Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#3176 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 05 august 2012 - 08:30

Eu cred că acum Ponta poate face multe și să scape aproape netaxat. Însă Împotriva lui se pot face puține.

Băsescu nu ar fi fost suspendat dacă USL nu pierdea procente În sondaje. Nu pierdea procente dacă nu ar fi existat cele enumerate pe care Băsescu să le scoată la scenă.

Nu poți sacrifica atâtea ca să scapi de Băsescu. Nu câștigăm nimic.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#3177 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:
Inregistrat: 10-decembrie 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 05 august 2012 - 10:09

Zice cine? De unde e cifra aia? Ce inseamna ca n-a mediat? Ca guvernul a taiat din salarii iar polulatia, sindicatele si mamica sindicatelor - PSDul au fost impotriva iar basescu nu i-a impacat si pe unii si pe ceilalti? Repet, da-mi un exemplu concret in care trebuia sa medieze si nu a facut-o. Si pentru care trebuie sa-i luam gatul.

Alin, ma repet dar iti dau eu un exemplu banal:
Ce a facut Anastase cu legea pensiilor in parlament este motiv sa-l demiti pe presedinte, sa-i dai un sut in cur si sa-l arunci pe mare. Au sfidat statul de drept, logica, matematica, si bunul simt. unde a fost presedintele foarte atunci?, si unde a fost basina de avocatul poporului. Ambii ar trebui sa apere societatea, poporul, atunci cand statul face abuz.
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3178 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 05 august 2012 - 10:53

Eu înțeleg că există o ură mare împotriva PDL și a lui Băsescu. Dar trebuie să ne detașăm puțin de ea să nu facem rahatul și mai mare. Dacă cineva încalcă o lege, ești îndreptățit să încalci mai grav alta pentru a-l trage la răspundere? Trebuie să te gândești bine la răspuns.

Băsescu a fost destul de elegant atunci, nu se putea amesteca în bucătăria Parlamentului, dar a găsit el un motiv să retrimită legea. Din păcare aia e practica din Parlamentul nostru. Nu de ieri de azi, de ani de zile și nu a inventat-o Anastase. Crezi că e mai OK ca un parlamentar ca Antonescu să fie Președinte? Un agarici care a plagiat drept un prim-ministru care ține lecții despre morală? Dacă tot vrem stat de drept, să tăiem din rădăcină, nu să le girăm acțiunile. Din păcate poporul e prost. Se poate supăra oricine pe mine. Nu știe ce e aia democrație, nu știe să-și exercite drepturile, nu știe când să acționeze. Suntem din multe puncte de vedere cam ca ăia din Africa.

Noi trebuie să acționăm de așa natură încât astfel de oameni să fie mult mai reținuți și alții de calitate să capete curaj. Cine se poate pune acum cu USL-ul? Și să fie cinstit.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#3179 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 05 august 2012 - 11:04

Poi aia e cu dedicatie de la CCR, adica cvorumul.
Unul e criteriul care tine de validarea/invalidarea referendumului si altul cel care decide daca presedintele e demis sau nu. Asta e diferenta dintre articolul 5 si respectiv 10.
Una zice de liste electorale, alta de liste electorale permanente (art 5).
Listele trebuiau modificate pana la momentul referendumului, e evident ca nu s-a modificat nimic.
Astfel, hotarararea CC era EVIDENTA. Cred ca am fost destul de clar pana acuma, referendumul trebuia invalidat. De vina e doar CC-ul.

Faptul ca astia sunt mai putini periculosi decat ce a facut basecu il scapa pe marinar de la a da socoteala ??
:)

m-ati inebunit cu listele astea, si cu care trebuia folosita;
eu zic ca de bun simt dar si matematic este asa;
se valideaza la 50% +1 ? Bun. Cati suntem? Acum. Pe loc. Atatia. Ok. dam pe din doua si vedem cat iese.

La chestiune, indiferent de liste, permanente temporare, efemere, sexi, sau de orice fel, in martie (sper sa nu gresesc, am pus undeva mai sus), trebuiau actualizate comform legii. Raspunzator Guvernul. Ce mai discutam????? Normal ca si guvernul Obama daca era, ar fi raportat catre CCR ceiace avea, caci se presupune ca datele ce le-a gasit erau actuale si corecte.
Oaspete, ii tot dai cu listelele cu 18-19 meleoane; daca eu ti-am spus ca ti-am lasat in casierie la farmacie vineri seara 19 mil si gasesti doar 16, care este si vanzarea reala ce faci pui din buzunar si treci in contabilitate??? cum scazi din gestiune ?

Indiferent de liste si paraliste, majori nu mai suntem in tara asta 18 mil de mult. Dupa cele mai pesimiste estimari minori ar fi 3 mil. jumatate. Astia sunt mai usor de numarat, sunt vii. Ne place sau nu asta e. Ca nu-i place lui madam Merkel, si o sa-l ia de urechi pe base ca nu mai baga voturi in PPE, e problema lor.

Chestine de bun simt, perfect similara; la o partida de fotbal una din echipe pune conditia ca ea joaca doar daca stadionul se umple peste jumatate; altfel ea castiga la masa verde. Apoi, echipa ce pune pretentia, incita sus si tare ca sa nu vina spectatorii la meci. Dupa asta, mai mai pierde si cu 7-1. Si vrea sa-i fie adjudecata victoria. Ma lasiiii !!!!

Alta observatie; vad ca se tot pune problema intre Ponta, un aspirant la scaunelul de prim-ministru, si Base, cotarla batrana, de 8 ani Presedinte. Pai daca batalia e asa de mare insemna ca Ponta asta o insemna ceva. Nu pentru noi, evident, dar in cafteala lor, daca base se pune cu el inseamna ca ponta asta e cineva. Caci deh, base nu se incordeaza cu oricine. Ce nu pripcep eu este de ce il inteapa cu plagiatele, adica deh, la onoare. Tocmai Base.

in timp ce scriu eu acilea, vorba poetului, Codruta Kove se mira cum a ajuns ea in corpul coloneilor, cand ea n-a facut nici macar armata, iar Morar, Daniel, accepta a enspeaoara cu umilinta sa fie numit sef la DNA, dar deh, el se sacrifica pentru popor atata timp cat nu sunt alti "cantidati". deh, romanica.
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3180 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 05 august 2012 - 11:23

Eu înțeleg că există o ură mare împotriva PDL și a lui Băsescu. Dar trebuie să ne detașăm puțin de ea să nu facem rahatul și mai mare. Dacă cineva încalcă o lege, ești îndreptățit să încalci mai grav alta pentru a-l trage la răspundere? Trebuie să te gândești bine la răspuns.

Băsescu a fost destul de elegant atunci, nu se putea amesteca în bucătăria Parlamentului, dar a găsit el un motiv să retrimită legea. Din păcare aia e practica din Parlamentul nostru. Nu de ieri de azi, de ani de zile și nu a inventat-o Anastase. Crezi că e mai OK ca un parlamentar ca Antonescu să fie Președinte? Un agarici care a plagiat drept un prim-ministru care ține lecții despre morală? Dacă tot vrem stat de drept, să tăiem din rădăcină, nu să le girăm acțiunile. Din păcate poporul e prost. Se poate supăra oricine pe mine. Nu știe ce e aia democrație, nu știe să-și exercite drepturile, nu știe când să acționeze. Suntem din multe puncte de vedere cam ca ăia din Africa.

Noi trebuie să acționăm de așa natură încât astfel de oameni să fie mult mai reținuți și alții de calitate să capete curaj. Cine se poate pune acum cu USL-ul? Și să fie cinstit.

Mai Cata, si eu fac parte din popor, Merci :))
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3181 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 05 august 2012 - 11:50

Vezi că au revizuit numărul, nu mai suntem chiar așa de puțini, fiind contestat acum modul în care au fost întocmite listele pe baza definiției din lege pentru cele "permanente". Pe vremea lui Tăriceanu asta ar fi redus substanțial numărul de alegători de pe listele permanente și ar fi deschis un joc interesant cu listele suplimentare. Când a fost cazul referendumului, Boc nu a modificat listele, doar a preluat sintagma "liste permanente", folosind vechiul sistem de fapt. Că a făcut-o cu bună știință sau din prostie, greu de spus și irelevant până la urmă pentru că nu a influențat rezultatul ca acum. Pe de altă parte Ponta acum știa și a acționat cu rea intenție. Aceeași rea intenție care o punem în cârca celor pe care îi schimbăm. ce schimbăm mai precis? Listele au fost preluate ca o cutumă. Sunt acolo și morți din 1990, dacă tot o dăm cu trecutul, de ce nu i-a scos Năstase? A, ăia au mai votat cu PSD-ul uneori. Dacă Ponta vrea să facă ceva, să o facă pentru viitor.

Dottore a fost o reacția la prostia lui Ponta. Dacă își vedea de treabă și se ocupa de țară, nu se întâmpla nimic. Cine e Ponta? Ce cred eu sau cine se crede el? El are o părere extrem de bună despre propria persoană, de asta îl și consider periculos. E un nene cu reacții inițiale sincere. A plagiat, nu-i bani, renunță la titlul. Dacă eram acuzat eu, care știu că am scris cu mâna mea lucrarea de master, cum crezi că aș fi reacționat? (doctorat n-am) Ponta e un duplicitar. Una spune, alta face. Una spune, uită a doua zi și nu mai face. Ponta este un om lipsit de onoare. Ponta simte că acum e momentul să-și permită orice și e dispus să facă orice pentru a ajunge la putere. Ponta aplică deja un sistem perfectat de către Năstase. Ponta este susținut de către niște oameni de tristă amintire, care în orice altă țară democratică ar fi fost judecați pentru crimă. Și nu, orice ar fi Traian Băsescu, nu-l justifică pe Ponta.

Probabil poziția mea e cea mai proastă, pentru că eu nu vreau nici una dintre părți, dar dacă aș fi forțat să aleg, clar nu ar fi USL-ul, indiferent ce-mi oferă. Nu că ar mai conta acum cu ceva. Știu prea bine ce vine și PDL-ul a fost softcore.

@ alias - ce-ai vrea să spun? Toți suntem parte din popor. Cum să numesc niște oameni care știu ce votează și totuși o fac? Care justifică niște acțiuni reprobabile cu altele similare? Până și la bulgari s-au văzut demisii pentru plagiat. Vrei să vezi cum sunt românii? Uite-l pe Severin. Singurul care nu a demisionat. A, e de la PDL. Gata, se explică. Nu, stai ... poate că nu e. Bine că ne spală rușinea Rovana Plumb și Norica Nicolai. Două doamne pure. Băsescu și PDL au devenit o obsesie de care vrem să scăpăm cu orice preț? Eu spun că e o mare greșeală.

Oamenii sunt deștepți? ... Azi citeam cum USL-ul vrea să ducă coplata la un alt nivel. Comentariu de la un gigel, de vină este PDL-ul! Stai nene că nu mai sunt ăia la putere. Nu conteză, PDL-ul a inventat-o. OK, de ce nu o scoate USL-ul atunci? Tăcere. E o satisfacție din aia primitivă că scăpăm de Băsescu și PDL. Prețul plătit nu mai contează. Mi se pare profund greșit.

îmi cer scuze pentru apelativ, mi l-am asumat totuși, eu inclus.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#3182 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 06 august 2012 - 12:20

Bai .. eu tot nu pricep cum oameni normali la cap accepta sa se intample un rau mai mare ca sa dea jos un rau mai mic!

Mai ales ca in doi ani scapam oricum de el.
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#3183 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 06 august 2012 - 05:24

m-ati inebunit cu listele astea, si cu care trebuia folosita;
eu zic ca de bun simt dar si matematic este asa;
se valideaza la 50% +1 ? Bun. Cati suntem? Acum. Pe loc. Atatia. Ok. dam pe din doua si vedem cat iese.

La chestiune, indiferent de liste, permanente temporare, efemere, sexi, sau de orice fel, in martie (sper sa nu gresesc, am pus undeva mai sus), trebuiau actualizate comform legii. Raspunzator Guvernul. Ce mai discutam????? Normal ca si guvernul Obama daca era, ar fi raportat catre CCR ceiace avea, caci se presupune ca datele ce le-a gasit erau actuale si corecte.
Oaspete, ii tot dai cu listelele cu 18-19 meleoane; daca eu ti-am spus ca ti-am lasat in casierie la farmacie vineri seara 19 mil si gasesti doar 16, care este si vanzarea reala ce faci pui din buzunar si treci in contabilitate??? cum scazi din gestiune ?

Nenea alias, singura deosebire intre mine si CC e ca aia nu "stiu" sa numere.
Au cerut soldul si l-au primit.
Fair play era macar daca demarau chestia asta imediat dupa suspendare.

Bai .. eu tot nu pricep cum oameni normali la cap accepta sa se intample un rau mai mare ca sa dea jos un rau mai mic!

Mai ales ca in doi ani scapam oricum de el.

Eu nu inteleg de ce intr-o discutie 'il dam sau nu jos pe presedinte', ne legam de un guvern ce nu a obtinut o majoritate electorala, si mai mult, de un presedinte interimar ce nu a fost ales.

Ideea e ca intr-un dialog sa accepti punctul de vedere al partenerului, chiar daca esti total impotriva lui.
Asadar, dupa mine, basecu a incalcat grav Constituia, deci la intrebari cu raul mic sau raul mare nu am cum sa raspund.
Stiu doar ca trebuia suspus referendumului.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#3184 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 06 august 2012 - 07:08

Eu nu am negat asta. Dar modul in care s-a ajuns la referendum, motivatia demiterii, campania dinaintea referendumului si ce se intampla dupa referendum ridica mari semne de intrebare pribind legalitate (si moralitatea) demiterii pe total.
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#3185 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 06 august 2012 - 09:12

Dupa demararea procedurilor de suspendare, Victor Ponta a ajuns la cea mai scazuta cota de incredere de cand s-a instalat la Palatul Victoria, in timp ce polularitatea lui Traian Basescu este cea mai mare din ultimii doi ani.

Astfel, premierul Ponta a ajuns la o cota de incredere de 38,1%, in scadere cu sapte procente fata de luna trecuta, conform barometrului IMAS din luna iulie, comandat de Adevarul.

De cealalta parte, presedintele interimar Crin Antonescu beneficiaza de increderea a 37,3% dintre romani, in comparatie cu 36,6% in luna iunie.

Fostul premier Adrian Nastase a crescut la o cota de incredere de 16,2%, dupa tentativa de sinucidere.

Si presedintele suspendat Traian Basescu se bucura de o crestere a cotei de polularitate. Astfel, dupa demararea procedurilor de suspendare, Basescu se afla cea mai inalta cota de incredere din ultimii doi ani - 15,5%.

Sondajul arata totusi ca romanii au mai mare incredere in personalitatile din afara sferei politice. Astfel, liderul topului este Mugur Isarescu, care a ajuns la o cota de incredere 45,1% fata de 41,2% in luna iunie.

Isărescu crește constant, avea 39 prin mai. Similar și Antonescu cu 32 în mai.

Poate acum se înțelege totuși de ce. Scăderea ce se vede în sondaj e o urcare de fapt, ei ajunseseră să piardă mult mai mult în perioada scandalului și asta i-a speriat. Nu mai erau căi de atac, numai suspendarea. Acum din disperare au pus în discuție listele, era ultimul lucru pe care ar fi vrut să-l facă, dar tot pierd procente. Așa cu Băsescu în atenția oamenilor, poate se mai schimbă lucrurile. Adevărul e că fără suspendare, îi eroda grav Băsescu până la alegeri și MRU avea o șansă. Mi se pare că are undeva la 20-25%, nu prea rău.

Gata cu discuțiile, sunt de altfel interminabile și cine e decis să scape de Băsescu indiferent de mijloace, va accepta orice, fără să conteze ce spun eu sau ce face USL-ul. Să fim sănătoși. Revin în propriul exil.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#3186 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 06 august 2012 - 10:43

Se aduce deseori pe tapet imprumutul din 2009 facut - cum altfel - de basescu.
Incepem sa dam inapoi banii. Erau necesari?
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#3187 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 06 august 2012 - 02:58

http://www.youtube.c...h?v=7WKU7UZgAYc
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#3188 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 06 august 2012 - 06:47

Imagine amplasata
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#3189 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 06 august 2012 - 10:20

Mai tineti minte treaba aia cu "domnu' chestor, o fi bine domnu' chestor? citez din memorie asa ca il rog pe pejte sa ma ajute cu link-uri, ca el este expert.

Eu in sinea mea ma miram de asta:
Procurorii de la Parchetul General au ridicat joi seara listele electorale de la Autoritatea Electorala Permanenta pe baza carora a fost organizat referendumul din 29 iulie, potrivit RTV. Vineri dimineata, Biroul de presa al ICCJ a informat ca pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a constituit o cauza penala in care se efectueaza cercetari in legatura cu continutul listelor electorale permanente si al listelor suplimentare utilizate in referendumul din 29 iulie, dupa ce Curtea Constitutionala a comunicat ca exista date contradictorii primite de la autoritatile publice privind numarul persoanelor aflate pe listele electorale permanente.

"In vederea efectuarii cu celeritate a cercetarilor, procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica au solicitat copiile listelor electorale permanente si listele suplimentare cu semnaturile alegatorilor in original Autoritatii Electorale Permanente...

articolul complet aici: http://www.hotnews.r...in-29-iulie.htm

si eu imi ziceam: mai sa fie, urmarire penala, asta trebuie sa fie impotriva unei persoane....

ei bine, ati vazut azi ca " domnu' chestor" a fost chemat sa dea cu subsemnatul ???

Eu va sfatuiesc, mai ales astia care-l adorati pe Base, sa mergeti cu capul plecat, si sa tineti low profile. Caci daca cumva i-ati incurcat interesele, cetateanul Basescu, de la masuta lui din piata Galati iese la 6 seara si va zice " nu e bine domnu' si va striga pe nume", fiti sigur ca maine va vor cauta mascatii.

Pana acum il aveam pe Badea, la 11 pe antena, acum il avem pe base cu masuta lui la 6, da' asta e pe toate posturile :))
Halal tara, mai bine sa nu-l schimbam, caci in normalitate ne vom plictisi groaznic.
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3190 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 06 august 2012 - 10:59

Cine a zis nene ca-l adora pe Base ????? !!!!!!
Voi o tineti ca surda cu base, cand singiura problema cu adevarat grava e aia ca-l dati jos PENTRU ANTONESCU, cu TOATE implicatiile ce decurg de aici !
De la inceperea "ostilitatilor", Romania a dat inapoi mai mult decat in TOATA perioada de criza !

Sa mor io, voi chiar nu realizati ridicolul situatiei ???

Romanii au reusit ce n-a putut face niciun umanoid pana in prezent, si anume sa se aplece atat de tare, incat sa si-o suga singuri !
  • 0

#3191 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 06 august 2012 - 11:28

:lol: :lol: :lol:

din pacate ai mare dreptate....
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#3192 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 06 august 2012 - 11:45

Nea Relu, stai calm. Nu am vazut pronuntat pe aici Antonescu. Si chiar de ar fi asa, nu l-am vazut pe Antonescu in nici o inregistrare cu pixel "alabastru" pocnind vre-un copil pentru ca" poate a zis ceva de iliescu", asta ca sa-i dau lui Alin inca un motiv, dar de demisie, nu de demitere. :))
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3193 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 06 august 2012 - 11:58

@bleu; mi-am adus aminte de o postare mai veche de-a ta, iti raspund acum printr-o intrebare ce care incerc sa o formulez intr-un mod elegant;
daca contabilul tau ti-o/si-o trage cu concurenta tu nu-l schimbi pentru ca, fiscal, nu ai altul mai bun? accepti si umilnta si ruina si il mai si platesti ???
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3194 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 07 august 2012 - 12:35

daca nu am altul care sa-mi tina contabilitatea, atunci DA, o sug original si ii dau si bani ca nu am cum sa-mi tin contabilitatea singur....

tu ai fi fudul si mandru, ai ridica nasul sus si ti-ai baga picioarele in ea de contabilitate, nu?

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 07 august 2012 - 12:36

• 0

#3195 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 07 august 2012 - 03:59

frunzarind forumul am dat de topicul asta :

http://www.garajul.r...-presedintelui/

:)
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#3196 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 07 august 2012 - 04:05

http://www.rtv.net/c...ideo_39178.html

Luati d'aici si spalati-va pe cap cu alternativa VOASTRA! :angry:
  • 0

#3197 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 07 august 2012 - 04:58

http://www.youtube.c...h?v=Dv9Dq4RKQ00
  • 0

#3198 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 07 august 2012 - 04:59

Tu da bi da best !
  • 0

#3199 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 07 august 2012 - 05:09

Traditia e lunga si veche, de cand romanii se trag din rațe și camioane... :D :D
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#3200 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 07 august 2012 - 06:32

DIZAL ! :lol:
  • 0

2 useri citesc subiectul