Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#3201 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:
Inregistrat: 10-decembrie 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 07 august 2012 - 10:31

daca nu am altul care sa-mi tina contabilitatea, atunci DA, o sug original si ii dau si bani ca nu am cum sa-mi tin contabilitatea singur....

tu ai fi fudul si mandru, ai ridica nasul sus si ti-ai baga picioarele in ea de contabilitate, nu?

pai cum sa nu ai prietene altul??? intodeauna exista altul. Sunt pline cimitirele corporatiste de oameni indispensabili :))
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3202 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 08 august 2012 - 05:37

Nu exista ! Basescu e numai unul !
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#3203 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 08 august 2012 - 08:17

discursul lui basescu de mai sus e de la o actiune sa spunem prea putin importanta, si este un discurs spontan. macar omul este fluent chiar daca n-are pronuntia buna.

antonescu insa are indrazneala sa se prezinte la o intrunire importanta fara a avea speachul facut si stafful lui este atat de iresponsabil incat sa il lase sa vorbeasca in engleza....
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#3204 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 08:48

Hombre, pe crin nu l-a ales nimeni ! El e efemer, interimar, un vis frumos ce s-a transformat in cosmar.
Numa ca in cazu lui cand te trezesti dimineata, senzatia nasoala a trecut.
Cu basecu te trezesti in fiecare dimineata...
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#3205 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 08 august 2012 - 09:17

Pentru mine e the other way around. De vreo luna ma trezesc in fiecare dimineata cu lepra aia de chucky si NU-MI trece senzatia nasoala. Se acutizeaza.
Si asa cum am eu reactia asta organica versus tonta si crin, asa ai tu (si multi altii) fata de basecu. Asta este si motivul pentru care acum lumea incearca sa justifice chestia asta cu presedintele jucator, nerespectarea constitutiei, nemedierea problemelor intre stat si societate etc. Realitatea este ca multi il vor jos si gata, fara prea multe explicatii. La fel cum l-am vrut eu jos pe iliescu in trecut. Nu cred ca nea traian a facut-o mai mult sau mai putin de oaie decat alti presedinti (geeee, care altii, doar iliescu!) dar n-am vazut pe nimeni sa-l dea jos pe iliescu si nici sa se discute despre articolul X din constipatie pe care l-a incalcat ala.
Probabil greseala de imagine pe care a facut-o base a fost ca a iesit in fata sa anunte el tot felul de chestii nasoale pentru polulatie, a fost foarte vizibil. Altfel lumea il injura doar pe Boc.
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#3206 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 10:40

M-am plictisit de faza cu salariile.
Alea e evident ca trebuiau taiate.
Ma rog, la faza cu pensiile intram intr-adevar pe teritoriul neconstitutionalitatii, dupa cum a spus si CC-ul, da tot nu e faza care ma deranjeaza.
Evident ca anuntarea taierii de salarii si pensii inainte ca guvernul sa miste un deget in directia asta e iara dubasa, dar nu asta e motivul principal pentru care l-as vrea jos pe baseku.

Faptul ca ilici trebuia dat jos (si inca cum, altu care a fost instigator, nu mediator, doar ca era alta Constitutie in vigoare si nu cred ca avea prevazut referendumul pentru demitere), nu-l face scapat pe baseku.

Cum spuneam, crin se va pierde in zare, in curand. Pe ala nu-l mai vezi.
Pe ponta il mami vezi doar daca castiga alegerile in toamna/iarna. Ceea ce e destul de improbabil.

da pe marinar il vad de 8 ani si o sa il mai vad inca 2. pentru mine e prea mult...
  • 0

#3207 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 10:44

vizibilitatea, expunerea permanenta i-a daunat masiv lui Basescu.
dar daca stau sa ma gandesc bine, cam d'asta alegi un presedinte, nu? cam asta e functia de mediator, nu? el este tamponul dintre mine si guvern....

eu pot sa trec peste ciuful lui, peste hahaielile de acum ceva ani, peste gafele din primii ani. de ce? pentru ca a reusit sa tina totusi fraiele in mana si pentru ca a reusit sa deranjeze pe foarte multi 'baieti destepti' si pentru ca altul in locul lui nu am!

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 08 august 2012 - 10:44

• 0

#3208 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 08 august 2012 - 10:58

http://www.zf.ro/pol...timidat-9930778

:blink:
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#3209 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 08 august 2012 - 10:58

el este tamponul

:lol:
  • 0

#3210 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 01:26

un tampon de foarte proasta calitate, care in loc sa acumuleze si sa neutralizeze produsul de exceretie, l-a improscat pretutindeni.
scuzati imaginea cacabra.
  • 0

#3211 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 02:10

vizibilitatea, expunerea permanenta i-a daunat masiv lui Basescu.
dar daca stau sa ma gandesc bine, cam d'asta alegi un presedinte, nu? cam asta e functia de mediator, nu? el este tamponul dintre mine si guvern....

eu pot sa trec peste ciuful lui, peste hahaielile de acum ceva ani, peste gafele din primii ani. de ce? pentru ca a reusit sa tina totusi fraiele in mana si pentru ca a reusit sa deranjeze pe foarte multi 'baieti destepti' si pentru ca altul in locul lui nu am!

ei bine, exact aici este miezul, caci fiecare si vedem ce vrem.

tu zici ca poti trece peste gafe, balbe, hahaieli, peste ciuf si eu pot trece, el insa nu; chiar ieri zicea de unul ca nu e bun de ministru ca si-a pus o caciula in cap pe caldurile astea. Nu e bine domn' presedinte suspendat
Peste restul insa nu pot trece;
Tocmai el care face o femeie tiganca imputita vorbeste de antisemitism. (vezi cazul Sova). Nu e bine domn' presedinte suspendat
Marga este o calmitate; Nu e bine domn' presedinte suspendat
Scoala produce numai tampiti; Nu e bine domn' presedinte suspendat
Centura politicii,Nu e bine domn' presedinte suspendat
sa bei in public si sa te urci al volan; Nu e bine domn' presedinte suspendat

si mai am nenumarate exemple domn' presedinte suspendat, si nu e bine

tu zici ca a tinut fraiele; a tinut o laie, pur si simplu s-a dus si s-a imprumutat, asta o putea face oricare dintre noi, nu ne trebuie multa stiinta. In loc de solutii economice, a taiat indemniziatiile bebelusilor si laptele praf ce se dadea gratuit la mamele ce nu puteau alapta. Nu e bine domn' presedinte suspendat. Nici peste asta nu pot trece

zici ca a reusit sa-i deranjeze pe baietii destepti, da, a reusit in sensul in care au devenit baietii lui destepti. Pai ai vazut cum l-a deranjat pe domnu' chestor, azi a anuntat, la 11 noaptea procuratura ridica listele electorale de la AEP sau BEC. Maine cine a mers la procuratura? Oricine il supara pac ajunge la DNA, vezi Becali, Dinu Patriciu, si multi altii. Cand vad ca cine il supara a doua zi se alege cu dosar penal, imi dau seama cat crede el in justitie, si cum o foloseste. Nu e bine domn' presedinte suspendat Si nici peste asta nu pot trece.

Acum, demiterea este de fapt urmarea fireasca a ne-demisiei.
A ajuns penibil, cu masuta lui prin Bucuresti, in acelasi tricou, plimbandu-se cu masina nationala. Pe cine o crede el ca prosteste ? Nu e bine domn' presedinte suspendat!

Aceasta postare a fost editata de alias: 08 august 2012 - 02:12

• 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3212 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 02:57

Alias, motive contra se gasesc intotdeauna. Ce te face sa crezi ca exista altcineva acuma, pe scena politica, mai putin rau decat e el?
  • 0

#3213 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 03:05

am un rahat pe talpa, de ce sa-l sterg, poate o sa calc in altul mai tare mirositor.
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3214 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 03:06

Asta-i unu din cele mai uzitate motive contra.
  • 0

#3215 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 03:41

Conform principiilor voastre ar fi trebuit ca in turul 2 din 2000 sa-l fi votat pe Vadim, nu pe Iliescu. Principiul raului mai mic se pare ca este gresit, deci raman sa regret toata viata ca mi-am pus stampila pe ilici.
  • 0
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#3216 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 03:53

Eu nu m-am prezentat la acel scrutin.

http://www.hotnews.r...ri-oficiale.htm

O persoana fizica a trimis, prin e-mail, o plangere penala la Parchetul General, in care acuza Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) de fals material in inscrisuri oficiale, in legatura cu adresa transmisa Guvernului si Monitorului Oficial prin care se solicita corectarea unei "erori materiale" din decizia privind listele electorale folosite la referendum, informeaza Agerpres. Parchetul General a inregistrat plangerea penala, iar dosarul se afla in faza actelor premergatoare.

Curios ca acuma nu s-a mai autosesizat procuratura.
  • 0

#3217 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 04:06

am un rahat pe talpa, de ce sa-l sterg, poate o sa calc in altul mai tare mirositor.

GRESIT! nu te stergi de rahatul de pe talpa pentru ca vezi in fata ta o duzina de balegi moi!!!

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 08 august 2012 - 04:06

• 0

#3218 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 04:13

Poi sari ba frate peste ele !!
  • 0

#3219 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 04:39

Anarhie sau dictatura, cum sari peste? :lol:
  • 0

#3220 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 05:31

poi ai alegeri.
  • 0

#3221 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:
Inregistrat: 04-iulie 10
  • Marca:Doua
  • Model:Nu le zic
  • Motorizare:Strict Secret

Scris 08 august 2012 - 06:10

Am urmarit cate putin, si cu greu :D, istorisirile de mai sus. Daca as fi Solomon, i-as da dreptate lui alias, care are cele mai bune argumente si exemple. Pe de alta parte, oricat de multa dreptate i-as da lui alias, din pacate cred ca totusi, pentru moment, varianta cea mai buna este Basescu, pentru simplul motiv ca nu este nimeni mai potrivit ca el la momentul actual, repet.

Ce-o fi peste 6 luni, 1 an, vom vedea. Oricum, rahaturile astea de lupte de gherila politica ne trag in jos pe noi, ca tara. Penibil
  • 0

#3222 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 06:17

http://www.evz.ro/de...-42-993887.html

Întrebat ce prezenţă va fi la referendum, conform sondajelor comandate de PDL, Videanu a susţinut că este foarte greu de făcut o evaluare, din cauza "tentativei de fraudă fără precedent pe care o pregăteşte USL", astfel că prezenţa "depinde de nivelul de furt".

El a precizat, totuşi, că sondajele vizează o prezenţă la vot de aproximativ 6,6 - 6,7 milioane de cetăţeni, ceea ce În procente Înseamnă 42-44%. "Părerea mea este că nu se va valida referendumul de duminică, din motive de prezenţă", a mai spus Adriean Videanu.

:lol: :lol:

• 0

#3223 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 10:29

Iote cei 52% ai useleului de la referendum.
  • 0

#3224 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 08 august 2012 - 11:03

asta e rautacism :))

Sa stii ca pe de alta parte am mai auzit ideea ca ce cei ce sunt contra presedintelui suspendat ar fi comunisti. A prins bine propaganda exact tipic comunista de fapt; adica cine nu este comunist este dusmanul poporului.

Acum serios vorbind, nu stiu cine sunt cei ce au facut sondajul dar eu cred ca daca la interval de o luna tu in 3 sondaje scoti rezultate de cu diferente de 50% si 25% intre ele, ori ai o problema cu esantionarea, ori habar nu ai de meserie. Pana si la casele de sondaje concurente rezultatele sunt la diferente de 1 procent. Si aia nici nu au aceleasi intrebari si nici nu au acelasi esantion de polulatie. Rezon.
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3225 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 09 august 2012 - 05:20

Majoritatea covarsitoare a celor care s-au prezentat la referendum au fost pensionarii !

Sucariti ca li s-au redus pensiile ...
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi