Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#26 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 28 ianuarie 2009 - 01:29

tu vegheaza-l pe bush acolo :)
daca pe tine consideri ca te reprezinta basescu bravo. pe mine ma jigneste asocierea cu mascariciul asta

Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 28 ianuarie 2009 - 01:30

• 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#27 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 28 ianuarie 2009 - 11:16

In acest moment guvernul este condus de Basescu, secondat de vicepremierul PSD-ist Dan Nica. Boc a fost retras din prim-plan dupa cele cateva gafe cu salariile si pensiile. Ce mi se pare interesant e cum se complac ambele partide intr-o astfel de coabitare; faptul ca impartirea banilor la buget s-a facut relativ repede si in spatele usilor inchise - fara scandal si iesiri publice, altfel decat la categoria "zvon" - ma duce cu gandul fie la "e groasa, nene!" fie ca pur si simplu politicienii in chestiune au ajuns la un anume grad de maturitate (nu moralitate!).

Oricum, eu cred ca acest guvern va tine 4 ani si va pune multe lucruri in miscare - si asta dintr-un motiv foarte simplu, "resursa umana". Sunt hoti mai destepti si cu "tinuta" comparativ cu retarzii gen Adomnitei care nu stia cate stele sunt pe steagul UE sau se ducea la nunta cu elicopterul; capacitatea si siguranta asta o simt si ministri de acum, ei simt ca au o marja mai mare de manevra si chiar actioneaza ca atare. Ma refer inclusiv la iesirile poluliste ale ministrului sanatatii; omul asta isi simte "spatele" tare, altfel ramanea ca pe vremea lui Nicolaescu cu declaratii la televizor si "lasam colegiul medicilor sa decida".
  • 0

#28 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 28 ianuarie 2009 - 11:52

boc nu a fost retras din prim plan, a fost o fatada mereu. agariciul ala nu e in stare sa vada pe unde merge, ce sa conduca el o tara. a fost pus acolo sa fie portavocea de la cotroceni.
mie mi-e teama de ce se va intampla si de cum vor fura toti.
zici ca adomnitei nu stia cate stele are UE? :) lasa ca stie udrea ce face presedintele norvegiei ;)
  • 0

#29 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 28 ianuarie 2009 - 12:12

exista o teorie conform careia se pregateste nua ordine mondiala in urma unor crize financiare severe care au drept rezultat distrugerea sistemului bancar mondial si introducerea unei monede de schimb unice. initial pare o stire de la otv, dar acum nu prea m-ar mira. chiar si cei care spun ca domne nu se poate, cineva va avea grija sa nu se intample asta, cred ca mai mult se amagesc sa nu vada crudul adevar. sper sa nu traiesc prea mult vremurile care vin. de ce dracu n-am prins si eu o perioada "libertina", si sa-mi vad de ale mele?!?
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#30 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 28 ianuarie 2009 - 12:53

Cata, in oricare perioada au fost miscari mai mult sau mai putin ample, la nivel mai mare sau mai mic. E adevarat ca pe masura ce societatea/lumea se dezvolta, aceste manevre se dezvoltau si ele intr-o masura cel putin egala.
Pe de alta parte, noi suntem prea mici pt a putea face sau influenta ceva; singura mea retinere vine din temerea ca situatia sa nu degenereze/inrautateasca si mai mult in perioada urmatoare, pt o bucata de vreme.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#31 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 28 ianuarie 2009 - 01:14

Udrea e in guvern pe post de parazit; de asemenea are prea putini bani pe mana si o raspundere prea mica pentru a cauza probleme mai mari decat ar putea rezolva. Probabil si-a primit portia pentru ca a fost "cu Basescu" si la bine si la rau :)
  • 0

#32 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 28 ianuarie 2009 - 01:23

exista o teorie conform careia se pregateste nua ordine mondiala in urma unor crize financiare severe care au drept rezultat distrugerea sistemului bancar mondial si introducerea unei monede de schimb unice. initial pare o stire de la otv, dar acum nu prea m-ar mira. chiar si cei care spun ca domne nu se poate, cineva va avea grija sa nu se intample asta, cred ca mai mult se amagesc sa nu vada crudul adevar. sper sa nu traiesc prea mult vremurile care vin. de ce dracu n-am prins si eu o perioada "libertina", si sa-mi vad de ale mele?!?

in acest sens am pus un link pe postul cu criza

Aceasta postare a fost editata de salesman: 28 ianuarie 2009 - 01:23

• 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#33 VladSoare

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:
Inregistrat: 27-octombrie 03
  • Marca:Renault / Lada
  • Model:Clio / Niva
  • Motorizare:1.4 / 1.7

Scris 28 ianuarie 2009 - 02:37

Basescu in sus, basescu in jos. Basescu e foarte naspa, dar voi uitati competitia... cine, Iliescu? Nastase? Pai impotriva astora il votez pe basescu cu bucurie si sufletul usor.

Am mai auzit argumentul ăsta, şi se pare că a devenit un obicei la noi să te bazezi nu pe calităţile tale, ci pe bubele celorlalţi. Teoria cum că "prostimea o să mă voteze sigur pe mine, pentru că �l urăşte mai mult pe celălalt" a �nceput cu Constantinescu, s-a bazat apoi Ilici pe ea �n 2000 contra lui Vadim, iar acum o foloseşte Băşinescu cu mult succes. Asta s-a văzut şi la primăria Bucureştilor timp de mai bine de un deceniu - ştiind că bucureştenii nu vor vota nici morţi cu clica lui Ilici, primarii şi-au băgat picioarele.
Din păcate, baz�ndu-se pe faptul că polulaţia educată va vota �ntotdeauna �mpotriva pedeseriştilor, "ceilalţi" au devenit at�t de siguri pe ei, at�t de siguri de voturile noastre, �nc�t au ajuns ca uneori să-i �ntreacă �n neruşinare pe pedeserişti. Eu personal �i urăsc pe pedeserişti, dar din păcate �n ultimul timp am �nceput să-i urăsc pe ceilalţi mai mult.

Nu contează c�t de mult �l urăsc pe Bombonel, sau c�t de mult �l dispreţuiesc pe Geoană. �n ultimii ani sc�rba mea faţă de animalul ăla grotesc care ne conduce a crescut at�t de mult �nc�t la alegeri mă voi duce special ca să votez contra lui. Nu-mi pasă cine va fi contracandidatul. Poate să fie şi Bombonel, poate să fie şi Mitrea, poate să fie şi Vadim, sau poate să fie diavolul �n persoană. Eu voi vota contra lui Băşinescu. Şi o voi face tocmai pentru că el este convins că eu �l voi vota pe el din lipsă de alternative.

La urma urmei, nici nu s�nt convins că ceilalţi s�nt mai răi. S�nt nişte t�lhari corupţi p�nă-n măduva oaselor. So what? Actuala putere nu-i la fel? De la pedeserişti nu aştept nimic bun. De la Băşinescu am aşteptat c�ndva şi m-a dezamăgit crunt. Asta �n ochii mei �l face incomparabil mai rău dec�t ceilalţi.

Aceasta postare a fost editata de VladSoare: 28 ianuarie 2009 - 02:45

• 0

#34 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 28 ianuarie 2009 - 04:08

nu se poate, nu am cum sa votez cu Iliescu sau Nastase.
nu am pe cine sa votez, NU votez.
m-am hotarat.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#35 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 28 ianuarie 2009 - 04:47

mda, cel mai rau lucru pe lume e sa vezi nenorocirea cum se intampla, sa vrei, dar sa nu poti face ceva.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#36 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 28 ianuarie 2009 - 05:08

exista o teorie conform careia se pregateste nua ordine mondiala in urma unor crize financiare severe care au drept rezultat distrugerea sistemului bancar mondial si introducerea unei monede de schimb unice.

In Europa, din 27 de tari numai 17 au adoptat Euro. Dupa 7 ani de "pus tara la cale".
In cat timp pot adopta o modeda unica 195 de tari ?
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#37 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 28 ianuarie 2009 - 05:14

depinde in ce hal distrugi sistemul financiar al tarii inainte
  • 0

#38 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 28 ianuarie 2009 - 06:38

oricum, un lucru e cert : in Romania nu se va putea implementa nimic (nou), niciodata.
asa ca sintem in siguranta.

revenind, eu cred ca a sosit momentul, din pacate, sa lasam infrastructura mai moale (hahahahaha) si sa ne apucam, serios, de agricultura.
pe bune.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#39 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 28 ianuarie 2009 - 07:02

ca bine zici.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#40 vrajitorul din orz

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 Mesaje:
Inregistrat: 23-decembrie 04

Scris 29 ianuarie 2009 - 08:27

Vald, tot ce spui tu acolo tot vot bazat pe ura se cheama (si n-am nimic cu asta). Asa ca depinde numai pe cine urasti mai mult. Eu vad ca tara s-a dus dracu sub PSD si de bine de rau sub basescu a evoluat. A, ca nu e meritul lui basescu? Se poate... e vorba de perceptii subiective aici. Lumea il asociaza pe Basescu cu mai bine si psdul cu minerii. Si asa este corect, basescu cit oribil e el, n-a adus mineri.
@Mike: nu stiu cit de des urmaresti tu stirile dar GW Bush nu mai e si nici nu va mai fi presendinte... a se observa ca n-am scris Bush, ca cine dracu stie cine mai vine din familia aia ... cica asta era oaia neagra, deci mai rau nu poate fi :lol:.

Acu eu as fi gata sa pun un pariu aici ca tura urmatoare tot base iese, pe principiul ca "n-ai cu cine" si stilul lui place la o anumita categorie (maricica) de polulatie. Opinii?
  • 0
Salam. Florin Salam.

#41 VladSoare

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:
Inregistrat: 27-octombrie 03
  • Marca:Renault / Lada
  • Model:Clio / Niva
  • Motorizare:1.4 / 1.7

Scris 29 ianuarie 2009 - 09:30

Din păcate aşa e. Nu pun pariu, că ştiu că pierd. Băşinescu, aşa grotesc şi sc�rbos cum e, trebuie să recunosc că are o calitate: ştie să se facă simpatic. Ştie să te păcălească, să te facă să-l placi. M-a păcălit şi pe mine c�ndva şi mi-a trebuit mult timp p�nă să reuşesc să văd prin masca asta şi să-i văd adevărata faţă. Deci �nţeleg de ce lumea �l place. :lol:
Aura asta de cavaler pe un cal alb care se luptă cu forţele răului este at�t de puternic implementată �n mintea oamenilor �nc�t mi-e clar că votul meu �mpotriva lui nu va avea nici o putere. Culmea, văd convingerea asta nu la prostime, ci la oameni culţi, educaţi, de la care m-aş aştepta să nu se lase manilulaţi at�t de uşor. Asta mă �ngrijorează. Pe Ilici, Bombonel, Manivelă şi ceilalţi �i plăceau bătr�nii şi ţăranii (n-o spun cu sens periorativ). Asta n-ar fi putut să ţină la nesf�rşit, pe de o parte pentru că ponderea bătr�nilor �n polulaţia cu drept de vot urma să scadă pe măsură ce veneau tinerii din urmă, şi pe de altă parte pentru că şi la ţară lumea urma să deschidă �ncet-�ncet ochii, iar m�năriile urmau să devină din ce �n ce mai greu de făcut.
Dar pe Băşinescu �l place polulaţia educată de la oraşe! �l plac tinerii! Asta e nasol. Asta mă �ngrijorează. Dacă pe vremea lui Ilici mai aveam o speranţă, acum n-o mai avem. �nainte speram ca polulaţia educată să ajungă să aibă la vot o pondere mai mare dec�t prostimea. Acum �nsă ce mai putem spera?

Nu mă refer la cei care-l votează pe Băşinescu cu inima str�nsă doar pentru că nu au alternativă. Mă refer la cei care chiar �l plac, care chiar cred că el este salvatorul naţiunii. S�nt mulţi, �i văd �n jurul meu, şi toţi s�nt oameni culţi, citiţi, cu facultate, tineri. Nu s�nt proşti şi nici analfabeţi. Asta mă sperie. :D

�ntr-adevăr, şi votul meu tot vot din ură se va chema. Şi �ntr-adevăr, contează pe cine urăşti mai mult. Iar eu �n momentul ăsta �l urăsc pe Băşinescu mai mult dec�t clica lui Geoană. Din două motive:
Primul, că de la el am aşteptat ceva bun şi el m-a dezamăgit. De la Ilici nu aşteptam nimic, aşa că şi dezamăgirea a fost mai mică. Pe vremea lui Ilici puteam spera. Acum nu mai e nici o speranţă.
Al doilea, pentru că el a reuşit să manipuleze polulaţia cultă şi t�nără, ceea ce este mult mai periculos dec�t Ilici care manilulase ceva bătr�nei şi ţărani.

Aceasta postare a fost editata de VladSoare: 29 ianuarie 2009 - 09:34

• 0

#42 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2009 - 10:21

@Mike: nu stiu cit de des urmaresti tu stirile dar GW Bush nu mai e si nici nu va mai fi presendinte.

asta pentru ca nu mai putea candida....
daca ar mai fi putut, rednecku iesea iar

vezi tu, aici e problema.."perceptia e subiectiva"..da este, iar tu nu o ai directa ci percepi deja filtrate informatiile.

@vlad..ma bucur ca macar nu sunt singurul care sa vada asa si sa fie scarbit de maimutoiul ala periculos.
  • 0

#43 maximus

BattleStar Galactica

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 999 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 29 ianuarie 2009 - 11:32

Din păcate aşa e. Nu pun pariu, că ştiu că pierd. Băşinescu, aşa grotesc şi sc�rbos cum e, trebuie să recunosc că are o calitate: ştie să se facă simpatic. Ştie să te păcălească, să te facă să-l placi. M-a păcălit şi pe mine c�ndva şi mi-a trebuit mult timp p�nă să reuşesc să văd prin masca asta şi să-i văd adevărata faţă. Deci �nţeleg de ce lumea �l place. :D
Aura asta de cavaler pe un cal alb care se luptă cu forţele răului este at�t de puternic implementată �n mintea oamenilor �nc�t mi-e clar că votul meu �mpotriva lui nu va avea nici o putere. Culmea, văd convingerea asta nu la prostime, ci la oameni culţi, educaţi, de la care m-aş aştepta să nu se lase manilulaţi at�t de uşor. Asta mă �ngrijorează. Pe Ilici, Bombonel, Manivelă şi ceilalţi �i plăceau bătr�nii şi ţăranii (n-o spun cu sens periorativ). Asta n-ar fi putut să ţină la nesf�rşit, pe de o parte pentru că ponderea bătr�nilor �n polulaţia cu drept de vot urma să scadă pe măsură ce veneau tinerii din urmă, şi pe de altă parte pentru că şi la ţară lumea urma să deschidă �ncet-�ncet ochii, iar m�năriile urmau să devină din ce �n ce mai greu de făcut.
Dar pe Băşinescu �l place polulaţia educată de la oraşe! �l plac tinerii! Asta e nasol. Asta mă �ngrijorează. Dacă pe vremea lui Ilici mai aveam o speranţă, acum n-o mai avem. �nainte speram ca polulaţia educată să ajungă să aibă la vot o pondere mai mare dec�t prostimea. Acum �nsă ce mai putem spera?

Nu mă refer la cei care-l votează pe Băşinescu cu inima str�nsă doar pentru că nu au alternativă. Mă refer la cei care chiar �l plac, care chiar cred că el este salvatorul naţiunii. S�nt mulţi, �i văd �n jurul meu, şi toţi s�nt oameni culţi, citiţi, cu facultate, tineri. Nu s�nt proşti şi nici analfabeţi. Asta mă sperie. :D

�ntr-adevăr, şi votul meu tot vot din ură se va chema. Şi �ntr-adevăr, contează pe cine urăşti mai mult. Iar eu �n momentul ăsta �l urăsc pe Băşinescu mai mult dec�t clica lui Geoană. Din două motive:
Primul, că de la el am aşteptat ceva bun şi el m-a dezamăgit. De la Ilici nu aşteptam nimic, aşa că şi dezamăgirea a fost mai mică. Pe vremea lui Ilici puteam spera. Acum nu mai e nici o speranţă.
Al doilea, pentru că el a reuşit să manipuleze polulaţia cultă şi t�nără, ceea ce este mult mai periculos dec�t Ilici care manilulase ceva bătr�nei şi ţărani.

lumea fie nu va merge la vot si nu il va vota pt magaria cu psd-ul (cazul meu) , fie va merge si il va vota pentru ca nu exista alternativa.. Sa fim seriosi.. mistocarul de oprescu? Razgandeanu.. impotentul de geoana? :lol:
  • 0
Capul lui Moţoc vrem!

#44 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2009 - 11:43

Scenariul cel mai probabil este rocada intre Boc si Basescu, in buna traditie Putinisto-Medvedista. Boc presedinte, Base prim-ministru :lol: Acum sa vedem si ce stampileaza boboru', ca anu asta avem si alegeri pentru parlamentul european pe langa cele prezidentiale.
  • 0

#45 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2009 - 11:58

mai razgandeanu decat basescu exista?
imi dau demisia daca....
remember?
ce memorie selectiva observ uneori...
  • 0

#46 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2009 - 02:11

Din cate imi amintesc eu acum, Base a avut doar acel celebru moment de razgandire (cu demisia la 5 min), cand i-a scapat porumbelul, apoi si-a dat seama de capcana si a preferat sa pice prost decat sa pice in capcana (deh gura bate fundu').
Din pct meu de vedere, probl nu este Base (care nu reprezinta una dintre cele mai bune solutii pt noi), ci faptul ca nu avem o alternativa realmente buna.
L-am votat pe Base, am votat PD-L-ul, insa m-am cam saturat sa tot votez raul mai mic, din pacate cel putin la alegerile din acest an nu va aparea nimeni cu adevarat potrivit (din mocirla si joaiele care se intind de la un capat la celalalt capat al esicherului politic, e greu sa iasa deodata careva curat); asa ca voi sta sa vad ce se mai intampla.

P.S.: am spus-o si o repet (desi nu as vrea sa reluam unele polemici inutile), intr-o perioada de crestere economica, oricine ar fi guvernat ar fi inregistrat o crestere (evident ca fct de capabilitati aceasta ar fi fost mai mare sau mai mica), insa oamenii de valoare se vad in momentele grele. Din pacate pt noi, momentele grele au sosit deja, avem o situatie nu tocmai extraordinara lasata de fosta guvernare, iar cei care se afla la carma acum, cel putin nu dau impresia ca vor avea o buna performanta.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#47 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 29 ianuarie 2009 - 03:45

Probleme grave la Camera Deputatilor
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#48 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2009 - 04:27

In ceea ce priveste noua ordine mondiala, asa cum se sugereaza mai sus, eu am unele rezerve destul de mari. Avand in vedere urmatoarele:
- daca s-ar instaura aceasta noua ordine mondiala ar presupune ca cel putin jumatate din glob sa fie in aceiasi confederatie/organizare statala, sa aibe aceiasi moneda, aceleasi sisteme (legislativ, juridic, etc.) - greu de realizat asa ceva intr-o perioada relativ scurta (cativa ani).
- informatia, atat ca disponibilitate cat si ca viteza de circulatie, este cu mult mai accesibila decat a fost vreodata, astfel ca nu se mai poate tine polulatia in "bezna"; dar se poate incerca tot soiul de campanii de dezinformare si manilulare. Insa riscul unor proteste masive si vehemente din partea polulatiei tot ramane mare, iar daca acestea s-ar generaliza in multe zone/teritorii, ar fi si mai complicat.
- pt ca aceasta noua ordine sa fie instalata, este nevoie de mai multe etape, una dintre ele ar fi si un razboi mondial; pt a putea a avea rezultatele scontate mai repede, mai profund si pe zone mult extinse. Un razboi mondial care prin distrugerile si efectele sale sa faca sa paleasca oricare alta conflagratie anterioara. Bine, nu ar fi greu daca "baietii" isi potrivesc ceasurile si se pun pe treaba, in mai putin de 1 an de zile, avand in vedere tehnica si disponibilitatile militare prezente, sa rada juma' din polulatia actuala a pamantului. Astfel le-ar fi mai usor sa-si atinga scopurile finale.

ar fi destul de greu de crezut instaurarea unei noi ordini la nivelul intregului glob (sau macar pe jumatate).
Insa la nivel local/regional ar fi f posibil sa existe modificari majore; la fel de posibil fiind si schimbarea clasamentului puterii, influentei mondiale.
  • 0

#49 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2009 - 04:48

orice teza are o anti-teza, deci se prea poate daca vor

nu uita ca totul se doreste a se instaura pe fondul unei caderi economice de proportii, cand oamenii vor accepta singuri noua conducere pt ca alta sansa nu au, risca sa piarda tot. apoi "marcarea" polulatiei e simplu de facut, in interesul acesteia si pt sigurata ei desigur. razboi este, unul economic si informatic. (am evoluat. rachetele sunt trimise asa de control, ca factor psihologic, nu sunt necesare de fapt decat sa declare victoria).

tot ce am spus eu mai sus face parte din niste teorii aparute in anii 60 si care se gaseau in diverse materiale in romania imediat dupa revolutie (adica un stiu cum dracu, dar scria ca totul incepe cu primul presedinte negru al americii, in secolul viitor si ca va tine 300 de ani parca, pana la sfarsitul lumii - deci alinierea planetelor din 2012 nu va produce nici un dezechilibru cosmic sau cine stie ce efecte va avea, o fi in legatura cu asta, sunt speculatii pana la urma). adeptii acestor teorii sunt considerati niste sectanti foarte periculosi sau fanatici religiosi. din pacate ei nu stiu sa lupte cu "arme conventionale", ci o fac ceva mai primitiv. un stiu sa convinga prin argumente logice omului modern, civilizat, evoluat. intr-un final totusi parca vad ca vom fi toti marcati ca niste vite, se va cunoaste exact unde suntem si ce facem. pare utopic rau de tot, dar omenirea va trece mai mult ca sigur si prin etapa asta. cu capitalismul ne-am lamurit, e timpul pt altceva, chiar daca acum e greu de crezut. si acum mii de ani era greu de crezut ce se intampla acum si totusi unii isi imaginau. nu cu mult era demonstrat stiintific ca pamantul e ca o coala de hartie si pe partea cealalta traieste alta civilizatie care ne-a vizitat candva si ca de la ei avem temple si piramide, tot stiintific ca nu putem zbura si cate si mai cate. suntem foarte ciudati, capabili de sentimente extreme si nativ inca predomina oarece instincte animalice.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#50 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 29 ianuarie 2009 - 06:00

pe de o parte "noua ordine mondiala" implica mai multe resurse pt mai putin oameni si cum resursele sunt limitate rezulta ca e necesara diminuarea polulatie. vezi aici: http://en.wikipedia....gia_Guidestones
dar diminuarea brusca nu se poate face pt ca omul e destul de imprevizibil si poate strica "echilibrul"...

apoi nu stiu daca aceasta ordine presupune musai o singura confedereatia/organizatie, dar daca ar fi asa drumul e destul de batatorit:
http://en.wikipedia...._American_Union
http://en.wikipedia...._monetary_union
nu uitati de Banca Mondiala, FMI, ONU, EU si altele

si de ce trebuie sa se realizeze in cativa ani? ;)

informatia nu stiu cat e de accesibila; ce sunt accesibile sunt DATELE care sunt imediat interepretate ca "manilulare", "imposibil asa ceva!", "comandate", etc ... de fapt lumea crede ce vrea sa creada si da la o parte ce nu-i convine.

proteste? iesiri in strada? oamenii nu fac asta decat manati de un SCOP COMUN PLACUT. vezi meci de fotbal, concert, etc
cand sunt infricosati se ascund si tac.
pt a iesi in strada au nevoie de LIDERI, ori astia nu se nasc "on the spot". e complicat
daca vrei, pt comparatie gandeste la armata care are o structura ierarhica foarte bine pusa la punct versus o razmerita, rascoala sau revolutie. acestea din urma se pot inabusi in cateva minute sau ore (in functie de gradul de violenta acceptat).

razboiul mondial este mai mult sau mai putin inevitabil, nu imi e clar insa ce forma va imbraca, in ce moment si cu ce pretext o sa inceapa, etc ...

oricum e bine sa fim deschisi la tot felul de surse de informatii, nu strica. si sa nu uitam ca istoria se repeta.
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

2 useri citesc subiectul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi