daca pe tine consideri ca te reprezinta basescu bravo. pe mine ma jigneste asocierea cu mascariciul asta
Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 28 ianuarie 2009 - 01:30
Scris 28 ianuarie 2009 - 01:29
Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 28 ianuarie 2009 - 01:30
Scris 28 ianuarie 2009 - 11:16
Scris 28 ianuarie 2009 - 11:52
Scris 28 ianuarie 2009 - 12:12
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 ianuarie 2009 - 12:53
Scris 28 ianuarie 2009 - 01:14
Scris 28 ianuarie 2009 - 01:23
in acest sens am pus un link pe postul cu crizaexista o teorie conform careia se pregateste nua ordine mondiala in urma unor crize financiare severe care au drept rezultat distrugerea sistemului bancar mondial si introducerea unei monede de schimb unice. initial pare o stire de la otv, dar acum nu prea m-ar mira. chiar si cei care spun ca domne nu se poate, cineva va avea grija sa nu se intample asta, cred ca mai mult se amagesc sa nu vada crudul adevar. sper sa nu traiesc prea mult vremurile care vin. de ce dracu n-am prins si eu o perioada "libertina", si sa-mi vad de ale mele?!?
Aceasta postare a fost editata de salesman: 28 ianuarie 2009 - 01:23
Scris 28 ianuarie 2009 - 02:37
Am mai auzit argumentul ăsta, şi se pare că a devenit un obicei la noi să te bazezi nu pe calităţile tale, ci pe bubele celorlalţi. Teoria cum că "prostimea o să mă voteze sigur pe mine, pentru că �l urăşte mai mult pe celălalt" a �nceput cu Constantinescu, s-a bazat apoi Ilici pe ea �n 2000 contra lui Vadim, iar acum o foloseşte Băşinescu cu mult succes. Asta s-a văzut şi la primăria Bucureştilor timp de mai bine de un deceniu - ştiind că bucureştenii nu vor vota nici morţi cu clica lui Ilici, primarii şi-au băgat picioarele.Basescu in sus, basescu in jos. Basescu e foarte naspa, dar voi uitati competitia... cine, Iliescu? Nastase? Pai impotriva astora il votez pe basescu cu bucurie si sufletul usor.
Aceasta postare a fost editata de VladSoare: 28 ianuarie 2009 - 02:45
Scris 28 ianuarie 2009 - 04:08
Scris 28 ianuarie 2009 - 04:47
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 ianuarie 2009 - 05:08
In Europa, din 27 de tari numai 17 au adoptat Euro. Dupa 7 ani de "pus tara la cale".exista o teorie conform careia se pregateste nua ordine mondiala in urma unor crize financiare severe care au drept rezultat distrugerea sistemului bancar mondial si introducerea unei monede de schimb unice.
Scris 28 ianuarie 2009 - 05:14
Scris 28 ianuarie 2009 - 06:38
Scris 28 ianuarie 2009 - 07:02
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2009 - 08:27
Scris 29 ianuarie 2009 - 09:30
Aceasta postare a fost editata de VladSoare: 29 ianuarie 2009 - 09:34
Scris 29 ianuarie 2009 - 10:21
asta pentru ca nu mai putea candida....@Mike: nu stiu cit de des urmaresti tu stirile dar GW Bush nu mai e si nici nu va mai fi presendinte.
Scris 29 ianuarie 2009 - 11:32
Din păcate aşa e. Nu pun pariu, că ştiu că pierd. Băşinescu, aşa grotesc şi sc�rbos cum e, trebuie să recunosc că are o calitate: ştie să se facă simpatic. Ştie să te păcălească, să te facă să-l placi. M-a păcălit şi pe mine c�ndva şi mi-a trebuit mult timp p�nă să reuşesc să văd prin masca asta şi să-i văd adevărata faţă. Deci �nţeleg de ce lumea �l place.
Aura asta de cavaler pe un cal alb care se luptă cu forţele răului este at�t de puternic implementată �n mintea oamenilor �nc�t mi-e clar că votul meu �mpotriva lui nu va avea nici o putere. Culmea, văd convingerea asta nu la prostime, ci la oameni culţi, educaţi, de la care m-aş aştepta să nu se lase manilulaţi at�t de uşor. Asta mă �ngrijorează. Pe Ilici, Bombonel, Manivelă şi ceilalţi �i plăceau bătr�nii şi ţăranii (n-o spun cu sens periorativ). Asta n-ar fi putut să ţină la nesf�rşit, pe de o parte pentru că ponderea bătr�nilor �n polulaţia cu drept de vot urma să scadă pe măsură ce veneau tinerii din urmă, şi pe de altă parte pentru că şi la ţară lumea urma să deschidă �ncet-�ncet ochii, iar m�năriile urmau să devină din ce �n ce mai greu de făcut.
Dar pe Băşinescu �l place polulaţia educată de la oraşe! �l plac tinerii! Asta e nasol. Asta mă �ngrijorează. Dacă pe vremea lui Ilici mai aveam o speranţă, acum n-o mai avem. �nainte speram ca polulaţia educată să ajungă să aibă la vot o pondere mai mare dec�t prostimea. Acum �nsă ce mai putem spera?
Nu mă refer la cei care-l votează pe Băşinescu cu inima str�nsă doar pentru că nu au alternativă. Mă refer la cei care chiar �l plac, care chiar cred că el este salvatorul naţiunii. S�nt mulţi, �i văd �n jurul meu, şi toţi s�nt oameni culţi, citiţi, cu facultate, tineri. Nu s�nt proşti şi nici analfabeţi. Asta mă sperie.
�ntr-adevăr, şi votul meu tot vot din ură se va chema. Şi �ntr-adevăr, contează pe cine urăşti mai mult. Iar eu �n momentul ăsta �l urăsc pe Băşinescu mai mult dec�t clica lui Geoană. Din două motive:
Primul, că de la el am aşteptat ceva bun şi el m-a dezamăgit. De la Ilici nu aşteptam nimic, aşa că şi dezamăgirea a fost mai mică. Pe vremea lui Ilici puteam spera. Acum nu mai e nici o speranţă.
Al doilea, pentru că el a reuşit să manipuleze polulaţia cultă şi t�nără, ceea ce este mult mai periculos dec�t Ilici care manilulase ceva bătr�nei şi ţărani.
Scris 29 ianuarie 2009 - 11:43
Scris 29 ianuarie 2009 - 11:58
Scris 29 ianuarie 2009 - 02:11
Scris 29 ianuarie 2009 - 03:45
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 29 ianuarie 2009 - 04:27
Scris 29 ianuarie 2009 - 04:48
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2009 - 06:00
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi