Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#3101 ska

nobody...

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 02 august 2012 - 09:20

sunt luat de pe feisbuc.
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#3102 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 02 august 2012 - 10:56

Îmi pare rău, am promis că nu mai scriu. Dar răspunsurile la toate Întrebările sunt deja În ce am scris, foarte clar exprimate.

Victor Ponta a catalogat Întâlnirea cu UNPR ca o chestiune internă a PSD-ului (atenție, că poate a scăpat cuiva, PNL a fost exclus de la acea discuție). Nu știu despre ce vorbim aici, dar despre realități sigur nu.

Aceasta postare a fost editata de cata69: 02 august 2012 - 10:57

• 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#3103 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:
Inregistrat: 10-decembrie 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 02 august 2012 - 11:11

normal ca e interna, a PSD-ului; aia sunt fii ratacitori... :))
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3104 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 02 august 2012 - 11:27

"Sunt din ce în ce mai convins că suntem luaţi de proşti. Atât primul ministru, cât şi preşedintele interimar fac teorii pe la conferinţele de presă despre validarea referendumului, deşi la acesta au fost prezenţi sub 50% din cei înscrişi pe listele electorale. Ne spune preşedintele interimar despre dificila sarcină a Curţii Constituţionale, se aruncă unii pe net să ne explice diferenţa dintre ficţiune şi realitate etc. Ni se spune că nu suntem atât de mulţi şi că, de fapt, la referendum au participat peste jumătate din cei cu drept de vot. Drept dovadă datele provizorii ale recensământului. Presa s-a lansat pe tema asta, se prezintă documente surpriză etc. şi toţi ne iau de proşti.

Bă, băieţi, da’ voi legea recensământului aţi citit-o? Dacă nu, hai că nu e greu, un search pe google şi se rezolvă problema. Ca să nu las suspansul să omoare pe cineva, acolo scrie că se numără cetăţenii români cu domiciliul în România. Nu toţi cetăţenii români, ci numai cei care au domiciliul în România. Numa’ eu ştiu vreo 20 de persoane, gândindu-mă la ăia care îmi vin în minte în primele 5 secunde, care sunt cetăţeni români, au drept de vot, dar nu au domiciliul în România, deci nu sunt număraţi la recensământ. Câţi sunt din ăştia? Habar nu am, dar cu siguranţă un număr cu 7 cifre. Şi, în felul ăsta, parcă se potriveşte socoteala.

Că listele electorale permanente nu sunt corecte, că apar pe ele persoane decedate de ceva vreme, e perfect adevărat. Dar, mă, băieţi, chiar credeţi că au murit în România în ultimii ani vreo 2 milioane de oameni şi nu au fost scoase de pe listele electorale. Potrivit datelor existente, pe lună în România, mor cam 23000 oameni. Asta înseamnă vreo 280 000 oameni pe an. Revin, chiar or murit câteva milioane fără ca nimeni să actualizeze listele? Voi vă auziţi ce spuneţi? Şi, ca să închei, nu cumva ministerul care face parte din Guvern trebuia să actualizeze acele liste electorale?

Ca să închei, cred că ăştia ne iau de proşti. Adevărul e că şi suntem proşti. în loc să punem mâna să citim legea, ne aruncăm ca nişte bombalăi la orice mizerie ni se aruncă de la teve…"

si inca una...

''Poti fi PDList, PSDist, PNList sau chiar UDMRist. Nu e nicio problema, nici pentru tine, nici pentru mine. In comunism puteam fi doar PCRist iar cine nu era total cu “noi”, era clar total impotriva “noastra”. Din pacate, in materie de mentalitati cel putin, am cam ramas cu foarte multi PCRisti: ori esti total cu noi, ori esti total impotriva noastra, tertium non datur. Ajungem sa fim total de acord cu orice actiune sau declaratie a taberei “noastre” si incercam instinctiv sa o justificam ca fiind singura si absoluta cale spre dreptate si adevar. Evident orice actiune sau declaratie a taberei adverse devine absoluta cale spre nedreptate si minciuna. Eu cred ca in democratie poti sa nu fii total de acord nu doar cu cealalta tabara ci chiar si cu propria tabara iar uneori poti fi de acord cu cealalta tabara. Atlfel, ramanem cu totii PCRisti indiferent de ce partid simpatizam. Ceea ce e o mare problema si pentru tine si pentru mine. Iar daca tu nici nu iti dai seama de asta, asta pentru mine devine o problema mult mai mare decat cu cine simpatizezi.''

impresionant pana la lacrimi textul dar eu m-am saturat pana in gat de discutia pe langa subiect.

Im primul rand ar fi trebuit sa-l intereseze legea referendumului, si nu legea recensamantului.
Din cate stiu eu era vorba din 50+1 din polulatia cu drept de vot a Romaniei, iar asta nu are nici o legatura cu recensamantul. Un singur exemplu. Legea asta a recensamantului, si consecintele ei, adica recenzarea, numararea nu stabileste daca unei persoane i-a fost retras temporat dreptul de a vota. vezi Nastase, puscariatul.
Mai mult de atat, daca scriitorul nostru ar fi avut curiozitatea sa faca el ceiace ne indeamna pe noi ar fi descoperit ca articolul 5 spune ca:
Declaraţiile polulaţiei înregistrate la recensământ nu pot fi utilizate în alte scopuri decât cele statistice şi nici pentru stabilirea unor drepturi sau obligaţii.

Io va zic, suntem ai dracu de destepti noi romanii dar intodeauna pe langa subiect.
Nu mai continui analiza, ma opresc aici si ma duc sa-mi fac cont pe feibuc. Unde se depune cererea ???:)))
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3105 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 02 august 2012 - 12:00

Io va zic, suntem ai dracu de destepti noi romanii dar intodeauna pe langa subiect.
Nu mai continui analiza, ma opresc aici si ma duc sa-mi fac cont pe feibuc. Unde se depune cererea ??? :)))

e amuzant feisbucul ...
te mai destinde :lol:
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#3106 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 02 august 2012 - 12:04

Mda...voi se pare ca nu aveti de lucru de aveti timp de povesti si polemici politice care oricum nu schimba nimic...
Trist in cazul asta...
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#3107 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 02 august 2012 - 12:35

Victor Ponta a catalogat Întâlnirea cu UNPR ca o chestiune internă a PSD-ului (atenție, că poate a scăpat cuiva, PNL a fost exclus de la acea discuție). Nu știu despre ce vorbim aici, dar despre realități sigur nu.

eu vorbesc de realitati, trecutul e si el o realitate, iar ponta e normal ca a catalogat-o ca fiind o chestiune interna, ca doar e un jeg la fel ca basescu, nu ma asteptam sa nu se faca ca uita cum injura tradatorii din unpr, dar am ocazia sa scap de un jeg, vine un alt jeg in locul lui, de acord, dar macar pleaca unu, cine stie daca reusim sa-i schimbam destul de des au sa inceapa sa apara si unii mai ok ? insa cu certitudine daca ramanem ancorati in jegurile actuale nimic nu are sa se schimbe si nimic nu are sa se imbunatateasca

LE:in esenta probabil ca avem cam aceleasi pareri, doar ca vedem diferit modul de a reactiona

Dar răspunsurile la toate Întrebările sunt deja În ce am scris, foarte clar exprimate.

eu nu am vazut un raspuns vizavi de care ar fi votul pozitiv, cel putin eu nu am fost in stare sa-l pricep, as aprecia daca mi l-ai deslusi, mersi

Aceasta postare a fost editata de mecea: 02 august 2012 - 12:34

• 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#3108 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 02 august 2012 - 01:03

e amuzant feisbucul ...
te mai destinde :lol:

Vine Bula la scoala in prima zi, nici n-apuca sa intre bine in clasa ca Alinuta ii arunca un ghemotoc de hartie in cap:
- Headshot, fraiere!
Bula ia cartea de romana si o plesneste peste fata: facebook !!!!
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3109 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 02 august 2012 - 02:04

Vezi că eu n-am scris niciodată în postul de mai sus cuvântul "pozitiv", ci altceva. îmi pui cuvinte în peniță. Nu, nu e atât de simplu. Dacă era, discuția asta nu ar mai fi avut loc.

Tocmai cu asta v-a păcălit pe voi, că scăpați de Băsescu, cel mai mare rău din România. E o țeapă de zile mari când Băsescu s-a descalificat singur și nu are nici un viitor politic. Băsescu e un adversar fără miză reală, ca să mulțumească polulația, este partea de "circ". Ponta se plânge că Băsescu nu-l lasă să guverneze. Pirelli? Băsescu în sus, Băsescu în jos. Normal că menționez numai numele lui Ponta, pentru că numai el contează. Are majoritate peste tot, are susținere politică, polulară, de care vrei tu. Și ce să vezi, nu-l lasă Băsescu, aruncă cu nisip în jucăriile lui. Ponta fiind evident un copil model. Nu pot înțelege cum de atât de mulți români au înghițit gălușca asta. Pur și simplu nu pot. Băsescu e un nene care se bate singur și Ponta sare în jurului lui spunând "Au, au, mama ce croșeu i-am dat" și lumea "Dă-i, să moară dictatorul!". Vezi ironia situației?

Băsescu e istorie. Eu tot nu pricep de ce vorbim despre el. Realitatea e că nu a existat nici o majoritatea, despre asta discutam. Realitatea e că UNPR nu ar fi votat nicidodată. UDMR nu ar fi votat niciodată. Ponta recunoștea că a promis mai multor persoane că vor intra în Parlament și că nu poate 300 nici dacă ar vrea, nu mai știu ce cifră minimă a precizat, ca să aibe liniște în partid. Astea sunt realitățile "majorității" din lumea politică.

Realitate e acum. Realitatea e că avem un lider care a plagiat. Care într-o altă țară nu mai era votat niciodată. Care într-o altă țară nu schimba 3 comisii ca să obțină un verdict negativ. Care nu ar fi căutat tezele opoziție ca să ne spună că și ăia au plagiat. Așa se scuză? LOL. Realitatea e că a mutat abuziv MO ca să nu fie publicată o hotărâre CCR. Că a amenințat CCR la fiecare decizie nefavorabilă, până a ajuns globul să-i atragă atenția că nu e tocmai bine ce face. Că a făcut Parlamentul stat în stat. Că a făcut dispăruți niște bani din bugetele tăiate, care nu am idee unde s-au dus. Că a oprit proiectele în derulare pentru a le acorda altora, fiind procuror și judecător, iar cu încălcarea legii. Că a încălcat regulamentele celor două Camere. Că face campanie electorală din prima zi de guvernare. Că nu a luat nici o măsură bună pentru economie, nu ipotetic bună sau că promite că va lua în 2013. Că a uitat tot ce a spus când era în opoziție și face fix același lucru ca PDL și Băsescu. Și multe altele. Pe cine pui în locul lui Băse și de ce? Să scapi de Băse? Care Băse? PDL e mort. Băse e mort (deși dacă Ponta o ține tot așa, s-ar putea ca o parte dintre alegători să simpatizeze mai mult cu Băse pe viitor). Despre ce vorbim aici?

Nu știu dacă avem aceleași păreri. Nu vreau să-l pun pe Ponta în frunte, când nu am nici un motiv care să susțină alegerea asta. Nu vreau ca Ponta să spună că sunt unul dintre românii care l-au susținut.

Pe cine punem? Trebuie să ne luptăm puțin pentru a avea pe cine. Momentan avem (aveam) o carte bună de jucat, noi ca popor. Și nu era să-l susținem pe Ponta și chiar dacă îi susțineam demersul, trebuia să fie indirect.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#3110 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 02 august 2012 - 03:25

12 septembrie ... cand se lanseaza si Iphone-ul nou :lol: :lol:
  • 0

Ex-FN2 owner

#3111 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:
Inregistrat: 16-septembrie 09
  • Marca:Mitsubishi
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.0 DI-D

Scris 02 august 2012 - 03:57

...o sa fie o vara interesanta...
Fac provizii de floricele si bere, avem ce urmari!
B)

CCR amana decizia pana pe 12.Sep.2012!
B) B) B)
  • 0

#3112 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:

Scris 02 august 2012 - 04:10

poata ca nu te-am inteles bine cata, de pe plaja, la soare, dupa multe beri, cuvintele devin alambicate :wub:

decizia CCR este cea mai proasta cu putinta pentru mine, inca o luna jumate de incertitudine si instabilitate
  • 0
567576.png

Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#3113 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 02 august 2012 - 04:11

Miza? Mandatul lui Daniel Morar la sefia DNA expira la 12 august :D
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#3114 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 02 august 2012 - 04:15

I l-au prelungit :)
  • 0

Ex-FN2 owner

#3115 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:

Scris 02 august 2012 - 04:22

cu 6 luni, nu aia e miza, miza e pozitia de presedinte, nota de plata e la noi :(
  • 0
567576.png

#3116 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:

Scris 02 august 2012 - 09:07

- Spune un numar de la 1 la 10!
- 4!
- 5, te-am luat. Inca unul.
- 10!
- 9, te-am batut din nou, ca acum jucam "cine zice cel mai mic numar"!

Cam asa si cu referendumul asta. :)

Acum am si eu cateva intrebari, cred, de bun simt. La alegerile locale ce liste electorale sau folosit? De unde au stiut cate buletine de vot sa tipareasca? Numarul de parlamentari din parlament pe baza carei liste a fost stabilit?
  • 0

#3117 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 02 august 2012 - 09:11

"Ministerul a primit, în cursul zilei de miercuri, această solicitare din partea Curţii şi, drept răspuns, a fost comunicat numărul de 18.292.514 de persoane, respectiv cel precizat de MAI înainte de referendumul din 29 iulie", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), Marius Militaru.

P.S. plastic vorbind, lovitura de parlament a fost contrata de o lovitura de CC (cvorum).
Da pe care acuma CC-ul nu mai are koaie sa si-o asume.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#3118 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:

Scris 02 august 2012 - 09:27

Deci sunt 18 mil pe liste sau 16 mil? Daca MAI a anuntat oficial 18 mil de persoane de ce CCR nu valideaza referendumul?
  • 0

#3119 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:

Scris 02 august 2012 - 09:34

o intrebare buna, raspunsuri multiple, gen listele nu sunt actualizate, datele de la ins sunt contradictorii cu cele de la mai, legea ca zice ca se iau in calcul cetatenii cu domiciliu in romania, etc ... banuiesc ca si necesitatea unui consens de 6 la 3 e importanta in conditiile in care vreo 4 sunt controlati de usl, alti 4 de base si unu de udmr ...
  • 0
567576.png

#3120 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 02 august 2012 - 09:47

Indiferent cum voi fi caracterizat, deja urasc USL-ul din toate maruntaiele. S-au pisat in 5 nanosecunde pe n-spe reguli/legi/institutii, au schimbat ce si cum au vrut si au vrut sa-l phuta si pe marinar. N-au reusit. OK. Atunci mai useleule fir-ar neamu' tau trasnit, lasa-l dracului ca oricum peste un an scapi de el, ai putere si ai parlament, ai guvern, apuca-te in mortii ma-tii si guverneaza, da-ti ordonante de urgenta ca sa nu treaca pe la marinar pentru promulgare si umple-te de bani, dar fa dracului ceva daca ai ajuns acolo sus. In fiecare zi imi scade salariul, in fiecare zi benzina e mai scumpa, in fiecare zi seceta e mai a dracului si pe voi va doare in cur de agricultori, muriti mah!

Aceasta postare a fost editata de Forester: 02 august 2012 - 09:47

• 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#3121 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 02 august 2012 - 10:02

Ce sa guverneze mah ?? Astia nu-s in stare sa fure, si tu vrei sa guverneze ???
  • 0

#3122 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 02 august 2012 - 10:04

De data asta, vina e doar a CC-ului.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#3123 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 02 august 2012 - 10:10

Da, ca intr-un mediu politic fara reguli ei joaca dupa reguli.
OK, timp de o luna jumate teoretic ar trebui sa lase mancatul de kacat si sa faca ceva treaba, n-au nici o scuza. La urma urmei paiata e presedinte deci au absolut totul, fie si pentru o luna. Pana si lumea a fost facuta in doar 7 zile...

Aceasta postare a fost editata de Forester: 02 august 2012 - 10:10

• 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#3124 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 02 august 2012 - 10:16

Indiferent cum voi fi caracterizat, deja urasc USL-ul din toate maruntaiele. S-au pisat in 5 nanosecunde pe n-spe reguli/legi/institutii, au schimbat ce si cum au vrut si au vrut sa-l phuta si pe marinar. N-au reusit. OK. Atunci mai useleule fir-ar neamu' tau trasnit, lasa-l dracului ca oricum peste un an scapi de el, ai putere si ai parlament, ai guvern, apuca-te in mortii ma-tii si guverneaza, da-ti ordonante de urgenta ca sa nu treaca pe la marinar pentru promulgare si umple-te de bani, dar fa dracului ceva daca ai ajuns acolo sus. In fiecare zi imi scade salariul, in fiecare zi benzina e mai scumpa, in fiecare zi seceta e mai a dracului si pe voi va doare in cur de agricultori, muriti mah!

Aline, n-au ce sa guverneze, nici nu stiu sa o faca si nici nu pot.
Ce se intampla acum este ca pe dupa blocuri intre cele doua fractiuni. Lupta de strada cu tot arsenalul.
N-avem ce face, asteptam sa numaram. Si sa votam.
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3125 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 02 august 2012 - 10:22

Da, ca intr-un mediu politic fara reguli ei joaca dupa reguli.

"Ministerul a primit, în cursul zilei de miercuri, această solicitare din partea Curţii şi, drept răspuns, a fost comunicat numărul de 18.292.514 de persoane, respectiv cel precizat de MAI înainte de referendumul din 29 iulie", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), Marius Militaru.

Care regului ? Ai cifra de 18 milioane, au votat 8,4, deci mai putin de 9 si ceva. Referendumul nu se valideaza, basecu se intoarce la Cotroceni.
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi