D'ale lumii noastre politice
Scris 01 februarie 2009 - 09:30
Scris 01 februarie 2009 - 05:02
iti zic eu ca se si dadeause facea credit la ICRAL din ce stiu eu nu se dadea moca nici un apartament,ai meu au platit vreo 20 ani rata la apartament....
tot 20 de ani au platit si ai mei la peretii astia
vrajitorule, facultatea conta. nu aveai prioritate.
Scris 01 februarie 2009 - 05:07
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 01 februarie 2009 - 06:41
nici nu va puteti imagina...
e pacat ca nu avem pe cine alege...
ne tot amagim cu "raul cel mai mic"...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 01 februarie 2009 - 06:52
...........
ne tot amagim cu "raul cel mai mic"...
Pa daca tot maninci bataie, nu-i de preferat sa primesti 2 pumni in gura decit 10 ? :tomato:
Scris 01 februarie 2009 - 08:16
Tu ce alternativa vezi ca fiind mai buna ? Exista vreuna viabila, acum, aici sau nu mai ramane decat emigrarea pe alte meleaguri ?
Scris 01 februarie 2009 - 10:39
din pacate singura alternativa viabila dar si imposibila e "exterminarea" tuturor politicienilor...
sunt in romania destui oameni de calitate care ar putea face CEVA.
dar e aceeasi oala, in care se mananca tot aceeasi piranha... orice bagi nou, ori e mancat ori se "transforma"...
pb cu emigratul suna frumos, dar realitatea e alta
Scris 01 februarie 2009 - 10:42
ma veti vota ??
Scris 01 februarie 2009 - 11:39
Scris 02 februarie 2009 - 01:22
da in loc de 2 pumni, nu mai bine nu am lua niciunul?
din pacate singura alternativa viabila dar si imposibila e "exterminarea" tuturor politicienilor...
sunt in romania destui oameni de calitate care ar putea face CEVA.
dar e aceeasi oala, in care se mananca tot aceeasi piranha... orice bagi nou, ori e mancat ori se "transforma"...
pb cu emigratul suna frumos, dar realitatea e alta
Pai ar fi bine, nu numai sa nu luam niciunul, dar "ei" sa faca si treaba; dar nu prea vad posbil asa ceva in urmatoarea perioada. Din pacate.
Chestia cu exterminarea tuturor politicienilor, desi suna interesant, nu avem cum sa o facem (la nivelul scoaterii lor de pe scena publica, nu in sensul ad litteram).
In ceea ce priveste emigratul, asa este, in cele mai multe cazuri realitatea este alta.
Dar spune cum am putea sa nu "luam niciun pumn", ca eu unul sunt tare curios cum vezi treaba (solutia) asta.
.....................
ma veti vota ??
Depinde unde si pt ce vei candida, de altfel raspunsul ar fi afirmativ.
Scris 02 februarie 2009 - 08:22
PS: nu o luati personal, vreau insa sa subliniez ca la noi (ca si la altii de altfel, dar in alta masura) se voteaza pe criterii irelevante. De exmeplu ca-i "de-al nostru".
Scris 02 februarie 2009 - 08:59
pe de alta parte, nerusinarea si imbecilitatea politicienilor din ziua de azi ma fac sa cred ca principala calitatea a unui om ales in administratia locala sau nationala trebuie sa fie cinstea, urmata de bun simt si aplecare catre dialog.
sint convins ca daca oamenii din fruntea bucatelor ar fi de buna credinta, lucrurile ar merge mult mai bine. ar aparea ele si proiectele...
asta e ideea, magicianule. ca la noi la nimenea...de ce nu s-ar aplica asta si diametral opus.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 02 februarie 2009 - 09:01
Scris 02 februarie 2009 - 12:28
Pai ar fi bine, nu numai sa nu luam niciunul, dar "ei" sa faca si treaba; dar nu prea vad posbil asa ceva in urmatoarea perioada. Din pacate.
Chestia cu exterminarea tuturor politicienilor, desi suna interesant, nu avem cum sa o facem (la nivelul scoaterii lor de pe scena publica, nu in sensul ad litteram).
In ceea ce priveste emigratul, asa este, in cele mai multe cazuri realitatea este alta.
Dar spune cum am putea sa nu "luam niciun pumn", ca eu unul sunt tare curios cum vezi treaba (solutia) asta.
da, stiu... nu prea avem ce face din pacate...
si din pacata si daca ai incerca... prostimea e multa, si sunt foarte usor influentabili...
Scris 02 februarie 2009 - 03:02
Bazat pe ce? Eu sint convins ca Oaspetele e un om de aur , dar care sint calificarile lui pentru functia respectiva?
PS: nu o luati personal, vreau insa sa subliniez ca la noi (ca si la altii de altfel, dar in alta masura) se voteaza pe criterii irelevante. De exmeplu ca-i "de-al nostru".
Nu mi-am bazat afirmatia pe faptul ca e "de-al nostru", ci pe faptul ca il cunosc personal. Si asa cum spunea Oasptele in postul de mai sus are, cel putin, un f bun pct de plecare.
Scris 02 februarie 2009 - 03:56
pot sa candideze si 10000 de oaspeti, tot a lor e ...
Scris 02 februarie 2009 - 03:58
asta suna a miorita....ce sa mai incercam sa facem ceva..mai bine fluieram si asteptam moartea, nu ?da, stiu... nu prea avem ce face din pacate...
si din pacata si daca ai incerca... prostimea e multa, si sunt foarte usor influentabili...
apropo..daca prostimea e multa si foarte usor influentabila...cu siguranta poti folosi si asta de partea ta, nu?
Scris 02 februarie 2009 - 04:24
relu a punctat foarte bine, orice am face tot A LOR e...
Scris 02 februarie 2009 - 05:13
Scris 02 februarie 2009 - 05:25
Scris 02 februarie 2009 - 05:26
Scris 12 februarie 2009 - 10:00
http://www.adevarul....sc-cu-24-3.html
pe langa faptul ca impozitul pe propietate mi se pare furt (propietatea aia am cumparat-o deja cu bani impozati, la cumparare am achitat tva, apoi anual imi cer un procent din ea) ce se intampla cu impozitele deja achitate?
mie mi-a venit calculul acasa, am fost si am achitat pentru anul in curs. sa inteleg ca schimba legea dupa ce mi-a incasat banii si imi cere diferenta?!
Scris 12 februarie 2009 - 12:20
Se folosesc tot felul de pretexte, ca nu ar mai fi fost actualizat impozitul pe prop de ceva ani (vreo 4 parca spuneau), etc., dar oricum toate aceste majorari ale taxelor si impozitelor nu fac decat sa demonstreze "istetimea" celor care le decid si faptul ca se continua bataia de joc la adresa polulatiei, care de fiecare data este cea care deconteaza orice, oricum si dupa cum vor "conducatorii".
Toate astea in situatie de criza, care criza devine tot mai pregnanta la nivelul polulatiei.
Din pacate astfel de masuri nu vor fi singulare in perioada urmatoare.
Scris 12 februarie 2009 - 12:27
din privatizari?
din exploatarea bogatiilor?
pai nu mai era romania a treia piata din lume la masini de lux.
Aceasta postare a fost editata de cata69: 12 februarie 2009 - 12:29
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 12 februarie 2009 - 12:38
lasa ca mai dau eu o amenda, mai da si nevasta-mea una si se strang :party1:
Scris 12 februarie 2009 - 01:17
in general bugetul de stat se bazeaza pe taxe si impoziteCum Romania este o tara care, pt bugetul de stat, se bazeaza in principal pe taxe si impozite
alte surse de venit importante nu sunt nicaieri in lume
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi