D'ale lumii noastre politice
Scris 26 februarie 2009 - 03:55
Si ce daca este o ruda a cuiva, a 5-a roata la caruta, angajata in aceeasi structura ca un stra-unchi ? De exemplu suntem patru membri ai aceleiasi familii angajati in aceeasi comp. si ce, acum o sa ne dea afara numai pentru ca suntem rude ? Fiecare a reusit si a evoluat pe propiile-i capacitati, pot certifica ca nu "merge" treaba cu pilele. A, si cu totul intamplator am aflat ca sunt chiar vecin de etaj cu fata a' mare a lu' baiatu' lu' nasu' de botez - fara niciun fel de misto. Deci tot un fel de ruda, nu ?
Hai ca sunt subiecte de atras atentia de la principalele si adevaratele probleme....mama-mama.
Auzi, ca nepoata lu fratele lu cumnatu lu varu....cat o fi cautat "organul abilitat" ? Si daca nu o chema ca pe unchi'su ? Va dati seama ca daca descopereau asta peste 2-3 ani faceau ditai circul ?
Scris 26 februarie 2009 - 04:02
cazul cu "nepoata", NU e nepotism. acolo se aduce un om apropiat, de incredere si s-a facut cu respectarea tuturor legilor. si iar presa e plina de frustrati care nu stiu sa lege doua cuvinte, dar dramatizeaza orice rahat.
ca o paranteza, azi am prins-o pe una la tv, din intamplare, care relata un accident din elicopter. ce vedeam noi (ca filma ala locul accidentului) si ce spunea ea ca se intampla atunci, NU corespundeau, DELOC. WTF, cum e posibil asa ceva? se uita pe alt geam?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 26 februarie 2009 - 04:04
suntem noi defecti probabil
cand sunteti 4 membri ai familiei angajati in aceeasi firma e ok, e problema privatului ala pe ce criterii va angajeaza
cand e in guvern e si pe banii mei.
astea sunt principalele probleme, ca oamenii inca mai cred in fat frumos asa de muc cel mic
"s-a facut cu respectarea legilor" cata ma faci sa rad. mereu nepotismul se face cu respectarea legilor. ce-are sula cu prefectura?
si-a adus un om apropiat? pai stai ca spune ca el nu stia nimic de angajare. poate il crezi tu
Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 26 februarie 2009 - 04:07
Scris 26 februarie 2009 - 04:10
in rest, CLAR ca numirile si promovarile se fac in primul rand pe linie politica. nu e romania caz singular in lume. doar ca nu facem salturi, noi ne incapatanam sa parcurgem toti pasii.
Aceasta postare a fost editata de cata69: 26 februarie 2009 - 04:11
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 februarie 2009 - 08:07
1) spune ca n-a stiut de asta !
2) aia nu e in echipa lui directa deci pica omul de incredere. e fix o pila pusa, nu are nici o treaba cu increderea/
Scris 28 februarie 2009 - 10:05
Scris 28 februarie 2009 - 11:15
din ciclul sa iti alegi oameni de incredere, nu competenti de pe strada
http://www.antena3.r...ntar_65939.html
pe pariu ca si iese?
Scris 28 februarie 2009 - 11:20
omiti 2 chestii
1) spune ca n-a stiut de asta !
2) aia nu e in echipa lui directa deci pica omul de incredere. e fix o pila pusa, nu are nici o treaba cu increderea/
toti sunt din echipa lui. poate chiar nu a stiut, oricum manevrele vin de la cluj, nu sunt facute la bucuresti. adica daca a fost nepotism, a fost la cluj, cand o fi fost. in cazul particular de acum se aplica ce am spus mai sus. poate sa fie si mama lui boc. postul e dat fix pe incredere, nimic altceva. cand pleaca ala din functie, nepoata e automat concediata. asa e legea.
despre fotografie
Scris 01 martie 2009 - 12:17
cu o conditie insa..sa iti asumi esecul persoanei respective cu functia ta.
da, poti sa aduci varul/soacra si firma finului tau. daca vreunul esueaza tu pleci
good deal?
Scris 01 martie 2009 - 08:17
in aducerea cafelutei ??
apoi
Nica ala e un bun ministru, la fel si infractor, daca te iei dupa Catavencu.
si apropo de adevaratele probleme, mike :
Criza lui Boc: 30 mil. euro �n plus pe salarii şi cheltuieli
La �nceputul mandatului de premier, Emil Boc a decretat că: 1) nu se mai face nici o angajare la stat; 2) salariile guvernamentale şi ale demnitarilor s�nt �ngheţate; 3) cheltuielile pe bunuri şi servicii trebuie să scadă cu măcar 15%. Pentru că e austeritate. Nu ştim dacă cineva respectă deciziile astea ale lui Boc, dar e cert că el �nsuşi nu o face. Ba chiar �şi �ncalcă cu tupeu propriile reguli: bugetul Secretariatului General al Guvernului (SGG) a crescut, faţă de 2008, cu 138 de milioane de lei noi, adică cu peste 30 de milioane de euro. Bani suficienţi ca angajaţii lui Boc să fie mai mulţi dec�t anul trecut, salariile lor să fie mai mari, iar cheltuielile pe bunuri şi servicii să fie enorme faţă de c�t erau anul trecut.
Megalomaniile bugetare ale micului om de stat Boc
Luat la sume mari, Boc şi-a crescut bugetul Secretariatului General al Guvernului cu 138 de milioane de lei noi, deci cu mult peste 30 de milioane de euro.
http://www.catavencu...uieli-6353.html
hai sa-l vedem si pe Nica asta
Ministrul de Interne Nica a butonat o evaziune fiscală de un milion de euro
�n 2001, după ce a devenit parlamentar de Galaţi şi ministru al Comunicaţiilor, Dan Nica a ajuns la concluzia că o televiziune de partid pentru PSD, la Galaţi, ar fi cea mai potrivită inaugurare de mandat. Aşa a apărut TV Galaţi SA, ai cărei acţionari fuseseră Şantierul Naval Galaţi, Sidex, ICMRSG (trust de reparaţii siderurgice), Atlas (firmă de transport) şi TCINF (firmă din domeniul tehnologiei informaţiei). La ordinul ministrului Comunicaţiilor Dan Nica, cele cinci firme au v�ndut 90% din acţiuni omului de casă al aceluiaşi Nica, Florin P�slaru. Acesta din urmă, vr�ncean ca şi Nica, era doar omul din faţă, la butoanele televiziunii lucr�nd, de fapt, actualul ministru de Interne...
Amăr�tul pe numele căruia e vila lui Nica, şmen de 450.000 de euro cu ministerul lui Nica
Vicepremier şi ministru interimar de Interne pentru o săptăm�nă, pesedistul Dan Nica e sărac, după propria declaraţie (de avere), şi necinstit, după faptele de rapt. �n numărul trecut, Academia Caţavencu i-a stricat �nceputul de guvernare lui Nica, după ce a dezvăluit că vicepremierul are o vilă de c�teva sute de mii de euro pe faleza Dunării, la Galaţi. Pentru că e pesedist, Nica nu şi-a trecut vila pe numele lui, ci pe al propriei sale mătuşi Tamara. Care nu e o doamnă �n v�rstă, ci un domn t�năr şi �n putere, pe numele lui de no name, de nimeni absolut, de om mărunt, Valentin Mititelu. ..
Ministrul Nica şi-a impus la Galaţi prefectul: un perfect evazionist penal
Bivalentul Dan Nica, vicepremier şi ministru de Interne, a fost s�mbătă la Galaţi, oraşul lui de domiciliu. Nu avea cine ştie ce treabă, dar trebuia să-i dea unui bun prieten ceva de la Guvern: numirea �n funcţia de prefect al judeţului. Aşa că s-a dus, mai ales că noul prefect, Claudiu Br�nzan, nu e vreun zg�rie-br�nză şi l-a ajutat şi el pe Nica atunci c�nd a fost nevoie. Şi c�nd credeţi că a fost mai multă nevoie? Nu, nu neapărat c�nd Br�nzan era adjunct al Administraţiei Zonei Libere Galaţi (poziţie pe care a părăsit-o pentru cea de prefect), ci c�nd s-a oferit voluntar să ia un dosar penal pe numele lui. ..
continuarea si mai multe articole gasesti, draga dane, pe catavencu.
succes(uri) !
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 01 martie 2009 - 08:25
Scris 01 martie 2009 - 03:52
pai atunci de ce mai e nevoie de un om de incredere? ca parca asta era singura justificare.poi in ce sa esueze ??
in aducerea cafelutei ??
ar trebui sa-l respectam insa mai mult cristi
dupa cum zicea viitoarea noastra reprezentanta la bruxelles " �n timp ce unii dintre noi spunem numai c�teva cuvinte, d�nsul editează perfect c�teva fraze. "
Scris 02 martie 2009 - 12:12
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 02 martie 2009 - 12:16
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 19 martie 2009 - 05:53
Scris 19 martie 2009 - 07:54
De ce n-am eu virsta voastra...... :crying:
Scris 19 martie 2009 - 08:53
Scris 19 martie 2009 - 09:08
Scris 20 martie 2009 - 01:04
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 20 martie 2009 - 07:58
de ce intrebi, te bate un gand? daca da, da si tu, nu sta degeaba
despre fotografie
Scris 06 aprilie 2009 - 01:35
Scris 06 aprilie 2009 - 05:13
Dar pe aia cu impozitul forfetar de 6.500 ron / an o stii ?
Scris 06 aprilie 2009 - 06:03
masuri perfecte de stimulare a economiei. in capul doctorului in economie boc..sau a doctorului in economie pogea
Scris 06 aprilie 2009 - 06:30
ca sa nu speculez ca exista vreo conspiratie globala de achizitii prin faliment si de cresteri a unor averi intr-un mod fabulos, as spune ca pur si simplu suntem condusi de oameni meschini, e un termen care descrie perfect liderii de pretutinderi. e trist.
despre fotografie
Scris 06 aprilie 2009 - 10:07
cica FMI ar vrea sa trecem si noi la euro..
cred si eu, sa ia si singura parghie de control (cea valutara)
toate tarile care au trecut la euro au facut-o prin cresteri masive de preturi (si asta in perioade calme, nu acu)
e exact ce ne tb pe a ne arunca in groapa
iar debilul ala pus la conducerea guvernului habar n-are pe ce lume e
Scris 06 aprilie 2009 - 10:20
........
ca sa nu speculez ca exista vreo conspiratie globala de achizitii prin faliment si de cresteri a unor averi intr-un mod fabulos,....
.....
Ba sa speculezi ...
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi