Nu ar fi o problema sa scriu iar ce am mai spus, numai ca acest subiect nu prea ma .... atrage. dar incerc sa reiau cateva din pct:@ aer urat - lasa-ma sa ma prefac chior si sa te intreb de ce ??
patriciu e un om foarte bogat, care are multe din biznisuri peste hotare.
ca probabil ar tinde sa-si niveleze niste drumuri, ok.
da poate omu pe langa clasicele invarteli are ceva habar si de politici economice. la urma urmei, orice administrator cu bani care nu e dupa gratii e de succes.
- este in politica, la nivel inalt, de f multi ani, dar nu am vazut/auzit nimic notabil initiat sau facut de el;
- a fost ministru pe vremea CDR-ului, la fel nimic;
- ca si ceilalti are in spate un grup de interese, din al lui, printre altii, face parte si Patriciu (un tip duplicitar si cel putin dubios - sa nu uitam cand cotiza el, fiind nu numai membru pnl, dar si sef filiala Prahova, si la pnl si la psd);
- nu vad persoane deosebite in echipa lui (desi cum l-a nominalizat pe Johannis, ar trebui sa puncteze un plus), iar Orban ......... .
Patriciu nu este acum dupa gratii, dar era cat pe ce sa fie; noi inca nu stim oficial si impartial, daca merita sau nu sa fie dupa gratii.
Ai dreptate, insa tu nu ai de unde sa stii (desi ai cam tras concluzia asta) ca am avut ceva discutii in acest sens, cu anumite persoane, cu ceva vreme in urma.cat timp nu incerci ai 0 sanse sa faci muti purici pe acolo