vizibilitatea, expunerea permanenta i-a daunat masiv lui Basescu.
dar daca stau sa ma gandesc bine, cam d'asta alegi un presedinte, nu? cam asta e functia de mediator, nu? el este tamponul dintre mine si guvern....
eu pot sa trec peste ciuful lui, peste hahaielile de acum ceva ani, peste gafele din primii ani. de ce? pentru ca a reusit sa tina totusi fraiele in mana si pentru ca a reusit sa deranjeze pe foarte multi 'baieti destepti' si pentru ca altul in locul lui nu am!
ei bine, exact aici este miezul, caci fiecare si vedem ce vrem.
tu zici ca poti trece peste gafe, balbe, hahaieli, peste ciuf si eu pot trece, el insa nu; chiar ieri zicea de unul ca nu e bun de ministru ca si-a pus o caciula in cap pe caldurile astea. Nu e bine domn' presedinte suspendat
Peste restul insa nu pot trece;
Tocmai el care face o femeie tiganca imputita vorbeste de antisemitism. (vezi cazul Sova). Nu e bine domn' presedinte suspendat
Marga este o calmitate; Nu e bine domn' presedinte suspendat
Scoala produce numai tampiti; Nu e bine domn' presedinte suspendat
Centura politicii,Nu e bine domn' presedinte suspendat
sa bei in public si sa te urci al volan; Nu e bine domn' presedinte suspendat
si mai am nenumarate exemple domn' presedinte suspendat, si nu e bine
tu zici ca a tinut fraiele; a tinut o laie, pur si simplu s-a dus si s-a imprumutat, asta o putea face oricare dintre noi, nu ne trebuie multa stiinta. In loc de solutii economice, a taiat indemniziatiile bebelusilor si laptele praf ce se dadea gratuit la mamele ce nu puteau alapta. Nu e bine domn' presedinte suspendat. Nici peste asta nu pot trece
zici ca a reusit sa-i deranjeze pe baietii destepti, da, a reusit in sensul in care au devenit baietii lui destepti. Pai ai vazut cum l-a deranjat pe domnu' chestor, azi a anuntat, la 11 noaptea procuratura ridica listele electorale de la AEP sau BEC. Maine cine a mers la procuratura? Oricine il supara pac ajunge la DNA, vezi Becali, Dinu Patriciu, si multi altii. Cand vad ca cine il supara a doua zi se alege cu dosar penal, imi dau seama cat crede el in justitie, si cum o foloseste. Nu e bine domn' presedinte suspendat Si nici peste asta nu pot trece.
Acum, demiterea este de fapt urmarea fireasca a ne-demisiei.
A ajuns penibil, cu masuta lui prin Bucuresti, in acelasi tricou, plimbandu-se cu masina nationala. Pe cine o crede el ca prosteste ? Nu e bine domn' presedinte suspendat!
Aceasta postare a fost editata de alias: 08 august 2012 - 02:12