D'ale lumii noastre politice
Scris 10 august 2012 - 10:54
Si cum vad altii situatia politica si referendumul: http://www.mediapart..._referendum.pdf
Life must be taken one disaster at a time
Scris 11 august 2012 - 10:04
Scris 11 august 2012 - 11:29
Ala nici nu a mers la o intrunire PPE la brusel sau prin zona cand era presedinte.
Campionul democratiei ? Flacara olimpica violent ??
Scris 11 august 2012 - 12:22
Grinch, asta e o interpretare incorecta. Crin Antonescu era presdintele senatului cand a fost numit presedinte interimar. In postura de conducator al forului, apartenenta directa la un partid este acceptata. Mai mult, citind parte din stenograma (pana cand Antonescu a parasit sala de sedinte), mi s-a parut ca el s-a implicat doar in discutia post-campanie, refuzand sa participe la discutiile ce tineau de conducerea partidului. Pe de alta parte, banuiesc ca nu va faceti iluzii si, daca am avea acces la stenograme PD-L din ultimii 8 ani, ni s-ar face parul maciuca de modul in care Basescu isi conducea partidul, chiar in timpul cat era presedinte ales.
PNL- ul dintodeauna isi transcrie sedintele, documentele fiind aprope publice, expunandu-se totodata. Este un risc asumat probabil si o dovada de transparenta. La PDL insa nu exista tanscript si oricum base nu conduce partidul de la prezidiu. Deciziile comune iau pe la diferite chermeze unde se retrag si discuta, si apoi sunt comunicate prin interpusi gen blaga, udrea.
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 11 august 2012 - 01:13
Cu cine seamana Radu Zlati ala?
Nimeni in afara de Alex? Chiar nu vi se pare ca ar conduce o salvare?
Scris 13 august 2012 - 10:23
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 13 august 2012 - 11:48
Nu am ajuns cum sustine base, cu 10 ani in urma, cred ca am ajuns inapoi la stadiul de pasalac. Decat ca nu turcesc, acum suntem EuroPasalac.
Oricum, eu cred ca a venit sa-l intrebe pe base ce dracu face cu troacele alea de avioinete pe care a promis ca le cumpara, nu de alta dar la americani parcarea costa )
Acum observ ca omu' este expert in Curti Constitutionale.
Philip Gordon este emisarul care pe 10 iulie se afla în Kosovo pentru a le declara noilor lideri de la Belgrad că “SUA sprijină independenţa şi suveranitatea Kosovo”, dar şi pentru a transmite clasei politice kosovare că trebuie să respecte o decizie a Curţii Constituţionale care prelungeste mandatul preşedintei Kosovo de la 9 luni la 5 ani, scrie cotidianul.ro.
Practic, Phipilp Gordon s-a deplasat la Priştina la doar trei zile după ce Curtea Constituţională din Kosovo, aceeaşi care în 2010 decidea încheierea mandatului preşedintelui Fatmir Sejdiu, hotăra că cea care i-a luat locul , Atifete Jahjaga, poate rămâne în funcţie timp de 5 ani şi nu pentru nouă luni, asa cum se decisese printr-o înţelegere politică, în aprilie 2011. Fără această înţelegere, cvorumul parlamentar necesar alegerii preşedintelui nu s-ar fi întrunit. Curtea a decis suspendarea lui Sejdiu pentru că ar fi rămas lider al partidului său în timpul exercitării mandatului prezidenţial. Această încălcare a constituţiei a fost observată abia la patru ani de la începutul mandatului prezidenţial al lui Sejdiu.
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 14 august 2012 - 01:52
redau eu articolul celebrului comentator:
Crin Antonescu mai face o gafă
Sau cum agiţi un câine rău, care muşcă tare.
Preşedintele interimar Crin Antonescu s-a întâlnit ieri cu Phillip Gordon, adjutantul Secretarului de Stat American Hillary Clinton, o doamnă care face politică la nivel înalt de prin anii ‘70. Secretarul de Stat conduce Departamentul de Stat, echivalentul Ministerului Afacerilor Externe la noi.
O parte din declaraţia domnului Antonescu mi-a atras atenţia:
"A fost evident pentru mine că și oaspetele american venea cu niște lucruri incorecte despre situația din România. Nu știu în ce măsură opinia domniei sale s-a schimbat, dar e clar că și Departamentul de Stat avea informații incorecte."
Nu ştiu voi, dar eu nu mi-aş permite să spun aşa ceva despre ţara care are atât cea mai informată agenţie de ştiri (nu, nu CNN), cât şi cea mai activă. Genul ăsta de reacţii arată imaturitate politică pe de-o parte şi cere un răspuns pe alta. Şi n-o să iasă doamna Clinton să spună că Antonescu e prost şi că ar trebui să îşi controleze mai bine cuvintele care îi ies pe gură dacă vrea să fie preşedinte. Nu. îl vor face pe profesorul de istorie să simtă un pic cât de informat de Departamentul de Stat şi agenţia sa de ştiri, CIA.
ei bine pejte, ia matale un caiet si scrie citet textul de mai sus inlocuind;
pe Antonescu cu cine vrei tu,
pe Gordon cu Serghei/Helmut/Francois,
Pe Hillary cu Svetlana/Hilda/Florance,
Departamentul de stat cu echivalentul rusesc sau francez.
Ai prins ideea?
Scrie textul de atatia ori cat consideri ca exista natie la trebuie sa ne ploconim.
In felul asta ai devenit un pic ziarist care se prinde de gafe. Ai si un text universal numai bun de publicat pe blog.
Intre timp meditezi la de ce-or mai fi murit prostii aia de la Plevna incoace, pana la revolutie.
Ce ai de facut maine dimineata:
La cinci te imbraci frumos si mergi pe jos 2 statii de tramvai.
Ai grija sa ai la tine 2 sticle de lapte si 2 borcane de iaurt. Alegi o falimentara, si stai in fata ei 2 ore. Nu parasesti pozitia.
Dupa ce exira timpul te intorci acasa cu tamvaiul. La coborare spargi o sticla de lapte si una de iaurt. Te duci acasa, si cand iti va cere mama ta un pahar cu lapte ii vei spune ca iti pare rau dar s-a terminat, si mai aduce doar maine dimineata. Si ii promiti ca te vei pune la coada de la 4.
Si dupa ce te odihnesti sa ne spui si care este gafa. ))
Si de ce au murit prostii aia la Plevna.
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 14 august 2012 - 02:12
Deci nu numai mie mi s-a parut?
CU MINE????
Scris 14 august 2012 - 02:23
Ziare.com prezinta in format live text principalele evenimente si declaratii:
14.30 - Romania TV informeaza ca, potrivit unor surse, 6 dintre cei 9 judecatori stiau despre continutul eratei, acestia fiind informati telefonic de catre presedintele Augustin Zegrean, atat cu privire la continut cat si la modalitatea de trimitere la MOf.
Singurii care nu au stiut ce se intampla au fost judecatorii Predescu, Toader si Gaspar.
14.02 - Sedinta a fost reluata. Surse din interior au declarat pentru presa ca se discuta invalidarea referendumului cu un minim de 5 voturi, adica majoritatea simpla cu care se ia orice decizie la Curte.
Conform Constitutiei, pentru validarea referendumului ar fi nevoie de cel putin 6 voturi.
Astia nu mai discuta acum depre referendum, discuta cum sa faca sa-l invalideze HALAL!! Chiar si asa, pentru invalidare sunt suficiente 5 voturi insa pentru validare 6.
La asa aritmetica logica si bun simt ma duc sa-i spun nevestii sa faca bagajele, emigram !
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 14 august 2012 - 02:39
Scris 14 august 2012 - 02:43
CU MINE????
Scris 15 august 2012 - 06:00
Scris 15 august 2012 - 07:03
18:37 Crin Antonescu: Astept de la Procurorul General, presedintele CSM si ministrul interimar al Justitiei explicatii publice, in decursul zilei de joi, cu privire la anchetarea fraudelor electorale /Am indoieli ca procurorii au acoperire legala
iar in cuprinsul articolului, ca spicuire :
[/indent]Eu nu am indoieli ca procurorii au acoperire legala.
Imi fac user si le bat nitel obrazul. Urmarea ?
Dupa 10 minute nu mai apare chestia aia in titlul mare, DELOC.
Ca atare, orice link de pe hotznews il consider nul si neavenit.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 15 august 2012 - 07:04
Scris 16 august 2012 - 11:57
CU MINE????
nu esti tu asa frumos ))
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 16 august 2012 - 04:33
baseku a facut multe, as dori sa-ti aduc aminte comportamentul repetat al fratelui, Mircea baseku, sau al primului futomodel al tarii, EBA, plus asocierile repetate cu persoane sau proiecte controversate, genul Vantu, gaze de sist, sau rosia montana ... as putea continua, dar nu vad sincer sensulProbabil greseala de imagine pe care a facut-o base a fost ca a iesit in fata sa anunte el tot felul de chestii nasoale pentru polulatie, a fost foarte vizibil. Altfel lumea il injura doar pe Boc.
si te roade pizma ca nu esti si tu ca ei ? trecand peste exagerarea grava, realitatea ramane, adica un vot MASIV pentru demitere, au votat mai multi pentru demitere decat numarul celor care s-au prezentat in 2008 la alegerile parlamentareMajoritatea covarsitoare a celor care s-au prezentat la referendum au fost pensionarii !
Sucariti ca li s-au redus pensiile ...
imi pare rau, suna sinistru, dar niciunul, aia nu inseamna ca trebuie sa ramanem intepeniti in unul singur, ca altii par mai nasoli, parerea mea e ca trebuie sa rotim cat mai mult cadrele.n-o mai dati golaneste de gard, veniti concret cu o propunere. sau macar spuneti-mi si mie, ca sa nu mor [de cald] prost, ce canditati vi se par interesanti....
MRU e un securist imputit, m-am saturat de alde asta, vreau si altcevaMie unul nici MRU ca presedinte nu mi se pare decat o propunere pripita in lipsa de altceva. As prefera Johannis ca presedinte si MRU/Isarescu/Stolojan ca prim ministru. Avem nevoie de un leader ca presedinte si un manager ca prim ministru.
Johannis ne amaneteaza mai ceva decat iti poti tu imagina
Isarescu e ca sa zic asa omul finantei mondiale
Stolojan la fel
din astia parca mai repede as merge cu MRU, asa securist cum ii
te rog mult nu mai da dume dinastea, sau macar mentioneaza ca ii faci trafic micului oligo, daca tu vrei sa-i hranesti tabloidul e treaba ta, dar macar fa-o transparent, si lasa-ma pe mine sa-mi cenzurez expunerea la asa ceva, asta ca sa nu mai zic ca ala e ultimul care sa comenteze gafele retarzilor care ne conduc, cel putin din punctul meu de vedere.
retine ca nu stau sa verific unde trimit linkurile tale, chiar am incredere ca faci o trimitere interesanta, lucru care se aplica la aproape toti de pe aicea
Aceasta postare a fost editata de mecea: 16 august 2012 - 04:34
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 16 august 2012 - 10:04
Cum pana mea sa iei tu procuratura, listele olografe de la BEC, si sa anchetezi (ce ? ) cat timp procesul electoral nu s-a incheiat inca.
Pentru astia mai batrani, nu vi se pare ca ce e intampla prin tara, cu biblia pe capota( lasand deoparte penibilitatea) aduce cu stilul comunistilor si legionarilor. Aceiasi forma de organizare, un echipaj format din un jandar localnic, bun cunoscator al polulatiei rurale si un activist de la centru sau un baiat verde. Mai lipsesc doar armele.
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 16 august 2012 - 10:07
pentru cei care s-au saturat de opinia partizanilor celor 7400 000 de voturi!( a nu se confunda cu persoane) le recomand cu caldura cateva titluri lecturate in ultima perioada:
Nerantula, In lumea Mediteranei-Apus de soare si Direttissimo de Panait Istrati
Din goana vietii - Al. Vlahuta
Dialoguri cu Leuco si alte eseuri - Cesare Pavese
Dervisu si Moartea - Mesa Selimovic
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 16 august 2012 - 10:11
Scris 16 august 2012 - 10:09
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 16 august 2012 - 10:20
Intelege ca trebuie sa ne respectam, chiar daca avem opinii diferite. Altfel, numai bine, vezi ca duminica ne vedem prin Tineretului, nu o sa-ti sparga nimeni caucioacele pentru opinie.
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 16 august 2012 - 10:36
Vali, tu, inainte sa postezi ar fi cazul sa-ti ceri scuze public, mai ales Oaspetelui. De ce public? pentru ca ai facut-o public. Eu personal nu tolerez discutii in care aduci in discutie, faci trimitere, si jignestii copii garajistilor.
Intelege ca trebuie sa ne respectam, chiar daca avem opinii diferite. Altfel, numai bine, vezi ca duminica ne vedem prin Tineretului, nu o sa-ti sparga nimeni caucioacele pentru opinie.
Rog pe cel caruia i-am jignit copiii sa ma dea in judecata si eventual voi cativa de pe aici sa depuneti marturie in acest sens. Alfel deveniti penibili.
Alias te asigur ca aceasta a fost ultima mea postare pe forumul GARAJUL.RO
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 16 august 2012 - 10:36
Scris 17 august 2012 - 05:15
Rog pe cel caruia i-am jignit copiii sa ma dea in judecata si eventual voi cativa de pe aici sa depuneti marturie in acest sens. Alfel deveniti penibili.
Alias te asigur ca aceasta a fost ultima mea postare pe forumul GARAJUL.RO
Tu esti unicul penibil cand ajungi sa te iei de copiii omului pentru ca are o opinie diferita de a ta ... Sa inteleg ca simti dorul lagarelor in care sa ne trimiti la reeducare ?
Scris 17 august 2012 - 05:32
Tu esti unicul penibil cand ajungi sa te iei de copiii omului pentru ca are o opinie diferita de a ta ... Sa inteleg ca simti dorul lagarelor in care sa ne trimiti la reeducare ?
Nu-i iau partea lui Vali, dar NU s-a luat de niciun copil ai oaspetelui ci de oaspete. Daca nu aveti memoria buna pot pune citatul, pentru ca NU am sters postul !
Scris 17 august 2012 - 06:05
Dar si in ideea in care "s-a luat de mine", mie mi-e destul. Daca pentru niste pareri diferite trebuie sa te "iei" de cineva, si nu de parerile respectivului, mi-e clar cu cine avem de a face. Nu spun mai multe.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi