D'ale lumii noastre politice
Scris 15 noiembrie 2009 - 02:56
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 15 noiembrie 2009 - 02:59
Scris 15 noiembrie 2009 - 03:11
Scris 15 noiembrie 2009 - 03:13
culmea e ca acum 5 ani basescu chiar era mai bun decat contracandidatul de atunci.asa merita, trebuia sa vada de acum 5 ani cine e basescu
sau mai putin rau.
Scris 15 noiembrie 2009 - 03:29
Life must be taken one disaster at a time
Scris 15 noiembrie 2009 - 04:27
Scris 15 noiembrie 2009 - 04:50
hahaCe e cel mai grav e ca inca mai este.
asta merge pusa la bancuri
Scris 15 noiembrie 2009 - 08:45
Dupa cum am mai scris, nu am nicio tragere de inima sa merg la vot, iar trebuie sa votam raul mai mic, etc.; insa la un moment dat m-am gandit, daca tot ma duc la vot (pt referendum, vreau sa scada nr de parlamentari, dar sa se pastreze structura bicamerala), ce ar fi sa votez si pt alegerile prezidentiale. Cum nu am la dispozitie o alegere meritorie, ar trebui sa aleg, din nou, raul mai mic.
Nu e bine, dar asta-i situatia, insa care este de data asta raul mai mic (cel putin dpmdv) ?
In cele din urma, desi nu agreez aceasta varianta, trebuie sa recunosc, ca de data asta, reprezinta raul mai mic:
Considerand primii 3 candidati cu sanse, sau in ordinea diverselor sondaje: Basescu (am votat cu el, dar nu voi mai vota niciodata cu el); Geoana (nu am votat psd-ul si nici nu am de gand sa o fac; plus ca nu numai ca pare, dar de multe ori da senzatia ca este doar o marioneta; oricum nu este facut din materialul care ar trebui, este prea slab, f usor influentabil, etc.); Antonescu (nu e ceea ce ar trebui, sper sa nu o faca mai rau decat Basescu, insa chiar daca nu-mi place trebuie sa recunosc ca el reprezinta, de data asta, raul mai mic).
Insa daca cineva doreste alegerea raului mai mic, schimbarea, ..., iar aceasta il vizeaza tot pe Antonescu, atunci trebuie sa mearga la vot din primul tur de scrutin, pt a fi cat mai multe sanse ca Antonescu sa intre in turul 2; altfel fiind f posibil ca acesta sa nu intre in turul 2.
Scris 15 noiembrie 2009 - 09:00
Eu n-am votat niciodata, nu voi vota( e prea mare efortul pentru a-i taia de pe lista pe toti) fiindca, la noi, oamenii avand ceva verticalitate, valoare, nu se implica sau de-au incercat , au fost eliminati...
Ce interese ai d-le, de-i faci lobby astuia?
Esti inregimentat?
Scris 15 noiembrie 2009 - 09:14
Asta e esenta !...... la noi, oamenii avand ceva verticalitate, valoare, nu se implica sau de-au incercat , au fost eliminati...
......
Nu va reusi nimeni sa ma convinga ca votul nostru poate influenta viitorul acestei tari. Indiferent cine vine la putere, viitorul tarii va fi absolut acelasi.
Scris 15 noiembrie 2009 - 09:23
Scris 15 noiembrie 2009 - 09:31
Scris 15 noiembrie 2009 - 10:11
Nu.Aer Curat, de ce vrei sa influntezi ,,electoratul''?
Eu n-am votat niciodata, nu voi vota( e prea mare efortul pentru a-i taia de pe lista pe toti) fiindca, la noi, oamenii avand ceva verticalitate, valoare, nu se implica sau de-au incercat , au fost eliminati...
Ce interese ai d-le, de-i faci lobby astuia?
Esti inregimentat?
Pacat, ar trebui sa incerci, macar la cele locale, unde ar trebui sa ai un interes mai mare decat pt parlamentare sau prezidentiale.
Nu am absolut niciun interes ascuns, doar dorinta de a avea macar o administratie care sa faca si ceva cat de cat, in afara de a fura cat mai mult (ca o administratie realmente competenta putin probabil sa vina in RO, in perioada urmatoare). In plus am si specificat ca nu-l agreez pe Antonescu, dar am vrut sa fiu cat mai obiectiv.
Nu si nici nu am fost (indiferent de partid).
Scris 15 noiembrie 2009 - 10:40
Te-as vota, pacat ca n-ai intrat in politica...
Scris 15 noiembrie 2009 - 10:45
acuma nu il vad ca pe salvatore de'l patria - sau cum se scrie- da omu mi se pare nemanjit, cel putin la prima strigare, ceea ce e deja mult in romanica.
baiat fara trecut glorios, nu a fost ministru de externe, nu a avut flota pe mana etc.
post nu pare a fi.
ca probabil nu are uneltele de a schimba ceva ? e posibil.
da in mod cert pe contracandidatii sai nu-i vad macar sa incerce.
Scris 15 noiembrie 2009 - 10:46
uite un om peste care n-au trecut anii degeabaN-avea cum sa nu iasa. Fara el, nici asazisa revolutie nu ar fi existat ...
1989 a fost o incenare, noua putere era deja pregatita de ceva timp inainte, n-avea cum sa iasa sau sa nu iasa iliescu atunci. el era ales deja inainte....dar cum nea ceasca nu vroia sa cedeze puterea de bunavoie s-a regizat un "pac-pac" au murit oameni nevinovati ca la toate evenimentele de genul asta, s-au cautat teroristii care n-au existat si gata.
Scris 15 noiembrie 2009 - 10:48
Pentru ca el nu e decit cel bagat la "inaintare" .....
Scris 15 noiembrie 2009 - 10:51
Merci....ai o diplomatie si o, ,,oratorie'' in tine, jale.
Te-as vota, pacat ca n-ai intrat in politica...
Nu am nicio sansa sa fac prea multi purici in politica.
Eu, unul, am punctat in acest topic de ce.fac si eu o intrebare, la astia care nu-l agreeaza pe Antonescu : de ce ?
....................
Nu stiu ce a facut pe vremea lui Ceasca, insa la putere a fost, atat personal (ministru pe vremea CDR-ului), cat si ca partid (PNL-ul).
Scris 15 noiembrie 2009 - 11:02
cat despre Antonescu, asa o fi. Da nu prea vad ce influenta are un presedinte (care nu are un partid la guvernare) in anumite decizii de ordin economic. Ca fapt divers, eu m-as risca cu Patriciu prim ministru. Mai rau nu are cum sa fie.
Scris 15 noiembrie 2009 - 11:04
Scris 15 noiembrie 2009 - 11:10
mai rau decat cu un prost nu poate fiCu Patriciu prim ministru, tare imi e ca ar putea fi mai rau; daca teoretic nu s-ar mai putea, s-ar creea o noua gradatie pt mai rau.
spuneti ce vreti, mai bine un hot destept decat un hot prost.
hotul prost nu stie nici macar sa fure si isi omoara si victima in timpul mandatului
ca paradoxul virusului care omoara organismul gazda
Scris 15 noiembrie 2009 - 11:11
patriciu e un om foarte bogat, care are multe din biznisuri peste hotare.
ca probabil ar tinde sa-si niveleze niste drumuri, ok.
da poate omu pe langa clasicele invarteli are ceva habar si de politici economice. la urma urmei, orice administrator cu bani care nu e dupa gratii e de succes.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 15 noiembrie 2009 - 11:12
Scris 15 noiembrie 2009 - 11:11
cat timp nu incerci ai 0 sanse sa faci muti purici pe acoloNu am nicio sansa sa fac prea multi purici in politica.
Scris 15 noiembrie 2009 - 11:13
mie imi place despre el.
Scris 15 noiembrie 2009 - 11:15
Mai exista, ce-i drept, varianta PNL, dar cel putin la nivel de judet o buna parte din oamenii reprezentativi imi repugna.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 15 noiembrie 2009 - 11:16
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi