D'ale lumii noastre politice
Scris 15 octombrie 2009 - 10:20
La altii cand se face o autostrada de exemplu, oficialitatile gandesc asa: drumul costa 1 miliard, foarte bine, il facem cu 800 milioane si restul impartim noi. La noi gandesc asa: drumul e un miliard, luam tot miliardul si drumul... cui ii pasa?
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 15 octombrie 2009 - 10:22
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 15 octombrie 2009 - 10:26
Scris 15 octombrie 2009 - 10:31
si de aia le e frica si la astia, ca odata pus, O SA FACA CEVA !!!
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 15 octombrie 2009 - 10:37
Scris 15 octombrie 2009 - 10:40
Scris 15 octombrie 2009 - 12:38
My best friend (google)Nu m-ati lamurit, Automobile Bavaria vand autocare ??
http://www.google.ro...r...mp;aq=0&oq=
zice ca ar cam vinde
Scris 15 octombrie 2009 - 12:41
Scris 15 octombrie 2009 - 12:43
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 15 octombrie 2009 - 12:59
Scris 15 octombrie 2009 - 01:05
LE: Exact. Inca mai are nevoie de parghiile pe care i le ofera un guvern complet subordonat. Mai obedient decat Boc nici nu se poate. Daca il accepta pe Johannis nu mai avea pe cine sa controleze, ramanea izolat in palatul lui de fildes. Desi, parerea mea e ca nici asa nu e bine pt. el, fiindca imaginea ii va scadea dramatic. Sunt sigur ca multi romani au rezonat cu ideea numirii unui neamt, iar acum Base nu-l accepta ca... asa vrea muschii lui.
Scris 15 octombrie 2009 - 01:42
Scris 15 octombrie 2009 - 05:05
1. Eu nu inteleg cum partidele politice au inaintat motiunea de cenzura fara sa se gandeasca din timp la un candidat pentru noul prim ministru. Ori erau convinsi ca motiunea nu va duce la caderea guvernului ori sunt idioti. Eu inclin sa cred ca e vorba de ultima optiune.
2. E ciudat cum toate partidele fug ca dracu de tamaie de responsabilitatea guvernului pentru perioada de pana la alegeri. Faptul ca au fost nevoiti sa aleaga un candidat independent si faptul ca pana si PSD-ul este de acord cu el ma face sa cred asta. Altfel imi este greu sa inteleg cum din miile de membrii de partid nu au fost in stare sa gaseasca unul pentru situatia asta temporara.
3. Problema de fond in tot scandalul asta este modul in care a fost scrisa constitutia (adica cu picioarele). Daca se specifica clar ca premierul este desemnat de presedinte sau de presedinte la propunerea partidelor era cu totul altceva. Iar Basescu este destul de destept sa profite de asta.
4. Una din marile greseli ale partidelor din opozitie este declansarea crizelor. Pentru ca ce nu au invatat ei inca este ca in domeniul asta Basescu este mai bun ca ei si se simte ca pestele in apa iar ei nu fac decat sa toarne gaz pe foc si implicit sa-i dea mai multa libertate de miscare. Daca stii ce sa faci la momentul respectiv orice criza se poate transforma intr-o oportunitate iar la asta basescu chiar se pricepe.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 15 octombrie 2009 - 05:27
Poate ca PSD-ul a gresit cu iesirea de la guvernare si nu a mai avut incotro.
Ideea unui premier independent are darul de a atrage multa lume, care s-a cam saturat de coloratura politica.
Scris 15 octombrie 2009 - 05:47
Pana una alta, e vorba doar de interesele lor si de ei si apropiatii lor; noi nu contam decat atunci cand trebuie sa dam o spaga, sa ne platim impozitele si taxele si la cand trebuie sa votam. Insa chiar si-n acele scurte momente ne trateaza exact ca si cum ar merge la curve, cu repezeala si cu o scarba oarecum disimulata.
Chestiune valabila pt toata clasa politica.
Din pacate, dupa ~20 de ani, nu mai este asta problema; problema este: pana cand mai avem de gand sa suportam jigodiile astea ?
Scris 15 octombrie 2009 - 06:04
Scris 16 octombrie 2009 - 09:17
Pariez pe Mihai Tanasescu, fostul ministru de finante al lui Nastase.
Conform unor surse din PD-L, prima opţiunea lui Băsescu ar fi fost Mihai Tănăsescu, fost ministru pesedist şi actual reprezentant al Rom�niei la FMI.
Preşedintele ar fi �ncercat astfel să blocheze PSD, aşa cum a procedat şi la numirea lui George Maior la SRI, �nsă Tănăsescu n-a vrut să intre �n joc. Şeful statului şi PD-L cred că, deşi Croitoru nu are şanse reale să treacă de Parlament, nu au dec�t de c�ştigat din această nominalizare, pentru că, �n final, dacă două guverne succesive vor fi respinse, se va ajunge la alegeri anticipate după turul al doilea al prezidenţialelor.
Link
Scris 21 octombrie 2009 - 09:01
Scris 22 octombrie 2009 - 08:12
Scris 23 octombrie 2009 - 07:43
http://www.catavencu...oana-10720.htmldaca cineva crede ca oprescu nu e dependent de psd, e timpul sa-si schimbe opiniile.
cica scenariul e urmatorul : oprescu presedinte, nastase premier.
kakaia imunitatea, ca tot avem proces.
Scris 27 octombrie 2009 - 01:03
@grinch partidele care au facut motiunea degeaba se gandesc pe cine vor premier. nu ei aleg premierul, ei pot sa voteze sau nu propunerea marinerului.insa atat
Scris 27 octombrie 2009 - 01:23
Pe de alta parte si circul facut de mai vechea coalitie pnl +psd + udmr, care se bat doar pt pct electorale si-l tarasc pe Johannis (care nu am inteles de ce a marjat la aceasta ....... manevra, sub demnitatea pe care credeam ca o are), fac RO la fel de mult rau.
In cele din urma notele de plata le vom deconta tot noi, notele de plata ale lor.
Scris 27 octombrie 2009 - 03:11
@grinch partidele care au facut motiunea degeaba se gandesc pe cine vor premier. nu ei aleg premierul, ei pot sa voteze sau nu propunerea marinerului.insa atat
Stiu. insa suntem la cateva saptamani pana in alegeri. Pentru mine unul este greu de crezut ca cei care candideaza inca nu s-au gandit pe cine or sa puna PM in cazul in care castiga. Pe de alta parte daca stiu si ei foarte bine cum se interpreteaza corect textul constitutiei de ce tot circul asta in media referitor la propunerea lui Johannis?
Scris 27 octombrie 2009 - 03:52
Ma gandeam la o chestiune, la cum au evoluat alegerile in Romania - in '90 si in '92 s-a lucrat finut, prin intermediul jandarmilor care pazeau sacii cu voturi intre sectie si biroul electoral de circumscriptie. In 1990 se estimeaza ca 10, poate 12% din voturile PNL (si in mica masura si din ale altor partide) s-au "evaporat" si au ajuns la FSN; te intrebi ce tampiti au fost cei care au presupus ca in duminica orbului FSN-ul nu va castiga alegerile de a fost nevoie si de un anumit grad de fraudare. Si in 1992 s-a procedat la fel, insa la o scara mai mica fiindca deja opozitia avea ochi si urechi mai mari
In 1996 au fost singurele alegeri chiar corecte, in special din cauza prezentei masive a observatorilor straini si a "asteptarii" sociale in sensul schimbarii de regim. Din 2000, si accentuandu-se pana in ziua de azi, s-a trecut la metode grobiene de tipul cumpararii de voturi (cu bani sau cu sarmale) sau la turism electoral. In prezent s-a ajuns ca in anumite circumscriptii sa nu mai existe de facto alternativa politica, voturile fiind exprimate in functie de culoarea politica a primarului sau la indicatiile preotului, publicitatea electorala oferind rezultate reale doar in comunitati mari de tipul oraselor sau municipiilor (si evident in Bucuresti).
Scris 27 octombrie 2009 - 04:06
Acuma nu vad ce e gresit in a propune o persoana. E o varianta. E o propunere, pur si simplu. Mai mult, e una agreeata de 3-4 formatiuni. Adica de majoritate.Stiu. insa suntem la cateva saptamani pana in alegeri. Pentru mine unul este greu de crezut ca cei care candideaza inca nu s-au gandit pe cine or sa puna PM in cazul in care castiga. Pe de alta parte daca stiu si ei foarte bine cum se interpreteaza corect textul constitutiei de ce tot circul asta in media referitor la propunerea lui Johannis?
Basescu poate sa tina cont de ea sau nu. Chiar nu inteleg care ar fi problema. Nu vorbesc de dedesubturi sau alte smenuri, vorbim de fapt in sine.
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi