D'ale lumii noastre politice
Scris 26 octombrie 2007 - 05:52
Informatia este preluata de agentiile internationale
PRM a initiat un proiect de lege in care este prevazuta suma de o mie de euro pentru persoanele apartinand minoritatilor nationale care doresc sa plece din Romania in tara mama �pentru ca nu recunosc Marea Unire de la 1 Decembrie 1918�, relateaza NewsIn.
Senatorul PRM, Gheorghe Funar, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa ca prima este valabila doar daca este vorba de o plecare definitiva, iar cheltuielile de transport sunt suportate de la bugetul de stat. Senatorul PRM si-a exprimat, totodata, dorinta ca toti maghiarii posesori ai legitimatiei de maghiar sa paraseasca Romania. Informatia a fost imediat preluata de agentiile internationale de stiri.
Proiectul de lege mai prevede despagubirea din partea statului roman pentru o casa sau apartament si terenul aferent, la pretul pietei, iar cetatenii care doresc sa beneficieze de acest facilitati le pot cere o singura data si doar in perioada stabilita de lege".
Restul poate fi citit pe agentiile de presa sau situri de stiri
Cam asta pare a fi nivelul de dezbatere politica din Romania. Oare mi s-a facut mie lehamite de ei sau chiar sunt demni de dus la balamuc???
Scris 26 octombrie 2007 - 06:51
Isr despre PRM... poti sa comentezi ceva? Cred ca cea mai buna varianta ar fi sa pui la intrare o placuta cu SITALUL 9 - SECTIA AGITATI si sa-i lasi in pace.
Scris 26 octombrie 2007 - 09:04
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 26 octombrie 2007 - 11:33
Scris 27 octombrie 2007 - 06:30
Scris 27 octombrie 2007 - 09:04
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 27 octombrie 2007 - 10:18
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 27 octombrie 2007 - 12:18
acum se minuneaza si ei de ce a iesit si au votat...
Aceasta postare a fost editata de aztec: 27 octombrie 2007 - 12:20
Scris 25 ianuarie 2009 - 12:03
http://www.realitate...tie_443812.html
Scris 26 ianuarie 2009 - 12:31
incep sa ma ii dau dreptate celui ce-a zis "ignorance is blessing"
cu cat citesc si aflu mai multe cu atat imi dau seama ce viata de rahat avem, cate oportunitati ne-au mancat comunistii, neocomunisti, postcomunistii sau cum s-or mai numi acum, ce natie penibila suntem si asa mai departe ...
nici nu imi mai vine sa ridic capul sau sa spun ca sunt roman ...
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 26 ianuarie 2009 - 12:44
dati dreacu rau, la ei le-au rezolvat pe toate (somaj inexistent, economia infloreste) si acum mai cerceteaza si din problemele grave ale altora
Scris 26 ianuarie 2009 - 06:59
chestia draguta e ca aseara am vazut la mai multe posturi de televiziune vehiculata aceasta varianta.
iar analiza vietii politice romanesti o vad pertinenta si la obiect.
de obicei, exista si corespondenti la fata locului.
da nu vad de ce te oftici, ai relatii cu d-l nastase ??
Scris 26 ianuarie 2009 - 09:47
ei pot sa comenteze ce vor ei extern, dar mai bine si-ar vedea de treaba lor..nu de alta, dar ei nu traiesc aici, nu stiu ca ambele tabere au afaceri dubioase si in al 2lea rand ar trebui sa isi vada de problemele lor...ca si asa sunt multe
Scris 26 ianuarie 2009 - 11:07
asta e de fapt ce ma face sa-mi fie rusine ca sunt roman ......ambele tabere au afaceri dubioase...
Aceasta postare a fost editata de salesman: 26 ianuarie 2009 - 11:07
Scris 27 ianuarie 2009 - 05:14
dar mai bine si-ar vedea de treaba lor..
Asta e citat din iliescu, direct...
Scris 27 ianuarie 2009 - 11:57
Dar, una peste alta, eu cred ca 2009 este inceputul unui sezon bun pentru Romania fiindca marcheaza sfarsitul unui simulacru de democratie, sfarsitul unei perioade cu guverne slabe si multe interese greu conciliabile. Ce ne asteapta?
* modificarea constitutiei in sensul simplificarii multor proceduri; vom avea parlament unicameral ales complet uninominal printr-un sistem cu 2 tururi, asta va pastra in parlament doar PSD, PDL si UDMR; practic toate interesele locale isi vor gasi reprezentare in noua formula si se vor putea impune pe rand
* mai multe drepturi pentru presedinte, in buna traditie "Putinista"
* guverne mai stabile, mai puternice si mai credibile
* mai putine scandaluri de coruptie.... nu ca nu se va mai fura, insa, vorba aia, copiii devin adulti
* mai multa liniste sociala, oamenii chiar vor fi mai fericiti, stiu ca suna aiurea, dar asta e fibra nationala a romanului, va reapare perceptia ca exista taticu' sus care pazeste bunastarea fiecaruia
Evident vor mai fi oameni cu gura mare sa sublinieze defectele sistemului; unii vor ajunge si la zdup insa cei mai multi vor urla ca dulau' la luna. Adica degeaba.
Scris 27 ianuarie 2009 - 12:29
.....................................
* modificarea constitutiei in sensul simplificarii multor proceduri; vom avea parlament unicameral ales complet uninominal printr-un sistem cu 2 tururi, asta va pastra in parlament doar PSD, PDL si UDMR; practic toate interesele locale isi vor gasi reprezentare in noua formula si se vor putea impune pe rand
.....................................
Ar fi mai multe de spus, insa in ceea ce priveste partidele ai omis PNL-ul, care cel putin pt o perioada de acum incolo va mai activa pe scena politica; in ceea ce priveste UDMR-ul am ceva rezerve daca va mai intra in parlament dupa urmatorul scrutin (nu ca ar merita sa intre; sunt si pers de treaba in UDMR, insa nu le tine nimeni sa faca treaba buna fiind inscrisi intr-un alt partid, din celelalte 3).
Scris 27 ianuarie 2009 - 12:40
vom sfarsi cum ne e gena, fara partid de dreapta.
nu ca PNL ar fi exponentu dreptei, da totusi.
dupa ce din PDL si PSD vor fi aruncati niste indezirabili gen Nastase sau Stolojan (nu-l simpatizez pe premierul securist, nici acum 7 ani, nici acum), partidul unic va triumfa.
Scris 27 ianuarie 2009 - 01:20
Scris 27 ianuarie 2009 - 01:25
Da, asta e perversiunea sistemului politic uninominal cu 2 tururi, nu conteaza scorul national ci doar cel mai votat candidat dintr-un colegiu, cel care va obtine dupa 1 sau 2 tururi >50% din voturi.adica pastreaza udmr cu 6% si nu pnl cu 18%?
Scris 27 ianuarie 2009 - 01:27
hai unul singur, ce sa ne mai complicam cu 3* modificarea constitutiei in sensul simplificarii multor proceduri; vom avea parlament unicameral ales complet uninominal printr-un sistem cu 2 tururi, asta va pastra in parlament doar PSD, PDL si UDMR; practic toate interesele locale isi vor gasi reprezentare in noua formula si se vor putea impune pe rand
traiasca dictatura* mai multe drepturi pentru presedinte, in buna traditie "Putinista"
suna a slogan publicitar ce vrea sa vanda aici* guverne mai stabile, mai puternice si mai credibile
exact* mai putine scandaluri de coruptie.... nu ca nu se va mai fura, insa, vorba aia, copiii devin adulti
exact...nu suna aiurea, e realitatea* mai multa liniste sociala, oamenii chiar vor fi mai fericiti, stiu ca suna aiurea, dar asta e fibra nationala a romanului, va reapare perceptia ca exista taticu' sus care pazeste bunastarea fiecaruia
adica ne intoarcem in 89. dispar partidele, presedintele are puteri, totul e stabil pe scena politica, nimeni nu fura (nu se afla ca fura ca si atunci se fura la greu)...si nu mai poti spune ca nu iti placeEvident vor mai fi oameni cu gura mare sa sublinieze defectele sistemului; unii vor ajunge si la zdup insa cei mai multi vor urla ca dulau' la luna. Adica degeaba.
dar nu suna deloc aiurea. basexu e exponentul societatii noastre. non valoarea, aroganta, disperare dupa putere concentrata, demagogie etc
Scris 27 ianuarie 2009 - 01:33
ce-am facut atunci?
cum mai progresam?
sau nu mai progresam?
Scris 27 ianuarie 2009 - 01:54
uat gauz araund camz araund
lupul isi schimba blana....
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 27 ianuarie 2009 - 01:55
Scris 27 ianuarie 2009 - 09:16
Scris 28 ianuarie 2009 - 01:16
2 useri citesc subiectul