Sunt de parere ca basecu a incalcat Constitutia, deci TREBUIE sa plece
...
Spune-mi te rog articolul sau articolele pe care le-a incalcat.
Scris 05 august 2012 - 03:46
Sunt de parere ca basecu a incalcat Constitutia, deci TREBUIE sa plece
...
Scris 05 august 2012 - 03:49
Scris 05 august 2012 - 03:58
A trecut exact in forma pe care a vrut-o Boc.
Dupa intrarea in vigoare a OUG data de Guvernul Boc, Articolul 5, alineatul 2 al Legii nr. 3/2000 arata asa
- Referendumul este valabil daca la acesta participa cel putin jumatate plus unul din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente."
Articolul 10 se modifică şi va avea următorul cuprins:
«Art. 10. - Demiterea Preşedintelui României este aprobată, dacă a
întrunit majoritatea voturilor cetăţenilor înscrişi în listele electorale.»
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 05 august 2012 - 04:02
Scris 05 august 2012 - 04:14
cata, vorbim de articole diferite ale aceleiasi legi.Ți-am dat și textul de lege.
Scris 05 august 2012 - 04:40
art. 8o.2
art. 82.2
si ar mai merge art. 84.1 si art. 94.b
Scris 05 august 2012 - 04:43
cum masori faptul ca n-a facut pe mediatorul intre puterile statului sau intre stat si societate??
Scris 05 august 2012 - 04:52
a utilizat până la exces această prerogativă, ceea ce înseamnă o încălcare a astribuţiilor sale. Numărul amiralilor cu patru stele şi al generalilor de aviaţie cu patru stele în comparaţie cu dimensiunea flotei noastre maritime şi aeriene nu lasă niciun dubiu asupra modului ”exemplar” în care preşedintele şi-a îndeplinit obligaţiile. Nu mai vorbim de faptul că serviciile speciale s-au polulat cu peste zece generali de armată şi cu numeroşi alţi generali, ignoându-se complet relaţia ce trebuie să existe între grade pe de o parte, şi actele de bravură pe teatrele de război şi numărul trupelor subordonate, pe de alta.
Scris 05 august 2012 - 05:05
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 05 august 2012 - 05:13
Cam 99% din activitatea lui de prezident N-A FOST mediator.
Asta e principalul motiv.
...
Scris 05 august 2012 - 05:20
Scris 05 august 2012 - 05:32
1. Articolul 10 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
„Art. 10. — Prin derogare de la art. 5 alin. (2), demiterea Presedintelui Romaniei este aprobata daca a intrunit majoritatea voturilor valabil exprimate ale cetatenilor care au participat la referendum.”
Aceasta postare a fost editata de cata69: 05 august 2012 - 05:33
despre fotografie
Scris 05 august 2012 - 05:53
Sunt de parere ca basecu a incalcat Constitutia, deci TREBUIE sa plece.
Cine va candida, cine va fi ales ???? Dracu stie.
Scris 05 august 2012 - 06:08
Scris 05 august 2012 - 06:18
Listele trebuiau modificate pana la momentul referendumului, e evident ca nu s-a modificat nimic.
despre fotografie
Scris 05 august 2012 - 06:26
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 05 august 2012 - 06:27
Scris 05 august 2012 - 06:31
Scris 05 august 2012 - 06:54
Oricand ne ramne optiunea ca la alegerile parlamentare (si eventual prezidentiale) din toamna sa votam cu tinerii securisti.
Eu un lucru nu-l inteleg : daca astia si-au batut in asa hal de legi, de ce dracu nu-i agata nimeni ?
Cum bine stim, justitia e de acuma independenta.
despre fotografie
Scris 05 august 2012 - 07:02
Scris 05 august 2012 - 07:09
despre fotografie
Scris 05 august 2012 - 07:14
Scris 05 august 2012 - 07:39
despre fotografie
Scris 05 august 2012 - 07:40
Scris 05 august 2012 - 08:07
despre fotografie
Scris 05 august 2012 - 08:16
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi