 07:45

............
Si daca cineva pune in fata Lexusului Subaru...nu mai avem ce discuta.

Depinde ce vrei de la masina. Daca vrei o limuzina de top, si eu am sustinut dintotdeauna ca lexus e cam tot ce poti avea mai bun.
Dar daca vrei o masina cu garda generoasa si performante reale, outbacku de care vorbim o consider alegerea perfecta !
  • 0

#785 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 12 august 2012 - 08:32

Corect!
Ce nu mi se pare corect, si aici vorbesc STRICT prin prisma pretului, e valoarea lui de noua. Sa nu ne kkm pe noi, la aproape 40.000euro nu se ridica nici pe departe la standardele impuse de alte marci in gama asta de preturi. SI DOAR AWD-ul nu cred ca compenseze diferenta asta.

Preturi Outback

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 12 august 2012 - 08:35

• 0

#786 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 12 august 2012 - 08:58

wrx sti are doar 5 viteze ??
http://subarumotors....ice WRX STI.pdf
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#787 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 12 august 2012 - 09:01

Yap. La ce-i trebuie 6? NU numarul conteaza ci cum sunt etajate.
La Legy, putem merge lejer cu antaia pana la 60km/h. La salvare, nu trec de 30 desi se ambaleaza ca proasta pana la 7000rpm. Pur si simplu nu pune nimic la roti pana nu dau a doua.
  • 0

#788 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 12 august 2012 - 09:04

Voi nu stiti sa numarati mah ? :lol:
  • 0

#789 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 12 august 2012 - 09:10

Io sincer nici nu m-am uitat. Am zis-o din carti. :lol:
Dar m-as fi asteptat la asta de la Subaru.

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 12 august 2012 - 09:11

• 0

#790 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 12 august 2012 - 09:12

Vereicsu si xt au 5, si chiar n-au nevoie de mai multe, ca motorul trage peste tot !

Dintre cele turbate .....

Aceasta postare a fost editata de Relu: 12 august 2012 - 09:13

• 0

#791 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 12 august 2012 - 10:08

Depinde ce vrei de la masina. Daca vrei o limuzina de top, si eu am sustinut dintotdeauna ca lexus e cam tot ce poti avea mai bun.
Dar daca vrei o masina cu garda generoasa si performante reale, outbacku de care vorbim o consider alegerea perfecta !

Credeam ca esti irecuperabil, dar vad ca-ti revii. :)
Asa da. ;)
  • 0

#792 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 12 august 2012 - 11:33

mda pai atunci de ce mai compari Lexus cu Outback? una e limuzina alta e masina cu garda generoasa si performante reale.Poate Legacy sa intre in comparatie.
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#793 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 12 august 2012 - 03:28

Daca te referi la mine, le compar dpdv al pretului. De fapt, n-am ce sa compar...concluzia e clara si echivoca.
Daca-mi aratati voi un singur om normal la cap sa dea 52k euro pe un Outback...eu ies definitiv si irevocabil de pe forumurile auto.
  • 0

#794 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 12 august 2012 - 03:33

Daca-mi aratati voi un singur om normal la cap sa dea 52k euro pe un Outback...eu ies definitiv si irevocabil de pe forumurile auto.

Daca nu-ti tai si ou' stang tot degeaba :lol: :lol: :lol: :lol:

Aceasta postare a fost editata de pejte: 12 august 2012 - 03:34

• 0

#795 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 12 august 2012 - 04:00

Daca te referi la mine, le compar dpdv al pretului. De fapt, n-am ce sa compar...concluzia e clara si echivoca.

Relu.
Amu apara-te, n-are cash banii astia, ca intelect nu-i unu' singur, nu-i normal la cap... :)
Si mie-mi place, da' n-am banii, nu-s prea normal &etc.
Altceva, de tot nu-s normal,Audi Allroad. :)
  • 0

#796 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 12 august 2012 - 04:19

Un individ care da atatia bani pe un 3,6 benzinar, nu e deloc mai putin normal la cap decat altul care-si ia orice alta masina de capacitatea asta, sau beheamveuri la sume similare !
In orice caz nu vad de ce unu ca mecea ar fi normal cu al lui 2.0 x3, si altu care da MAI PUTIN pe un 2.0 fumigen outback ar fi anormal !
Parerea mea sincera e ca anormali sunt TOTI care dau atatia bani pe o rama ! :lol:
  • 0

#797 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:
Inregistrat: 10-decembrie 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 14 august 2012 - 12:46

wrx sti are doar 5 viteze ??
http://subarumotors....20WRX%20STI.pdf

vezi ca eu pe aftomata am doar 4. :))
Ma si vad retrogradand din a 9-a in a 7-a in intersectie la Obor !!! :lol: :lol: :lol:
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#798 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:
Inregistrat: 04-iulie 10
  • Marca:Doua
  • Model:Nu le zic
  • Motorizare:Strict Secret

Scris 14 august 2012 - 07:45

Foarte misto Outback-ul ala din SUA. La masini nu ma prea pricep eu, dar strict pe partea de looks (out si in), masina e impecabila. Plus ca e foarte barbateasca. Da impresia de forta si robustete.
  • 0

#799 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 14 august 2012 - 07:51

Aia merge ca vereicsu ! :D

Se cam pisha pe toate kakaturile de "plastic" ( vorba lui Mihnea ) ! :P
  • 0

#800 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 16 august 2012 - 06:30

bah,Subaru e o masina cam anticriza,pentru cine accepta consumuri decente de benzina.......Ideea e ca pentru cine apreciaza marca,cred ca Paduraru ramine o alegere inteleapta.Nu pun in discutie diesel,chiar daca sunt in vinzare multe sub 10 mii de euro in tara...
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi