D'ale lumii noastre politice
Scris 27 octombrie 2009 - 06:20
Deodata, cineva ii bate in geam:
- Domnule, teroristii i-au rapit pe cei 322 de parlamentari si cer 10 milioane de dolari rascumparare.
Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc.
Acum mergem din masina in masina si facem o cheta.
- Bine, si cat da fiecare? - zice omul din masina.
- Cam 5 litri...
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 octombrie 2009 - 07:25
Aceasta postare a fost editata de Relu: 27 octombrie 2009 - 07:26
Scris 27 octombrie 2009 - 08:02
Deci unde gasim teroristii astia asa capabili incat sa ia toti parlamentarii ?
Scris 27 octombrie 2009 - 11:13
din pacate nu definitiv
Scris 27 octombrie 2009 - 11:21
Life must be taken one disaster at a time
Scris 27 octombrie 2009 - 11:24
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 octombrie 2009 - 11:42
Scris 27 octombrie 2009 - 11:48
Scris 28 octombrie 2009 - 12:49
Remus Cernea a dat foc unei marionete cu chipul sau, protestand impotriva cenzurarii sale la posturile publice de radio si tv
Stie cineva mai multe despre acest candidat ?
Ca daca omul este corect si nu are tinichele de coada, ar putea fi o f buna varianta pt votul din toamna; decat sa nu ma duc deloc sau sa votez ca pana acum cu raul mai mic (care este la fel cu cel perceput ca fiind raul mai mare) mai bine votez cu el, chiar daca sansele lui sunt ca si inexistente.
..........................................
Daca am sa merg la vot, cel mai probabil ca voi mai desena eu inca o casuta pe buletinul de vot, in care am sa scriu "La puscarie cu voi" - sau ceva de genul asta - am sa pun stampila de vot in ea si am sa introduc buletinul de vot in urna.
Ma gandesc ca daca facem in acelasi mod cat mai multi vom putea trage un semnal de alarma real si major (ganditi-va ce ar insemna daca macar 15 - 20% din cei prezenti la vot, ar vota astfel); ar cam fi una din ultimile optiuni/posibilitati disponibile, democratic vorbind.
Aia cu teroristii si benzina ar fi a treia.
Scris 28 octombrie 2009 - 01:22
nu, papagalul ala incult n-are nici o vinaOricat de ingaduitor as fi nu cred ca problema Romaniei in momentul de fata este presedintele tarii. Adica nu numai. E si el o problema dar dupa 5 ani de guvernare partidele politice inca nu au gasit un candidat mai bun ca el ceea ce spune multe despre clasa politica si "lemurienii" (TM@Relu) care misuna prin ea.
partidele politice nu gasesc un candidat sa guverneze tara in astia 5 ani. el trebuia sa numeasca un premier. l-a gasit pe muc cel mic?!
faptul ca nu e altul mai bun nu e decat praf in ochi. marinerul e un leader de exceptie..nu-l sufar insa are calitatea asta. stie sa faca sa se vorbeasca de el mereu etc..asta nu-l face mai bun si nici mai putin hot. nastase mic copil pe langa cat fura el si cu familia lui insa unul e judecat pentru termopane altul rade cand il intrebi de flota...sa nu mai zic daca incerci sa-l intrebi de afacerile fratelui sau sau de afacerile mafiei din pdl (udrea etc). e marea lui calitate si de-aia inca conduce
cat timp va mai prosti lumea nu stiu. nu depinde de el cand trebuie sa se trezeasca ceilalti.
Scris 28 octombrie 2009 - 08:57
Scris 28 octombrie 2009 - 11:23
Macar a fost sincer si nu s-a ascuns, prefacut.
p.s.: si el este constient ca nu are nicio sansa, cel putin acum.
Dar noi discutam de a merge si la vot si a vota altceva decat raul mai mic (ca pana acum).
Aceasta postare a fost editata de Aer Curat: 28 octombrie 2009 - 11:24
Scris 28 octombrie 2009 - 11:40
Sa vezi atunci, daca se va intampla asa ceva, cum va "curge laptele si mierea" .............
Scris 28 octombrie 2009 - 12:36
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 28 octombrie 2009 - 06:47
uite, aer curat, de ce e o mare neghiobie mutarea lui Cernea cu sinceritatea.
Scris 29 octombrie 2009 - 12:39
Sa nu ma intelegi gresit, eu sunt crestin ortodox, insa apreciez ca el a fost sincer si nu s-a prefacut (cel putin aici) precum toate jigodiile din partidele politice.
Oricum daca el va obtine 5%, va reusii un rezultat cel putin remarcabil. Acum sincer nu cred ca ar obtine nici 1%.
Scris 29 octombrie 2009 - 08:41
Talent irosit.
Scris 29 octombrie 2009 - 11:04
Corect. Clasa politica actuala (si cei batrani si din pacate si cei mai tineri), printre altele au dus fatarnicia la rang de arta............. La ora actuala oamenii onesti, deschisi si simpatici nu prea au ce cauta in batalia electorala. Pur si simplu, nu au sanse. .....................................
Problema se pune, oamenii deschisi, onesti, etc. cand vor avea si ei o sansa reala ?
Nu de alta, dar sansa lor ar putea fi si sansa noastra.
Scris 29 octombrie 2009 - 11:18
Nicaieri pe planeta asta, categoriile alea de oameni nu intra in politica.......
Problema se pune, oamenii deschisi, onesti, etc. cand vor avea si ei o sansa reala ?
Nu de alta, dar sansa lor ar putea fi si sansa noastra.
Diferenta intre politicienii din diverse tari e numai "masura" cu care lucreaza ......
Scris 30 octombrie 2009 - 08:09
Scris 30 octombrie 2009 - 08:20
Oricum, ca idee, m-am razgandit. Sustin scaderea numarului de parlamantari, dar vreau 2 camere.
Scris 30 octombrie 2009 - 04:27
Liderul PNL s-a arătat nemulţumit de faptul că Mircea Geoană şi Traian Băsescu, "prin reprezentanţii lor", au reuşit să impună ca, �naintea primului tur de scrutin, să nu existe dezbateri faţă �n faţă �ntre candidaţi. �n opinia sa, o astfel de atitudine nu face dec�t să-i promoveze pe cei doi ca singurele alternative, deoarece nu există posibilitatea unor dezbateri reale, �n care să contureze şi a treia variantă.
ce gaozari...
Scris 30 octombrie 2009 - 04:35
Scris 30 octombrie 2009 - 04:53
Life must be taken one disaster at a time
Scris 01 noiembrie 2009 - 08:53
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi